Stranica 49 od 191 PrviPrvi ... 3947484950515999149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Moram prokomentirati; kak je na VV sve to jadno! Zgrada izgleda OK, lift novi, a ono gore katastrofa. Ja sam jako malo hodala po bolnicama (samo posjeti tu i tam) i uvijek se iznova iznenadim na kaj to liči!
    moram i ja prokomentirati, nigdje nije savršeno po bolnicama mislim na interijer osim u privatnim
    klinikama.....
    samo mogu pohvaliti dr. A i sestre, svi su strpljivi i usluzni....

evo jedan primjer... kad sam promjenila svog socij. ginekologa i otisla kod jedne ginekologice prije 3-4 god.
    koja isto radi preko hzzo-a kod nje sve novo, i ljepo u jednoj kuci ali jbg nisam sa njom bila zadovoljna i otisla sam, sta cu, i opet se vratila u dom zdravlja....
    život je takav, čupav i dlakav
    Posljednje uređivanje od marincezg : 05.02.2012. at 12:46

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Marina,pisala bih na pvt ali ne mogu s mtela,nest mi steka pa te molim da se ti meni javis.jesi li ti to bila kod dr.F-G?i ja sam sad jako nezadovoljna njome pa me sutra muz ide nekamo prebacit od nje

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Opet ponavljam svi su bili izrazito OK i nemam zamjerki na nikoga i ništa, osim što sam ja eto dugog jezika i morala sam nešto reći o uvjetima tamo!
    Naravno da je i tamo (kao uostalom i kod ljudi) vanjski izgled manje bitan

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure da li je neka od vas nakon transfera imala problema s bradavicama mene grudi bas i ne bole nego me bradavice peku i dosta bole,jel moguce da je to od utrogestana danas mi je 5 dpt petodnevnih embrija

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    cure da li je neka od vas nakon transfera imala problema s bradavicama mene grudi bas i ne bole nego me bradavice peku i dosta bole,jel moguce da je to od utrogestana danas mi je 5 dpt petodnevnih embrija
    meni je tako bilo kad sam imala biokemijsku. u drugim postupcima nije. tako da bi to možda mogao biti dobar znak

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    meni je tako bilo kad sam imala biokemijsku. u drugim postupcima nije. tako da bi to možda mogao biti dobar znak
    a joj nadam se da je,jer drugih simptoma bas i nemam...

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

S obzirom da ti je 6 postupaka besplatno, mislim da uopće nema smisla komentirati kako izgleda interijer bolnice sve dok je čisto i uredno. Znaš kako se kaže poklonjenom konju se ne gleda u zube...
    Lijepih "američkih klinika" ima i u HR, ali takav se komfor plaća,ali isto tako ne garantira uspjeh. Tko ima para ili mu se gadi državna bolnica neka slobodno ide. Crveni tepih neće nikome prostrijeti. Tvoj problem neće riješiti super moderan ginekološki stol ili čekaonica sa udobnim stolicama nego stručnost ljudi koji tamo rade... Bitno je da ima lijekova, po meni sve ostalo je nebitno...

Ma cure, nisam ništa loše mislila, samo da s obzirom na rezultate čovjek očekuje ono neku ko kliniku iz filma! Nemojte se ljutiti, kažem vam da nemam iskustva s bolnicama. A mm kaže da gledam previše američkih serija
    Istina je da su svi bili super, ljubazni i strpljivi sa mnom i mojim pitanjima!
    Sorry još jednom, ali to je više bio komentar stanja u našem zdravstvu koji se očito na VV ne slaže s rezultatima (srećom).

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da ti je 6 postupaka besplatno, mislim da uopće nema smisla komentirati kako izgleda interijer bolnice sve dok je čisto i uredno. Znaš kako se kaže poklonjenom konju se ne gleda u zube...
    Lijepih "američkih klinika" ima i u HR, ali takav se komfor plaća,ali isto tako ne garantira uspjeh. Tko ima para ili mu se gadi državna bolnica neka slobodno ide. Crveni tepih neće nikome prostrijeti. Tvoj problem neće riješiti super moderan ginekološki stol ili čekaonica sa udobnim stolicama nego stručnost ljudi koji tamo rade... Bitno je da ima lijekova, po meni sve ostalo je nebitno...
    x na ovo!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hope to bi mogao biti dobar znak.
    Mene su grudi boljele odmah poslje postupka, a onda su prestale i tek su me kasnije počele boljeti.
    Čuj tri blastociste...uhvatit će se baš jedna ne brini.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

uhvatit će se baš jedna ne brini.[/QUOTE]

Bar jedna je trebalo pisati.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa nije besplatno, pa ni ovo! Sve to mi plaćamo na ovaj ili onaj način.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    hope to bi mogao biti dobar znak.
    Mene su grudi boljele odmah poslje postupka, a onda su prestale i tek su me kasnije počele boljeti.
    Čuj tri blastociste...uhvatit će se baš jedna ne brini.
    mene poslije postupka nisu uopće boljele, nego su sada tek počele ne mogu uopće grudnjak obući, e sad da li je to od utrogestana ili nešto drugo ne znam, nadam se da će barem jedna ostati....

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ništa nije besplatno, pa ni ovo! Sve to mi plaćamo na ovaj ili onaj način.
    Gle draga što je danas besplatno??apsolutno ništa, ali sve mi idemo tamo samo radi jednog jedinog razloga ne
    moj se opetrećivati uvjetima...uvjeti nisu toliko loši, sve je čisto osoblje ljubazno a bitno je da mi dobijemo naše bebice ništa drugo pa makar ležala i vani na stolicama..meni nije važno samo neka uspije...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i što kad moraš putovati satima do bolnice u noći da bi ujutro bio tamo...ništa sve sam to preživjela, onda punkcija i nju preživiš baš iz tog razloga što su svi dragi i pričaju s tobom da ti bude lakše....misli samo na ono najvažnije da što prije postaneš trudnica ne opterećuj se s nevažnim stvarima....tamo je toliko parova koji žele ostvariti svoj cilj ne gledajući da li
    su nove stolice u hodniku ili stare bitno je ono što si ti želiš....a što se tiče privatnika i njihovog luksuza opet ti ne garantira uspjeh...samo vjera i nada

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Hvala na lijepim riječima Hope31, sretno s betom 13. Brzo će to!
    Naravno da je tako, samo ne znam do kad ću to morati objašnjavati?!?
    Malo ću se odmaknuti od podpomognutih voda da me još netko ne linčuje! Čovjek ne smije reći ono kaj je očito.
    Sretno svima!

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hej, curke!!
    Da vam se i ja javim malo, ustvari imam potrebu podijelit nešto s vama.
    U petak sam bila naručena na kombinirani probir, doktorice nije bilo pa sam išla kod dr. Alebića. Uglavnom, kombinirani probir je vađenje hormona kombiniran s ultrazvukom.
    Doktor me prvu prozvao nakon sale, kao da trudnica ne čeka . Na UZV smo brojali prstiće na rukicama i nogicama, gledali jel sve na svom mjestu i meni je to bio nevjerojatan doživljalj. Doktor mi sve objašnjava i pokazuje ali imala sam osjećaj da se i on veseli koliko i ja svemu tome, makar znam da sam mu ja milijunta trudnica na UZV.
    Stvarno je doktor divan, radi to što radi s voljom!!!!
    Meni je od petka srce ko kuća veliko od tog doživljalja.

Svima vam od srca želim da osjetite ovu sreću koju ja osjećam.
    Hope31, drži se.....primit će se mrvice!!!!

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Draga Piki! Nitko te nece lincovati,ali cure ti kazu ono kak je! I imas pravo reci svoje misljenje o vv i o tome kak i gdje rade! Vjerojatno si bila puno puta u priv.ordin. i klinikikama kad tako konentiras! Sve smo prosleipuno bolje i puno losije ordin.,ali kako ti kaze Hope,nije bitno na cemu sjedis ako imas cilj i s njim si dosla da ostvaris dugoocekivanu srecu! Prije par god.,dok je jos dr.L. radio,cekalo se i po stubistu na red,ljudi su ujutro u 3,4 sata krenuli od kuce da dodu do klinike! I nikome nije bio problem ni cekati,stajati,sjediti satima i satima! Ono sto tamo daje snagu i nadu je rad osoblja i dr.-a! Ona podrska,pa ono da dr.-u nemoras svaki put ponavljati sta ti je,jer vec zna tvoj karton,sestre kpje te tjese i pkacu s tobom i kad je dobro i kad je lose.... Nije savrsena amb.,ali vjeruj da ima puno gorih(i puno boljih),ali svima bi trebao biti prioritet srecica i mrvica! Vecina nas tako razmislja i ne gleda se na to kakav je interijer ako ti daju ono sto danima i godinama cekas i ocekujes! Pravo na bilo koji konentar ti nitko ne uskracuje,ali moje je da ako nekoma smeta maleni prostor i guzva "u prometu",neka trazi bolji komfor! Meni osobno ni najnovije stvari nemogu zamijeniti ovu ljudskost i bliskost koja se tamo daje!

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

dobro necemo vise gnjaviti piki, shvatila je sve, sigurna sam...
    jeli koja od vas danas bila gore??? jeli guzva???

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ivancice,radujem se jako zbog tebe!!! Mogu zamisliti kako ti je bilo i kako ti je jos uvijek-droga i pol ha?kakav red bull?!i bez njega sad letis cestitam ti jos jednom! Uzivaj u toj sreci i znaj da se svi veselimo s tobom jer svaki mpo uspjeh je i nas uspjeh,i nasa nada

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Ivancice,radujem se jako zbog tebe!!! Mogu zamisliti kako ti je bilo i kako ti je jos uvijek-droga i pol ha?kakav red bull?!i bez njega sad letis cestitam ti jos jednom! Uzivaj u toj sreci i znaj da se svi veselimo s tobom jer svaki mpo uspjeh je i nas uspjeh,i nasa nada
    Slazem seivanicaa to je prekrasno i uzivaj u sreci jer svi mi se radujemo s tobom

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Piki, nije mi uopće namjera nikome braniti da izražava svoje mišljenje, a kamoli nekoga linčovati. Žao mi je što si moj komentar uopće shvatila na taj način. Samo sam ti htjela reći da će ti cijeli postupak biti puno lakši ako se ne budeš zamarala sa nebitnim detaljima,oboružaš se sa velikom količinom strpljenja i fokusiraš se samo i jedino na svoj cilj.
    Da očito je da to tamo ne izgleda kao space shuttle, ali je isto tako očito da to trenutno ne možemo promijeniti, a s obzirom na situaciju u zemlji dobro da je i tako kako je.

Svima je bitno samo jedno...ostvariti svoj cilj i doći do toliko željene bebe. A onda i da beta bude pozitivna, da se dobro dupla, pa da se čuje srčeko, da rezultati kombiniranog probira budu u redu...itd.itd. Svaki korak u MPO priči je čekanje puno brige i čežnje...izgled bolnice (barem meni) je bio stvarno najmanji problem. Naravno da bi sve mi htjele da to izgleda ljepše, modernije, sretnije,a najviše da nikada nismo morale saznati za Humanu reprodukciju na VV-u, niti kročiti na taj 2.kat , sjediti na onoj plastičnoj stolici i boriti se sa strahovima i čežnjama. Ali eto...jesmo i mislim da će nas to samo učiniti jačima i boljim osobama, sa puno više empatije prema onima kojima je teško nego što je imaju "obični smrtnici".

I bez obzira što se donekle mogu s tobom složiti da to plaćamo na ovaj ili onaj način (ako misliš na sva izdvajanja koja nam uzimaju za zdravstvo) ipak tih 6 postupaka ne treba dodatno platiti ništa, a moguće je čak i pokriti troškove putovanja za one koji su izvan Zagreba. Mislim da je to jako velika stvar. Posebice za one koji se uz neplodnost, na žalost bore i s financijama i nezaposlenošću...

Zato slobodno komentiraj,forum i služi za razmjenu različitih mišljenja, a ja ti od srca želim da čim prije završiš svoju priču u bolnici na Dugom dolu

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

X na ovo gore

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ajd već kad je priča o pokrivanju putnih troškova zanima me dali je koja od vas dobila povrat troškova prijevoza kada ide svaki drugi dan na folikulimetriju. Ja nisam čula i neznam dali je moguće to tražiti od svoje doktorice pa me zanima da tko šta zna u svezi toha

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moja poznanica je,ja do sad nisam ni znala da bih mogla ista dobiti a i muku mucim opce s dobivanjem uputnica i recepata od soc.ginicke te trenutno trazim novu navodno dobijes i za to a kad ti muz ide,onda i za njega dobijes

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma da, ja nisam znala i sama sam u godini dana hodanja po zagrebu dobila samo 2 putna naloga, jer mi je ginekologinjica malo čudna. Sad kad si mi i ovo rekla dobro ću se raspitati za iduči postupak da znam tražiti.

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a jel trebam tražiti što od dr.A da mogu pokazati svojoj dko. da idem na folikulimetriju ili mi je dovoljno da sam ušla u postupak

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ivanamaricic prvotno napisa Vidi poruku
    a jel trebam tražiti što od dr.A da mogu pokazati svojoj dko. da idem na folikulimetriju ili mi je dovoljno da sam ušla u postupak
    Trazis samo od svoje ginekologice ponavljajuci nalog imas pravo na to,i svaki put kad ides na folikulometriju lupe ti pecat i dr se potpise na isti...ja nazalost sa svojom imam slucaj da mi ne da ponavljajuci kaze ne moze pravdati a vidim da vecina cura s kojima sam pricala dobiju ponavljajuci..ja dobijem samo kad idem prvi puta i vise mi ne da...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

da,cak mozes dobiti i da ti pise muz kao pratnja na nalogu..ali eto moja gin..je posebne vrste

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ok,hvala

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da,cak mozes dobiti i da ti pise muz kao pratnja na nalogu..ali eto moja gin..je posebne vrste
    ovo vrijedi samo za dan punkcije, znači to bi onda morao biti jednokratni putni nalog.

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aha, dakle dok idem na folikulimetriju tražim ponavljajući nalog za te dane a za punkciju posebno tražim nalog s pratnjom

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

aha, dakle dok idem na folikulimetriju tražim ponavljajući nalog za te dane a za punkciju posebno tražim nalog s pratnjom
    pa da, tako ti je najbolje. iako ja osobno uzmem samo ovaj ponavljajući za sebe, jer mi se ne da komplicirati sa 2 putna naloga.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jutro cure, mogu samo reći da su ove bradavice vrlo obečavajuć simptom i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ali što se tiče piki i njezinog komentara na izgled VV-a, svatko ima pravo reći svoje mišljenje i da, gore su uvjeti stvarno koma, ali je bilo i gore. Mislim da muški više ne moraju dati svoj spermu u WC-u odmah do biologa, ili se varam?

Naravno da postoje čak i državne klinike koje su bolje uređene (npr. Vinogradska i Split jer su apsolutno novouređene, Vinogradska tek otvorila 2009., Split još nešto kasnije..... ne znam kako to sve izgleda u Rijeci ili u Osijeku) i lijepo je kako stojite u obranu gore osoblja, svojih liječnika i sestara jer je isto vjerujem divno, i prije su bili krasni i na taj način kompenzirali sve ostalo pa i sate čekanja na dr. Lučingera na primjer. Ali dajte da netko primjeti i manje lijepe stvari gore............... Piki, vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... )
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 07.02.2012. at 06:37

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Samo sam htjela dodati da su odjeli humane reprodukcije u Vinogradskoj i u Splitu - ne nužno i cijela bolnica tip-top uređeni.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ajd već kad je priča o pokrivanju putnih troškova zanima me dali je koja od vas dobila povrat troškova prijevoza kada ide svaki drugi dan na folikulimetriju. Ja nisam čula i neznam dali je moguće to tražiti od svoje doktorice pa me zanima da tko šta zna u svezi toha
    Ja dobivam povrat putnih troškova za svaki put koji odem u ZG, bilo folikulometrija ili slično. Dobijem višekratni putni nalog pa mi moj gin s prednje strane zaokruži s pratnjom, tako da mi se svi datumi poduplavaju!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ovo vrijedi samo za dan punkcije, znači to bi onda morao biti jednokratni putni nalog.
    Ja sam "izmuzla" pratnju za svaki odlazak u ZG, dakle imam višekratni koji dobijem na početku postupka i dalje samo potpisi do transfera.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ja sam dobila povrat sveukupno oko 1800 kn i čekam za još oko 300 kn, a živim nedaleko Zagreba. To je iznos koji sam dobila za sve dolaske od početka moje MPO priče, izuzev prvog puta jer do tada nisam niti znala da se putni nalog može dobiti pošto mi to moj ginekolog nije niti spomenuo). Iznos odgovara realnim troškovima putovanja.
    Nisam tražila putni nalog na kojem je naznačeno da mi je potrebna pratnja, ali mislim da se može dobiti i takav posebno kada je punkcija i transfer jer tada ide i suprug.
    Uglavnom su to bili jednokratni putni nalozi, a kada sam baš krenula u postupak onda sam dobila ponavljajući koji sam koristila od 1.dc kada sam počela sa kontracepcijom do transfera. Svaki put putni nalog treba dati svom MPO liječniku da ga potpiše i pečatira, a predaje se u HZZO (rok za predaju je mislim 3 mjeseca, ali možda čak i duži). Novce isplate za odprilike 2 mjeseca.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Kadauna, mi smo bili u 11.mj pršle godine u postupku i onda se još davala sperma u WC-u kod biologa ali je MM rekao da su preuredili malo WC i da su stavili "literaturu"

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ako je tome tako, to su i dalje ružni uvjeti za davanje sperme, uz literaturu ili bez nje

