Pokazuje rezultate 1 do 50 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure, ja sam svoju princezu dobila 2008. upravo iz tog pokusaja, samo klomifen...prvi takav, prije toga sve stimulacije i nista. Ali ona je bila sreca iz 8. puta.U to se vrijeme placao 3 500 kuna taj postupak, zato pitam jel se sa novim zakonom to promjenilo?
    Kad je Milinović uveo dopunsko osiguranje, onda se jedno vrijeme plaćalo prirodnjake, tada sam ja uzela dopunsko za taj jedini prirodnjak kojeg sam probala. Moj je bio totalno bez lijekova, i koštalo je na SD nešto oko 1700 kn, čini mi se. Ali, kao što rekoh s dopunskim je blo besplatno. To je bila baš 2008.

Što se tiče uspješnosti, nema nikakve šanse da poraste uspješnost tamo gdje se uvedu ograničenja, a mi imamo ograničenje oplodnje na 3 js i zabranu zamrzavanja zametaka. Ja sam mislila da je to toliko puta ponovljeno da to ne treba više ponavljati. To bi bilo kao da i Ministarstvu sporta kažu da se u RH mora trčati u štiklama pa onda netko povjeruje da su naši trkači brži od onih nekad jer su im uredili atletske staze i postižu jednako dobre rezultate kao Europljani.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 22.07.2011. at 07:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •