ajme beilana
bez teksta sam... tužno, tako tužno
Mislim da je sam0 htjela vidjeti reakciju tv0g muža...ili tebe
I,naravn0,pr0cijeniti jeste li psihički spremni za mp0.
Ne branim ju,sam0 nagađam![]()
Postoji nacin na koj nekaj kazes ak zelis vidjeti reakciju. A postoji neki taj ponizavajuci nacin. Nikad me nije bilo nicega i nikoga sram pred mm-om do tada. Kad smo izasli iz sobe bilo me toliko sram. Valjda zbog nacina na koj je pitala sam se i ja zapitala zakaj mu to radim nisam ga vrijedna. Skuzil je i on pa me je cijelim putem do doma tjesil. Kasnije se taj sram pretvoril u ljutnju prema njoj. I ljuta sam i dalje i hvala bogu da to vise nije obavezno zbog drugih
beilana, molim te da svoje iskustvo s psiho "savjetovanjem" napišeš i na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/75500-P...21#post2236921 i da napišeš i o kojoj se klinici i psihologici radi (ako nije problem).
samo da se javim...punkcija danas prosla folikuli prazni...jedan mali punktiran i imamo 1 stanicu koja vjerojatno nije sazrijela...sutra cu saznati...stimulacije nema do daljnjega i vi mislite da bolnice nisu krive zbog licence...bome jesu itekako....moje godine prolaze a postupak slijedeci mozda docekam mozda ne....
Sad mi ništa nije jasno...što uopće oni sad odrađuju a što ne? Meni je dr.A. rekao da se javim 3.dc kad ponovno dobijem M početkom 11.mj. Mogu li se onda uopće nadati kakvoj stimulaciji ili ne?
Ufff, okrene mi se zeludac od ovakvih informacija. Nadam se da su ili krive ili povrsne.
ok muma ako ti je rekao ja ne tvrdim nista posebno samo ono sto su meni rekli....trenutno iz mene govore tuga i bijes na cijeli nas sustav zdravstva koji nam nimalo ne pomaze....
Hope31razumijem te, moja ogorcenost je (zasad) usmjerena na jedan drugi sustav...
ajme hope, pa to je užas. nadam se da će uskoro riješiti tu licencu pa da možeš u stimulaciju. drži se!
i svima ostalima sretno u postupcima!
Krivo sam te razumijela, sve 5... Mislila sam da mislis opcenito, alo je tebi tako receno za tvoj slucaj naravno da onda nije povrsna ni kriva info.
Sve jasno, naravno da si tužna i bijesna. Iz tog razloga i pitam, tako da se znam i ja pripremiti na moguće odbijanje početkom 11.mj. Pošto si napisala "stimulacije nema do daljnjeg", nije mi bilo jasno da li to stvarno znači da UOPĆE nema stimulacija, ili daju nešto - ovisno kako kome...
eh, drage suborke,.ja sam isto.. i jadna i ogorčena i srdita i žalosna, a nažalost, nemoćna...
Čekamo postupak godinu i pol..prvo zbog moje anemije, kasnije zbog očekivanja novog zakona, pa godišnjih....I kad se konačno sve navedeno posložilo ne možemo ni u stimulirani ni u klomifenski ni u prirodni jer uz nedostatak licence za zamrzavanje nedostaje im i licenca za punkciju testisa..
I kaj da sad radimo...čekamo? Prijavimo se u dr. bolnicu i tamo čekamo? grozno...
mislila sam na svoju situaciju muma da za mene nema stimulacije dok ne bude zamrzavanja...danas kad sam bila ba punkciji 2 cure su bile na pregledu koje su u stimulaciji..tako da mislim da zavisi od slucaja do slucaja...ja ti zelim naravno da ides sto prije u stimulirani i da ostvaris svoj cilj koje sve zelimo....
Stvarno se bilo koja od nas može naći u toj situaciji da odgode stimulaciju, i ja sam žalosna i ogorčena zbog toga jer nisam uopće očekivala da će doći do toga nakon novog zakona. Teško je svima to čekanje. Kad bih znala da će i mene odgoditi (ili bilo kako zavlačiti), pitala bih ga sutra za ciljane s klomifenom ovaj mjesec. Ali pošto ne znam hoće li biti stimulacije kroz mjesec dana, tj nadam se da će biti, onda bi voljela malo odmoriti jajnike. E, a sad nek pogađam što će biti.
Veliki pozdrav svima,
upravo sam u razdoblju između embriotransfera i bhcg. Prvi mi je postupak, kod dr. A. Koji je, usput rečeno, odličan dr.
Nakon transfera, odmah dan poslje, dobila sam upalu grla, zaštopao se nos, izbio herpes, katastrofa, kažu da je od stresa!!.... Nakon neuspjelih pokušaja izlječenja čajevima, inhaliranjem, medom, češnjakom itd., dobila sam amoksicilin (dr. opće prakse kaže da je najmanje štetan) samo 1 kutiju. Znači pila sam ih 4 dana. Sad sam sva zabrinuta da možda zbog tog antibiotika neće uspjeti trudnoća. Ima li tko slična iskustva??
pa bilo kad tad vjerojatno da vidi jesu li popucali folikuli ako ih ima,sta ti je za briseve rekao?to je 12dc?
nista nije rekao za briseve... a to ce vec biti 15 dc...
Hvala na odgovoru i pozitivnoj informaciji. Daje mi nadu![]()
Još jedno pitanje, mogu li Utrogestani odgoditi mjesečnicu? Svašta sam pročitala na drugim stranicama. Naime, prema kalendaru bi sutra trebala dobiti, nemam simptome i nadam se da će tako ostati![]()
Nisam (jos) u postupku na VV ali imam par pitanja pa bih bila zahvalna ako mi mozete odgovoriti.
1. Da li ste nedavno vase macho polovice narucivali kod androloga i kada su dobili termine? Mi smo svoj termin u 8. mj. morali otkazati i sredinom rujna smo se uspjeli naruciti tek za sijecanj 2013. uz objasnjenje da se do iduce godine ceka novi dr.! Znate li sto o tome? Pitam se bismo li bili bolje srece da smo dosli gore s uputom dr. Alebica, umjesto telefonskog narucivanja?
2. Znate li da li se taj pregled moze obaviti negdje privatno i priznaje li dr.A nalaze?
3. Da li se na VV rade punkcije i transferi vikendom?
Hvala i pozdrav!
Koliko sam upucena, androlog dr. Peros je na simpoziju do sijecnja. Ako tek krecete, bojim se da cete morati cekati. Ako vec imate neke nalaze, pokusajte s njima. Uvijek mozete probati nazvati doktora a. i pitati za savjet, da vam je to jako dugo cekanje, ili se naruciti k njemu na pregled pa porazgovarati u 4 oka.
Bok! Ide li tko gore u subotu i znate li ima li gužve? Sestra mi je rekla da dodem oko 8.
evo da se i ja javim transfer obavljem 1 emmbrija....sad cekamo
ja sam gori u subotu u uto nije bilo guzve...
Jel rade u pon 08.10? Ako dobijem u sub da li isto idem u pon gore bez najave?
I ja sam gore u subotu oko 8. Sestra rekla da nema gužve.
Koji dc se radi inseminacija?
lijep pozdrav svima
danas napravljena inseminacija i slijedeća dva tjedna se nadamo
mima235 ovisno koliko ti inače traju ciklusi, al dr će pratiti rast folikula i plus dobiješ štopericu ( kako su meni cure objasnile-da folikul sazrije i ovulacija bude u određeno vrijeme )
npr. meni su ciklusi 30-32 dana, inseminacija je bila danas 15. dan