123beba, sve ovisi o tome kako se ti osjećaš. ja sam ovaj put na bolovanju od punkcije, transfer bio sad u ponedjeljak a u sljedeći ponedjeljak ću ići raditi, tako sam se dogovorila na poslu. meni osobno je gori ovaj period između punkcije i transfera. nakon transfera se skroz dobro osjećam a i nisam pobornik nekog mirovanja, mislim da samo treba izbjegavati neke velike napore tipa vježbanje, dizanje 10 kg i slično.

Jedva čekam da krenem u postupak!

, beilana
cure
...beta joj je cca 250...drhtale smo skupa do maloprije na kavi...i sad mi je javila sva u panici da šta to znači 250 hhhh..znači prvi postupak, dr. A, menopur stimulacija...i bingoooooo 

Kad ti ideš opet gore?
da li se odma treci dan ide opet tamo da te stavi u postupak ili kaže da na iducoj mengi dođem..ili...ja se polako pripremam psihicki zato sto znam da nema nista od trudnoce grui su mi ko baloni a i dole osjetim lagane bolove kao i kad trebam dobiti (10dana prije menge mi pocne sa ti simptomima)ALI nedam se ja još MOŽDA bude nesto ali evo mene zanima vise ovo da li se ide odma ili te pusti jedan mjesec da se izluftaš