Meni se opet svaki put sve oplodi.
Sanda1977 ja vjerujem da će ti se oploditi na VV, ma tamo su svi genijalci. Vjeruj i ti!
Strašna to će ovaj put riješiti Decortin![]()
nadam se.....
s obzirom da dobijem mali br js...najviše 3 sa stimulacijom....možda jednostavno imam loše js...
ali evo,da se ne nadam ne bih išla dalje...
ako mi se i na vv-u ne oplođuju,onda ne znam šta dalje...
zasada mi je nada da se oplodila jedna,pa možda se oplodi opet....jer kad prođeš sve i onda ti se ne oplodi....to je grozan osječaj...![]()
Sanda1977...vidim da ti je trnovit put, ali jedimo nam preostaje nada. Ali ja stvarno imam feeling da će ti biti sve ok...barem koliko sam čula i vidjela cure s VV. Ja sam za sad prošla tek prvi postupak, ali su mi suze tekle same od sebe još u sali kad mi je dr rekla na punkciji da nema js, a sat-dva prije na pregledu je rekla da bi bilo lijepo da budu 3 (njena procjena prema folikulima)...jest, grozni osjećaji
Posljednje uređivanje od Muma : 25.07.2012. at 12:40
Strašna, bravo za stanice! stavljam te pod cekalice transfera uz vibrice
Piki, ti mi ides u cekalice bete
Hope, pod rujan, moze?ili kolovoz?
Ivana2198, pod cekalice bete ali dajte mi se javljajte i na odbrojavanje, inace odavdje ne kupim info za listu.
Muma, budem, pisnut cu valjda i lh i testiche kad ih imam doma, betu ionako nemam kome javit :/
Sanda, ak se i ne oplode same, oni ce ici na ICSI pa nemas straha. Evo meni se ovaj put desilo da su je dva spermica oplodila![]()
MALIANĐEO, jel molis za mene? Kako buskica?
curke moje, nadam se da je vama danas bolje nego meni. Lose se osjecam za poludit... znoj, vrucina... katastrofa
Strašna super vijesti, tulum u labu je bio odličan!!! Biologica mi je super, sve mi je detaljno objasnila, kako se radi IVF, žena mi je crtala po papiru!
Uglavnom, bila sam danas na transferu i vratili mi 1 ojs (četverostaničnu, to je OK za 2 dan zar ne?)!!! Betu vadim tek 10.8. Sad mi se čini dugo, ali nema veze, mi smo sad neopisivo sretni s onom slikicom od UZV! I da sgram od mm je bio savršen, nikad do sad tako dobar!
Geceta super neki simptomi ~~~~~~~~
Cetverostanicni je taman! I meni se svida sto su uveli tu praksu da najprije ides k njoj na razgovor,jedino je moj hubby ljut sto ne ide i on jer je ionako iz previse stvari iskljucen,kao i svi muzevi,jedino mojem to ne pase.
Ja nekako sve prepisujem: utricima, decortinu, vremenu, svemu samo ne T. Strah me nadat se
Drage moje dame, ja vam svima želim da ovo ljeto bude plodonosno! Da sve budete sretne trudnice!!!!![]()
Drage moje,evo i ja vam se od jeseni pridružujem na VV,u 9.mj imam dogovoren postupak.
Kako vas čitam vidim da spominjete samo žensku biologicu,šta je sa dr.Kniwaldom,viđala sam ga na hodniku,koliko on sudjeluje u svemu?
Svima od srca želim da što prije dočekate svoje smotuljke!!
Nina,on i dalje savjetuje i mislim da je vise kao vanjski suradnik
Može neki broj za nazvati di se mogu naručiti za prvi puta na VV???Da ne tražim,ak neko zna hvala unaprijed....
012353907, ali svi brojevi su ti na 1.str
al sad su od petka na go
Oprosti,opce nisam skicnula potpis ;( al jako sam pozitivna. Ako bude js,ja znam da ces imat i et
piki vijesti ti bolje ne mogu biti!Dalje ti želim puno trudničkih simptoma do pozitivne bete.
geceta bolje osjećati išta nego ništa, barem ja tako mislim
nina977 welcome to VV![]()
piki, da srele smo se, ja sam došla oko 10, ona bucmsta s kovrčavom smeđe plavom kosom, sjela sam preko puta tebe, imala si crne hlače i bijelu košulju i traper jaknu? jela si nekaj kaj ti je muž donio s pekare?
