Stranica 19 od 191 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, ne znam jel znate, dr. čolak ide u mirovinu. baš sam htjela sam još zadnju kontrolu kod njega, sad sve ispočetka objašnjavati....joooooj. koliko još??? već mislim da nećemo nikad u postupak

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ne znam jel znate, dr. čolak ide u mirovinu. baš sam htjela sam još zadnju kontrolu kod njega, sad sve ispočetka objašnjavati....joooooj. koliko još??? već mislim da nećemo nikad u postupak
    ma hocete.makar te ne poznajem al znam kako ti je,jer sam se ia dosta nacekala
    ja sma prosle god bila na ivf i naravnio nije uspjelo.Mogla sam doci vec u 4mj al sam htijela da prode jos malo vremena i kako do sad nije bilo nista trebala bi pocetkom 10mj ici na prvi pregled.Znaci proslo je godinu dana a ne izgleda tako puno
    Uglavno kako sad vrijem brzo ide doci ces i ti brzo na red.
    Pozzzz

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bok, samo da javim da et neće biti jer je moj folikul bio prazan.
    Sad opet čekamo...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

A jbm mu miša.......pa ne mogu vjerovat! Drž se!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva

ja prijavljujem da sam od jučer pikalica, krećemo u naš prvi IVF!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

eva i meni je zao

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

draga,nakon pijenja duphrastona 14 dana kroz 5-10 dana bih trbala dobiti menstruaciju.Ja je nekad nisam imala i po 6 mj. a sada dobim samo uz duphraston i to pijem od 17-30. dana ciklusa.Hay!!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jednu ujutro ,jednu navečer 17-30-dan ciklusa za izazivanje krvarenja.Trebalo bi ti doči za par 3-5 dana kad popiješ.SRETNO

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, samo da javim da et neće biti jer je moj folikul bio prazan.
    Sad opet čekamo...
    baš mi je žao..
    Znam kak ti je , meni se dva puta dogodilo..

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam cure. Idemo dalje.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

mene je sad strah da mozda nece ni doci do transfera.Jer prosle godina nisam znala kako to sve funkcionira a sad znam kako to ide,jednio ako dr A. ne odluci da idemo nekako drukcije.
    Al prvo od svega ja moram dobiti menguE da ako je skoro koja bila tamo da li mislite da ako dobijem mengu u nedjelju da ce me naruciti za utorak?
    Oprostite kaj mozda pisem bezveze al sad sam vec pomalo nervozna a znam da to nije dobro,zato mislim da ce mi bitri lakse ako vam se povjerim
    pozzzdrav svim trudilicama

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Naravno da će te naručiti za utorak!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da će te naručiti za utorak!
    hvala ti.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hoće, sigurno

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pozdrav svima!!rado bih se priključila ovoj vašoj temi, jer nažalost i mene čeka ista sudbina((U 06.mjesecu sam došla na pregled kod dr. Alebića,a moj muž je tamo bio i kod androloga gdje je dobio nalaze da mu je slaba pokretljivost...tako da mi je dr.Alebić rekao da ćemo najvjerojatnije trebati krenuti na potpomognutu opodnju, jer su šanse da dobijemo dijete prirodnim putem u omjeru 1:1000((To mi je bio užasan šok!!Sada smo prije par dana obavili konzultacije sa socijalnom radnicom i psihologinjom, te sam ponovno sa svim nalazima došla kod dr.A, koji je rekao da možemo krenuti u postupak ako smo za to spremni?!Moj suprug i ja žarko želimo imati barem jedno dijete i spremni smo dati sve samo da to i dobijemo, ali ipak nisam mogla odmah reći da taj čas pristajem, jer nisam ni prespavala sve to skupa, nije mi sjelo...tako da mi je rekao da kada budemo spremni, da se javim 1. dan menzesa i naručim se 3. do 5. dan za pregled, pa će mi kao dati neke kontracepcijske tablete, pa kao naredni mjesec iza toga bi išla u postupak!?!Čitala sam ovdje sve vaše probleme i iskustva...iskreno, jako se bojim ( jer sam inače po prirodi plašljiva i bojažljiva ),pa vas molim ako mi itko može dati neke početne upute iz svog iskustva da mi napiše par riječi...Jedina svjetla točka u svemu tome, što mi daje elana da to sve izdržim što me čeka je taj predivni čovjek, dr. Alebić- koji je toliko dobar i drag da ti daje poticaj i snagu da sve to izdržim kako treba!!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ja sam prošli ciklus dobila na nedjelju, zvala da se naručim 3dc, a naručili me 5dc i počela s tabletama od tog dana. Možda zato što je u tom periodu doktor radio sam, doktorice nije bilo...

