sanda naporan dan...ništa ne može laganini...nek vam ta srna barem donese sreću! Javi rezultate...
sanda naporan dan...ništa ne može laganini...nek vam ta srna barem donese sreću! Javi rezultate...
Sandra, držim fige da nalazi budu ok i da čim prije krenete s nekim konkretnim koracima... Nadam se da vas srna nije jako razbila jer znaju biti stvarno opasne i da velikom stetom...
sanda drago mi je da ste krenuli! nadam se da je srna ok![]()
sanda je naletjela na srnu, a mm i ja na pauka dok smo odlazili s vv...samo nam je paučić odnio auto(ajme, morala sam
). Nama je nakon tog dana krenulo na bolje na vv-u, pa se nadam da će i tebi!
Ajme,Sanda!al vidim sve je ok
Muma,gdje ste to parkirali?
Ja bolesna ko pes a od popodne me stravicno dolje sjece,ne mogu ni sjedit ni hodat:/
Joj geceta ako ti kažem bit će me taaaako sram. Nemamo izgovora ni pod razno, uopće smo zabranili da pričamo ikom o tome...uglavnom situacija je bila ta da smo bili mrtvi, umorni, iscrpljeni, ja pod stresom ko i svaki put...dolazimo, ugledamo mjesto u ulici i parkamo na pločnik. Kasnije vidjeli da smo stali ni manje ni više nego na stajalište busa![]()
![]()
Budale na kvadrat
muma![]()
geceta kakvi pak sad boloviiii? oces nam se pridruziti na odbrojavanju?
Nemam pojma,strava nesto:/ boli a povremeno me tako presjece da vrisnem
Nekad je osjecaj kao kad sam na punkciji
Čudno. Jel ti se to događalo već? Koji dc je?
Hm...nadam se da je samo takav čudan dan...ili da ste nešto zakuhaliiii![]()
Sanda,navijam za tebe iz sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~
Moram prokomentirati ovo .. mislim da ima veze s prijašnjim postupcima točnije s punkcijama..
nakon tri punkcije ( prvi puta bio jedan folikul bez js, drugi put tko zna koliko folikula a 4 js ,treći puta hrpa folikula a 9 js) i ja sam počela osjećati jake bolove oko ovulacije , toliko jake da su nadmašili menstrualne bolove i pa sam jake tablete pila da bi mogla raditi.. iza toga je došla još jedna punkcija pa trudnoća, porod i ja se ponadala prošlo to a ono moš mislit isto ko i prije ..
Danas mi je neki 18 dc i već dva dana opet imam jake bolove u području jajnika..
Nažalost to je posljedica postupaka ..
no krasnoali hvala ti sto si to podjelila s nama jer ja sam se vec bila posteno uspanicila sinoc a da ne pricam kako se tek mm usplahirio sav i vec je bio spreman voziti me na hitnu. samo se nadam tvojem slijedu dogadaja onda
![]()
Geceta od sedmog puta je tek uspjelo![]()
Posljednje uređivanje od Šiškica : 18.09.2012. at 15:03
ja i inace osjecam ovulaciju, osjecala sam je i prije postupaka no ovo mi se cinilo prekasno za nju. a opet pred zadnji postupak me dan prije M toliko zaboljelo da sam se previjala od bolova, par sati kasnije sam procurila. sada se to nije desilo, iako danas nista ne osjecam.
ma moze i iz sedmog puta![]()
Ma sandić nađe se uvijek neko mjesto za parkirati, samo treba gledati oznake i NA CESTI![]()
Sve ovisi o brojnim faktorima ali mene osobno svaka jaaaakoo boli zbog visoko polozenog jajnika pa eto,imala 10 ili 1,stravicno boli. doktorica je vec komentirala da ne bi zdurala a doktor mi daje duplu dozu koktela al eto:/ i kaze da se pripremam onda na porodma neka boli, sad kad ostanem trudna, opce se toga necu sjecati
gdje ste sve? kako su nam cuvalice?? ima li kakvih novosti?
pitanjce za one koje pohode VV ovih dana: jesu li guzve? vjerujem da ce zanimati neke cure a nikako nitko ne javlja koliko se punkcija i ETa obavlja na dan. Jos smo valjda u ljetnoj shemi![]()
Tu smo,tu!Evo ja brojim 2dnt i moram priznat da se ovaj put baš previše ne zamaram šta će biti,barem za sada.
U subotu sam imala punkciju i bilo nas je tri,ali je bilo hrpa pregleda a u ponedjeljak je bilo nekih 6-7 punkcija i toliko transfera.Atmosfera se zahuktala.
nadam se da ce ti tako i ostati i saljem ~~~~~~~~~~~ ( sorry admini ) za jednu bol tamo negdje 5-7 dan, da se posteno primi.
znaci, polako se pocinju vracati u normalu![]()
geceta nam se sprema gore?
I ja čekam svoj implantacijski spotting ali za sada ništa osim dva vodenkasta dana, ali ima još vremena...
Uz ovaj bronhitis,teskonisam ja jos obavila ni briseve ni hormone,tak da barem 2ciklusa jos nista.
Ne brini za spotting,vecinom ga ni nema,ja i dalje drzim fige!!
ma ja planiram sve iznenaditi jednom spontanom![]()
Onda se vidimo gore na nekom ultrazvukiću![]()
Pitanje. sto ako mi je prvi dan u subotu ili u nedelju kako se onda narućiti
Nikako,ak ti je prvi dan subota,ides gore u pon.ak tj je 1dc ned,nazovi reda radi u pon da pripreme karton za uto.ak dobijes u petak,ides gore odmah u sub
vec sam razmisljala da bi za ovo trebalo napravit tablicu....
ako ulovim vremena.. ono tablica - ak dobis tad i tad, zoves tad i tad, gore si tad i tad...
Najveci je problem gdje sve stavit jer to isto spada u neku ruku u opce info a rijetko tko opce prvu stranu prouci a kamoli ovak,negdje na sredini;(
Ne kazem nist,Nina,pitanje je svakak na mjestu ali toliko se ponavljamo sa svime tak da bi bilo dobro imat tako nest,Muma
Ali je nedorečena informacija da li ih zvati subotom ili ne, ako je subota 1.dan. Dobila sam oprečne informacije od njih gore! Prvo kažu zovi, a onda se žena otrese na mene...
Za tablicu...pa otvoriti novu temu?
Posljednje uređivanje od Muma : 19.09.2012. at 18:47
Prema meni su stvarno uvijek bila ljubazne a a propos toga dal ih zvati ako je sub prvi dan,i ne moras ali sa svakom od njih sam pricala i zove se prvenstveno zato da si one pripreme karton.nije frka ak se ne nazove ali onda nemaju pripreman karton
Tako je cure nije nikakav problem ako se dođe bez zvanja.Meni je ovaj mjesec stigla u subotu navečer u ponedjeljak sam se samo pojavila gore .A i kad sam izašla od doktora sestra mi je još jednom ljubazno objasnila kako trebam doći ponovo 3.dan ciklusa uz objašnjenje ako dobim u subotu ne zovem već u ponedjeljak samo dođem sa potrebnom uputnicom.I da prvi dan M kod njih se računa onaj dan kad dobijete bez obzira dal je to jutro ili uvečer.
eto, a uvjeravali me u suprotnohvala, hrki !
nije me dugo bilo....odmarala sam psihički od svega ovoga....pa eto sutra idem na pregled gore pa ako će još tko biti pa da ubijemo vrijemekrećemo nakon 6 mjeseci
![]()
pitanje,a zašto mi je sestra onda rekla da nazovem 1 dc i da će mi reći da li da dođem 8 ili 9 dc....?možda jer mi je prvi pregled?
Da Sanda, jer ti je prvi pregled. Kasnije ćeš zvati 1.dan i dolazit 3.dan gore.
Posljednje uređivanje od Muma : 20.09.2012. at 18:56