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hope,ja isto imam problema s ginickom,ne da mi ni vise od jedne kutije utrogestana pa sumnjam da bih dobila putni nalog uopce.Koliko km od Zagreba se uopce tolerira tj ulazi u putni nalog?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hope,ja isto imam problema s ginickom,ne da mi ni vise od jedne kutije utrogestana pa sumnjam da bih dobila putni nalog uopce.Koliko km od Zagreba se uopce tolerira tj ulazi u putni nalog?
    gle draga ja sam iz Vukovara pa mi opet ne da,samo kad ulazim u postupak,ja ju pitam za taj ponavljajuci ona kaze ona to ne moze pravdati i da mogu ici u Osijek na MPO,i iz tog razloga mi ne da..utrogestane isto ne da moram sve sama platiti...ma uzas,pokusat cu se sad prebaciti kod nekog drugog...po zakonu imamo pravo na putni nalog a to sto oni dobiju nagrade za sto manje uputnica i lijekova mi za to ispastamo...km hm mislim da sve preko 35 km imas pravo na nalog...neka me isprave ako grijesim

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

minimalno 30 km.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gle draga ja sam iz Vukovara pa mi opet ne da,samo kad ulazim u postupak,ja ju pitam za taj ponavljajuci ona kaze ona to ne moze pravdati i da mogu ici u Osijek na MPO,i iz tog razloga mi ne da..utrogestane isto ne da moram sve sama platiti...ma uzas,pokusat cu se sad prebaciti kod nekog drugog...po zakonu imamo pravo na putni nalog a to sto oni dobiju nagrade za sto manje uputnica i lijekova mi za to ispastamo...km hm mislim da sve preko 35 km imas pravo na nalog...neka me isprave ako grijesim
    nažalost, ginićka ti je u pravu , HZZO pokriva putne troškove do najbližeg mjesta u kojem je moguće liječenje, a tebi kao Vukovarki je to Osijek.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ali ako tvoj ginekolog smatra da ti mogu pomoći samo u ZG-imaš pravo. Meni su to rekli u socijalnom. Meni je isto OS blizi....

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty znam ja to ali u Osijeku se ceka po godinu na postupak,nemaju lijekova..zato svi i idemo u Zg..u

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kitty znam ja to ali u Osijeku se ceka po godinu na postupak,nemaju lijekova..zato svi i idemo u Zg..u
    ma kužim, samo sam htjela reći da je HZZO čudna biljka i da ginićka ne može protiv njih .

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ne kužim to s utrogestanima. Ako ih moraš stavljati zašto ne daju. Stvarno ima svakakvih doktora.
    Meni je isto Osijek bliži, a dobivala sam putni nalog. Sve ovisi na kakvog ginekologa naletiš.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma kužim, samo sam htjela reći da je HZZO čudna biljka i da ginićka ne može protiv njih .
    ma sve ok,samo moja je stvarno malo cudna iz vise razloga

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jednostavno ne da i znate onda i same kak to izgleda:jedan dan zovem,objasnjavam o cem se radi,njoj treba potvrda od dr (a sve si upise kad muz donese otpusno pismo,btw jednom je trazila da joj ja dode
    Nakon punkcije!),onda drugi dan muz ide u apoteku di sam uvijek nest duzna zbog nje,1kutija,treci dan opet zovem,objasnjavam tko sam zast sam,ne moze napisat u tak kratkom roku itd itd.da ne pricam da putujem 30km samo zbog nje jer nemam ginekologa u mjestu stanovanja.ima nas doista svakakvih!jucer sam evo prvi puta dobila 2kutije jer je muz vise popiz...na njua on barem ima strpljenja.putni nalog mi nikad nije ni spomenula a imam preko 50km do gore.nije puno s obzirom otkud sve parovi dolaze gore ali ako HZZO to pokriva,onda je to moje pravo,isto kao i na lijekove i na uputnice.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure drage, te muke sa odabranim ginekolozima ne morate prolaziti. vi kao osiguranice i vaši partneri kao osiguranici HZZO-a imate svoja prava. odabrani liječnik mora djelovati u skladu sa pravilima i omogućiti vam adekvatno liječenje. znam da je teško kad se u manjim mjestima i nemate mogućnost promjene ginekologa, ali možete ih podsjetiti da oni nisu bogovi koji igraju po vlastitim pravilima i zagorčavaju vam život, već moraju osiguranicima omogućiti ostvarivanje prava na liječenje. nedavanje uputnica, lijekova, pretraga, putnih naloga je zlouporaba položaja. ako su oni neprofesionalni, vi imate pravo boriti se za sebe-samo im mirno pripomenite da znate svoja prava i da ćete se obratiti HZZO-u i liječničkoj komori. pa da vidimo koji će se dalje usuditi uskraćivati prava na liječenje i prava iz osiguranja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •