..Evo za početak kratki pozdrav svima na forumu, vaši savjeti i iskustva su mi puno pomogli da se upoznam s onim što me čeka...Ja sam tek krenula na Vuk Vrhovec i u procesu sam prikupljanja nalaza....Gods speed to us all..![]()
Pozdrav svima, nova sam na forumu, pa molim pomoć. Naime slijedeći tjedan idem na prvi stimulirani IVF/ICSi, i dr. mi na uputnici napiše šifru Z31, iako sam uvijek do sada imala N97, dali je to ispravna šifra i dajte mi malo objasnite postupak da se znam organizirati s obzirom da sam iz Slavonije a dr. mi kaže da imam pravo na samo sedam dana bolovanja.
Šifre vezane uz postupak su ti uz Z31 i
N97 Ženska neplodnost -do 14 dana
N98 Komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom- do 21 dan (u Pravilniku piše "umjetna").
Meni je bio problem organizirati odlazak na folikulometrije svaki drugi-treći dan uz posao i putovanje, a nakon punkcije i transfera je ionako preporuka mirovanje pa sam bila cijelo vrijeme na bolovanju, dobivala bi Z31+N98. Više imaš o tome na pdf-u IVF i bolovanje. Žene su pisale kako su se snalazile.
Posljednje uređivanje od reny123 : 16.02.2012. at 10:42
Bog Kilkeny,ja sam takoder nova na forumu.U 12mjesecu sam bila na prvom IVF/ICSI.Treći dan ciklusa ideš na pregled doktor ti daje terapiju koju primaš sve do štoperice.
Na taj pregled ćeš morati malo duže čekati jer su ujutro folikolumetrije i postupci.Dalje dolaziš svaki drugi dan(a ne mora biti sve ovisi) ujutro od 7:30 ,sestrama se ne trebaš ni javljati ,sa pregledom budeš gotova do 9.Jasam svaki puta vadila i krv.Najbolje bi ti bilo da uzmeš bolovanje jer teško ćeš uskladiti posao i putovanje s obzirom da si daleko a poslije punkcije ionako ti doktor preporuči mirovanje.Ako imaš još kakvi pitanja samo pitaj pozdrav!!!