Da, da, potpisujem ovo za ludilo u 9.om mjesecu, ali i u veljači poslije zimskih odmora. Super za VV!
Šiškice ... čestitam i vibrrrr za dalje
Da, da, potpisujem ovo za ludilo u 9.om mjesecu, ali i u veljači poslije zimskih odmora. Super za VV!
Šiškice ... čestitam i vibrrrr za dalje
Je, valjda će i to organizirat. Ekipi sa sporovoznim ciklusima ono... uskladit sebe s VV-om je fakat bivao izazov - neka se dogodi neki medicinski zez zbog kojeg treba pričekat (bakterije itd.), neka se dogodi neki seminar ili put ili konferencija, neka se dogodi 7., 8. 12. ili 1. mjesec i puf.. odleti godina dana kao da si Maribor čekao, a di si bio, šta si radio.
Posljednje uređivanje od ina33 : 23.05.2011. at 11:34
Zna li se točni datum tog simpozija?? od do??
Dr. mi je rekao da dođem na prvi UVZ 6.6. - onda valjda gore ..
Današnja beta na 18 dpt je 1639.
Nije - radi se o godišnjoj konferenciji svih IVF stručnjaka (ima neki naziv ali ne znam koji) koja je svake godine KRAJEM lipnja cca od 20. do 25. lipnja. I da, na tu konferenciju idu svi od privatnika do liječnika u državnim klinikama.
curke imam pitanje, zadnji put sam kod dr.A. bila u 11mj/10, napisao je doći po završetku endokrinološke obrade. juče su mi stigli nalazi, koji kažu da je sad sve ok, i kontrolu 7.7, ja to smatram krajem endokrinološke obrade, jel tako? naručila sam se kod dr.A. u četvrtak, sad me zanima jel znate kaj bi moglo dalje i kad bi mi napokon mogli u postupak, hvala Vam cure.
Tko prvi ide gore, neka ga svakako pita od kada do kada ga nema i onda napiše svima ovdje!
ESHRE kongres je u Stockholmu ove godine ali od 3. - 7. srpnja/jula
http://www.eshre.eu/ESHRE/English/An.../page.aspx/347
i da, čini se da svi liječnici ali i biolozi idu na to.......................
Točno Kadauna..
Nije 6.mj već 7.mj..
Sorry na krivoj info ..bit će da sam pomalo već luda od tih ljetnih mjeseci..najradije bih da je već 8.mj i da idem rodit!!
Cure, trebam ići izvaditi na vuk vrhovac AMH, INHIBIN B, FSH i LH, doktor mi je napisao na uputnicu upučuje s elaboratorij i te hormone a na nalog kl Mwrkur i laboratorij, sada neznam da li je to ok, pošto piše laboratorij, jer ja sam mislila 1dc nazvati i naručiti se kod sestara io d aidem preko dokora A, tako su mi i prije sestre rekle da mogu preko doktora da izvadim hormone, da ne trebam u onaj njihov valjda glavni laboratorij, sada neznam i da li mi je dovoljna ta jedna uputnica?
Evo da se i ja javim. MM je danas bio na prvom pregledu kod androloga i pravio je spermiogram te vadio krv za neke laboratorijske pretrage.... E sad me zanima, ti nalazi dolaze poštom... Ima li netko iskustva s tim nakon koliko je to stiglo....
Njegovi nalazi su svi ok.... A ja već lagano ludim od POCS i visokog prolaktina...... Nakon 3 godine bezuspješnih pokušavanja mislim da za mene ni nema nadel..
strašna, mi smo prvi nalaz androloga dosta dugo čekali, oko mjesec i pol dana, možda i dva. to je bilo prije godinu dana, ne znam jel se sada što promijenilo...
Ajoooj......a pitala sam hoće li doći u roku mjesec dana jer ja se moram javit slijedeci mjesec i s njegovim nalazima.
A štaje slijedeći korak? Šta su vam rekli?
Mislim da ce njegov nalaz spermiograma bit u tvom kartonu i prije vremena sta ga dobijes na kucnu adresu, da li pijes sta za visoki prl, ja nisam isla u postupak dok god ga nisam spustila
Pijem bromergon..i zadnji put mi je bio na gornjoj granici....ali i dalje ga pijem vec od prije nove godine tako da vjerujem da je sad u normali....... slijedeci put kad dodjem s njegovim nalazima ću vadit hormone, prl i ostalo.
Uopće nemam pojma šta dalje. Na kakav si ti prvi postupak isla?
Meni su nalazi od mm ok...tako da je problem ocito najveći u mojim PCOS. Valjda ima pomoći.
ja sam bila na dvije inseminacije i jednom IVF-u koji je bio dobitni
Prva inseminacija je bila u 9.mj. prosle godine, druga u 12 a IVF u trecem
Joj pa i nije tako dugo. Ja bi samo voljela da se to već pokrene jer vec više od tri godine pokušavamo. A s njim sve ok. Ali ja jednostavno nemam ni mengu ak ne pijem Dunphastone. Tako da pretpostavljam da i ovulacija izostaje. Pa bi se možda trebala "izazvat" s nečim.....
Blago tebi! Čestitam!
Hvala !!!
Ne brini se, doktori znaju svoj posao i zacas ces i ti imati busu
Draga, riječi ti se pozlatila.......
Za početak bar da se to sve pokrene......
Od tvoh m su isto nalazi bili ok?
Jesi ti imala PCOS ili?
Sorry što te sad zapitkujem, al bar mi malo lakše...
Od MM-a su svi nalazi bili ok, nisam ja imala PCOS samo taj visok prl, al ja sumnjam da su mi jajovodi malo zacepljeni jer mi je jedan dr. nakon HSG-a rekao da je sve u redu a onda mi je moj dr. rekao da nije.
Inseminacija nije uspjela a IVF je zato mislim da je tako
Drage cure, ja sam jučer bila na VV 3 dan ciklusa vadit hormone, i pitala doktoricu za godišnje ovako mi je rekla, dr Alebić radi cijeli 6 mjesec ona također, iu 7 mjesecu neće raditi samo tjedan dana zbog tog simpozija, a u 8 mjesecu je dr Alebić dva tjedna na godišnjem odmoru ovo sve ostalo rade.
Inače jučer je na VV bila strašna gužva, bio je 8 transfera i 3 punkcije jako puno trudnica)
Ja sam pregled čekala do 11:30 kolko je bila gužva, dobila yasmin da pjim 2 dan, a 6 mjesecu krećemo s postupkom odnosno IVF-om jer je spermiogram jako loš, jedino što nas može sprječiti je to ako mi hormoni nisu ok, ako budu ok, krećemo......
hope, znaš sve, navijam za tebe najnajnajviše! Bit će sve ok, vidi kako daleko ste stigli!
Hvala ti Vala, nadam se da će sve bti ok, kako si ti?jel si nervozna, nestrpljiva?Što je sa Evom ?da li ona uskoro kreće?
Draga, jučer 5dnt sam popiškila pozitivan testić, blijeda druga crtica, tako da sam sad u napetom iščekivanju bete i molitvi da sve bude u redu i da je to to. I Eva će uskoro krenuti, mislim, no javit će se ona sama.
Ajme Vala pa to je super.....sva sam se naježila....želim ti punooooo sreće a to je ovaj put sigurno očigledno...ajme prekrasno...
Bojim se još veseliti, danas je tek 6dnt, čekam betu i molim Boga da se to takvim malim crticama javlja mrvica/mrvice pod maminim srcem. Hajde, nećemo tu začetavati da nas ne špotaju, napisala sam na odbrojavanju, pa se družimo tamo. Tebi puno sreće, draga moja
Hvala ti, mislim da će mi trebati i tebi puuuuno sreće.
ajd super da ste se nakon 10 postova sjetile ne zacetavati temu
Jesi li vec krenula sa pikanjem?zanima me da li si ti pila yasmin.ja sam vadila hormone pa mi sada zavisi o tome ako budu u redu sa slijedecom mengom ulazim
Pa da to me zanimalo jer ne znam tocno zasto pijem yasmin i navodno da bi s njim mogla ranije dobiti mengu pa mi to nije malo jasno,jel tebi menstruacija normalno dosla ili si imala malo krvarenja dok si ih pila
došla mi je puno ranije na 25dc (a inaće su mi siklusi 30-35 dana) i slabija je bila jako slabija
a jesi li onda kad ti je došla ranije ranije krenula i u postupak?malo mi to nije jasno što ako ranije dobijem slučajno a možda i neću jel onda se odmah trebam javiti doktorici....oprosti što te gnjavim