Cure, molim današnji izvještaj...kakva je situacija gore. Trebam nazvat doktoricu, zovem, ali pretpostavljam da je gužva i da još nije iz sale došla![]()
Cure, molim današnji izvještaj...kakva je situacija gore. Trebam nazvat doktoricu, zovem, ali pretpostavljam da je gužva i da još nije iz sale došla![]()
Ufff ja trebam baš doktoricu! Ali pregledi ti i budu kasnije. Jer od 9 su oni u sali...a prije 9 su folikulometrije. Tako da ti je dobro rekla![]()
Znam da je sala od 9h, ali do sad su mi uvijek rekli doći 3.dc u 8h (valjda pod pretpostavkom da će im folikulometrije biti gotove do 8, max 8.30). Probaj ju zvati iza 11h.
Da curke velike su gužve,pa su sada pregledi kasnije iza 11 kad izađu iz sale.Naoružajte se strpljenjem.
ja idem sutra na prvi uzv pa mi je isto rečeno da ne moram prije 10:30 doći, ogromne su gužve ali mislim da će to biti i puno kasnije
Ja sam sad zvala sestre jer nisam uspjela doc do doktorice pa sam pomislila da mozda nije dezurna......ali....kazu sestre da je nesnosna guzva ida zovem iza 12.....ccccc
Evo napokon smo uspjele popričat. Situacija je slijedeća: produžujem kontracepciju do petka..i onda krećem. Rekla mi je ubaciti Fragmin ovaj put (s obzirom na nalaz)![]()
Danas sam obavila prvu folikulometriju...za sada sve ok...idem opet u srijedu!Guzve su dosta velike...
pozdrav, evo ja u srijedu na ponavljanje briseva nakon terapije za ubijanje streptokoka i ako smo ga se riješili krajem 11 mj idemo po smrzliće
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas
Pozz svima!da se i ja napokon javim sa svojim vijestima. Ugl bila u cet na vv. Vadila hormone u 8, strpljivo cekala dr. do 11,30. Koliko sam nacula imali su 5transfeta i 2 inseminacije taj dan. Kako sam nova u ovim vodama ne znam dal je to puno ili malo. Ja dobila kontracepciju i ako su hormoni ok iduci ciklus krecemo. Do tad sam se naoruzala strpljenjem. Sretno svima...![]()
pitanje....kada sam se prvi puta naručivala sestra me naručila kod doktorice,a sva tri dolaska je bio dr A. ali se kao vodim kod doktorice....e ja sada više ni ne želim kod nje,pošto smo se sve dogovarali kod dr A...ćak misllim da mi je i sam on rekao da će nas on voditi....da li to moram naglasiti kod sestara kada dođem ili ne?!
i još jedno pitanje....šta ako mi ispadne 3 dc nedjelja? da li mi taj ciklus propada ili se ipak javljam....nekako!?
malo sam računala i trebala bi dobiti 15.11.,a to spada petak,znaći 3 dc je nedjelja....ali to sam računala po ciklusu dužine 25 dc....jer sam tako ovaj mj dobila....uh,nadam se da ću dobiti 16.11. jer mi tada 3 dc spada u ponedjeljak..a jesam ga spetljala....![]()
sanda, ako ti 3.dc padne na nedjelju, onda dođeš na pregled u subotu 2.dc. sretno!
sanda ako dobis u petak, zoves u petak i gore si u subotu, ako dobis u subotu, ne zoves nego samo dodjes u ponedjeljak.
[QUOTE=kitty;2259755]sanda, ako ti 3.dc padne na nedjelju, onda dođeš na pregled u subotu 2.dc. sretno![/Q
hvala ti puno...ma dok ja to sve pohvatam...moram zvati da se bar najavim?!
evo da se i ja javim,danas prosao prvi uzv i kuca nam malo srce nase![]()
hope31 predivno!![]()
Hope, to je tako predivno!!!!!! Čuvaj to malo srčeko, mazi ga i pazi!![]()
hvala vam curemazim ja mrvicu stalno
od srca vam zelim sto prije tu radost
Hope31 to su divne vijesti. Mislim da nam svima daju nadu. I nasa srceka ce ubrzo kucati. Sigurna sam. Cuvaj mrvicu.![]()
evo mene s brda, u petak je punkcija!drzte mi fige, mislim da ce biti bolno, jako sam burno reagirala...
bubekica sretno u petakbit ce sve ok,sve mi izdrzimo za nase mrvice...
Bubekica,mislit cu na tebe u petak- sve ce bit ok,ne noj se..
Hope- cestitam na malenom srcekudivno
Hope31,iskrene cestitke!!Bubekice...vidimo se u petak na punkciji!!!Danas primam stopericu i punkija u petak i kod mene....sretna sam,ali i pod laganom tremom!Ja sam vec bila 5.po redu upisana za petak na punkciju,i jos dvije cure iza mene su cekale na upis za petak!!Bit ce nas podosta,cini se!!
Poz..cure, molim vas inf. nakon SD odlučili smo se za VV, i zvala sam sestru za prvi pregled kod dr.A i 07.11.12. smo naručeni poslije 10h, e sad trebam sve papire koje imam sa SD-a ponijeti sa sobom ili... ( pauzirali smo 2g ) nemam ništa friško.. dali će to biti pregled ili samo konzultacije, kakve su liste za ljekove? ( koliko se dugo čeka na njih ) oprostite na poduljem postu..... i naravno čestitke svim suborkama i koje su uspjele.. i koje hoćemo..
![]()
cure hvala svima!
richy vidimo se! znas li mozda dal na punkciju idemo tim redom kojim smo zapisane? mislim da prije mene nitko nije isao u lab...
sivka ponesi sve papire, vjerojatno ce te doktor pregledati uzv da vidi kakva je situacija i napisati koje nalaze moras ponavljati. liste za lijekove na vv nema, kad skupite sve potrebne nalaze kreces. i pripremi se na cekanje na prvi pregled, velike su guzve.
bubekica, hvala puno na lijepoj vijesti uljepšala si nam većer!! nema beda za čekanje spremni smo na sve!![]()