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    mene je sad strah da mozda nece ni doci do transfera.Jer prosle godina nisam znala kako to sve funkcionira a sad znam kako to ide,jednio ako dr A. ne odluci da idemo nekako drukcije.
    Al prvo od svega ja moram dobiti menguE da ako je skoro koja bila tamo da li mislite da ako dobijem mengu u nedjelju da ce me naruciti za utorak?
    Oprostite kaj mozda pisem bezveze al sad sam vec pomalo nervozna a znam da to nije dobro,zato mislim da ce mi bitri lakse ako vam se povjerim

Ja sam od 2 - 3 mjeseca svaki mjesec na VV i ovako to funkcionira: ako dobiš u nedjelju u utorak samo dođeš, ne moraš zvat. Tako su meni sestre objasnile, čak ako i u subotu dobiš samo se u ponedjeljak pojaviš.

Ja danas bila na pregledu i u srijedu je postupak. Doktorica još ne zna koji jer su 3 folikula 17 mm a jedan je 14 mm, pa će vidjet u srijedu.
    Malo me frka moram priznat!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Ivanicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!!!!!!
    Nova sam ovdje na forumu ali i u MPO postupcima.
    Već 5 godina pokušavamo dobit djetešce, ali nam nekako ne ide. Prije godinu dana smo krenuli na VV i to najprije MM kod dr. Čolaka koji je nakon 5 spermiograma potvrdio da je sve ok, onda su nas poslali na ginekologiju i nakon svih pretraga (briseva, hormona, HSG-a....) dijagnoza nam je idiopatska neplodnost.
    Zaboravih napomenut da idem kod doktorice.
    U 6 mjesecu smo napokon krenuli u postupak (AIH), terapija 1 klomifen 5 dana, na dan postupka 1 folikul 13 mm, rezultat neuspješan.
    S obzirom da u to vrijeme kad sam išla u postupak doktrorica je bila na godišnjem, tako da je sami postupak radio doktor.
    Sad kad sam se javila nakon godišnjeg (opet doktorice nije bilo), doktor mi je dao terapiju 2 klomifena 5 dana. Danas 10 dc 4 folikula cca 10 mm i kaže doktorica da ih je previše za AIH i da ćemo u ponedjeljak vidjet ako svi ostanu da ćemo odustat od svega ili idemo na IVF. I sad mene to brine...ne bi htjela da mi ciklus a ni folikuli propadnu.
    Ustvari, ne znam što bi mislila. Prošli put je sve nešto kržljavo bilo, a sad ih je opet previše....
    nemoj se brinuti... IVF ima bolju uspjesnost.. mozda ne narastu sva cetiri, ali ako narastu IVF je puno sigurniji jer je rizik od viseplodne prevelik...
    a cega se tocno bojis? Punkcije ili?
    nemojte odustati kad ste vec dosli ovako daleko...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam jednom dobila u nedjelju i kad sam u ponedjeljak zvala da se narucim, sestra me pital dal sam vec njihov pacijent i kad sam rekla da jesam rekla da se niti ne trebam narucivati nego da samo dodjem..
    nemoj brinuti bezveze... puno je stvari koje mogu krenuti krivo u postupku i to puno prije transfera, ali mislim da je najlakse ici korak po korak, a ne unaprijed brinuti.. barem je meni tako...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja sam od 2 - 3 mjeseca svaki mjesec na VV i ovako to funkcionira: ako dobiš u nedjelju u utorak samo dođeš, ne moraš zvat. Tako su meni sestre objasnile, čak ako i u subotu dobiš samo se u ponedjeljak pojaviš.

Ja danas bila na pregledu i u srijedu je postupak. Doktorica još ne zna koji jer su 3 folikula 17 mm a jedan je 14 mm, pa će vidjet u srijedu.
    sorry... tek sam sad vidjela ovo...
    sve u svemu sretno sto god da bude

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Ivanicaa, upoznale smo se u subotu i pričale o knjigama, ljetu, moru,.. Nemoj se ništa frkirati, jer je situacija sada zbilja OK, a dr će napraviti u srijedu ono što je najbolje za tebe s obzirom na situaciju kakva će biti tada, i na dijagnozu tvoju i tvog dragog. Punkcije se nemoj bojati, jer se da izdržati Sretno!

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry... tek sam sad vidjela ovo...
    sve u svemu sretno sto god da bude
    Ma ustvari glupo mi je reći da se bojim, samo me frka kako će to sve proći. Ali, bit će sve ok!!! Optimistična sam.
    Ustvari, što sad više razmišljam mislim da ću pitat doktoricu da bez obzira na sve ipak idemo na IVF.
    I za HSG su mi govorila kako je to strašno, ja ga skoro nisam ni osjetila.

Tako da će biti sve u najboljem redu!

HVALA PUNO!!!!!

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj drenjica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ivanicaa, upoznale smo se u subotu i pričale o knjigama, ljetu, moru,.. Nemoj se ništa frkirati, jer je situacija sada zbilja OK, a dr će napraviti u srijedu ono što je najbolje za tebe s obzirom na situaciju kakva će biti tada, i na dijagnozu tvoju i tvog dragog. Punkcije se nemoj bojati, jer se da izdržati Sretno!
    Hvaka puno!!!!!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    hope ja sam imala 6 zamrznutih js (iz postupka 10/2010) u 2 mj. sam išla po njih..
    Kad su ih odmrznuli dvije su samo preživile al se nisu oplodile ili se nisu dobro dijelile.. nebitno jer embriotransfera nije bilo..
    U cijeloj priči je dobro da nisam koristila apsolutno nikakvu terapiju (mislim za zadebljanje endometrija i sl.) a loše je da sam imala svoja dva prekrasna folikula i potajno se nadala da će ih punktirati i da će to biti šansa za T..
    Koma iskustvo i neponovilo se.. to zamrzavanje js je prvoklasna glupost vrlog ministra ..
    Šiškica hvala ti na odgovoru i ja vjerujem da od toga nema ništa...ali danas sam bila na folikulometriji nisam primala nikakvu terapiju doktorica je rekla da imam folikul i da će mi punktirati u srijedu ali se uopće ničemu ne nadam stvarno...sad samo ne kužim hoće li ako bude js svejedno odmrzavati ili ne ne kužim, ništa mi nije rekla

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!!rado bih se priključila ovoj vašoj temi, jer nažalost i mene čeka ista sudbina((U 06.mjesecu sam došla na pregled kod dr. Alebića,a moj muž je tamo bio i kod androloga gdje je dobio nalaze da mu je slaba pokretljivost...tako da mi je dr.Alebić rekao da ćemo najvjerojatnije trebati krenuti na potpomognutu opodnju, jer su šanse da dobijemo dijete prirodnim putem u omjeru 1:1000((To mi je bio užasan šok!!Sada smo prije par dana obavili konzultacije sa socijalnom radnicom i psihologinjom, te sam ponovno sa svim nalazima došla kod dr.A, koji je rekao da možemo krenuti u postupak ako smo za to spremni?!Moj suprug i ja žarko želimo imati barem jedno dijete i spremni smo dati sve samo da to i dobijemo, ali ipak nisam mogla odmah reći da taj čas pristajem, jer nisam ni prespavala sve to skupa, nije mi sjelo...tako da mi je rekao da kada budemo spremni, da se javim 1. dan menzesa i naručim se 3. do 5. dan za pregled, pa će mi kao dati neke kontracepcijske tablete, pa kao naredni mjesec iza toga bi išla u postupak!?!Čitala sam ovdje sve vaše probleme i iskustva...iskreno, jako se bojim ( jer sam inače po prirodi plašljiva i bojažljiva ),pa vas molim ako mi itko može dati neke početne upute iz svog iskustva da mi napiše par riječi...Jedina svjetla točka u svemu tome, što mi daje elana da to sve izdržim što me čeka je taj predivni čovjek, dr. Alebić- koji je toliko dobar i drag da ti daje poticaj i snagu da sve to izdržim kako treba!!

Čitam tebe i ko da vidim sebe. Ja sam isto već trebala u postupak, ali nisam bila spremna. I zbog straha od postupka, i zbog straha od lijekova i ne znam čega više ne. Znala sam da želim dijete i da ako neće ići drugačije da ćemo ići na potpomognutu, ali nekako sam mislila da ću imati vremena pripremiti se (iako ni sama ne znam kako bih se uopće pripremala), pa me isto kao i tebe zateklo kada sam na red došla za 2 mjeseca.
    I mogu ti reći da je bolje što smo odgodili jer sam sada puno sigurnija i spremnija izdržati sve to što nas čeka.... i neuspjeh i uspjeh i nuspojave i sve one strašne stvari tipa hiperstimulacija o kojima sam ovdje čitala. Zato ti savjetujem da stvarno napraviš tako kako ti je doktor rekao i dođeš kada budeš stvarno spremna. Psiha je jako bitna i svatko od nas je drugačiji...

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Daj si vremena par mjeseci, pola godine da se navikneš na činjenicu da ne ide drugačije, ali nemoj zaboraviti niti to da ti vrijeme ne ide na ruku. Par mjeseci neće ništa drastično promijeniti,bar se tako nadam, ali godina, dvije, tri može puno...ovisno o tome koliko godina imaš...pa i to imaj na pameti...

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Meni je doktor A rekao da kada odlučim da sam spremna za postupak, da nazovem prvi dan ciklusa i dođem 3-5 dan, pa da će mi obaviti pregled i dati kontracepcijske tablete 8 stim da nisam shvatila koliko se dugo piju te tablete?? ), i onda koliko sam ja shvatila da mjesec iza toga idemo u postupak ( što to konkretno znači?? )...stvarno vas molim da mi malo pojasnite taj proces na početku,please...ja inače nisam iz Zagreba, već sam iz Požege, pa mi je vrlo bitno da znam kada iza tih tableta dolazim k njemu i da li onda moram biti na nekom kao promatranju, tako sam barem ja shvatila da svaki drugi treći dan morm doći na pregled???Dr. Alebić mi je rekao, da to traje nekih 12-ak dana, do samog transfera??!!I još nešto, molim vas recite mi na koji način se radi ta punkcija, to izvlačenje jajnih stanica???Iskreno, veliki sam tremaroš i kod samog pregleda, a kamoli kod punkcije...ne mogu ni zamisliti da bih to mogla preživjeti olako!!Da li možda postoji kakva mogućnost nekakve anestezije ili nešto drugo???Molim vas,kažite mi malo više o tome...hvala unaprijed!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga Destiny child...puno ti hvala na tvojim riječima, puno mi to znači i u ovakvim trenucima mi to jako puno pomaže)Ni ne znaš koliko...To je sigurno da ja moram biti uistinu spremna na sve to i psihički i fizički,ali isto tako...dešava mi se to da ne mogu to sada izbaciti iz glave i normalno se baviti poslom i svim drugim aktivnostima.Razdražljiva sam, ne mogu se koncentrirati na posao i skroz tražim tajming koji bi mi odgovarao da to krenem riješavati, jer znam da isto tako ne vrijedi puno čekati...Ja imam 32 godine, a moj muž 34...Problem je u njemu, što ima vrlo lošu pokretljivost spermija i teško i gotovo nemoguće je to da prirodnim putem dođemo do bebice...No on je optimista, to ga nije puno obeshrabrilo i hvata se za slamku, kao i ja...da damo što možemo da dođemo do te jedne bebice... Puno znači to kada vidiš da u tome nisi sam i da ima još onih koji djele s nama istu sudbinu....onda je sve to lakše preživjeti i prebroditi!A što je s tobom...do koje faze ste vi došli u tome??poz

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Richy, ja sam isto iz Požege. Ali sam pacijentica od doktorice. Isto sam prije postupka (kod mene se radilo o inseminaciji, koja je bila nauspješna) pila 1 mjesec kontracepcijske tablete. I onda u postupak. Što se tiče putovanja i mene je malo dotuklo. Svaki put sam isla busom, a onaj tjedan kad sam imala folikulometrije išla sam u jednom tjednu 4 puta u ZG. Sad čekam slijedeći mjesec pa opet krećem u postupak.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Strašna,srdačno te pozdravljam!!Lijepo je vidjeti da ima još netko iz Požege ovdje!!Ti si rekla da ideš kod doktorice??Ja niti ne znam tko sve radi u klinici VV, ja jedino znam da sam dopala kod dr.Alebića i užasno sam sretna zbog toga, jer čovjek je legenda!!Ne znam kod koga si inače ginaća u Požegi, ali mislim da kao i ja misliš da oni nisu ni do koljena ovima na VV, ja sam stvarno prezadovoljna osobljem, a naručito doktorom.I kao što sam rekla, to jako puno znači kad vidiš da je netko toliko pristupačan i dobar, da ima vremena za tebe i da te sluša i savjetuje!I ja sam s mužem po Zagrebu uglavnom išla busom, i bez obzira na sve ali i to je u neku ruku umor...tako da ne znam baš da kada krenem u postupak da ću se moći tako bez nervoze vozati tamo-amo...ne znam što ću i kako smisliti...još uvijek sam zbunjena i ne znam što da činim i kada??!!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam jednom dobila u nedjelju i kad sam u ponedjeljak zvala da se narucim, sestra me pital dal sam vec njihov pacijent i kad sam rekla da jesam rekla da se niti ne trebam narucivati nego da samo dodjem..
    nemoj brinuti bezveze... puno je stvari koje mogu krenuti krivo u postupku i to puno prije transfera, ali mislim da je najlakse ici korak po korak, a ne unaprijed brinuti.. barem je meni tako...
    da imas pravo.Tako je najbolje.Hvala na savjetu

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@Richy Znam kako ti je, tako je bilo i meni. Ja sam se dugo borila sa prihvaćanjem da ne možemo imat prirodno djecu posebice zato jer sam se cijeli život pazila samo da ne bih s time imala problema. A onda kod mene sve ok, a kod njega tako loša situacija. No sada je to nebitno. Prihvatila sam to. Kao i spoznaju da ne mora uspjeti i napravila back up plan što ako ne uspije i ne budemo nikako mogli imati djecu. Prije svega sam htjela potpuno isprazniti glavu, a i srce od silne želje da imamo djecu. I sada mi nije problem veseliti se svakoj prirodnoj trudnoći oko mene. Istina, teško mi je, ali manje nego prije. Sada sam u fazi "samo da to sve prođe", trudim se skoncentrirati na postupak kao na odlazak zubaru, a ne na rezultat tog postupka (dijete) jer onda će razočarenje biti manje. Možda to nekome može zvučati okrutno i smiješno, ali meni je tako lakše. I mislim da svatko treba raditi ono što njemu olakšava.

Ja se ne bojim fizičke boli. Bojim se više stimulacije i šopanja sa hormonima. Bojim se nuspojava, mučnina, povraćanja, tahikardija sa kojima i inače imam problema...

Trenutno pijem kontracepciju kao pripremu za postupak, 21 dc idem na kontrolu, a onda ćemo vidjeti...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo cure ja sam u subotu bila naručena na kao odmezavanje js i suprug isao sa mnom i danas je navodno trebao biti transfer ako bi bilo što od toga, međutim dr se predomislila i rekla da dodem danas na još jedan pregled kao da vidi folikul i rekla je da je danas 18mm i dobila štopericu za večeras, u srijedu punkcija tako da sam sada malo zbunjena...radit će mi punkciju nadam se da neće biti prazan folikul a koliko sam skužila i odmrzavat će js malo govori pa nisam sigurna baš
    eto tolio za sada

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hope sretno na punkciji, a i na transferu.
    Neka se oplode!!!!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Meni je doktor A rekao da kada odlučim da sam spremna za postupak, da nazovem prvi dan ciklusa i dođem 3-5 dan, pa da će mi obaviti pregled i dati kontracepcijske tablete 8 stim da nisam shvatila koliko se dugo piju te tablete?? ), i onda koliko sam ja shvatila da mjesec iza toga idemo u postupak ( što to konkretno znači?? )...stvarno vas molim da mi malo pojasnite taj proces na početku,please...ja inače nisam iz Zagreba, već sam iz Požege, pa mi je vrlo bitno da znam kada iza tih tableta dolazim k njemu i da li onda moram biti na nekom kao promatranju, tako sam barem ja shvatila da svaki drugi treći dan morm doći na pregled???Dr. Alebić mi je rekao, da to traje nekih 12-ak dana, do samog transfera??!!I još nešto, molim vas recite mi na koji način se radi ta punkcija, to izvlačenje jajnih stanica???Iskreno, veliki sam tremaroš i kod samog pregleda, a kamoli kod punkcije...ne mogu ni zamisliti da bih to mogla preživjeti olako!!Da li možda postoji kakva mogućnost nekakve anestezije ili nešto drugo???Molim vas,kažite mi malo više o tome...hvala unaprijed!!
    draga Richy anestezije nema kod punkcije, prije postupka dobiješ tramal i apaurin i sjediš u hodniku malo više od pol sata dok te ne prozovu.Punkcija malo boli ali nemoj se bojati, sestre su s tobom cijelo vrijeme, drže te za ruku,i ja sam se jako bojala imala sam6 jajnih stanica i dosta dugo je trajala pnkcija ali izdrži se...ništa se ne brini, i ja imam neke takihardije i aritmije i nije mi se ništa dogodilo..samo misli na druge stvari...bitno je da mi dobijemo naše bebice a sve ostalo preživjet ćemo,,jake smo mi žene,,želim ti puno sreće

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Hope sretno na punkciji, a i na transferu.
    Neka se oplode!!!!
    Hvala ti draga, ne nadam se previše ovoga puta, malo sam onako ravnodušna samo da prođe to s tim nemogućim zamrznutim i da idem dalje...ne znam uopće šta naš pametni ministar misli o tome kad ti izvrsne kvalitete js zazmrznu i onda kad ih odmrzavaju ne prežive ili se ne dijele...najradije bi njega povela sa mnom na punkciju da vidi što proživljavamo
    danas sam tako ljuta na cijelo naše zdravstvo ufff...malo ti govore i kad pitaš onda samo kažu ne brinite ništa ma jooj

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ispricavam se Richy zbog takihardija pobrkala sam postove)

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey cure?A kaj je s uputnicom za VV za pregled.jel ja to vec sad mogu traziti da mi napise da nebi bilo drugi tjedan da potrefim suprotnu smjenu od ginicke.Kaj bi trebalo pisati?
    hvala unaprijed na savjetima

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Uputnica ti vrijedi mjesec dana.
    Meni je nekada na uputnici pisalo bolničko liječenje, a nekada ivf postupak.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ajme, drage moje cure ja se vama divim, i voljela bih reći da sam jednako hrabra kao i vi u tome svemu, ali na žalost nisam....barem ne još...Ja više od svega želim bebicu, to uopće nije upitno, ali ne možete ni zamisliti koliko se bojim te punkcije...stravično!!koliko traje ta punkcija vremenski??A kada punkcija završi,kada mora suprug biti tamo da da svoj uzorak za transfer??Koliko traje transfer, tj. vraćanje tih stanica nazad??Možda pitam gluposti, ali stvarno ne znam puno o tome...čitam i previše, ali ipak volim ćuti mišljenje i iskustva onih koji su to prošli i koji znaju, pogotovo što se radi na istome mjestu!?Svaka vaša riječ meni znači puno...

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@hope31 Taj ministar ne misli. I to je to. I da, bojim se njegovog smišljanja jer kada on smisli nama ne može biti dobro.
    Nadam se da će odmrzavanje uspjeti...drži se i samo hladne glave(koliko je to moguće).

@Tigrica 31 Meni na uputnicama za pregled uvijek piše "Pregled i mišljenje", a za postupak treba pisati"MPO". Tako rekli na VV. Možeš uputnice uzeti i ranije. Vrijede 30 dana, a ako prekoračiš datum samo traži svog ginića da ti prepravi datum. Ja ih volim imati kod sebe na vrijeme.

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Meni je moja ginekologica kad sam u 8 mjesecu išla na papu odma rekla da neka briseve napravim da za 9 mjesec imam sve spremno i odmah mi je napisala uputnicu za MPO postupak ali nije nikakv datum napisala. Moram priznat da je odlična, sve unaprijed mi je napravila i ispisala da ne moram dolaziti više puta k njoj.

Naš dragi ministar ne misli i nikad se nije razmišljao o tome što mi sve prolazimo zato i sastavlja zakone koje nemaju veze s vezom.

Danas sam puno bolje nego ovih dana, ničeg se ne bojim, sve mi to možemo izdržat i sve to je ništa za ono što možemo dobit, a to je nešto neprocjenjivo!!!!!

Hope31 imam tvoj stav: "samo se opusti i misli na nešto lijepo"! Hvala ti! Vidimo se sutra!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Strašna,srdačno te pozdravljam!!Lijepo je vidjeti da ima još netko iz Požege ovdje!!Ti si rekla da ideš kod doktorice??Ja niti ne znam tko sve radi u klinici VV, ja jedino znam da sam dopala kod dr.Alebića i užasno sam sretna zbog toga, jer čovjek je legenda!!Ne znam kod koga si inače ginaća u Požegi, ali mislim da kao i ja misliš da oni nisu ni do koljena ovima na VV, ja sam stvarno prezadovoljna osobljem, a naručito doktorom.I kao što sam rekla, to jako puno znači kad vidiš da je netko toliko pristupačan i dobar, da ima vremena za tebe i da te sluša i savjetuje!I ja sam s mužem po Zagrebu uglavnom išla busom, i bez obzira na sve ali i to je u neku ruku umor...tako da ne znam baš da kada krenem u postupak da ću se moći tako bez nervoze vozati tamo-amo...ne znam što ću i kako smisliti...još uvijek sam zbunjena i ne znam što da činim i kada??!!
    Draga skupi 10 postova pa cemo se cut preko privatnih poruka. Do tada ti ne mogu poslat poruku.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Strašna,srdačno te pozdravljam!!Lijepo je vidjeti da ima još netko iz Požege ovdje!!Ti si rekla da ideš kod doktorice??Ja niti ne znam tko sve radi u klinici VV, ja jedino znam da sam dopala kod dr.Alebića i užasno sam sretna zbog toga, jer čovjek je legenda!!Ne znam kod koga si inače ginaća u Požegi, ali mislim da kao i ja misliš da oni nisu ni do koljena ovima na VV, ja sam stvarno prezadovoljna osobljem, a naručito doktorom.
    ma ima nas još iz požege (a eto i VV je bio nekad moja matična klinika dok nisam odlučila otići), samo nemamo više tako puno entuzijazma pa ne pišemo...
    sretno cure

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala BHany....i tebi sretno..da ti se želja što prije ostvari...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav Požežankama

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Eva133...hvala ti na pozdravima Kako skupiti te postove Strašna???Sorry,možda pitam glupost...ali uputi me please...tek sam se registrirala tu, pa puno toga još ne znam
    Voljela bih da mogu kontaktirati s tobom putem privatne poruke...pozdrav svima vama dragim i hrabrim ženama!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Richy moraš se raspisati.
    Piši malo i po drugim temama i vrlo brzo ćeš skupiti 10 postova.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Richy sada imaš 6 postova. Treba ti 10 da se možemo čut preko privatnih poruka. Kao što ti je Eva rekla...trebaš samo pisati. Za svaki odgovor(post) se broj povećava.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Meni je moja ginekologica kad sam u 8 mjesecu išla na papu odma rekla da neka briseve napravim da za 9 mjesec imam sve spremno i odmah mi je napisala uputnicu za MPO postupak ali nije nikakv datum napisala. Moram priznat da je odlična, sve unaprijed mi je napravila i ispisala da ne moram dolaziti više puta k njoj.

Naš dragi ministar ne misli i nikad se nije razmišljao o tome što mi sve prolazimo zato i sastavlja zakone koje nemaju veze s vezom.

Danas sam puno bolje nego ovih dana, ničeg se ne bojim, sve mi to možemo izdržat i sve to je ništa za ono što možemo dobit, a to je nešto neprocjenjivo!!!!!

Hope31 imam tvoj stav: "samo se opusti i misli na nešto lijepo"! Hvala ti! Vidimo se sutra!!
    draga kako ćemo se prepoznati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •