Mi smo sami nosili karton.daj pls odmah pitaj za Strasnu tko ce raditi taj vikend oko 22.6. hvala!
Mi smo sami nosili karton.daj pls odmah pitaj za Strasnu tko ce raditi taj vikend oko 22.6. hvala!
cure, jel u VV radi dr Čolak?? i što mislite o njemu s obzirom na dijagnozu mm??
Savjetovanje kod pravnice je gotovo za 5-10min a kod psihologice samo savjetovanje traje 20tak al se nama desilo i da smo cekali dugo i da nas je onda htjela poslati doma pa nas je jer sam ja posizila odgodila za par sati kasnije,ugl,napravila nam frku i strku bzvz
Ja sam čula da je dr.Čolak u mirovini, mislim da su mi to rekli na temi azoostatistika...kad sam bila na prvom pregledu na VV doktorica mi je rekla da odmah tamo naručim muža kod doktora Peroša, on je isto androlog..
dr čolak je trebao u mirovinu još prošle godine al je bio još do ove, sad ga mjenja doktorica. meni on nije bio ništ posebno, išla sam k njemu skoro 2 godine zbog prolaktina koj se spustio godinu i 11 mjeseci prije uz pomoč tableta, ostalo vrijeme me zavlačil, samo slal vadit krv. ništ novoga
Moj muž je neki dan isto bio kod dr. Perosa I kaže da je bio ok. Iako mm nije bas tip koji puno priča i komentira no zadovoljan je doktorom. Barem u tom jednom susretu koji su imali.
Mi smo se narucivali 19.3. I čekali do 16.5. U biti ovisi kakva je gužva kod dr. Naruciti se možeš telefonom od 13 do 15 a br. Ti piše u prvom postu ove teme. Naravno, možeš I osobno na vv, 2. Kat, stakleni šalter. Sretno!
mm nije bil zadovoljan jer mu je doktor dirao jaja, hahahahha, i rekao nek prestane pušit, odtada ga ne voli nikako![]()
hvala vam cure
Beilana bas si me nasmijala.....mm voli svakog dr nakon sestre koja mu je radila briseve... Kada je došao prvo ga je pitala jel zna kako se to radi, naravno on nije znao pa je sestra samo konstatirala da je mozda i bolje da ne zna
no, sve oni to prežive.... pa niti nama nije bas sjajno no na to se nitko ne obazire. Istina, treba ih malo maziti I paziti ali što nama sve diraju malo pregleda "jaja" nije ništa strašno.
![]()
to je njima njabitnije! Tako je mm kad je prvi put išao kod urologa bio sretan što mu je bila ženska urologinja, pa mi je pričao kako ga je pipala i rekla da moram i ja to raditi svaki dan!
Naravno za ovo drugo izmišlja, al šta ćeš s njima valjda se tako nose s problemom, okreću na šalu!
Bok curke evo da vam se i ja priključim...jučer sam bila na dogovoru za postupak, gužva standardno.... Dobila sam kontracepcijske pilule do 20.06. I onda krećemo u postupak,ako naravno na ovom brisune bude esherihie ....i muževe spermiogram bude relativno dobar (dosad je radio 3 i svi su bili ok). Uglavnom ovo mi je 2 postupak...prije 3 god. Bila sam na postupku kod dr. L. A sad sam kod dr. A. i moram priznati da sam oduševljena njime... Eto radujem se druženju s vama i velikim poziti
Nedavno se pricalo o androlozima pa skicnite opet zadnjih par str da se ne ponavlja.mm je kod dr perosa i nebulozno je da doticni dr ima uvijek praznu cekaonu ( skicajte malo dok ste u postupcima pa ste svaki drugi dan gore ) a pocetkom 5.mj je imao sve bukirano do rujna a za dalje nije dao listu pa se niste mogli naruciti. Inace,mm nije imao nist rec za njega,nit dobro nit lose
hej curke evo mene sa foruma " poslije transfera" opet do vas
opet ispocetka..
nakon bete <1.2 doktorica me narucila ponovno na pregled poslije menge u 6.mj, 3.dan ciklusa
joj cure moje, luda sam već pomalo, danas sam 27dc, 21dc zadnji jasmin, a M nema, ludim, kolko još dana moram čekati da M stigne?
Kitty,Geceta za ~~~~~~~~~~za veeeeelike bete
musica cestitam na prekrasnoj bet,ali mi nije jasno vracena su 2 ili 3 embrija?
Beilana,znas da kad ju cekas,da se nacekas.doci ce,nastoj ne misliti na to i eto je,vjerojatno za vikend,tak uvijek bude
Hope,hvala ti na vibricama![]()
inače ne znam kako baš dr radi, no ja sam u pon bila gore na blef da provjerim jesu li mm nalazi gotovi jer mi je bio 3 dc pa da ne čekam još mjesec dana. E onda mi je sestra rekla da su nalazi gotovi od cetvrtka ili petka no da dr još nije napisao svoje mišljenje I da ce to napraviti do kraja ovog tjedna. I još je napomenula da je dr tu noć bio u dežurstvu te da je čovjek otišao s posla pa da nam ne moze napisati sada.... Uglavnom, nisam sigurna kakve on smjene ima pa je mozda u tome caka... Pretpostavljam da.ako je radio čitavu noc da ga iduća 2 dana nema...
Ja sam ipak imala sreće pa me dr A primio i bez mišljenja androloga pa nisam morala čekati još mjesec... Tako šu na kraju nalazi koje Sam mislila da moram čekati 4 tjedna bili gotovi za 10 dana.![]()
To sto te primio i da su nalazi bili gotovi ti nema veze s Perosom vec s labom a to njegovo misljenje cete dobiti na kucnu adresu za mj dana.Ja ovo govorim provjereno,za dane kad je bio tamo jer smo ga vidjeli ali pacijenata nije bilo,mozda je pisao ta misljenja![]()
cure, polako kreće M, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mislim da sam u petak il subotu gore, vidjet ću kad mi jako krene, zasad je još malo, jel je još koja od vas gore tih dana
ma znam da ti naši nalazi nemaju veze sa njim... no, obzirom da smo mi kratko tamo ne mogu tvrditi kako inače funkcionira, samo sam htjela reći da možda i oni imaju nekog posla za koji mi niti ne znamo pa nam se čini da ne rade što bi trebali... Pretpostavljam da si sigurno ostavljaju i neke slobodne termine u slučaju da se pojavi nešto hitno... No, nebitno. Glavno da mi svi uspijemo ipak obaviti sve što trebamo. Naravno, često bi nam bilo puno draže i lakše da za svaku sitnicu ne moramo čekati tjednima ili mjesecima, ali mislim da tu sami baš nemamo što puno učiniti... Meni osobno inače najteže pada to isčekivanje nečega što traje ukupno 3 min i opet čekanje...![]()
Kuzimo se.No ja ipak mislim da bi mogao malo bolje a i jedino kod njega mi nemamo prioritet,zapravo je svejedno lijecimo li se tamo ili smo sam onak na pregledu.Kud bi dosle da se svaki put moramo narucivati za hormone?za betu?suradnja nasih tamo dr i laba divno funkcionira,ovdje ipak jos malo steka.cak ni sa savjetovanjem nikad nema frke.npr,mi smo zadnji puta bili naruceni na dan et,smijesno
Hej cure, jel mi znate pomoći vezano uz ovo... ja bih trebala dobiti mengu 21.6. (četvrtak) i onda doći 3 dc zbog kontracepcije... Danas sam pitala sestru jel mogu za to doći i koji dan ranije pa da mi dr samo da upute kada početi piti pilule pa ću se pridržavati toga no kaže sestra da baš moram doći 3 dc zbog uzv-a... To bi bila ta radna subota, no ne kužim kako radi uzv 3 dc kada još imam m... I od kojeg dana se inače počne uzimati pilule?
Eto, ako nije problem tko je već prošao taj dio da podjeli iskustvo i savjete...Hvala! U biti sam planirala biti van Hrvatske taj vikend, no izgleda da ništa od mog puta...
Vaginalnokrasan jedan dozivljaj al nakon par puta postane ti svejedno imas li M ili ne
Hej, da se i ja malo javim sa svojim stanjem,danas zadnja pilula, lindymed,čekanje vještice, za kojih 3 do 4 dana, 3.d.c. put vv.Zanima kakovo je stanje gore, dal je gužva.....?
Svima čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~ da bete rastu do neba
Svima koje kreću postupak il u postupku SRETNO
hehe, tak se meni prije 2 mjeseca bio nešto pobrčkao ciklus pa sam dobila M na neki 14-15.dc, i zovem ja moju soc. ginićku sva u panici da šta je sad to, a ona meni kaže da dođem za par dana na UZV kad prestane krvarenje. a ja ostala sa upitnikom iznad glave - zašto za par dana, šta ima veze što krvarenje još traje?? tek sam se kasnije malo zbrojila i skužila da većini žena ipak nije baš najnormalnije raditi UZV dok još imaju M.
plavo oko i ja imam danas zadnu tabletu pa čekanje M, možda budemo skupa gore
Samo da javim...moja beta danas negativna!Ništa od bebice za ovaj 1.postupak!
![]()
ivanamaricic, e barem ne budemo same... pravit društvo jedna drugoj....![]()
Danasnja beta,znaci vadjena drugi put iznosi 3.416
Finooobravo! Jesi imala kakvih simptoma?
Nisam nista,
,moram i napomenuti da sam jako mirovala,znaci jedino lezala dok sam si stavljala utrice,
I zato drage moje curke sto vise se krecite!!
Uf cuj,lako reci,ja sam svoju prvu punkciju i prvi postupak tesko fizicki podnijela tak da se nisam bas mogla previse kretati.
Cuj svako je individue za sebe, i kako si ko podlozi kockice u glavi
musica, čestitam na predivnoj beti!
Nego, baš sada kada ste krenule u ovu temu da vas pitam malo o iskustvima... Naime, jučer na savjetovanju nam je soc. radnica rekla da imam pravo na bolovanje za dan punkcije i nakon transfera 14 dana... Znam, meni je to još malo daleko, no moje cure su krenule planirati GO pa moram barem okvirno vidjeti kada bi se moglo meni posložiti bolovanje... Ono što me u biti zanima, kako ste se osjećale nakon punkcije i jeste li se vraćale na posao ili ste mirovale? Također, kakve su preporuke nakon transfera? Nekakvo strogo mirovanje ili samo malo usporiti i laganini raditi sve kao i inače? Sorry ako sam fulala temu ovdje...![]()