[QUOTE=geceta;2192874]
MALIANĐEO, jel molis za mene? Kako buskica?
drage moje molimo se za sve vas i u molitve uključimo sve one koje su trudne ali i one koje toliko željno očekuju trudnoću i da vam se usliše vaše molbe i želje......
buškica pomalo raste, a bambolini također, bila sam na uzv u pon i sve u redu i avatar će vam pokazati kako sada izgleda naš mali anđeo, kojeg želim svima vama u vašim bušama i ispod srca...![]()
Mary nemoj racunat s tim, mislim da ces se morat strpit do kraja kolovoza. Ono sto ti ja preporucam je da nazoves sutra i narucis muza za androloski - na pregled se ceka cca 2 mjeseca i nazovi broj za ginekologa i naruci sebe za poslije godisnjih.
e hebi ga, nisam znala da si gore. držim fige da se ni ne vidimo više gore, osim kad budeš išla bebolinca vidit na uzv
da, nemoram na laparoskopiju jer ciste nema il se smanjila, sad smo 2 mjeseca na kućnoj radinosti, kaže dr da je stanje dole super, al su jajovodi djelomično začepljeni pa se onda baš ne nadamo, i u 10.mj ivf
mary za androloga Administrator – naručivanje: tel. 23 53 904
ja sam kod dr. A. i jako sam zadovoljna.
Mary,ne moras citati svih 80i nesto str,ali u zadnjih par su barem 2,3 cure postavljale isto pitanje pa da se stalno ne ponavljamo. A kad vec pisem,za doktora ti je svejedno. Pola ih je vec na Go,drugi dio ekipe ide za 2 dana,od 20.8.zovite jer vas sad sigurno nece narucivati
Beilana,super vijesti za cistubas mi je drago!!
Evo mene. Vraćena su mi dva četverostanicna embrija i dobila sam Decortin od 5mg. Beta je 10.8. Uglavnom, sve je super prošlo![]()
kolovoz draga krećem od 20.08. kad počnu raditi![]()
Supach, Strasna!~~~~~~~~ da se lijepo prime
Strašna odlično! Držim fige! I ti i Piki 10.08. vadite betu! Želim vam veeeeliiiiiikeeeeee bete objema! Neka se uskoro čuju sva srčeka!![]()
Čitam stalno ovaj forum iako ne komentiram često, i ja sam krenula na VV,obavila sam prvi razgovor skupila dio nalaza i sad čekam vađenje hormona.Suprug mora ponoviti spermiogram na VV,sestre sam tamo pitala nitko mi nije rekao da se za spermiogram mora naručiti rekla je samo da dođemo.Isto tako nismo se morali naručiti kod androloga nitko nam to nije rekao!?
nina ne brini, ako ti doktor/ica nije to rekao, onda ne treba androloski pregled. za spermiogram kao takav se ne ceka.
Pozdrav, malo sam izbivala s foruma pa evo da se javim. 19.06. sam imala pinkciju i dobila 3 stanice. Sve su se oplodile ali jedna je stala s razvojem tako da su mi vračena 2 četverostanična embrija stara 3 dana. 6.7. beta je 414, 4 dana poslije 1563. Na prvom uzv vidjeli smo srce kako kuca. Sada već ulazim u 8tt i jedva čekam slijedeći ultrazvuk. Želim Vam svima puno sreće i da što prije dođete do željenog cilja
ivanamaricic, cestitke!!!sto se vec prije nisi pohvalila? tsssssss
ivanamaricic, čestitke!!!!!!!Sretno dalje i da sve bude baš onako školski
![]()
Jedan dio mene to isto misli,drugi zna da nije;( znala sam cim sam osjetila prve naznake pmsa a tolika je sigurnost bila u ovaj postupak i vjera da ce i meni postupak s decortinom biti dobitan. Izvadit cu krv u ponedeljak a ako je opet 0,mislim da cemo odmorit od svega do kraja godine
geceta a jooooj, daj, možda jest prerano, meni je još 9. dan test pokazao štopericu (znači, pogriješio je)...nadam se ipak tvojoj pozitivnoj beti ~~~~~~![]()
(Ja sam isto danas ponovila test, debeli -. Nisam se stvarno ni nadala više!)
Sve je moguce i naravno,nada umire zadnja
Hvala Vam,curke![]()
Jednom ce drugom prilikom nasa bebica naci put do nas