Bez neke velike razlike, jedino sam imala par dana iza spotting. Čitala sam da su uobičajene obilnije menstruacije.
Bez neke velike razlike, jedino sam imala par dana iza spotting. Čitala sam da su uobičajene obilnije menstruacije.
cure moje mene će ovaj yasmin ubit,,,tako mi je loše od njega ne znam šta da radim?????imam ih još 10 za popiti.
meni je isto bilo lose kada sam pila yasmin,ali samo prvih dana kasnije puno manje tako da sam izdrzala...ako
ti je toliko lose ja bi na tvom mjestu sutra nazvala doktora...
Ja sam danas bila gore. I napokon ulazim u drugi postupak
Danas krećem s klomifenima....2 puta po dvije tablete....i u ponedjeljak idem na folikulometriju.
Danas zaboravih pitat jel obje tablete zajedno pijem ili kako: Na prošlom AIHu sam obje zajedno pila pa pretpostavljam da i sad tako.
Jel netko zna?
Strašna, mislim da nije bitno da li ih piješ zajedno navečer ili odvojeno jednu u jutro, a jednu na večer.
Izdrži još malo. Ja sam jedva čekala da ga se riješim i eto hvala Bogu u nedjelju mi je bila zadnja tableta. Grudi su mi narasle za 2 broja, a cijelo sam vrijeme bila gladna. To je bilo do te mjere da mi je bilo loše i muka ako ne jedem. Kao i što sam napisala malo više gore da sam čak i krvarila nakon par tableta. Umrla sam od straha, ali sam pročitala u uputama da je to normalno. Nisam previše dizala paniku nego samo brojila dane kad ću ih prestati piti.
Mislila sam čak prestat piti eto toliko su me izludile ...čitav dan gledam u tu tabletu i strah me popit je ..al popit ću prije spavanja malo si me ohrabrila.tnx...
cure ja idem sutra na pregledn.Nadam se da ce sve biti ok i da napokon krecemo u postupak.Drzite fige
Sretno svima...pusaa
cure, nakon što se moja beta nije pravilno duplala (14dnt 237, 17dnt 481, 19dnt 787) jučer sam počela jako krvariti i ujutro išla ponovo vaditi betu i ona iznosi 5. dakle, ipak je samo biokemijska. a danas je trebao biti prvi uzv...![]()
Kome na VV treba javiti rezultat bete sestrama ili doktoru ? Meni na otpusnom nakon transfera piše obavezno javiti betu...
stižem i ja uskoro ,,zvala sam doktora zbog ovih mučnina s yasminom i rekao mi da prestanem piti,,,Hoću li onda dobiti kroz par dana???
cure svim cekalicama bete, postupaka, punkcija zelim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, puno srece i puno strpljenja i nade
ja sam zadnjih dana izbjegavala forum jer je bilo dosta losih vijesti koje su me bedirale, a i pokusavala sam se zabaviti drugim stvarima da ne izludim cekajuci danasnji UZV..
sve u svemu... rekao mi divan dr A da imam jednog velikog čovu od 3,8mm kojem kuca srceko![]()
ne mogu vam opisati srecu kad vidite tu malu malu lopticu koja treperi(naravno da sam zicala da i dragi udje i vidi)..... od srca vem zelim da tu srecu dozivite sto prije
![]()
vjerujte da sve inekcije, boli, mucnine, punkcije i sve oko cega sad razbijate glavu postanu tako male i zaboravite ih istu sekundu![]()
malena19, tako mi je drago zbog tvoje loptice
hvala vam cure svima na podršci.
ja sam u 12. mjesecu opet gore, idem po svoje pingvine![]()
Draga kitty jako mi je žao, ali nema predaje
malena19, čestitam ti od
Veselje dijelim s tobom jer i ja imam malog andjela od 3 mm i veliko hrabro srce koje kuca, neopisiv osjećaj![]()
![]()
Malena baš mi je drago... Super mi je kad čujem takve lijepe vijesti.
Ja sam po drugi put na Klomifenima....
U ponedjeljak idem na folikulometriju. Baš me znaim aide li još tko gore taj dan?
hey curke.Samo da javim da sam od jucer na gonalima dali su mi jednu jucer danas sam sam i ja dala i sutra ja si dajem injekciju.Onad mi je doktor reko da dodem u subotu u pol 8ujutro na vv pa ce valjda vidjeti kako napreduje sve.
Zao mi je sto ima losih vjesti al nadam se da ce biti sve ljepsih.pusa svima
javim vam se uskoro
da li je netko pio kontracepcijske i da nije dobro reagirao na njih? ja ih pijem i bila sam danas na uvz-u i dr mi je rekao da baš i ne reagiram na njih,da jajnici i dalje rade po svom....inaće imam prebrz ciklus,pa mi želi smiriti jajnike...a baš i nejde...pijem ih do 8.11.,pa kad dobijem m moram opet na uvz,i tada ce vidjeti da li idem u postupak,stimulaciju ili ću popiti još jednu turu
zanima me da li je netko od vas bio u postupku sa smrznutim js? jel oni gore rade vitrifikaciju ili slow freeze?
nisam uspjela naći niti jednu forumsku trudnicu iz smrznutih js a da se liječi na VV-u...jel ima netko kakvih informacija kakvi su im rezultati gore sa smrzlićima?
Kakva vam je bila menga nakon kontracepcije,,,oskudna ili?????
hallo ja moram priznati da je bila oskudna meni i dobila sam je jedno 4dana poslja nakon sto sam prestala piti.
hey curke, zene.Danas ja bila gore doktor gledao ultrazvuk i onako mahnuo glavom(kao pomalo negativno)al to je valjda tako reagirao jer je vidio da mi mora dati jos gonala tako da danas sam dobila i sutra si sama dam i u ponedjeljak opet gore do pol 8 ujutro
Ja sam isto danas bila gore. 3dc mi je. Dobila sam 4 menopura, tako i sutra, a u ponedjeljak na kontrolu.
Menstruacija mi je poslje jasmina jako oskudna, čak toliko da nisam znala jel curim ili ne. Na kraju sam ipak curila jer je danas bilo sve u redu.
Ok cure i meni nema skoro ništa pa me zanima jel to normalno nadam se da ću i ja u ponedjeljak krenuti u postupak..sretno svima
Ja sam nakon kontracepcije imala toliku mengu da nisam bila sigurna da je menga....Dobila sma ju 6 dan...i bila je jaaako oskudna. kad sam dosla na pregled 3DC vis enisam ni ulozak imala..jer je jako kratko trajala....tako da Hallo-opusti se i sretno!
ja sam imala transfer iz smrznutih js, stvarno se nisam ni nadala da će doći do transfera, ali nažalost završilo je s betom 0,
kad sam pitala dr.-a koja im je uspješnost s takvim transferima, on je rekao da su do tada imali 10-ak trudnoća na 50 transfera, (prije pola godine), što nije baš ohrabrujuće ali nije ni beznadno
sretno
kiša, hvala ti na odgovoru.
ajde, 10-ak trudnoća, i to je nešto. nije baš sjajno, i svjesna sam da su rezultati iz smrzlića generalno loši, ali kad već idem u postupak da se mogu barem malo nadati...
eva133, Tigrica84, Strašna, hallo, sretno cure u vašim postupcima!
pozdrav svima!
puno sreće onima koje su u postupku ili čekaju betu....
pitanje: koliko se čeka na stimulirani postupak na vv?
i da li daju koktel za ublažavanje boli pri punkciji?