Strašna - to bude IVF ili???
Strašna - to bude IVF ili???
Trebalo bi biti AIH, a sad vidjet ćemo kud će to dovest. MM sve ok, meni jajovodi prohodni... ali ovulacije nema.....(inace nema ni menge bez Duphastona)
moram napisat kak sam ja birala doktora, nazvala sam gore i rekla da bi se naručila za prvi pregled, pitala me kod kojeg čete, dr a ili dr L, pitala sam-koj je mlađi- dr.A, e onda ću kod njega, hehe. i nije mi žao, zbilja je ok
a ovo čekanje za postupak može se produžiti i na godinu i pol koliko evo mi čekamo, ak se nekaj s nalazima ili hormonima zakomplicira pa se čeka dok se to ne riješi. ja sam u pon zvala gore, naručena sam kod dr a 7.9. sve me zanima kaj će mi reči... nemogu dočekati jer smo toliko blizu postupka![]()
Ja sam vadila 3dc kod privatnika u 12 mjesecu i bio mi je FSH 4.7 (ref. 2.8 - 11.3), LH 3.5 (ref. 1.1 - 11.6), ali je Androstendion bio 17.5 (ref. 1.0-11.5) i taj Androstendion mi nijedan doktor nije komentirao, a vidjela sam da ga dosta cura niti ne vadi. vadila sam i prolaktin i TSH i testosteron i to je sve bilo super.
meni je dr A. rekao da i ja imam PCOS, ali neki fonotip D sto god to znacilo. koliko sam skuzila ja nemam ciste i hormoni su ok, ali su jajnici malo povecani i zato su kao PCOS.
Meni nitko ranije nije rekao da imam PCOS i kad sam ga pitala zasto su to tek sad vidjeli, rekao je da sam ja atipican slucaj i da pregledava curu koja nema problema da ih ne bi opisao kao PCOS... ne znam.. vidjet cu upetak nove nalaze hormona i sto doc kaze...