Uvijek idu 2injekcije prije a to s jajnikom te totalno kuzim,moj lijevi se skriva visoko gore a uvijek bude na njemu puno:/ sve bude oke,sam se smiri i prepusti njima.sretno!!!
Uvijek idu 2injekcije prije a to s jajnikom te totalno kuzim,moj lijevi se skriva visoko gore a uvijek bude na njemu puno:/ sve bude oke,sam se smiri i prepusti njima.sretno!!!
molim vas za pomoć, koliko otprilike se čeka na postupak na VV?
anaši, to ti ne može nitko reći točno... ovisno o vašim dijagnozama i pretragama koje ćete morati obaviti prije postupka... Naime, ako ste se odlučili za VV moraš je javiti prvi dan ciklusa kako bi te sestra naručila za 8-9 dc na prvi dogovor i pregled. Nakon toga obično slijedi kompletna androloška obrada partnera pa kada to sve bude gotovo dolazite tvoj 3 dc vidjeti što i kada dalje... Na VV ne priznaju tuđe nalaze za muža pa vjerujem da ćete morati proći tu andrološku obradu. Nažalost, za nju se čeka dosta dugo (mi smo čekali 2 mjeseca). Kada su nam ti nalazi bili gotovi morala sam doći 3 dc te su mi tada vadili hormone, poslali nas na vađenje markera i utvrđivanje krvne gupe, Rh faktora i savjetovanje da budemo spremi za postupak... Nažalost, ja sam dalje na hormonskoj terapiji zbog štitnjače, no da su hormoni bili ok krenuli bi sa kontracepcijom i postupkom... Uglavnom, u našem slučaju je ovako... prvi dolazak na VV je bio u ožujku i da je sve bilo ok u srpnju bi mogli u postupak... Eto, samo da imaš neki vremenski okvir... no, ipak, vjerujem da je kod svakog para drugačije... SRETNO!
hvala ti![]()
Zove li itko lab da vidi ima li eta drugi dan?i imate li broj?hvala!
Ja uvijek zovem, tako mi je receno...uglavnom treba zvat prije 9. Broj je 01/2353-909
Hvala,strasnaevo zvala sam,1 se oplodila
![]()
strašna, nisam ti juče odg, čekam laparo ak sad 3dc cista bude i dalje tu
geceta, jedna, ali vrijedna ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geceta bravi i za tu jednu! Da se hrabro drži i bori....
Beilana držim fige da ne bude ciste više![]()
Hvala! Nama je isto jedna tamanbeilana,nadam se da ce otic sama
strasna,sretno! muma,drzi se!
Danas:0 punkcija,5 transfera od 7 punkcija,1 inseminacija.
Vracaju se 20.8.
Vise nisam sigurna ali mislim da doktorica dolazi tj dana ranije,znaci da on dolazi 26,27.valjda
geceta~~~~~~~~~~~~ da se primi i da te vidim sa bušom kod naše ginekologice.....
svima ostalima želim sreću za šta god im paše, pusa velika od mene i moje sada već veće mrvice koja je ispod srčeka i moram stalnoi
![]()
Posljednje uređivanje od MALIANĐEO : 18.07.2012. at 21:46
Evo i mene...danas FM, u subotu opet...jos ne znam za punkciju...Doktorica kaze-bit ce!
A kad oni tocno idu na GO?
Pa sto se nisi javila?koji ti je dns dc? Mislim da neki u pon a neki tj nakon.
Andeo,rijeci ti se pozlatilejedino sto ne znam ni kamo cu na prvo uzv jer su i ovi na VV na godisnjem i nasa gin:/
Aaaaa ček Geceta, jesi ti isto danas bila gore? Uopće nisam skuzila....
Ma u koji pon idu na godišnji? pa kak? ja sam u pol postupka...u subotu imam FM, ko zna kad stopericu, a tek punkcija i transfer...pih
Ide dio ekipe,mislim da doktorica ide prva pa za tj dana doktor,u pon ide i ona teta sto nas doceka kad izades iz sale.ne brini,sigurno si vec bila na 2FM,dakle stoperica ti ide mozda vec u subutempirali su sve oni
Sretno!!!
Danas mi je 9 dan ciklusa.... A valjda znaju sta rade.
Hvala!
Strašna, ma ne brini, sigurno znaju što rade! Pa nebi te niti pustili u postupak da ne mogu završiti sve do go! Sretno i samo hrabro!
Gaceta, čuvaj svoju mrvu! Želim ti VeeeeeeEEEEEEELLLllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKu uuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUuuuuuuuuuuuu betu za 2 tjedna!![]()
Strasna,taman te stignu,sve bude ok.
Andeo,hvala ti do neba i nazad !!!![]()
Smirena sam,hodam po dvoristu,ducanima,citkaram. Kako bude Bog htio,tak ce biti.
W+Evo i mene, danas dobila i preksutra počinjem s yasminom...ali meni je dr rekla da se vraćaju 27.08., još mi kaže da pijem yasmin malo duže da si namjestim dok oni dođu s GO....jel to provjereno da se vraćaju 20.08.ako netko može ispitati tko je sada u postupku pliz da znam dokle da pijem yasmin...hvala
Geceta sretno i čuvaj mrvice i držim velike fige za veliiiiiiiku betuuuuu
Strašna sretno i ne brini toliko pa oni namjeste neće oni tebe sad ostavit usred postupka, 9dc preksutra ti je sigurno štoperica a u pon punkcija....sretnooooo i držim fige
strašna ajd molim te ispitaj kad točno počinju raditi da znam računat s yasminom
Doktor radi do 28. 7., za doktoricu ne znam.
Doktorica se vraća 20. 8., a doktor 27. 8.
Yap,ovako je.doktor ide kasnije i vraca se kasnije a doktorica se vraca tj dana prije njega jer odlazi tj dana prije njega.
Hvala,hope <3
Da ali po tome ispada da doktorica i odlazi tjedan dana prije doktora....a to znaci sutra......a moj postupak....ccccc
Draga,pa doktor je tamo,on ce ti obavit punkciju i et i sve objasnit,nije prvi put da to drugi obavi.
~~~~~~~ da sve prode dobro
Potpisujem!!Muma,jel ti ista osjecas?
Evo mene, situacija je takva da imamo 2 folikula.....sutra imam štopericu tako da je punkcija u utorak, a u vjerovatno transfer u četvrtak.
Mislim da je hope pitala, ali evo i za sve jos jednom: Doktor je od 30.7.-24.8. na godišnjem, a doktorica od 23.7.-17.8.
Cure jel kad se ide na taj klomifenski ivf, da li se isto dobiju one injekcije prije....za opuštanje i bolove?
Fulala sam dakle jedan dan u procjeni
Hvala ti za datume! Dobro ce nam doci.
Da, dobivas sve te lijekove. I u srijedu mozes zvat laboratorij,pitala sam biologicu (za sve nas jer bilo je prije nedoumica) i kaze da slobodno zovemo ali bolje prije punkcija.
Sretno,draga!!! Hoces sama biti ili vas ima jos?
Pa da, to za biologicu znam....sama biologica mi je rekla jednom prilikom prije da zovem drugi dan odmah..al do 9. To je bas super.
Hvala ti puno!
Za sad....tj za onda kad sam ja bila-bila sam sama..Moguce je da je mozda jos poslije netko uskocio. Al znam i kad sam isla MM naručit da smo bili prvi...i jedini :D
geceta ~~~~~~~~~ za mrvicu!
I ja sam danas bila gore i konačno su dovoljno narasli! Imam puno folikula i to je sve što znam, nije dr išla u detalje. Danas štoperica a u pon. punkcija!!! Samo se nadam da će izdržati do punkcije.
Strašna i piki - odlično, nek samo tako nastavi!
geceta osjećam, kako da ne, utriće! bole cike, povremeno jajnici, ten kao u pubertetlije, a o promjenama raspoloženja da ne govorim. Jedino sam prekjučer navečer i jučer ujutro osjetila neku naglu, kratku, probadajuću bol negdje dolje (prebrzo da bih znala točno mjesto), , znači 5. i 6. dan nakon AIH - ne želim razmišljati da bi bila neka implantacija, ne želim, ne želim (ali ipak razmišljam). I danas sam prespavala put do Graza i natrag - čudno za mene, i pojela krcat tanjur ručka - čudno za mene (ubila bih kako sam bila gladna). Ali znaš kako to ide...više simptoma imaš dok nisi trudna
A ti?!Pratim te...dobra ti je ona s karticama od mame
![]()
A ne,ne,to sam zicala kuniche da ne idem bez lp u setnjua hubby mi obecao sutra i komp dat na 15min
Sad si pak u Graz isla??!sto ti svaki vikend preko grane u shopping?i nadam se da je ta bol bila implantacija!
Piki, prstici prekrizeni, sretnooooo!!! ~~~~~~~~~~~~ za lijepe stanice i sto bezbolniju punkciju!
Ja sam ti ovaj puta samoj sebi naredila ne pratit simptome,tak da ih nemajesi uspjela zaobic djecji dio u IKEI? Joj,jedva cekam tam popeglat malo!!!
![]()
Projurila sam kroz njega...skužio dragi kad sam u prolazu rekla "idemo". Ali da ne povjeruješ...u životu nisam nikad vidjela toliko trudnica s trbuhom do zuba! Znam da sad uočimo svaku, ali časne riječi svaka druga je bila okrugla...čak je i jadna na carini šetala psa![]()
ja od danas pijem yasmin i jedva čekam da krenem
geceta da se primi i počneš što prije tražit krpice bilo plave rora ili oboje još bolje![]()
Hvala,draga
A vidis,ja dobila duplu dozua prvo nisu vidjeli folikule
Ja nekako mislim da i pod istom stimulacijom ne bismo isto svaki put reagirale. Ja se nadam kontracepciji slijedeći mjesec da mi se slučajno ne pojave ciste i da sam spremna za rujan, za nešto konkretno!
Pozdrav, nije me bilo jedno vrijeme, nisam bila u mogučnosti, al svima želim sreću, evo obavila sam stimulirani postupak, dobili 3 oocita, od kojih se 2 oplodila, i drugi dan 13.7, petak mi vračena 2 lijepa 4stanična embrija, sada čekamo betu, koja je 30. 7., 5. dan me dolje, na stotinku sekunde nešto presjeklo, oštra bol, a od 6. dana trbuh splasnuo, cice se ispuhale, ko da ničeg nije bilo. Kada budem u mogučnosti javim kako je prošla beta.Još jednom želim svima svu sreću ovog svijeta, i svima da budemo trbušaste.![]()
ej ja krečem na vv na jesen....mi smo se sada unaprijed naručili na andr. obradu....17.9. smo naručeni....mi imamo sve te markere,krvnu grupu....hormone....iz KBO-a....možda se to ne mora više vaditi....jedino hormoni normalno...AMH nalaz mi je isto sa VV-a...tj merkura...ja sam već bila na postupcima ,ali u osijeku...možda mi uvaži neke nalaze...jedino što znam da treba svježi papa test i brisevi...to ću kada budem krenula...ja sam znala da se duuuugo čeka za androloški pregled,zahvaljujući ovom forumu,pa sam unaprijed se naručila...tj mm. kod njega je sve u redu....
mislite li da bi ja brzo mogla u postupak s obzirom da mi je AMH nizak 2,9....možda sada već i niži....
još jedno pitanje...koga da izaberem doktora ili doktoricu?????