Stranica 32 od 191 PrviPrvi ... 2230313233344282132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Valjda će se oploditi. Sada je sve u Božjim rukama.
    Sretno ti sutra, draga eva133. I neka se Bog nasmiješi

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure cestitam svima na prekrasnim betama,svima sretno tko ide na punkciju ili transfer...da dobijete puno js i da se oplode..I imam jedno pitanje da li znate tocno do kada rade postupke u 12 mjesecu vidim da kazu cure do 10.12. Pa vas molim tko bude prvi isao gore neka pita da znam da li da racunam na 12 mjesec ili ne...uglavnom sretnoooo svim curama
    Budem ja sutra pitala ako ne bude gužva, a ako ne sutra onda slijedeći tjedan ću pitat sestre.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Ivanicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Budem ja sutra pitala ako ne bude gužva, a ako ne sutra onda slijedeći tjedan ću pitat sestre.
    Hvala ti draga, išla bih u 12 om ali ako budu godišnji oonda ću odgoditi za 1 mjesec..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hey cure.samo da se pohvalim za sada.Vracena su mi 2embrija.I to je lijpi pocetak s obzirom kako sam imala lose misli do punkcije.29.11. je vadenje bete,pa cemo vidjeti.
    drzite fige
    hej tigrice sretno meni je sutra transvera ako Bog da!!! Pa će mo skupa čekati betu))

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivanamaricic prvotno napisa Vidi poruku
    e da zaboravila sam pitati dali se stimulacija klomifenom ubraja u oni 6 pokušaja
    Ne

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam ti također trebala ponpvno u postupak u 12. ali me je doktor naručio da mu se javim iza 15.01. zbog godišnjeg. Najbolje nazovi za svaki slučaj sestre pa ih pitaj

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    hej tigrice sretno meni je sutra transvera ako Bog da!!! Pa će mo skupa čekati betu))
    e da hallo. zajedno smo jace.sretno od srca.Javi kako je proaslo

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

može pomoć, dali koja od vas pije prije IVF-a andol 100, folnu kiselinu, vitamon c, matičnu mliječ...ili što drugo. Ja za prvi postupak nisam ništa pila, a čujem od mnogih cura da su one pile, pa me zanima kako se odlučiti i šta piti kako bi poboljšala sam postupak

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja ne bi pretjerivala s preparatima.. može biti kontra učinka..
    Najbolje pitaj doktora ili doktoricu (ovisi kod koga si) ..Nemamo sve isti nalaz krvi i neke stvari mogu imati kontra učinak a nekima pomoći..
    Najbolje se držati propisane terapije kad si u postupku i ne šokirati tijelo s previše kemije!!

Ja sam počela piti Prenetal vitamine onaj dan kad sam vadila betu i saznala da sam trudna.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bok cure, danas sam imala transfer. Vraćena su mi 3 embrija.
    Betu trebam vaditi 02.12.

Sezen

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Eva drzim velike fige za betu

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Eva drzim velike fige za betu
    Hvala ti draga. Jel brojiš sitno?

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ja sam bila jučer gore,
    na kontracepciji sam do 05.12. tako da transfer bude prije Badnjaka

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Super Alcatra.. Biti ćeš među prvim trudnicama s VV-a u 2012.

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bilo je još cura jučer i nadam se da ćemo sve uspjeti
    sretno svima u postupcima

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bok cure, danas sam imala transfer. Vraćena su mi 3 embrija.
    Betu trebam vaditi 02.12.

Sezen
    bas mi je drago.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

cure pitat cu vas jedno dosta intimono pitanje,nadam se da necete mislit lose o meni radi toga.
    Da li koja od vas zna da li se mogu imati odnosi dok se ceka beta?Tj da li je to pametno,jel koja pitala doktora?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam bas sad bila pitala kad sam imala inseminaciju....pitala sma doktoricu šta s odnosima.....rekla je dapace, dobrodosli su.....
    Al ne znam za ostale situacije....ja sam imala 1 folikul i valjda je bilo poželjno još utvrdit gradivo
    Eva radujem se zbog tebe : )))

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

nije bas preporučljivo zbog kontrakcija maternice

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Eto, vjerujem da Laky bolje zna....
    Ja sam na dan inseminacije i dva dana poslije imala odnose....a na dalje....muž ionako na terenu

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bas sad bila pitala kad sam imala inseminaciju....pitala sma doktoricu šta s odnosima.....rekla je dapace, dobrodosli su.....
    Al ne znam za ostale situacije....ja sam imala 1 folikul i valjda je bilo poželjno još utvrdit gradivo
    Eva radujem se zbog tebe : )))
    kod AIH da

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    da tako sam i mislila, samo sam htijela provjeriti

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, vjerujem da Laky bolje zna....
    Ja sam na dan inseminacije i dva dana poslije imala odnose....a na dalje....muž ionako na terenu

curke, a što sa odnosima za vrijeme stimulacije...prije punkcije???

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala ti draga. Jel brojiš sitno?
    Sitno da sitnije ne moze, mislim da je dan D ponedjeljak ili utorak. Nakon toliko vremena stizu moji paketici

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    istina i ja sam pitala doktora i tako mi je rekao,što se AIH-a tiče baš suprotno.

eva133 sretno!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nonek, ako vam odgovara, super, ali 3 dana prije punkcije ne bi trebalo ejakulirat. Budući da ja dobro reagiram na lijekove, meni su jajnici dobro povećani i u biti mi ne odgovara uopće tih par dana prije punkcije imati odnose.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 18.11.2011. at 09:23

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nakon AIH-a dr. još preporuče akciju tj. utvrđivanje gradiva popodne i dalje normalno ...

Ali kod IVF nije baš preporučljivo..zbog kontrakcija ..

I da nemojte zaboraviti apstinenciju prije davanja uzorka i prije AIH-a i IVf-a od dva - tri dana

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima i cestitke novim betama
    Otkad smo saznali da cemo morati na MPO, spremam se registrirati no nikako sjesti posteno za komp. Mi imamo oligoastenoteratozoospermiu ( poznato od travnja ove godine ali nas zbog GO nisu primili) i kao preporuku indicirani IVF/ICSI. Sutra smo naruceni i nadam se vise konacno nekom konkretnijem odgovoru i datumu jer sam vec lagano u depri iako sam bila vrlo pozitivna glede svega. Pricate o nekim GO, buduci da je doktorica nama rekla kako bi pokusali vec prije Bozica, pretpostavljam da je GO samo taj tjedan izmedu Bozica i Nove, nadam se barem. Kakva je situacija subotom gore sto se parkinga tice? ili moramo opet na Kvatricu?

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja kad idem nikad ne parkiram na Kvatriću, uvijek se nađe mjesta i to subotom pogotovo.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I mi isto...uvijek negdje gore....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nismo jos isli subotom a preko tjedna nismo nikada uspjeli naci. Hvala za info curke

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

opet ja o prijevozu..a jel ima neki autobus gradski, vidila sam, koji vozi direkt gore do VV? Stane baš tamo malo prije skretanja u vv?
    odakle taj ide?
    i, još pitanja, rade li tramvaji u zg cijelu noć?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne znam za autobus ali tramvaji voze cijelu noć. noćne linije su drugačije od dnevnih i voze dosta rijetko, tipa svakih 45 min.-sat vremena. imaš na njihovim stranicama kartu svih linija i vozni red, vjerovatno ima i karta za autobuse.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo sve sam proučila, hvala ti na uputi za njihove stranice

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uf, sto je bilo guzvaticno danas. ali nema veze jer smo od sutra na gonalima dr je danas bio malo zbunjen pa mi je pola toga i zaboravio dat a i nije bas nesto bio rjecit pa imam par pitanja ( pogotovo jer nam je ovo prvi put ): prvenstveno me zanima situacija oko mirovanja i svega toga tijekom punkcije, transfera, nakon transfera - moram li mirovati, da li bas ono strogo i koliko? buduci da nemam stalan posao vec sam honorarac i stalna zamjena i drzim se za svaku slamku, full mi je to bitno. joj, hepi smo si sad konacno je nesto postenjacki krenulo

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Geceta ja sam išla raditi 2 dan nakon transfera, ali kod mene je malo specifična situacija jer radim u istoj ulici gdje živim,posao nije stresan i unatoč svemu tome tome sam usporila ritam. Pročitala sam negdje da se treba ponašati kao 90godišnjakinja i ja sam se toga držala Ako ti je stresno na poslu nikako nemoj ići...Tako kaže i dr.Kniewald. I ne samo stres na poslu,nego i bilo kakav drugi stres treba izbjegavati.

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Baš je jučer bila gužva a i istina komunikacija s doktorom je bil "dobar dan" i "vidimo se u ponedjeljak", baš je bio rastresen.
    Ja sam prošli put odmirovala poslije transfera 2 tjedna, ali ovaj put neću. Ako vude transfer u petak planiram oko srijede ići na posao. Ali vidjet ćeš sama kako ćeš se osjećat. Mene je prvih 5 dana sve rezalo i probadalo ali kasnije je bilo ok. Moje mišljenje je da ne treba strogo mirovati samo malo usporiti, ništa teško raditi i naravno izbjegavati bilo kakav stres.
    Posljednje uređivanje od Ivanicaa : 20.11.2011. at 09:19

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisam ga ništa pitala jer je odmah rekao da ćemo oploditi 3. Očito je da to još ne prakticiraju, jer je i cura koja je bila sa mnom još bolji kandidat. Njen muž ima jako slab spermiogram i radili su mu tesu.
    Izgleda da ćemo morati čekati izbore.
    hej meni su 18.11 vraćena tri embrija,,beta 5.12 sretno i neka nam brzo prođe čekaje

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    uf, sto je bilo guzvaticno danas. ali nema veze jer smo od sutra na gonalima dr je danas bio malo zbunjen pa mi je pola toga i zaboravio dat a i nije bas nesto bio rjecit pa imam par pitanja ( pogotovo jer nam je ovo prvi put ): prvenstveno me zanima situacija oko mirovanja i svega toga tijekom punkcije, transfera, nakon transfera - moram li mirovati, da li bas ono strogo i koliko? buduci da nemam stalan posao vec sam honorarac i stalna zamjena i drzim se za svaku slamku, full mi je to bitno. joj, hepi smo si sad konacno je nesto postenjacki krenulo
    dobrodošla geceta!

što se tiče mirovanja meni su sestre rekle da to ne treba biti nikakvo specijalno mirovanje nego samo se ne smiješ naprezati (tipa dizanje teških stvari, usisavanje i sl.). drugo možeš sve normalno. ja sam od punkcije do transfera ostala doma, na dan pukcije me još malo bolilo popodne a i bila sam ošamućena od Normabela tako da sam veći dio dana prespavala, a na dan transfera sam prvo vozila 60 km od VV-a do kuće a onda ostatak dana mirovala. dalje sve normalno bez nekih velikih naprezanja. a ovo što cure kažu za stres po meni je vrlo relativno, ne možeš se nikad potpuno izolirati od stresa a i postupak je sam po sebi stresan. mislim da stres ne utječe baš na to, evo i jedan članak koji to potvrđuje.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam puno na info, mislim da cu se rjesiti jednog dijela posla, vrtica. Cisto radi prevelikog napora i izlozenosti bolestima. Drugo cu vec nekako laganini. Jedino odgadam razgovor sa direktoricom ali morat cu to ocito.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

curke.Da li znate da li se moze voziti auto nakon transfera.Ja nisam vozila al mi je sad zelja da vozim.Ja se nima sjetila pitati doktora.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma možeš normalno voziti auto. ja sam vozila odmah nakon transfera pa se bilo implantiralo. na kraju je kao što se vidi iz potpisa loše završilo ali to je već neka druga priča...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hello! ne znam je li to od gonala ali sva sam poletna ugl, moj status report: 5.dc, jos 3 dana gonala i doci u petak. jedino ne znam kad onda dr predvida punkciju? sto vi mislite? cistam da si znam zbog posla planirati. eh i da, spominjali su se spolni odnosi nesto a i dr kaze da moze dok sam na gonalima ali sad dal zasticeni ili ne? i koliko apstinirat prije punkcije? hvala curke, pa pa

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

kitty bas mi je zao.Ja moram cekati jos tjedan dana.I znam da ce mi to biti najgorih 7dana.Nemam nikakvih simtpoma.U pocetku sam se nadala a sad me vec popusta nada.makar sam rekla samoj sebi da ako nebobijem mengu prije bete da ce biti dobro.Prosle godine sam imala malo krvi odmah drugi dan nakon transfera i dobila mengu 2dana prije bete.Ovaj put nisam imala nista krvi.nadam se da je to dobar znak

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Hello! ne znam je li to od gonala ali sva sam poletna ugl, moj status report: 5.dc, jos 3 dana gonala i doci u petak. jedino ne znam kad onda dr predvida punkciju? sto vi mislite? cistam da si znam zbog posla planirati. eh i da, spominjali su se spolni odnosi nesto a i dr kaze da moze dok sam na gonalima ali sad dal zasticeni ili ne? i koliko apstinirat prije punkcije? hvala curke, pa pa
    Ja mislim da bi mogla punkcija biti u ponedeljak,al nemoj me hvatati za rijec.Apstinirati je najbolje 2-3dana.a poslje transfera se ne preporucuju odnosi

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tigrica, tak sam si i ja nekako mislila i jedno i drugo. ali kad onda ide stoperica? ( heh, ko sto se kuzi: prvi IVF ). Znala sam da poslije transfera nista od odnosa ali i isto tako da nije dobro da prije davanja uzorka dugo apstiniramo pa rekoh bolje da pitam.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    kitty bas mi je zao.Ja moram cekati jos tjedan dana.I znam da ce mi to biti najgorih 7dana.Nemam nikakvih simtpoma.U pocetku sam se nadala a sad me vec popusta nada.makar sam rekla samoj sebi da ako nebobijem mengu prije bete da ce biti dobro.Prosle godine sam imala malo krvi odmah drugi dan nakon transfera i dobila mengu 2dana prije bete.Ovaj put nisam imala nista krvi.nadam se da je to dobar znak
    hej tigrice kad je tebi beta??

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    hej tigrice kad je tebi beta??
    tek za tjedan dana.Mislim da cu poluditi do onda,al moram priznati da sam opet nekako smirenija nego prosle godine.nebi se voljela prerano ponadati.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

geceta, apstinencija prije punkcije treba biti 2-3 dana. štoperica je navečer 2 dana prije punkcije (znači kad primiš štopericu, sljedeći dan nikakve lijekove ne dobivaš a dan iza toga je punkcija). pitaj doktora na folikulometriji kad misli da bi mogla biti punkcija, sve ti ovisi o tome kako se folikuli razvijaju, meni je bila 15.dc a nekim curama bude već 10-11.dc. tako da je teško to ovako predvidjeti, najbolje ti je dr-a pitati (on nije baš rječit ovako sam od sebe ali ako ga dovoljno udaviš kao ja bude ti sve rekao ). sretno!
    Posljednje uređivanje od kitty : 22.11.2011. at 11:05

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

u petak sam opet a tad ce se i moja dr vratiti, ona je pak prilicno razgovorljiva. Hvala na info, Kitty, i ja sam si sve nekako tako mislila ali bolje pitat jos okolo kad se dr ne sjetim sve pitati. I sam je prvo rekao oko 12 dana pa dakle ispada pocetkom drugog tjedna, jedino sto sam totalno zaboravila na stopericu. Hvala jos jednom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •