Pokazuje rezultate 1 do 50 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    ma bravo!

neka bude jedna,ali vrijedna
    hvala curke

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

..Evo za početak kratki pozdrav svima na forumu, vaši savjeti i iskustva su mi puno pomogli da se upoznam s onim što me čeka...Ja sam tek krenula na Vuk Vrhovec i u procesu sam prikupljanja nalaza....Gods speed to us all..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima, nova sam na forumu, pa molim pomoć. Naime slijedeći tjedan idem na prvi stimulirani IVF/ICSi, i dr. mi na uputnici napiše šifru Z31, iako sam uvijek do sada imala N97, dali je to ispravna šifra i dajte mi malo objasnite postupak da se znam organizirati s obzirom da sam iz Slavonije a dr. mi kaže da imam pravo na samo sedam dana bolovanja.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kilkeny prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    nova sam na forumu, pa molim pomoć. Naime slijedeći tjedan idem na prvi stimulirani IVF/ICSi, i dr. mi na uputnici napiše šifru Z31, iako sam uvijek do sada imala N97, dali je to ispravna šifra i dajte mi malo objasnite postupak da se znam organizirati s obzirom da sam iz Slavonije a dr. mi kaže da imam pravo na samo sedam dana bolovanja.
    Šifre vezane uz postupak su ti uz Z31 i
    N97 Ženska neplodnost -do 14 dana
    N98 Komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom- do 21 dan (u Pravilniku piše "umjetna").
    Meni je bio problem organizirati odlazak na folikulometrije svaki drugi-treći dan uz posao i putovanje, a nakon punkcije i transfera je ionako preporuka mirovanje pa sam bila cijelo vrijeme na bolovanju, dobivala bi Z31+N98. Više imaš o tome na pdf-u IVF i bolovanje. Žene su pisale kako su se snalazile.
    Posljednje uređivanje od reny123 : 16.02.2012. at 10:42

majahu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bog Kilkeny,ja sam takoder nova na forumu.U 12mjesecu sam bila na prvom IVF/ICSI.Treći dan ciklusa ideš na pregled doktor ti daje terapiju koju primaš sve do štoperice.
    Na taj pregled ćeš morati malo duže čekati jer su ujutro folikolumetrije i postupci.Dalje dolaziš svaki drugi dan(a ne mora biti sve ovisi) ujutro od 7:30 ,sestrama se ne trebaš ni javljati ,sa pregledom budeš gotova do 9.Jasam svaki puta vadila i krv.Najbolje bi ti bilo da uzmeš bolovanje jer teško ćeš uskladiti posao i putovanje s obzirom da si daleko a poslije punkcije ionako ti doktor preporuči mirovanje.Ako imaš još kakvi pitanja samo pitaj pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj majahu prvotno napisa Vidi poruku
    Bog Kilkeny,ja sam takoder nova na forumu.U 12mjesecu sam bila na prvom IVF/ICSI.Treći dan ciklusa ideš na pregled doktor ti daje terapiju koju primaš sve do štoperice.
    Na taj pregled ćeš morati malo duže čekati jer su ujutro folikolumetrije i postupci.Dalje dolaziš svaki drugi dan(a ne mora biti sve ovisi) ujutro od 7:30 ,sestrama se ne trebaš ni javljati ,sa pregledom budeš gotova do 9.Jasam svaki puta vadila i krv.Najbolje bi ti bilo da uzmeš bolovanje jer teško ćeš uskladiti posao i putovanje s obzirom da si daleko a poslije punkcije ionako ti doktor preporuči mirovanje.Ako imaš još kakvi pitanja samo pitaj pozdrav!!!
    Hvala Majahu. Za sada mi odgovara sve što si navela, samo me frka da vještica ne dođe danas (ranije) pa mi je treći dan u nedjelju dakle morala bih čekati slijedeći mjesec, zar ne?, a bolovanje cu uzeti kada krenem na folikumetrije, jer se svejedno drugaćije ne mogu uskladiti.

majahu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Kilkeny prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Majahu. Za sada mi odgovara sve što si navela, samo me frka da vještica ne dođe danas (ranije) pa mi je treći dan u nedjelju dakle morala bih čekati slijedeći mjesec, zar ne?, a bolovanje cu uzeti kada krenem na folikumetrije, jer se svejedno drugaćije ne mogu uskladiti.
    U tom slučaju nikako ne čekati ponedjeljak u subotu obavezno ideš,jer u ponedjeljak ti je prekasno.SRETNOOOOOOOO!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •