Geceta i ja se uzdam u Decortin. Sve novo mi daje slamku za spas.
Vibram da u ponedjeljak ipak bude pozitivnog iznenadjenja ~~~~~~~~
Geceta i ja se uzdam u Decortin. Sve novo mi daje slamku za spas.
Vibram da u ponedjeljak ipak bude pozitivnog iznenadjenja ~~~~~~~~
Hvala ti,punojos mi nije jasno po cem si to strasna kad nisi
![]()
Cure, ne mogu dobiti dr.A. Ima li netko njegov broj moba da mi pošalje na PP? Da nisam krivo zapisala...
Da preformuliram pitanje i ovdje...znam da je dr.A na GO od danas ali mi je doktorica rekla nakon AIH da obavezno javim rezultat. Nije meni problem ne zvati ga i odbacit utriće i estrofem ali neću NIKAD doći do 3. dana ciklusa da se gore ponovno javim jer nemam M bez nekih tableta (kontracepcija ili duphastone)...pa bih ga morala pitati kaj da radim. A bed mi je zvati čovjeka na GO. Ne javlja se. Imam dobar broj, pronašla sam. Kaj da radim...help?
muma mozda doktor danas jos radi pa se zato ne javlja na mob. jesi zvala gore sestre?
napravi se blesava pa probaj nazvati, nista te ne kosta.
onda nemam ideja... nazovi svoju ginicku u ponedjeljak.. mislim da su i kontracepcija i duphaston ok, taman ces dobit M kad se oni vrate.
Hej, evo konačno se dočepala kompa, pa da vam javim, u uto, 11 dnt napravila testić, pokazala se jedva, jedvice, meni primjetni plusić, test sam ponovila u četvrtak,13 dnt i bio je plusić, makar druga crta je bila dosta svjetlija od prve, sad čekam betu u ponedjeljak, i još sa nevjericom se nadamo da smo konačno uspjeli.Neznam dal ću u pon. bit u mogučnosti doć do kompa, al siguno ću javit kako je prošlo. Inače vas pratim preko moba, al na žalost ne mogu pisat postove, ne pušta me da se ulogiram.
Geceta, ponovi test za koji dan, možda je bilo prerano, evo možda je 10 dnt ipak bilo prerano.
Strašna,~~~~~~~~~ da se mrve uhvate, čvrsto.
ivanamaricic, čestitke, i da sve bude školski.
Svima drugima želim da sve budemo uskoro trbušaste.
Budem javila, iako me strah, cura kaj je sa mnom bila i na punkciji i transferu, testić pokazao debeli plus,11 dnt i išla taj dan radit betu, te je jučer ponovila, beta se spustila za duplo.... pa još sam u debeloj rezervi da nije taj slučaj i kod mene.... al se dakako veselimo i nadamo barem troznamenkastoj betici.
Curke drage, jedno prakticno pitanje... Koliko se ceka na postupak na VV? U Petrovoj sad narucuju za svibanj/2013...
Na VV nema klasične liste čekanja... Prvi dc zoveš gore i narucujes se za pregled...
usudujem se dodati da za sada nema liste. pocela su masovna prebacivanja na VV pa ocekujte i tamo isto
nisam ponavljala testich, sutra idem vadit betu
eto cure samo da javim i tu... nakon plusića na testu za trudnoću i bete koja je bila
11 DNT 18.3, nakon 3 dana sam opet vadila betu i pala je na 9.1... nažalost
ništa ni ovog puta... sutra vadim betu da vidimo da je pala skroz i idemo sve ispočetka
vama ostalima želim puno sreće!!!!!!
ivana2198 žao mi je, nek ti slijedeći postupak bude dobitni
Musica,da bar!!!iskocila bih iz koze valjda od srece!
Piki,hvala
Ivana,draga,sad se jedino nadam da ti skroz padne i da nemas nekih komplikacija:/
geceta bić ćeš mi u mislima čitavo jutro, zato požuri javiti što je s betom; jako jako![]()
Hvala,dragazapravo bih trebala tek krajem tjedna vaditi betu ali ako ima iceg,bit ce vidljivo vec 12.dan zar ne
geceta i od mene ~~~~~~~
Geceta draga,dosla sam da ti pozelim srecu
Pa,sretno od srca i da nam javis lijepe vijesti
Hvala vam,cure moje dragekrfcu su mi izvadili i rekli mi doci poslije 11.javim
Gaceta, držim fige da za sat i pol čuješ neku lijepu brojku!
Ivana, žao mi je...
geceta stvarno mi je žao, svi znamo kakve su nam šanse ali ipak![]()
Geceta, žao mi je..
Evo potegnula 30 km samo da vam javim svoju betu, lijepih 492, suze radosnice su potekle, još uvijek ne mogu vjerovati da ovaj , 5 put, konačno uspjeli. Zvala sam dr A., ponavljam u srijedu, za duplanje, i dalje nastavljam sa terapijom.
geceta draga žao mi je jako....drži se isplači i idemo dalje![]()
strašnasretnojesam ti rekla da je ovaj dobitni....
![]()
plavo oko,
bravo!
sretno dalje!
![]()
sto se mene tice, ja ne idem do kraja godine, ne mogu vise. odlazim i s foruma najvjerojatnije pa ako netko zeli preuzeti listu, neka se javi. hvala!
plavo oko draga moja da ti i ovdje čestitam i navijamo za ljepo duplanje,uzv i puno sreće do kraja i najljepšeg susreta sa bebicom![]()
![]()
Od srca svima vam hvala.
muma, dr. a se javio od prve, malo zbunjen, zapisao betu i rekao da ponovim betu u sri, čestitao, zahvalio, i rekao da obavezno javim rezultat.
Sada uživam, mazim bušu, pazim svoje mrve, i brojim dane, neopisivo sretna.
Geceta, draga, znam da je teško, tako je i meni bilo nakon svakog neuspjelog postupka, mnogo suza, patnje, boli, srce je bilo puno, ja sam pauzirala godinu dana, skupljala snagu i evo isplatilo se, i znam da tamo negdje i tebe čeka ova sreća koju ja danas osječam.
Geceta draga, žao mi je...drži se! Mislim na tebe!
Hope draga, hvala ti...i ja se nadam...pa kako bude!
Plavo oko bravo!!!!
Meni je doktor zapisao svoj broj mob i rekao da mu svakako javim bez obzira na ishod i bez obzira sto je na godišnjem!