Stranica 66 od 191 PrviPrvi ... 1656646566676876116166 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,251 do 3,300 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ako su te narucili 8dc na hormone,onda prvo cekas nalaze da bi razmatrali kad ides u postupak.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sanda,meni nikad nije kasnila dok nisam krenula u postupke,sad vise nikad ne znam kad bi mogla doc

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sutra još jedna folikulometrija. Skroz mi odzvanjaju riječi doktora od prošli puta.." u subotu najvjerovatnije punkcija! "...danas je tek srijeda, a ja sam toliko nemirna kao da j sutra ta subota?!Sama sebe pokušavam umiriti, ali k vragu...misli se uvijek vraćaju na isto!Od sutra ostajem u Zg dok sv ovo ne završi...bit će nemirne ove noći koje su predamnom!Štoperica se daje u guzu zar ne??Da li se štoperica najčešće prima u nekim kasnim večernjim satima ili???ja bih najradije da mi štopericu daju sestre na VV kada ću već biti u Zg...pa da li mi netko može reći da li se u te večernje sate može normalno ući u bolnicu ili kakva je procedura tamo za štopericu???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Štopericu ćeš primiti u guzu da, i u večernjim satima, zavisi kad ti kaže. Bit će u rasponu od 19-23 sata. Na vv možeš primiti štopericu, ali nema onda sestara nego daje netko drugi, ne sjećam se više ni na kojem katu. Pitaj sve sutra. I sretno.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ej Sanda ja se nadam da je trudnoća, možda je ovulacija kasnila.
    ali na tvome bi mjestu napravila test da se stvarno ne bi desila VM, a tada je važno pravovremeno reagirati (imala sam jednu VM)

želim ti + na testu, pozitivnu betu i materičnu trudnoću!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti eva133!!!Javim ti se!pusa

cvijetić avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su te narucili 8dc na hormone,onda prvo cekas nalaze da bi razmatrali kad ides u postupak.
    hvala ti

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage cure!

Mi smo eto krenuli u pretrage na VV. Suprug je naručen za pregled kod androloga, ali tog dana su neplanirano uletjele poslovne obaveze koje ne može odgoditi. Zanima me koliko su vaši muževi čekali na pregled te koliko pregled traje i jel možemo računati da bi do podneva bio gotov? Jel netko ima takve informacije, dosta nas to kopka...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sanda,meni nikad nije kasnila dok nisam krenula u postupke,sad vise nikad ne znam kad bi mogla doc
    meni je uvijek normalno dolazila poslije postupaka....sada ih nisam imala 3-4 ciklusa...ma ja isto mislim da se nešto poremetilo

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj applepie prvotno napisa Vidi poruku
    ej Sanda ja se nadam da je trudnoća, možda je ovulacija kasnila.
    ali na tvome bi mjestu napravila test da se stvarno ne bi desila VM, a tada je važno pravovremeno reagirati (imala sam jednu VM)

želim ti + na testu, pozitivnu betu i materičnu trudnoću!
    hvala ti na lijepim željama! i ja sam imala 1 VM....kaotićnu a došla sam na vrijeme....zavlačili me mjesec dana po bolnici da će kao sama otići pa mi je pukao jajovod skoro dobila sepsu....puna trbušna šupljina krvi...bolovi....i drenaža....strašno..pričekat ću još sutra pa ću napraviti test

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj sarahkay prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure!

Mi smo eto krenuli u pretrage na VV. Suprug je naručen za pregled kod androloga, ali tog dana su neplanirano uletjele poslovne obaveze koje ne može odgoditi. Zanima me koliko su vaši muževi čekali na pregled te koliko pregled traje i jel možemo računati da bi do podneva bio gotov? Jel netko ima takve informacije, dosta nas to kopka...
    Koliko znam gužva je kod androloga. Ja sam svog dragog naručila prije dva tjedna za 19.6. Prvi pregled nije trajao previše dugo. U dogovoreno vrijeme je bio na redu, tako da ako ikako može nemojte odgađati pregled jer se dugo čeka.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sarahkay prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure!

ako ne stigne TM, mozda mozemo zamijeniti termine, moj ima 9.7., kad ima tvoj?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

je, guzva je gore za poludit, ja sam zvala krajem 3.,pocetkom 4. da bih narucila muza 23.5.
    danas zovem i nadam se startanju

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mi smo se naručili andrologu 19.3. i tada je slobodan termin bio tek 16.5. To mi je bilo strašno no sad se već bliži datum pa mi je nekako lakše... no, svakako se dugo čeka... Nemojte odgađati!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam mislila danas napravit test,ali sam ipak odustala...pričekat ću ponedjeljak ili dok se ne pojavi....jedino sam mjerila bazalnu temperaturu koja je 36,9....malo višlja....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sanda, koji ti je to onda danas dan? ja sam si kupila neke jeftine testove preko neta da imam, hoces da ti kojeg posaljem? sam cist sumnjam da bi ti dosao do ponedeljka a da ti to obavis prije?
    i usput javljam da ulazim u postupak

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sanda, koji ti je to onda danas dan? ja sam si kupila neke jeftine testove preko neta da imam, hoces da ti kojeg posaljem? sam cist sumnjam da bi ti dosao do ponedeljka a da ti to obavis prije?
    i usput javljam da ulazim u postupak
    ej napravila sam test negativan je.....neki clearblue....
    danas mi je 32 dc,ali s tim da mi je ciklus 26 dc...
    hvala ti na ponudi puno...
    sretno u postupku....
    ja moram čekati 9 mj...neće mi biti mm...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ajoj onda pricekaj do ponedeljka, to je taman ono kako je dr A rekao, nadam se da bude sve okej
    hvala ti puno!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ajoj onda pricekaj do ponedeljka, to je taman ono kako je dr A rekao, nadam se da bude sve okej
    hvala ti puno!!
    misliš da ipak ponovim u ponedjeljak test...ako naravno ne dobijem?!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne, ne, nisam to mislila, ma na sve strane sam i malo van sebe pa ne razmisljam. mislila sam tad je 36. dan a on je nesto spominjao kao do 35 se tolerira pa da ces ga tad zvati

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

joj, ja ti drzim fige da ovaj vikend procuris

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Danas obavila zadnju folikulometriju, danas š'toperica...u subotu punkcija!Dr. Alebića nema u subotu, tako da će svima punkcije raditi doktorica!Od ponedjeljka je opet na bolnici doktor, tako da će transfere i sve ostalo za ponedjeljak obavljati doktor!Nadam se da će sve biti kako i treba!?Kakva je doktorica na punkcijama??Ajme sada sam navikla n dr.A.ali me baš danas rastužio kada mi je rekao da ga u subotu nema

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

steta sto nisi i sutra gore da se vidimo znam da njoj treba vise vremena, kad je ona radila punkcije, ja sam cekala za ET i cure su bile zadovoljne njome, da nije bilo razlike. ne brini, sve bude okej, sretno!!!! znas li koliko vas ima?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage cure!

MM se uspio dogovoriti na poslu, taj dan će uskočit kolega ako on zakasni. Svejedno hvala na informacijama i ponudama za zamjenu

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ne znam koliko ce nas biti u subotu...znam samo da kada sam upisivala muza u labosu da je ona zena rekla kolegicama"ovo je treca stimulirana"...a sada sto je time htjela reci,nemam pojma!Veceras sam gore na VV primila stopericu i sada cekam subotu!!Geceta,i meni je zao....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

brine me ova m....probada me lijevi jajnik...bojim se da nije VM.....jer kada sam imala VM mi test bio jedva vidljiv,a puno kasnije sam ga pravila nego sada.....nisam još dobila.....čekam taj ponedjeljak...
    jel nekom test pokazao negativno a ipak je bila u pitanju trudnoća?!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Da li jos netko ide u subotu na punkciju??Ne mogu spavati,prenervozna sam....srce tuce kao ludo!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Da li jos netko ide u subotu na punkciju??Ne mogu spavati,prenervozna sam....srce tuce kao ludo!
    daj smiri se richy i spavaj, nisam na punkciji ali dočiču ujutro pa ti dam dozu pozitive

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    brine me ova m....probada me lijevi jajnik...bojim se da nije VM.....jer kada sam imala VM mi test bio jedva vidljiv,a puno kasnije sam ga pravila nego sada.....nisam još dobila.....čekam taj ponedjeljak...
    jel nekom test pokazao negativno a ipak je bila u pitanju trudnoća?!
    još nema m....(

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok,
    16.5. sam naručena za 1 pregled kod dr.A,.nemam pojma što mogu očekivati....nisam ponavljala nikakve nalaze nosim ono što imam nadam se da neće vrtiti očima i da se neću osjećati da sam prevalila 200km bez trule veze......
    Nisam pitala što na putnici mora pisati,budući da sam kod vađenja krvi za AMH moralo pisati KB Merkur klinika VV.
    Može li mi netko reći što točno treba pisati na uputnici za pregled?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sandich,pokusaj ne mislit sam na to,znas i sama koliko to utjece:/ja znam da je sve u redu,dobit ces al ces izgubit zivaca znam ja se nadam sto prije ali uvijek kad ju cekas,ona ne dolazi kak spada
    Nina,na uputnici pise samo pregled,zenska neplodnost.na sto mislis da ce kolutat ocima?
    A propos androloga,mi otkazali danas jer cemo tad bit u postupku i nema smisla,nemaju termina do rujna kad jos ne mogu upisivati a doticni doktor je danas imao praznu cekaonu,nikoga ispred njegove ordinacije,sjedi unutra i uziva

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok,
    16.5. sam naručena za 1 pregled kod dr.A,.nemam pojma što mogu očekivati....nisam ponavljala nikakve nalaze nosim ono što imam nadam se da neće vrtiti očima i da se neću osjećati da sam prevalila 200km bez trule veze......
    Nisam pitala što na putnici mora pisati,budući da sam kod vađenja krvi za AMH moralo pisati KB Merkur klinika VV.
    super znaći krečeš!!!
    sretno!
    obavjesti me kako je prošlo...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Je,od sutra na clomiphenima i onim natrii tetrab vaginaletama,ne znam dal ce mi jos sta dodat.dal da pazim kak si tempiram te clomiphene ili svejedno kad ujutro i navecer?mislim zbog tog sto ce mi eventualno kasnije dodat.dogovorila sam s dr da je ovo moj mjesec i gotovo

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Punkcija obavljena, pacijent ostao živ...Nije bilo lako ali eto, da se izdražati kako god!Dobila sam 4 jajne stanice i dvije će mi oploditi, nadam se najboljem!U ponedjeljak idem za 8.00 tamo i nadam se da će se koja oploditi i da ću imati transfer!?Srdačan pozdrav svima...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Richy vidiš da se od toga ne umire ..

Navijam da ti vrate obje mala mrvice i da se ugnjezde kod mamice

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

richy---------------------

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Šiškice, veliko si srce!!Hvala ti na lijepim željama!Bilo bi lijepo kad bi bilo tako!
    Sanda1977...hvala ti puno!
    Ja sam danas nakon punkcije fino odspavala, malo se odmorila i već mi je malo bolje i lakše!Sutra još malo odmora i onda ponovno nastupam u ponedjeljak.nadam se da je transfer malo lakše za podijeti nego punkciju??
    Ljubim vas sve!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Draga meni osobno je transfer bio mila majk anaspram punkcije..tako da bez brige..neces ni osjetit! Drzim fige da se sve lijepo oplodi!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Šiškice, veliko si srce!!Hvala ti na lijepim željama!Bilo bi lijepo kad bi bilo tako!
    Sanda1977...hvala ti puno!
    Ja sam danas nakon punkcije fino odspavala, malo se odmorila i već mi je malo bolje i lakše!Sutra još malo odmora i onda ponovno nastupam u ponedjeljak.nadam se da je transfer malo lakše za podijeti nego punkciju??
    Ljubim vas sve!
    Richy sretno. Neka se oplode, pa da kreneš mojim stopama.
    Javi se u ponedjeljak. Pusa.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Strašna....srce si!!
    Eva133, ljubim te...Drage moje hvala vam na podršci.....i ja se nadam najboljem, ali budemo vidjeli što će biti u ponedjeljak?!Šaljem vam veeelike puse!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Richy vidiš da nije bilo tako strašno! Transfer ne boli uopće, barem mene nije. I poslije transfera samo smireno čekati betu, bez živciranja unaprijed i previše naprezanja,dizanja teških stvari i sl. Nastavi se kretati, nemoj samo ležati jer je to dobro zbog cirkulacije,ali znatno uspori (na brzinu bakice od 90 godina) dok se ne prime. Sretno!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok,
    Hej, mislim da nemas što fulati kod prvog pregleda... Kod mene je to bilo ovako: 8dc, samo ja, ponjelasam sve sto sam imala od svojih i muzevih nalaza, prvo kad sam došla javila se sestri, dala osobne podatke za otvaranje kartona I nakon toga čekala cca 2h... Na pregledu nekoliko standardnih pitanja o ciklusu, ranije obavljenim pretragama I onda samo uzv. Na kraju ti dr napise što sve trebate dalje.
    I bez brige, nemate sto fulati... Na ovom prvom se ionako ne događa ništa posebno.
    Sretno!!!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti draga Destiny child..od srca!Pusa...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala ti draga Destiny child..od srca!Pusa...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

prijavljujem TT je negativan.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

U ovom postupku su mi dali i natrii tetrab.vaginalete i sad tek cujem da ih treba drzat u frizideru,sto stvarno??opce mi to nisu rekli u apoteci

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pa da,treba ih najbolje drzati u frizideru,jer su onako kao gelirane pa su valjda cvrsce i lakse se stave kao takve!Meni su sestre gore rekle da ih je najbolje drzati u frizideru!Ma njih je lako staviti,ali ove utrogestane koje ja sada stavljam su mi koma,male kuglice-vrlo nezgodno!Sutra sam gore,nadam se transferu?!Drzite mi fige!ljubim vas!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U ovom postupku su mi dali i natrii tetrab.vaginalete i sad tek cujem da ih treba drzat u frizideru,sto stvarno??opce mi to nisu rekli u apoteci
    ja ih nisam držala u frižideru i ništa im se nije dogodilo. ionako je to samo antiseptik, ništa od krucijalne važnosti za postupak. ne brini se.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Richy sretno sutra draga i da se mrvice prime
    Nisam par dana bila pa ne mogu sve pohvatat svima sretno tko je u postupku tko krece tek cekalicama bete saljem puno dobrih vibrica..
    Geceta sretno,drzim fige

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja nikad nisam na tetrabonat drzala u frizideru i mislim da to nema neke veze slazem se s Kitty to je samo antiseptik

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •