Stranica 37 od 191 PrviPrvi ... 2735363738394787137 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Khm...malo....ali ja cu morat krenut s trecom kutijom yasmina...bez stanke....
    ali pomirila sam se s tim i prihvatila to...valjda zna sta radi....
    A znam da je to sad malo neobicno jer im idu godisnji,ali ja se iskreno nadam da to nece nastetiti nama...mislit cemo pozitivno i vjerovat im jer nam nema druge..ne brini...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    ma mislila sam na ovu promjenu za teške, što oni uopće smatraju teškim slučajem?
    nema veze mene je samo zanimalo da li bi se moglo tražiti od dr. -a pismeno koliko želiš da ti se oplodi js u slučaju da se mogu embriji zamrzavati, samo to.
    teški slučaj smo ja i mm tj,azoo,(da ga ne pikaju svaki put jer kao to nije zdravo)ja sam trebala čekati taj zakon al nisam htjela jer se to nikada ne zna.dakle takvi slučajevi bi imali prednost s tim novim zakonom,,što se tiče js ne znam ja ih nikad do sada nisam zamrzavala

iva.gita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Čestitam curke!!!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitam,Tigrice i King na super beti
    geceta hvala ti

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo su bliaznčeki
    ti se šališ???!!!

king avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvla svima
    Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    ti se šališ???!!!

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    teški slučaj smo ja i mm tj,azoo,(da ga ne pikaju svaki put jer kao to nije zdravo)ja sam trebala čekati taj zakon al nisam htjela jer se to nikada ne zna.dakle takvi slučajevi bi imali prednost s tim novim zakonom,,što se tiče js ne znam ja ih nikad do sada nisam zamrzavala
    curke, samo zaboravljate da taj zakon nije izglasan jer je sabor raspušten zbog izbora, a isto tako je to prijedlog zakona od HDZ -a, nakon izbora to će se vjerojatno izmijeniti obzirom na to tko će pobijediti na izborima....
    grozno mi je ovdje pisati o politici, ni inače ju ne volim, ali nažalost u njihovim smo rukama...i mm ima azoospermiju a ja mali AMH...

sretno nam svima !!!!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala ti draga ja još strahujem al valjda će bit sve dobro,,,pusa velika
    Ne boj se sve ce biti u redu, kad ponavljas betu?? Drzi mi fige sutra ja idem na vv....

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nonek, griješiš. Dopune zakona su već na snazi, no kako su loše pisane, vrlo je nejasno kako i na koga se primjenjuju.
    Posljednje uređivanje od reny123 : 02.12.2011. at 00:35

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Nonek, griješiš. Dopune zakona su već na snazi, no kako su loše pisane, vrlo je nejasno kako i na koga se primjenjuju.
    Evo i link na NN, Izmjene su stupile na snagu 12.11., al niko ih još proveo nije!!!!!!!!! http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s..._124_2475.html
    I dalje treba vršiti pritiisak na nove koji dođu od ponedjeljka da se cijeli zakon promijeni jer su izmjene smiješne.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 02.12.2011. at 08:05

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i link na NN, Izmjene su stupile na snagu 12.11., al niko ih još proveo nije!!!!!!!!! http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s..._124_2475.html
    I dalje treba vršiti pritiisak na nove koji dođu od ponedjeljka da se cijeli zakon promijeni jer su izmjene smiješne.

no, odlično, a meni rečeno da nije to stupilo na snagu...jupiiii...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne boj se sve ce biti u redu, kad ponavljas betu?? Drzi mi fige sutra ja idem na vv....
    hej draga nek bude sa srećom,,ja čekam nalaz,jutros sam vadila krv

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nonek prvotno napisa Vidi poruku
    curke, samo zaboravljate da taj zakon nije izglasan jer je sabor raspušten zbog izbora, a isto tako je to prijedlog zakona od HDZ -a, nakon izbora to će se vjerojatno izmijeniti obzirom na to tko će pobijediti na izborima....
    grozno mi je ovdje pisati o politici, ni inače ju ne volim, ali nažalost u njihovim smo rukama...i mm ima azoospermiju a ja mali AMH...

sretno nam svima !!!!
    ja znam šta je meni dok.rekao prije 20 dana,,zakon je tu al ga još ne možemo primjeniti,,možda tek poslje nove godine,i pitao me dal će mo čekati il ne,,ja sam rekla NE idem u postupak,,meni je bitan svaki mjesec ,ne želim čekati prenemaganje političara,,moje godine lete!!!!!!!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo da i ovdje prijavim svoju današnju betu-1358.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

eva čestitam tebi i svim ostalim trudnicama, ovaj 11 mjesec je očito bio dobitni

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Svim novim trudnicama čestitke od srca!!!!! Nadam se da ću i ja 12-og nastaviti taj dobar niz i da ću prijavit svoju veeeliku betu.
    Eva133, neopisivo mi je drago zbog tebe, čuvaj sebe i svoje mrvice!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Vracena 2 embrija cekamo 18.12.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

geceta super, obje se oplodile!!!
    Jel doktor radio danas. Ne mogu ga dobiti na tel.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva133, bravo za betu ! netko je gore napisao da dr-a nema do ponedjeljka.
    geceta, nek se mrvice čvrsto uhvate!
    Ivanicaa, nek ti čekanje brzo prođe i naravno da nas i ti razveseliš s lijepom betom!

ja čekam M koja nikako da dođe... ne znam da li se u sekundarnom isto ide na pregled 3.dc ili to drugačije funkcionira?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    eva133, bravo za betu ! netko je gore napisao da dr-a nema do ponedjeljka.
    geceta, nek se mrvice čvrsto uhvate!
    Ivanicaa, nek ti čekanje brzo prođe i naravno da nas i ti razveseliš s lijepom betom!

ja čekam M koja nikako da dođe... ne znam da li se u sekundarnom isto ide na pregled 3.dc ili to drugačije funkcionira?
    kitty isto se ide na pregled 3dc ja sam u 9 mjesecu išla u sekundarni i išla sam na 3 dc na pregled...sretno

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dra nema do pon,sve je radila dr i bila je super

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam ti i ovdje draga baš mi je drago

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam ti i ovdje draga baš mi je drago
    Hvala puno i nadam se da ćeš poslje Nove godine i ti mojim stopama.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Eva cestitke i od mene ovo je prekrasno
    I mirisi mi na blizanceke, nadam se da ce ti trudnoca bit dosadna kao moja

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    jel ti to prva beta?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

eva čestitam još jedna prekrasna beta

VV-u je baš krenulo

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

šiškica jesi se salila za blizance?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

jel ti to prva beta?
    Prva joj je beta....da....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam svima.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

šiškica jesi se salila za blizance?
    ne ..

pripremi se i za tu mogućnost

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dobar dan van drage moje, evo mi smo bili u vv, i dali uzorak, sad cekamo da nalazi dodu.. Doslovno ovaj put nije nam bilo nista receno i rekli su da ovisno o nalazu da imamo jos jedan pregled, da ce nas prosljediti na mpo, tako da sam malo ostala bez rijeci...

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Šiškica-mislila sam da je to nemoguce s obzirom na prvu malu betu.
    hahaha

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hedoniza,zast si ostala bez rijeci?tek kad ti muz da uzorak,kad tebe pregledaju i kad vam izvade hormone,onda tek mogu odabrati lijecenje i postupak. to traje minimalno 2,3 mjeseca i to ako je transparentan i relativno lagan slucaj

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza,zast si ostala bez rijeci?tek kad ti muz da uzorak,kad tebe pregledaju i kad vam izvade hormone,onda tek mogu odabrati lijecenje i postupak. to traje minimalno 2,3 mjeseca i to ako je transparentan i relativno lagan slucaj
    Pa zbog toga sta mi tamo vec smo od 01.09.2011g. Tako je sporo, njemu su izvadili sve sve je u redu osim lekuociti sta su malo povecani i nasli su e.colli u spermiokulturi, spermiogram zadnji je od azoo skocio na 15 miliona.. Kod njega je sve rijeseno a mene tu niko ne spominje kao da ne postojim.. Mogli su meni hormone rijesit i pregled ali sad moram cekat polovicu prvog mjeseca da odem a pregled. Imam osjecaj da ovo jako dugo traje... Osjecam se nekako bezvezno... Bolje receno bezpomocno..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pa zbog toga sta mi tamo vec smo od 01.09.2011g. Tako je sporo, njemu su izvadili sve sve je u redu osim lekuociti sta su malo povecani i nasli su e.colli u spermiokulturi, spermiogram zadnji je od azoo skocio na 15 miliona.. Kod njega je sve rijeseno a mene tu niko ne spominje kao da ne postojim.. Mogli su meni hormone rijesit i pregled ali sad moram cekat polovicu prvog mjeseca da odem a pregled. Imam osjecaj da ovo jako dugo traje... Osjecam se nekako bezvezno... Bolje receno bezpomocno..
    bas se pitam gdje si mi ti ..ja i mm smo prvi put došli na Vv 2005 prvi postupak bio u 10 mj.2008.draga samo strpljenja imaj i nemoj odustati.ne znaci da će tebi tako dugo trajati.stotine nalaza smo uradili.vise se ni ne sjećam svega.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ako cekas za pregled kod doktora,mozda zato dugo cekas.mi smo primljeni 5.9.i eto sad nam je 2dnt.znam,imali smo srece sto je islo tako brzo ali nisam htjela cekati doktora.na kraju sam vise toga obavila kod njega jer jedan drugome uskacu.morale su ti sestre reci kad dolazis na prvi pregled,jedino ako ste bili na centralnom salteru samo za androloga

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bas se pitam gdje si mi ti ..ja i mm smo prvi put došli na Vv 2005 prvi postupak bio u 10 mj.2008.draga samo strpljenja imaj i nemoj odustati.ne znaci da će tebi tako dugo trajati.stotine nalaza smo uradili.vise se ni ne sjećam svega.
    Uh jesi me utjesila hallo.. Inace sta je sa betom? Ili su u pon nalazi?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako cekas za pregled kod doktora,mozda zato dugo cekas.mi smo primljeni 5.9.i eto sad nam je 2dnt.znam,imali smo srece sto je islo tako brzo ali nisam htjela cekati doktora.na kraju sam vise toga obavila kod njega jer jedan drugome uskacu.morale su ti sestre reci kad dolazis na prvi pregled,jedino ako ste bili na centralnom salteru samo za androloga
    Uglavnom rekli su mi da zovem 1 dan mjesecnice, i da cu doc na red za 8 dana, ali sad su oni na godisnjem dok ja dobijem i to ti je to.. Taman sa nesto raspravljam na forumu za privatno pa tamo mi ide brze, vidit cu sa mm

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I još kad mi je doktor rekao da je ostvarenje moje trudnoć. Dobitak na lotu (m nalazi katastrofa) e onda ja nastupam borba rukama i nogama.kako zašto sto pitanja sam postavljala..svašta pili na biljnoj bazi..ma šta ću ti pričati.punkcijom dobili manje od 200! Zamisli!A tvoj m 15 mil. napokon i loto(samo da zavrsi dobro)

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh jesi me utjesila hallo.. Inace sta je sa betom? Ili su u pon nalazi?
    draga kažem ti naši su nalazi bili jako loši zato je dugo,ne mora vama biti tako.beta je sa 93 skočila na 329 još će mo vidjeti pon pusa

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

draga kažem ti naši su nalazi bili jako loši zato je dugo,ne mora vama biti tako.beta je sa 93 skočila na 329 još će mo vidjeti pon pusa
    Ajme bas mi je drago radi tebe. Super, vidis sad je mene uvatila panika dali ce sa mnom biti sve u redu... Milion pitanja.. Valjda hoce..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

eh zaboravila sam ti reci, evo jedna cura/ zena mi je napilala da su oni isto imali azoo, pa oligo, pa da mu je opet azoo.. Ja se nadam samo da i meni nece biti tako..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam stvarno u nas je tako i ne miče se.on ima stvarno mali broj napisala sam gore al kvalitetni su ..najbitnije da se oplodi.bit će to sve dobro.ja sam mislila da neću doći do transvera nikada.svaki put se fino oplodi evo sada se i uhvatili.sve je moguće,budi bez brige.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala ti draga, vjerujem da ce biti sve ok

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hedoniza, kako si tek na početku svoga MPO puta (a nadam se da ćeš vrlo brzo završiti na trudničkom podforumu) moj ti je prijateljski savjet da se malo skuliraš i naoružaš strpljenjem, jer će ti uvelike trebati. U svim državnim klinikama se čeka, negdje više, negdje manje, ali se čeka. Pa ako si već toliko nestrpljiva, možda je za vas najbolje rješenje privatna klinika ako ste naravno u mogućnosti. Ako ne moraš se skulirati radi sebe same.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    hedoniza, kako si tek na početku svoga MPO puta (a nadam se da ćeš vrlo brzo završiti na trudničkom podforumu) moj ti je prijateljski savjet da se malo skuliraš i naoružaš strpljenjem, jer će ti uvelike trebati. U svim državnim klinikama se čeka, negdje više, negdje manje, ali se čeka. Pa ako si već toliko nestrpljiva, možda je za vas najbolje rješenje privatna klinika ako ste naravno u mogućnosti. Ako ne moraš se skulirati radi sebe same.
    Draga anddu u pravu si, samo neznam jel mi to vise od straha nekakvog ili nemam pojma... Ja se jos uvjek nadam cudu da cu ostat trudna prirodno i to ti je to...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sve se mi potajno nadamo, pa evo i ja s jaaaako lošim MM nalazom, ali... vrijeme ide i nije na našoj strani pa ga treba preduhitriti čim prije
    Posljednje uređivanje od anddu : 04.12.2011. at 19:53

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima. Čitam vas već neko vrijeme i moram priznati da sam naučila i saznala puno korisnih stvari od vas.
    Imala bi jedno pitanje. Suprug i ja smo već imali 4 pokušaja IVf-a. Sad bi prešli na VV. Što je sve potrebno donjeti na prve konzultacije? (obavili smo "hrpu" pretraga)

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav i dobrodosla!nama su rekli na vv da ako odlucimo mijenjati kliniku,dobivamo svoj karton i nosimo ga kud zelimo.mislim da ti je najbolje nazvati i naruciti se a onda na prvi pregled donijeti sve kronoloski sredeno.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala na odgovoru.
    I mislila sam da je tako, ali htjela sam pitati jer možda u međuvremu traže nešto drugo.
    Nakon 3 godine nakupilo se i papira i pretraga. U svakom slučaju naručujemo se i nadam se da budemo u prvom mjesecu dospjeli na konzultacije.
    Sretno svima u postupcima, a oni koji čekaju želim im veeliku betu. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •