Stranica 92 od 191 PrviPrvi ... 42829091929394102142 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,551 do 4,600 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam na VV od 2007 i meni je dr rekao tako a o samom dolasku bolje je prije svakako i pitati ali nije ni toliki problem ako je 3 dan nedjelja doći u ponedjeljak,ja sam imala takav slučaj i imala dobitni postupak rezultat je u avataru.Ne reraigamo svi isto.Prije se kad je FET dolazilo 9dc a sad treći svatko ima svoj način rada.Na VV se nikad nije puno mirovala jer su samo 4 kreveta,a samo uzimanje bolovanja nakon ET je stvar pojedinca ja prva ne bih isla raditi zbog posla koji radim

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zeznuto je to s tim prvim danom ciklusa, baš kad je važno onda M zeza i dođe u neko glupo vrijeme. Ja se trenutno pitam da nisam možda sad loše reagirala na stimulaciju upravo radi dileme prvog dana. Najljepše je kad dođe ujutro pa sam mirna. Baš ću ih ponovno pitati za taj prvi dan.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ako dobijem popodne, ionako ih zovem iduci dan i kazem na telefon - dobila sam sinoc u toliko i toliko pa nek si onda sami odrede hoce li ili nece to racunati kao prvi dan.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Laky,zadnjih par mjeseci nije pretjerana guzva,mozes lezati nekad i po 45min,al zdrzis od mjehura a ovo s poslom...svatko najbolje zna za sebe,ja sam i skroz mirovala i napustila dio posla jer sam radila s malom djecom,i isla na posao,i bila nezaposlena pa bila totalno bezbrizna ali slazem se da ako netko na poslu mora dizat teske predmete,da ni u kojem slucaju ne ide raditi.
    A Muma,ti se prestani preispitivati ili cu ti doc dat po riti! Nema sto bi bilo da je bilo i da sam ovak i da sam onak. Gotovo je. Proslost ne postoji,sutra jos nije doslo, danas je bitno. Svaki ciklus je drugaciji i onda jednostavno nije sve se poklopilo.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    sigurno ces onda u postupak, Hrki, nemoj uopce misliti drugacije
    Iskreno se nadam jer mi je to sad već četvrti mjesec kako ću koristiti kontracepciju.Ovaj put sam odlučila biti strpljiva,nadam se da će se na kraju i isplatiti
    Posljednje uređivanje od hrki : 11.09.2012. at 10:20

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Laky,zadnjih par mjeseci nije pretjerana guzva,mozes lezati nekad i po 45min,al zdrzis od mjehura a ovo s poslom...svatko najbolje zna za sebe,ja sam i skroz mirovala i napustila dio posla jer sam radila s malom djecom,i isla na posao,i bila nezaposlena pa bila totalno bezbrizna ali slazem se da ako netko na poslu mora dizat teske predmete,da ni u kojem slucaju ne ide raditi.
    A Muma,ti se prestani preispitivati ili cu ti doc dat po riti! Nema sto bi bilo da je bilo i da sam ovak i da sam onak. Gotovo je. Proslost ne postoji,sutra jos nije doslo, danas je bitno. Svaki ciklus je drugaciji i onda jednostavno nije sve se poklopilo.
    Yes sir! Pa znam da ne mogu ništa promjeniti u vezi stimulacije i sl, ali sam malo preuzela stvari u svoje ruke...jučer se pojavila blaga crta na lh-trakici (iako znam da to nije još pozitivno) pa će valjda danas biti pozitivna. U tom slučaju, moja js neće izdržati do AIH u četvrtak. E, i onda sam jučer pobjegla iz ZG kući svojoj po jednu dozu keksa . Pa smo sad pokriveni do četvrtka

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo uspjela se naručiti kod dr. krajem prvog mjeseca, a trebala bih sad na kontrolu.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mumach,ne brini,ak si spremna,dr ce to vidjet i ici ces ranije,svakak napomeni to s trakicom.
    Za sve one kod kojih se radi o muskom faktoru:dr Peros po novom savjetuje apstinenciju od 7dana prije postupka ne vise 3-5

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

geceta, više ne idem gore do četvrtka kad je aih, bila sam na točno 2 folikulometrije kroz čitav taj period, naručivao me svaka 4 dana. Jučer je samo rekao da se vidimo u četvrtak

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma onda ti bude to to, sorry, opce ne znam koji je dan ako ti je bila svjetlija crtica na trakici, to je to, ne brini

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jooooj mene živo zanima šta će mi sutra reć.....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Strašna, želim ti jednu dobru stimulaciju sa super reakcijom i smotuljkom u konačnoj realizaciji. Već je vrijeme! Držim ti i javi nam novosti!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jaaaaaaaaooooo hvala ti draga! To su mi najljepše želje!
    Javim novosti!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Tek sad sam skužila da si i ti bila u 7.mjesecu. Možda smo se srele

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sad sam skužila da si i ti bila u 7.mjesecu. Možda smo se srele
    Ma da? Pa moguće je... heh...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Apstinecija prije inseminacije je 7dana? Što to nije previše?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nije spominjao vrstu postupka samo preporucio da sada pokusamo tako, cak nas je i htio vratiti doma pa da se vratimo kroz 3 dana na sgram bas da vidimo bi li bio bolji rezultat s tj dana apstinencije. ja sam samo glasnik, i mi smo do sada apstinirali 2-5 dana max, jedva hi hi

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Čakaj čekaj...a ako je spermiogram ok, onda isto tolika apstinencija? Pa kad smo mi radili spermiogram s tolikom apstinencijom (jer smo bili zeleni i nismo znali, a potrefila se gđa vještica), onda smo i dobili poštenu dijagnozu...asthenoteratozoospermia. A s apstinencijom 2-5 dana savršeno. Kaj se oni zezaju?!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

geceta, muma mislim da je to savjet dr.p. za specifican slucaj - i mm je predlozio za kontrolu apstinenciju 7 dana, jer je nakon 4 dana sgram bio blaga katastrofa. al mislim da to nikako ne znaci da bi svi trebali apstinirati 7 dana prije sgrama. zna se - 2-5 je idealno.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa trebalo bi biti tako. Pa nisu spermići postali žilaviji nego prije

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Da prijavim svoje zadnje vijesti s VV-a. Koliko sam prošli put super reagirala na klomiće, toliko sam sad loše reagirala. Jedan jedini folikul s lijeve strane (i lošiji jajovod) + endić od 4mm! Na 12.dan ciklusa. Katastrofa. Sutra štoperica, u četvrtak AIH. Ovaj put nisam čak dobila ni estrofeme! Valjda je i dr.A podsvjesno digao ruke (moja psiha jest) .
    nemoj biti pesimista, ne, ne...
    znas kako se kaze, 1 ali vrijedan, najbitnije je da se oplodi i da ostane u tebi 9 mj
    zapamti to

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

marincezg hvala na podršci. Nadam se da će taj jedan biti vrijedan...samo da se ima kamo ugnijezditi - ali i na tome radim

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Muma, držim fige da uspije ovaj put i da budeš sretna i debela!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, držim fige da uspije ovaj put i da budeš sretna i debela!
    Kad ti startaš?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bubekica,da,tocno,prvo kad sam to i napisala,napisala sam kad se radi o muskom faktoru a ne da je to savjet za sve

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

pa ja ne znam... strah me nadati se previše, no prije koji dan mi je endokrinolog dijagnosticirao hashimoto i TSH mi je još uvijek povišen tako da čekam slijedeću kontrolu hormona 6.11. pa tek ako tada TSH bude oko 2 mogu 3 dc doći k dr. A. Nekako mi se čini da ove godine ništa za nas...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

123beba a joooj, najgore je to čekanje i neznanje. Svejedno mislim da ćeš uspjeti još ove godine u postupak. Mislim da euthyrox brzo sredi stvari sa štitnjačom, a koliko vidim to je tebi jedini problem. Frendica mi ima situaciju ko i ti i brzo nakon terapije je zatrudnila, i to prirodno, a muž joj je imao kaos s-gram! Drž se!
    Strašnaaaa novosti?
    Posljednje uređivanje od Muma : 12.09.2012. at 12:36

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja ne znam... strah me nadati se previše, no prije koji dan mi je endokrinolog dijagnosticirao hashimoto i TSH mi je još uvijek povišen tako da čekam slijedeću kontrolu hormona 6.11. pa tek ako tada TSH bude oko 2 mogu 3 dc doći k dr. A. Nekako mi se čini da ove godine ništa za nas...
    koliki TSH a eutrox?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni je dr prepisao euthyrox jos u prvom postupku,kao malo smanjen rad pa ajd,zacas su nalazi postali idealni

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Muma, draga, sretno ti sutra!!! znam da zelis na punkciju pa drzim

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ma moj TSH šeta malo gore, malo dolje, ali nikada ispod 3,95. Najveći je bio 6,99. Nakon 2 mjeseca euthyroxa od 25 mg je nalaz 4,2. Sada pijem 50 mg pa se nadam da će doći do tih famoznih 2 do idućeg pregleda. Uglavnom, ako nalaz bude ok, dok dođe M, dok dođemo gore k dr i najvjerovatnije dobijemo mjesec dana pilula, ne preostaje mi baš neka nada za ovu godinu... I to bi bilo ako sve bude po planu... No već sam se pomirila s tim pa pronalazim neke druge zanimljivosti u životu dok se ovo ne riješi...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Muma, draga, sretno ti sutra!!! znam da zelis na punkciju pa drzim
    Joj hvala ti, baš si . Već sam sad malo nervozna, jedva čekam samo da prođe (bilo kakav postupak) pa da živim u snovima slijedeća 2 tjedna

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Geceta, koliki je tebi bio tsh? Koliko dugo si bila na eurhyroxu prije postupka? Mislim da i mene ceka tak scenarij. Moj ths je 3,04. Buduci da smo inicijalno planirali ciljane s klomifenom, doktor na to nije obracao paznju, ali planiram ga sad kad odemo gore (28.9.) priupitat dal misli da je potrebna terapija prije postupka.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

2.64 3 mj nakon terapije, prvi nalaz nemam . Dao mi je neposredno pred postupak i od onda sam na euthyroxu i kao nema potrebe nist mijenjati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nisam te shvatila, koliko prije posupka si pocela s euthyroxom? Zanima me zapravo dal ce mi to produziti cekanje... Taj nalaz ti je znaci od poslije prvog postupka?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zar i ti bubi, Bože koliko vas je na euthyroxu...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mene je odmah stavio na euthyrox kad sam krenula u prvi postupak, negdje s pocetkom stimulacije. Ovaj nalaz sam radila pred treci postupak.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

e geceta onda smo se konacno skuzile. mozda onda i mene tak stavi paralelno sa stimulacijom, ne svidja mi se ideja da prvo budem par mjeseci na euthyroxu. vidjet cemo sad vec postajem uzbudjena.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne bude, ne brini i sretnooo

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo mene...ništa od postupka..od sutra krecem s kontracepcijom i slijedeci mjesec s uputnicom za postupak. u medjuvremenu trebam napravit kompletnu imunološku obradu......
    I to je to....
    Nisam previše razočarana...bolje i tako nego "mlatit praznu slamu".....ako se vec vidjelo da neide.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hoces uspjet obavit imunolosku?? drago mi je da si i dalje pozitivna

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mislim, kod mene je tlaka opce izvadit obicnu krv kolika imaju pravila u labosu, pa dok naprave nalaz, ma svasta. zato pitam

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ej pa nemam pojma, iskreno rečeno...Otici cu cim prije kod svog ginekologa da mi da uputnice i uputi me sta i kud.....vecinu cu morat svakako u zg....
    Javim vam se sutra.....s jos detalja....
    danas je bila preguzva....
    i ja sam preumorna.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Znaci krenule su navale?:/doista se bojim da ce nas od pocetka godine pocet odbijat i da ce se i tu stvoriti lista koliko ih se prebacuje sada na VV
    Strasna,svakako javi kak napredujes

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Strašna a baš sam mislila da će t staviti u postupak, ali dobro da nisi previše razočarana
    gecetić nemoj nemoj...nekako su ti misli stalno zaljepljene na tu moguću listu, misli pozitivno

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mene je isto strah liste... ionako se u ovih godinu dana nisam maknula sa mjesta, a i sama pomisao da bi još i na nekakvoj listi morala čekati mi je strašna...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja dočekala svog m....hehehe
    u ponedjeljak smo na androloškoj obradi....ako nađemo gdje je to

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne bi nasli jer ste se toliko zazeljeli jedan drugog ili? nije tesko pogodit gore

inace, stalno gledam tvoj potpis, citat dolje... to mi je omiljeni, ali u izvorniku, gubi se divna igra rijeci u prijevodu

sretno vam!!

muma, javi kak je bilo i kaj je bilo

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ne bi nasli jer ste se toliko zazeljeli jedan drugog ili? nije tesko pogodit gore

inace, stalno gledam tvoj potpis, citat dolje... to mi je omiljeni, ali u izvorniku, gubi se divna igra rijeci u prijevodu

sretno vam!!

muma, javi kak je bilo i kaj je bilo
    hehehe,pa nismo se vidjeli 3 i pol mj...uh....bilo je
    a sada malo apstinencije...
    taj citat sam davno vidjela izrezbaren na školskoj klupi i od tada je ostao izrezbaren u mojoj glavi....malo me panika lagano hvata....odmarala sam preko ljeta nisam ni mislila ni na cikluse ni na ništa vezano uz Mpo....čak me ponekada pekla savjest zašto sam zaboravila na to,ali mislim da mi je to i trebalo...da napunim baterije!
    eto moja sezona opet kreće,pa ćemo vidjeti da li će biti rezultata....
    ma samo da mi se bar oplode js....to mi je najveći problem.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

totalno te kuzim ja sam se uhvatila sinoc prije spavanja da nisam znala koliko mi ih je do sad vraceno, sto smo za koji postupak imali, bas sam se izbacila i svida mi se tako
    oplodit ce se, samo pozitiva

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •