Stranica 28 od 191 PrviPrvi ... 1826272829303878128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bez neke velike razlike, jedino sam imala par dana iza spotting. Čitala sam da su uobičajene obilnije menstruacije.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ima li još netko sutra gore?

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

cure moje mene će ovaj yasmin ubit,,,tako mi je loše od njega ne znam šta da radim?????imam ih još 10 za popiti.

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni je isto bilo lose kada sam pila yasmin,ali samo prvih dana kasnije puno manje tako da sam izdrzala...ako

ti je toliko lose ja bi na tvom mjestu sutra nazvala doktora...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    meni je isto bilo lose kada sam pila yasmin,ali samo prvih dana kasnije puno manje tako da sam izdrzala...ako

ti je toliko lose ja bi na tvom mjestu sutra nazvala doktora...
    ja sam ga zvala odmah drugi dan i on kaže nema veze nastavi piti,,al meni je svaki dan gore ne znam šta ću

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam danas bila gore. I napokon ulazim u drugi postupak
    Danas krećem s klomifenima....2 puta po dvije tablete....i u ponedjeljak idem na folikulometriju.
    Danas zaboravih pitat jel obje tablete zajedno pijem ili kako: Na prošlom AIHu sam obje zajedno pila pa pretpostavljam da i sad tako.
    Jel netko zna?

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj martuška prvotno napisa Vidi poruku
    lijep pozdrav,nadam se da ti jučer nija bila kuća puna ljudi i da si se mogla odmoriti
    kada morašvaditi betu?
    hej!!!
    ma stalno imamo goste...ionako ne mogu ležati...betu vadim tek 14.11. Nekako mi kasno to

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Strašna, mislim da nije bitno da li ih piješ zajedno navečer ili odvojeno jednu u jutro, a jednu na večer.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje mene će ovaj yasmin ubit,,,tako mi je loše od njega ne znam šta da radim?????imam ih još 10 za popiti.
    Izdrži još malo. Ja sam jedva čekala da ga se riješim i eto hvala Bogu u nedjelju mi je bila zadnja tableta. Grudi su mi narasle za 2 broja, a cijelo sam vrijeme bila gladna. To je bilo do te mjere da mi je bilo loše i muka ako ne jedem. Kao i što sam napisala malo više gore da sam čak i krvarila nakon par tableta. Umrla sam od straha, ali sam pročitala u uputama da je to normalno. Nisam previše dizala paniku nego samo brojila dane kad ću ih prestati piti.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mislila sam čak prestat piti eto toliko su me izludile ...čitav dan gledam u tu tabletu i strah me popit je ..al popit ću prije spavanja malo si me ohrabrila.tnx...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna, mislim da nije bitno da li ih piješ zajedno navečer ili odvojeno jednu u jutro, a jednu na večer.
    I ja mislim, a i zadnji put sam ih pila 2 odjednom. Mogu sutra zvrcnit pa provjerit.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    koliko dana nakon yasmina ti je menga stigla,,i jesi imala kakve nuspojave od njega
    pa jedno 4dana poslje i nisam nimala nikakve nuspojave jedino sam bila napuhnuta al mislim da ti je to individualno

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    I ja mislim, a i zadnji put sam ih pila 2 odjednom. Mogu sutra zvrcnit pa provjerit.
    hey.Vidim da si me preduhitrila.Ja idem sutra gore.Drzi fige da sve bude ok.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

cure ja idem sutra na pregledn.Nadam se da ce sve biti ok i da napokon krecemo u postupak.Drzite fige

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sretno svima...pusaa

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hey.Vidim da si me preduhitrila.Ja idem sutra gore.Drzi fige da sve bude ok.
    Naravno! Sretno draga!
    Kao i svim curama koje su takodjer u postupcima ili se spremaju na iste

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, nakon što se moja beta nije pravilno duplala (14dnt 237, 17dnt 481, 19dnt 787) jučer sam počela jako krvariti i ujutro išla ponovo vaditi betu i ona iznosi 5. dakle, ipak je samo biokemijska. a danas je trebao biti prvi uzv...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Žao mi je Kitty
    Samo hrabro dalje....

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    cure, nakon što se moja beta nije pravilno duplala (14dnt 237, 17dnt 481, 19dnt 787) jučer sam počela jako krvariti i ujutro išla ponovo vaditi betu i ona iznosi 5. dakle, ipak je samo biokemijska. a danas je trebao biti prvi uzv...
    kitty draga baš mi je žao,

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kome na VV treba javiti rezultat bete sestrama ili doktoru ? Meni na otpusnom nakon transfera piše obavezno javiti betu...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam doktorici...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Kome na VV treba javiti rezultat bete sestrama ili doktoru ? Meni na otpusnom nakon transfera piše obavezno javiti betu...
    Doktoru treba javiti jer sestre nemaju ništa s tim.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    ja uvijek zovem doktora

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

stižem i ja uskoro ,,zvala sam doktora zbog ovih mučnina s yasminom i rekao mi da prestanem piti,,,Hoću li onda dobiti kroz par dana???

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cure svim cekalicama bete, postupaka, punkcija zelim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, puno srece i puno strpljenja i nade

ja sam zadnjih dana izbjegavala forum jer je bilo dosta losih vijesti koje su me bedirale, a i pokusavala sam se zabaviti drugim stvarima da ne izludim cekajuci danasnji UZV..

sve u svemu... rekao mi divan dr A da imam jednog velikog čovu od 3,8mm kojem kuca srceko

ne mogu vam opisati srecu kad vidite tu malu malu lopticu koja treperi (naravno da sam zicala da i dragi udje i vidi)..... od srca vem zelim da tu srecu dozivite sto prije
    vjerujte da sve inekcije, boli, mucnine, punkcije i sve oko cega sad razbijate glavu postanu tako male i zaboravite ih istu sekundu

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kitty uzasno mi je zao...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

malena19, tako mi je drago zbog tvoje loptice

hvala vam cure svima na podršci.
    ja sam u 12. mjesecu opet gore, idem po svoje pingvine

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga kitty jako mi je žao, ali nema predaje
    malena19, čestitam ti od
    Veselje dijelim s tobom jer i ja imam malog andjela od 3 mm i veliko hrabro srce koje kuca, neopisiv osjećaj

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ma, Malena jesam ti rekla da će sve biti ok Čuvaj mrvicu i uživajte u svakom trenutku...

Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
    cure svim cekalicama bete, postupaka, punkcija zelim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, puno srece i puno strpljenja i nade

ja sam zadnjih dana izbjegavala forum jer je bilo dosta losih vijesti koje su me bedirale, a i pokusavala sam se zabaviti drugim stvarima da ne izludim cekajuci danasnji UZV..

sve u svemu... rekao mi divan dr A da imam jednog velikog čovu od 3,8mm kojem kuca srceko

ne mogu vam opisati srecu kad vidite tu malu malu lopticu koja treperi (naravno da sam zicala da i dragi udje i vidi)..... od srca vem zelim da tu srecu dozivite sto prije
    vjerujte da sve inekcije, boli, mucnine, punkcije i sve oko cega sad razbijate glavu postanu tako male i zaboravite ih istu sekundu

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Malena baš mi je drago... Super mi je kad čujem takve lijepe vijesti.
    Ja sam po drugi put na Klomifenima....
    U ponedjeljak idem na folikulometriju. Baš me znaim aide li još tko gore taj dan?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Imam strašne glavobolje. To pripisujem Klomifenima...

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

zao mi je draga

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke.Samo da javim da sam od jucer na gonalima dali su mi jednu jucer danas sam sam i ja dala i sutra ja si dajem injekciju.Onad mi je doktor reko da dodem u subotu u pol 8ujutro na vv pa ce valjda vidjeti kako napreduje sve.
    Zao mi je sto ima losih vjesti al nadam se da ce biti sve ljepsih.pusa svima
    javim vam se uskoro

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

da li je netko pio kontracepcijske i da nije dobro reagirao na njih? ja ih pijem i bila sam danas na uvz-u i dr mi je rekao da baš i ne reagiram na njih,da jajnici i dalje rade po svom....inaće imam prebrz ciklus,pa mi želi smiriti jajnike...a baš i nejde...pijem ih do 8.11.,pa kad dobijem m moram opet na uvz,i tada ce vidjeti da li idem u postupak,stimulaciju ili ću popiti još jednu turu

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    da li je netko pio kontracepcijske i da nije dobro reagirao na njih? ja ih pijem i bila sam danas na uvz-u i dr mi je rekao da baš i ne reagiram na njih,da jajnici i dalje rade po svom....inaće imam prebrz ciklus,pa mi želi smiriti jajnike...a baš i nejde...pijem ih do 8.11.,pa kad dobijem m moram opet na uvz,i tada ce vidjeti da li idem u postupak,stimulaciju ili ću popiti još jednu turu
    meni je ciklus uredan i uvijek sam se pitala zašto mi daju kontracepciju,,,stvarno ne znam odgovoriti na tvoje pitanje ,,,ja sam nakon 10 tableta prestala pit imala sam strašne mučnine i bilo mi je jako loše...nikad više ih neću pit pa di puklo da puko

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zanima me da li je netko od vas bio u postupku sa smrznutim js? jel oni gore rade vitrifikaciju ili slow freeze?
    nisam uspjela naći niti jednu forumsku trudnicu iz smrznutih js a da se liječi na VV-u... jel ima netko kakvih informacija kakvi su im rezultati gore sa smrzlićima?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

zanima me da li je netko od vas bio u postupku sa smrznutim js? jel oni gore rade vitrifikaciju ili slow freeze?
    nisam uspjela naći niti jednu forumsku trudnicu iz smrznutih js a da se liječi na VV-u... jel ima netko kakvih informacija kakvi su im rezultati gore sa smrzlićima?
    ne znam koju metodu rade, al rezultati su im hmmmm loši
    a kontracepciju daju da se ne prenose hormoni iz predhodnog ciklusa u ciklus u kojem nastupa stimulacija
    Posljednje uređivanje od pirica : 05.11.2011. at 14:00

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kakva vam je bila menga nakon kontracepcije,,,oskudna ili?????

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hallo ja moram priznati da je bila oskudna meni i dobila sam je jedno 4dana poslja nakon sto sam prestala piti.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke, zene.Danas ja bila gore doktor gledao ultrazvuk i onako mahnuo glavom(kao pomalo negativno)al to je valjda tako reagirao jer je vidio da mi mora dati jos gonala tako da danas sam dobila i sutra si sama dam i u ponedjeljak opet gore do pol 8 ujutro

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam isto danas bila gore. 3dc mi je. Dobila sam 4 menopura, tako i sutra, a u ponedjeljak na kontrolu.
    Menstruacija mi je poslje jasmina jako oskudna, čak toliko da nisam znala jel curim ili ne. Na kraju sam ipak curila jer je danas bilo sve u redu.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ok cure i meni nema skoro ništa pa me zanima jel to normalno nadam se da ću i ja u ponedjeljak krenuti u postupak..sretno svima

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam nakon kontracepcije imala toliku mengu da nisam bila sigurna da je menga....Dobila sma ju 6 dan...i bila je jaaako oskudna. kad sam dosla na pregled 3DC vis enisam ni ulozak imala..jer je jako kratko trajala....tako da Hallo-opusti se i sretno!

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam imala transfer iz smrznutih js, stvarno se nisam ni nadala da će doći do transfera, ali nažalost završilo je s betom 0,
    kad sam pitala dr.-a koja im je uspješnost s takvim transferima, on je rekao da su do tada imali 10-ak trudnoća na 50 transfera, (prije pola godine), što nije baš ohrabrujuće ali nije ni beznadno

sretno

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiša, hvala ti na odgovoru.
    ajde, 10-ak trudnoća, i to je nešto. nije baš sjajno, i svjesna sam da su rezultati iz smrzlića generalno loši, ali kad već idem u postupak da se mogu barem malo nadati...

eva133, Tigrica84, Strašna, hallo, sretno cure u vašim postupcima!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nakon kontracepcije imala toliku mengu da nisam bila sigurna da je menga....Dobila sma ju 6 dan...i bila je jaaako oskudna. kad sam dosla na pregled 3DC vis enisam ni ulozak imala..jer je jako kratko trajala....tako da Hallo-opusti se i sretno!
    potpisujem

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala ti kitty

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Kitty

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala kitty. Trebat će nam sreća svima.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav svima!
    puno sreće onima koje su u postupku ili čekaju betu....

pitanje: koliko se čeka na stimulirani postupak na vv?
    i da li daju koktel za ublažavanje boli pri punkciji?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •