Stranica 27 od 191 PrviPrvi ... 1725262728293777127 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

drage moje, ja u subotu na punkciju :D danas boca navečer i nastupamooooo, drž'te fige da prvo preživim to :D a onda da i uspije. Škicnila sam si malo u onu evidenciju, piše 18mm 6 desni, 1 lijevi. Ja si nekak mislim da je to ok. A i dr.A kaže bit će nešto

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ide li tko sutra, dakle u petak gore???

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj NerdyD prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, ja u subotu na punkciju :D danas boca navečer i nastupamooooo, drž'te fige da prvo preživim to :D a onda da i uspije. Škicnila sam si malo u onu evidenciju, piše 18mm 6 desni, 1 lijevi. Ja si nekak mislim da je to ok. A i dr.A kaže bit će nešto
    joooj...ja nikako da krenem u postupak...te cista...te prebrz ciklus...sad sam na kontracepcijskim,pa bi poslije trebala na punu stimulaciju...znat ću 3.11....samo što sam ja u KBO-u.....pa ovdje istražujem ako ne uspije u Osijeku...na vv je puno drugačije,bolje nego u KBO-u....iza sebe imam 2 prirodna icsi-a...

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    joooj...ja nikako da krenem u postupak...te cista...te prebrz ciklus...sad sam na kontracepcijskim,pa bi poslije trebala na punu stimulaciju...znat ću 3.11....samo što sam ja u KBO-u.....pa ovdje istražujem ako ne uspije u Osijeku...na vv je puno drugačije,bolje nego u KBO-u....iza sebe imam 2 prirodna icsi-a...
    Ooooo Osječanka :D nisam imala prilike tamo ići, možda i bolje, prošle godine smo doselili u Goricu i odmah krenuli na VV, a iz osobnog iskustva, koji god dr. ili sestra na ovom području se ne mogu usporediti s onima tamo, ja sam se baš iznenadila kako ovdje ljudi rade, čak ti se i nasmiješe , meni je to bio šok kad sam počela po doktorima ovdje hodati, tamo u Osijeku ne mogu reći da mi je bilo baš nešto ugodno, naravno svaka čast izuzecima. Ima ih i divnih i dragih, al šteta što ih zasjene oni s kojima se ne da baš pristojno pričati, kao da rade po kazni.

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sretno! Bit će sve ok...

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ide li tko sutra, dakle u petak gore???
    ja idem na transfer(nadam se)

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala na potpori

kokos avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znate li dali možda VV radi i u utorak?
    Hvala

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne vjerujem da doktori rade....

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vjerojatno radi, ali najbolje ti je nazvati i pitati. meni je u 6. mjesecu jedna folikulometrija padala na praznik pa su normalno radili.

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kokos prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala
    vrlo vjerovatno da radi, ali možda samo za one čiji se postupak ne smije prekidati, najbolje nazvati...al nekako mi se čini da se sestre javljaju samo u onom razdoblju između 13 i 14h, ja ih nikad nisam uspjela dobiti ranije

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja idem na transfer...(nadam se)

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja sam danas bila na VV, i taman kada sam mislila da ću dobiti te tablete, onda me zeznu hormoni....prolaktin mi je užasno visok, pa mi je dr. Alebić rekao da prvo moramo bromergonima sniziti i regulirati taj hormon....moram ga uzimati mjesec dana po jednu tabletu i onda vaditi te nalaze i u PŽ i u ZG pa ćemo vidjeti što dalje!!tako da se moji termini stalno pomiču i pomiču...grozno!!Što se tiče naručivanja, ne znam kako je za punkcije i transfer...ali ja kad god sam se naručival za gore, zvala sam dopodne tamo negdje oko 10 sati, i od prve ih dobijem i normalno me naruče bez ikakvih problema!!je li možda koja od vas bila danas gore??Vidjela sam da je bilo jako puno cura na punkciji i transferu,baš je bila gužva!

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja bila na pregledu punkcija u subotu, vratila se sad od svekrve, ona me pika inekcijama , eto dala mi sad štopericu u 9 i 15h, već se lagano grozim igala, bole me ruke samo tako.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

NerdyD, sretno na punkciji!
    sad je već kasno za ovu informaciju, ali možda nekom drugom posluži: injekcije u trbuh neusporedivo manje bole nego u ruku, ja sam si davala u trbuh i nisam niš ni osjetila a u ruku me poprilično peklo kad su mi sestre davale. tako da trbuh rules

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

NerdyD...ti si bila u četvrtak tamo??Oko koliko sati??Ja sam sjedila u čekaonici od negdje 9:20 - 11:30 h!Sigurno sam izgledala najviše uplašeno i jadno...mene sve to tek čeka, ija sam čekala pregled i tablete, ali su me hormoni zeznuli u tome, pa sada prvo njih trebam srediti!I tako mi se sve pomiče za mjesec dana...kvragu!Jučer je bila velika gužva, puno cura sam vidjela na punkciji i transferu iproučavala njihove reakcije i face....sva sam se izbedirala, jer izgledale su sve tako jadne i iscrpljene...šmrc Nije ni čudo da mi je prolaktin podivljao, sva sam izbezumljena viđenim!Svaka čast cure,hrabre ste nema šta!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Na Sve Svete doktor Alebić ne radi, ali radi doktorica.

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    NerdyD...ti si bila u četvrtak tamo??Oko koliko sati??Ja sam sjedila u čekaonici od negdje 9:20 - 11:30 h!Sigurno sam izgledala najviše uplašeno i jadno...mene sve to tek čeka, ija sam čekala pregled i tablete, ali su me hormoni zeznuli u tome, pa sada prvo njih trebam srediti!I tako mi se sve pomiče za mjesec dana...kvragu!Jučer je bila velika gužva, puno cura sam vidjela na punkciji i transferu iproučavala njihove reakcije i face....sva sam se izbedirala, jer izgledale su sve tako jadne i iscrpljene...šmrc Nije ni čudo da mi je prolaktin podivljao, sva sam izbezumljena viđenim!Svaka čast cure,hrabre ste nema šta!!
    ma ja sam do 9 već jurila na tramvaj
    neka bit će samo polako, ja sam još u 5 mj trebala početi sa svime, pa čekaj 3 dan, pa nema doktora, pa pomakni za cijeli mjesec, pa me onda uhvatili njihovi godišnji i eto sad tek došla na red.
    Mogu ti reći da se već sad nervozim onoga što me čeka sutra, svi kažu da jako boli, a to što kažeš žene nakon izgledaju bože sačuvaj, možda mi je bolje ni ne pitati kako im je bilo da se ne sekiram još više, ovak dođem pa šta me snađe snađe, samo se nekako nadam da će ona doza nečega za smirenje biti dovoljno velika

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

... možda mi je bolje ni ne pitati kako im je bilo da se ne sekiram još više, ovak dođem pa šta me snađe snađe, samo se nekako nadam da će ona doza nečega za smirenje biti dovoljno velika
    a možda se baš ugodno iznenadiš

stvarno nije ti to ništa strašno ako se bar donekle opustiš, a probaj se opustiti i što manje paničariti

sretno

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    a možda se baš ugodno iznenadiš

stvarno nije ti to ništa strašno ako se bar donekle opustiš, a probaj se opustiti i što manje paničariti

sretno
    X

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

i ja sam na punkciji u subotu....
    kod mene je jedan folik. bio 19 mm a jedan 16

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kokos prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala
    dosad su radili na praznike......

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure sretno vam bilo u subotu!!Budite hrabre i primjer nama ostalima koje još to čekamo!!Čekamo vaša izvješća nakon toga! Sretno još jednom svima koji idu u subotu!!

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    ma nemoj se bojati, nije tako strasno (barem meni) kad se malo uklopis u sve to, bit ce sve ok...

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam na punkciji u subotu....
    kod mene je jedan folik. bio 19 mm a jedan 16
    onda se vidimo pa ćemo si držati fige na licu mjesta

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cure ne bojte se.. Neću vam lagati da ne boli, ali to je podnošljiva bol. Mene je podsjetila na bol kao kad se udariš laktom u ćošak stola. Zaboli taj tren i odmah popusti.
    Mene prvih nekoliko nije čak tako ni bolio, ali kada su prešli na drugi jajnik me bolilo jače jer je malo neobično položen. I pomislila sam kako nikad više neću to ponavljati, ali kad je bilo gotovo već sam zaboravila na bol i naravano da ću ponoviti ako će trebati. Niti ne traje dugo, možda 5-10 minuta ovisno od broju folikula, a od toga samo pikanje možda ukupno minutu. Kako su cure rekle, najbitnije je da se opustite na stolu, ja to nisam mogla pa me i jače boljelo jer sam bila sva napeta šta mi se sprema...Zato sad vi probajte poslušati mene

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

richy, draga nisi jedina, ja zbog prolaktina čekam već godinu i pol s tim da mi je s terapiom bromergonom prolaktin već nakon 3 tjedna bio ispod minimuma, a nikak i nikak da krenemo u postupak, pa sam bila 2 mjeseca bez terapije da se vidi jel mi ostao niži, pa nije ostao, pa sam ga ponovno pila, pa je opet normalan....i čekamo

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I ja sam danas bila gore....Osim nesnosne gužve i toga što mi je bio dan D-doktorice nije bilo, pa me je pregledao doktor. Uglavnom....prva reakcija je bila da mu ne izgledam trudno ali ni ne trudno.... Kaže da na UZV vidi kao da nisam ni pila Duphastone iako sam popila redovno cijelu turu. Ostalo sve OK, tako da mi je dao da ponovno pijem Duphaston 10 dana i onda cekam mengu. prvi dan zovem-treći dan idem. U slučaju da procurim prije-prestajem s Duphastonima i opet prvi dan zovem, treći dan idem. i rekao mi je da 5.11. za svaki slučaj napravim još jedan test.
    Sve u svemu na kraju dobro ispalo i vise nisam toliko zabrinuta.

A što se tiče nesnosne gužve-danas je gore bilo 10 punkcija i mislim 6 transfera. Puuuuno!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Incika prvotno napisa Vidi poruku
    ja idem na transfer...(nadam se)
    lijep pozdrav,nadam se da ti jučer nija bila kuća puna ljudi i da si se mogla odmoriti
    kada morašvaditi betu?

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Živa, zdrava i držim se, kod kuće uz topli čaj i dekicu punkcija prošla ok, zaista nije to ništa tako strašno, a ekipa dr.A i sestre su prekrasni, zaista se potrude da se opustimo i ne mislimo na ono što se događa. Eto ja sam imala 5 js, kaže radit će s dvije, a ako ostale valjaju zamrznit će ih, transfer najvjerovatnije u četvrtak, ali moram zvati prije. Nažalost bilo je onih koje nisu imale js zaista mi je žao, al curke samo pozitivno, bit će, mora....
    (nikad kraja onom tuferu kad sam ga vadila hahahhahah)

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

NerdyD, bravo za 5 stanica, vidiš da nije bilo strašno!
    kako to da će ti transfer biti u četvrtak? to bi značilo da će ići na blastociste? ja koliko sam skužila gotovo svima vraćaju embrije 2. dan...

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pa svima vračaju u pon osim nama dvjema koje smo kao za čet. Nekako smo skontale da idu na blastociste jer su nam neke majušne stanice il tako nešto, ne znam baš točno, mene samo brine da se to oplodi, da uopće imaju šta vratit.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma super ti je da idu na blastociste, da je meni tako bilo možda sad ne bi imala ovu dramu oko nepravilno duplirajuće bete...
    ~~~~~~~~~ za veseli tulum u labu, sretno!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

NerdyD...svaka čast,čestitam ti na izdržljivosti!!I držim palčeve da sve i dalje ide u dobrom smjeru!!Sretno!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I tu sam te nasla

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

U očekivanju sam drugog IVF postupka. Trebala sam se javiti dr na jesen ali sam ostala trudna prirodno - biokemijska.
    3 dc ciklusa, očekujem negdje oko 15.11. Ima li šanse da obavimo postupak u ovoj godini? Pretpostavljam da zbog blagdana i ako budemo išli na kontracepeciju nećemo stići. Molim vaša iskustva iz prethodnih godina. Hvala

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Alcantra, ne mora biti da će te staviti na kontracepciju - ja nisam bila na kontracepciji prije postupka.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

pozzzz cure,,,da li je netko prije postupka pio yasmin,,,,naime ja imam strašne nuspojave,,,najprije mi je bilo muka onda probadanje u donjem djelu trbuha,,,sise kao da će mi otpast,,,jel to normalno?????već me pomalo strah!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ja sam pila jasmine prije postupka i nisam imala nikakve nuspojave,a moram reći da je dr Alebić predobar.Bila sam u srijedu na punkciji i napravio je to toliko brzo i minimalno bolno,bila sam presretna.sestra me zabavljala razgovorom,i mogu reći za sve sestre i doktora da su divni.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hallo meni je prvi put kad sam pila jasmin bilo jako mučno.
    Sada ga pijem drugi puta i imam probadanje u jajnicima, a čak sam i krvarila između menstuacija.
    Valjda je to normalno.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    hallo meni je prvi put kad sam pila jasmin bilo jako mučno.
    Sada ga pijem drugi puta i imam probadanje u jajnicima, a čak sam i krvarila između menstuacija.
    Valjda je to normalno.
    hvala draga sada mi je malo lakše,,,ja ga pijem prvi put u životu i ubija me al izdržat ću valjda,,,

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    pozzzz cure,,,da li je netko prije postupka pio yasmin,,,,naime ja imam strašne nuspojave,,,najprije mi je bilo muka onda probadanje u donjem djelu trbuha,,,sise kao da će mi otpast,,,jel to normalno?????već me pomalo strah!!
    ja sam pila u 2 navrata....i nisu mi bas sijele....
    sad zadnji put nisam dobila jasmin, nego sam odmah isla sa klomifenima
    u kombinaciji menopura........
    najbolje ti je pitat dr. jel mozes bez njih. tj. dali bi ti mogao dati nesto drugo

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

De mi recite jel netko zna kakva je situacija gore u utorak?
    Ne rade pretpostavljam.....ili?
    Ja sam nakon svog odlaska u ZG i nakon sto mi je doktor rekao da pocnem pit jos jednu turu Duphastona...ja popila 3 tablete i procurila......
    3DC mi pada bas na utorak.....jel onda idem u sri?

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam pila u 2 navrata....i nisu mi bas sijele....
    sad zadnji put nisam dobila jasmin, nego sam odmah isla sa klomifenima
    u kombinaciji menopura........
    najbolje ti je pitat dr. jel mozes bez njih. tj. dali bi ti mogao dati nesto drugo
    zvala sam ga on kaže samo ti pij,radila sam i betu (koja je bila manja od 1),,,od svih tih mučnina sam pomislia da sma trudna!!yasmin je inače najblaži pa mi nisu jasne te nuspojave

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    De mi recite jel netko zna kakva je situacija gore u utorak?
    Ne rade pretpostavljam.....ili?
    Ja sam nakon svog odlaska u ZG i nakon sto mi je doktor rekao da pocnem pit jos jednu turu Duphastona...ja popila 3 tablete i procurila......
    3DC mi pada bas na utorak.....jel onda idem u sri?
    zovni sutra pa će ti sestra reći kada da dođeš,,,meni je jednom 3dc bila nedjelja pa sam bila naručena za ponedjeljak ,,,taj jedan dan nije toliko važan

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke.Dugo vas nisam citala al sada vam zelim reci da mi je danas 1dc nakon sto sam zvrsila s yasminom u srijedu.nadam sre da ce se sestre javiti danas u 13h da dodem preksutra i da napokon pocnemo.jedva cekqam.tako da drzite fige da se i ja pridruzim trudnicima.
    Kissi i pozdrav svima

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam zvala gore...i idem sutra....Dakle ako još koga zanima, sutra se gore radi......ali mislim da samo doktorica.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hey curke.Dugo vas nisam citala al sada vam zelim reci da mi je danas 1dc nakon sto sam zvrsila s yasminom u srijedu.nadam sre da ce se sestre javiti danas u 13h da dodem preksutra i da napokon pocnemo.jedva cekqam.tako da drzite fige da se i ja pridruzim trudnicima.
    Kissi i pozdrav svima
    koliko dana nakon yasmina ti je menga stigla,,i jesi imala kakve nuspojave od njega

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Alcantra prvotno napisa Vidi poruku
    U očekivanju sam drugog IVF postupka. Trebala sam se javiti dr na jesen ali sam ostala trudna prirodno - biokemijska.
    3 dc ciklusa, očekujem negdje oko 15.11. Ima li šanse da obavimo postupak u ovoj godini? Pretpostavljam da zbog blagdana i ako budemo išli na kontracepeciju nećemo stići. Molim vaša iskustva iz prethodnih godina. Hvala
    vidim da si imala biokemijsku trudnoću pa me zanima kakva ti je bila menstruacija poslje toga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •