nov@...ja mislim da stvarno taxi Cameo do VV ne bi smio više koštati...oni su baš povoljni, a put od autobusnog do VV je relativno kratak!mada ja inače isto dolazim busom, i najčešće pješačim do bolnice...a to je cirka nekih 15-ak minuta do bolnice...Meni osobno godi hodanje nakon podužeg sjedenja u busu!!
Hrki...sretno u subotu!!
123beba...želim ti svu sreću i velikuuuu betuuu!!
Ja čekam mengu ovih dana, pa također pičim gore u nadi da će me ovaj puta dr.A.staviti u postupak!?!
ja od doma (maksimir) odem pjeske do vv, taman se smirim i dodjem k sebi![]()
evo samo da javim danasnju betu 15 dpt i 508 je
Argente,ja sam ti od 11.10 primala po 1 i pol Gonal F;od 16.10. dodaje po 1 Cetrotide injekcija.Od samog početka pijem 1*1 Decortin tabletice,rekao je do vađenja bete;do jučer sam stavljala tetraborat vaginalete. Eto jučer navečer štoperica i sutra punkcija.Baš se bojim do sada mi je uvijek bila jako ,jako bolna.
Hvala svima na podršci .
Hope31, prekrasno!!!!
Hrki, 123beba, sretno cure!
Richy, drzi fige da kreces.
Ja opet odbrojavam dane...
Richy,hvala želim ti da sve bude ok i da konačno kreneš u dobitni postupak.
hope31 bravo za betu! Nek se i dalje lijepo dupla
hrki, 123beba sretno cure! Javite lijepe vijesti!
Hope, bravo za betu!!!!!!!Još malo pa ćeš moći ugledati i vaše
!!
Hrki, sretno sutra na punkciji!Želim ti da čim bolje stanice dobiješ i da ti punkcija brzo prođe i bude što bezbolnija! Drži se! Svašta moramo pretrpiti za naše mrvice, no isplatit će se svima! Samo hrabro!
Hvala vam drage moje.Javim se sutra poslije punkcije.
Hope, super beta! urednu trudnoću ti od srca zelim![]()
Drage moje punkcija je prošla,dobili smo 7 jajnih stanica.Sutra zovem da čujem koliko ih se oplodilo.Danas vam je gore bila velika gužva,nas 7 na punkciji i jedno dvadestak žena na folekulometriji.Radili su oboje i doktor i doktorica ,iako je trebala samo ona.
Pusa svima !
Hvala cure na lijepim željama!
Pusa,i ja vama šaljem puno,puno pozitivnih vibrica pa se poslužite.
Posljednje uređivanje od hrki : 20.10.2012. at 19:32
Nadam se da ste uživale u ovom prekrasnom danu.Eto ja u pola deset zvala laboratorij i drage moje oplodilo se svih sedam jajnih stanica.Transfer će biti u četvrtak.
Posljednje uređivanje od hrki : 21.10.2012. at 18:29
Bravo hrki! Odličan tulum! Sad nek mami vrate mrvice i čuvaj ih!![]()
Hrki sretno!!!! Da te u četvrtak dočekaju savršene mrve za transfer, da se lijepo smjeste kod tebe pa da uskoro možemo festati a veeeelikuuuu betu!![]()
Curke jel znate dal sve do transfera stavljam utriće budući da ja danas nisam išla na kontrolu,jer je moj transfer u četvrtak.Ili da zovem gore pa da pitam?
hrki
danas je krenulo moje odbrojavanje -za 30 dana sam gore![]()
anabanana, tako je bilo prije. zadnjih godinu - godinu i pol je ovako kako sam napisala. (osim ako se nije štogod promijenilo od 5. mjeseca).
Na dan transfera se stavlja utrogestan, samo se ustaneš malo prije da se stigne rastopiti!! tako je nama sestra rekla!!!
Hope31 beta je supeeeerrr!!
Ajmo VV!!!!!!