Pokazuje rezultate 1 do 50 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Strašna - to bude IVF ili???

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Trebalo bi biti AIH, a sad vidjet ćemo kud će to dovest. MM sve ok, meni jajovodi prohodni... ali ovulacije nema.....(inace nema ni menge bez Duphastona)

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

moram napisat kak sam ja birala doktora, nazvala sam gore i rekla da bi se naručila za prvi pregled, pitala me kod kojeg čete, dr a ili dr L, pitala sam-koj je mlađi- dr.A, e onda ću kod njega, hehe. i nije mi žao, zbilja je ok
    a ovo čekanje za postupak može se produžiti i na godinu i pol koliko evo mi čekamo, ak se nekaj s nalazima ili hormonima zakomplicira pa se čeka dok se to ne riješi. ja sam u pon zvala gore, naručena sam kod dr a 7.9. sve me zanima kaj će mi reči... nemogu dočekati jer smo toliko blizu postupka

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Trebalo bi biti AIH, a sad vidjet ćemo kud će to dovest. MM sve ok, meni jajovodi prohodni... ali ovulacije nema.....(inace nema ni menge bez Duphastona)
    a kakvi su ti hormoni bili? ja imam neredovite... najduze je bilo 64dana, ali ipak dodje i bude ovulacija

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
    a kakvi su ti hormoni bili? ja imam neredovite... najduze je bilo 64dana, ali ipak dodje i bude ovulacija
    Nalaz hormona je bio ok.....štitnjača u redu i sve... jedino je onaj odnos LH i FSH bio obrnut, a rečeno mi je da je to potvrda da se radi o PCOS. Točne ti rezultate sad ne znam jer mi je to sve ostalo u Zg kod doktorice...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Nalaz hormona je bio ok.....štitnjača u redu i sve... jedino je onaj odnos LH i FSH bio obrnut, a rečeno mi je da je to potvrda da se radi o PCOS. Točne ti rezultate sad ne znam jer mi je to sve ostalo u Zg kod doktorice...
    Ja sam vadila 3dc kod privatnika u 12 mjesecu i bio mi je FSH 4.7 (ref. 2.8 - 11.3), LH 3.5 (ref. 1.1 - 11.6), ali je Androstendion bio 17.5 (ref. 1.0-11.5) i taj Androstendion mi nijedan doktor nije komentirao, a vidjela sam da ga dosta cura niti ne vadi. vadila sam i prolaktin i TSH i testosteron i to je sve bilo super.

meni je dr A. rekao da i ja imam PCOS, ali neki fonotip D sto god to znacilo. koliko sam skuzila ja nemam ciste i hormoni su ok, ali su jajnici malo povecani i zato su kao PCOS.
    Meni nitko ranije nije rekao da imam PCOS i kad sam ga pitala zasto su to tek sad vidjeli, rekao je da sam ja atipican slucaj i da pregledava curu koja nema problema da ih ne bi opisao kao PCOS... ne znam.. vidjet cu upetak nove nalaze hormona i sto doc kaze...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •