Nakon skoro 9 mjeseci!!!!!
Šikice, tvoj curka je preslatkaNajviše me oduševilo njeno "pjevanje"
I super vam je trakica za kosu sa cvjeticem...
Siskice, to si ti bila kod dr.a danas? Taman si usla kad je mene pozvao pa sam zapamtila. Malena je preeediiivnaaaa![]()
bubi, super za današnji dan! Nažalost bila je tako velika gužva da nisam niti uspjela vidjeti tko je sve bio gore za punkcije i transfere...
da, bila je velika guzva, iako samo 3 punkcije, 7 transfera i 1 inseminacija. ja sam odusevljena ekipom gore, stvarno svaka cast, njezni i topli, a opet direktni i bez ulizivanja i laznog smjeskanja.
Meni je rečeno sutra oko pola 10 da dodjem, ali mislim da stvarno, s obzirom na gužve prije 10 ne moram...
Evo da se i ja ukljucim...
Vracene dvije blastice 7.11, beta 20.11.
Mativa, onda smo bile jucer skupa![]()
Cure molim vas par informacija. Nova sam ovdje, 2 godine pokušavamo ostvariti trudnoću u osječkoj bolnici, prije toga privatno. S obzirom da mi je dignosticirana endometrioza, koja se nakon laparoskopije vratila predložen mi je prirodni IVF, jer u stimulirani ne bih smjela zbog hormona. Zanima me stanje na VV, vaši dojmovi, da li se postupci rade vikendom (meni je to bitno jer bih trebala što više iskoristiti cikluse i ne gubiti vrijeme). Hvala!
Da ja sam bila druga na transferu
Hvala cure na odgovorima. Mislila sam da me zbog gužve dr. neće prije u punu stimulaciju, znači 5 mj. najranije. Meni je rekla da za punu dođem u 1 mj. po kontracepciju pa u 2. mj. postupak. To bude ispalo 7 mj od prvog postupka. A za 12 mj. je rekla da mogu u prirodnjak. To kod mene baš i nije bilo nešto uspješno pa ću pitati jel može odmah krenuti kontacepcija pa postupak u 1 mj. To bude 6. mj. razmaka to je u redu zar ne?
Ruža82 tvoj postupak je u tijeku? Vidim piše 11 mj.
Posljednje uređivanje od piki : 08.11.2012. at 10:05
piki,
guraj da te radi godina prime ranije. mladice mogu čakati 6 mjeseci između stimuliranih, mi malo starije može i 4 mjeseca između postupaka.
Pa da Inesz ja sam se zbog godina i nadala da ću već sad biti u drugom postupku, ali eto! Probat ću sljedeći mj.
Da Piki, ja sam od jučer pikalica. konačno, ovo vrijeme između mi je trajalo ko vječnost.
Odlično Ruža!!! Želim ti uspješno pikanje i puno jajčeka!
Hvala Piki, nadam se da ih bude dovoljno da imamo nešto i za zamrznuti!!! (al samo da nebude hiperstimulacije)
Mativa, onda znam tko siSretno i vidimo se na vadjenju bete! Ja sam bila zadnja.
![]()
Sretno i tebi Bubekica... naravno i svim drugim curkama...
Sretno i tebi Bubekica... naravno i svim drugim curkama...
Evo i mene drage moje. Od danas sam pikalica. Gonali uz Siofor. Od transfera ce mi ubaciti Fragmine. U subotu sam opet gore.
Strasna odlicnoooo!!!!!!
Ruza i Strasna sretno, znam da ce sve dobro proci...
Bok cure! Nakon 11 mjeseci od prvih konzultacija na VV, napokon smo skupili sve nalaze i u subotu se javljam gore sa uputnicom za MPO!!
Evo svima ~~~~~~~~~~~~~~~!!
PS Oprostite na ovakvom uletu, ali malo sam euforična...![]()
Pozdrav svima!
Evo, i mi smo danas krenuli u naš drugi postupak (stimulacija-gonal)...uzbuđeni smo, sretni i malo spalšeni...
Svima nam želim puuuno pozitive i sreće![]()
strasna,elen,TinaB sretno cure u postupcima...navijamo![]()
Draga dobrodosla na forum...rade se na VV prirodnjaci i radi se svaku subotu i praznikom...ja sam zadnja dva postupka bila u prirodnom,e sada najbolje da nazoves gore sestre i narucis se na prvi pregled i konzultacije e onda ce ti dr objasniti u kakav cete postupak...eto nadam se da sam pomogla...inace ekipa na VV je super i moj savjet ti je da sto prije krenes jer su guzve..sretno![]()
i da zabiravila sam reci od 6 postupaka koje nam pokriva HZZO 2 postupka moraju biti prirodni...ako sam negdje pogrijesila ispravite me![]()
Cure hvala na dobrodošlici i na odgovorima![]()
Cure jel vv objavljuje podatke o uspješnosti?
ja sam cula da objavljuju rezultate godisnje, samo neznam gdje se mogu pogledati.
i ja bih voljela vidjeti rezultate rada naših mpo klinika.
prave, vjerodostojne podatke kakve objavljuju klinike u razvijenim zemljama npr. u Europi ili SAD-u.
na žalost, vidjeli smo do sada samo frizirane rezultate, po kojima je mpo uspješnost u Hrvatskoj skoro najveća na svijetu (?!)
na žalost, rezultati medicinski potpomognute oplodnje koje su prezentirali zadnjih godina služili su ne kao poticaj za bolji rad i pozitivnu konkurenciju među klinikama, već za političke obračune...
Pa našla sam za neke privatne klinike, al za vv ne. Rezultati su svakakvi.
Evo da uletim, krenuli na VV , prošli konzultacije i sada obavljamo briseve, papu, dolazimo na vađenje hormona i spermiograma... ( nadamo se da budu nalazi ok ) i punim plučima dalje! Prvi dojam da je ekipa gore dobra i dr A je ostavio super dojam na mene..puno sreće svima i evo malo za posluživanje tko koliko treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
pozdrav svima! čitam sve i strogo pratim već mjesecima od kad smo krenuli na VV, a eto mislim da je došlo vrijeme da se prijavim jer se nadam da ćemo idući tjedan u prvi postustupak :držifige:
obavili smo sve što je trebalo, ja sam jučer popila zadnju Lindynette i sad čekamo M pa da se javimo dr.A
zanima me kakvu reakciju ili "nuspojave" mogu očekivati od stimulacije?! ne znam da li ima veze, ali na Lindynette sam strašno reagirala: libido mi je ne na 0, nego na -5, cice su mi veće nego ikad u životu, bar za broj! i cijeli ciklus me bole ko u najgorem PMSu, a apetit je proporcionalan cicama - ne mogu se najest i samo smišljam što bi kuhala i jela...
prije x godina sam dugo pila Logest kao kontracepciju i nije mi bilo ni približno...
kakva su vaša iskustva?
Bok bubekica, i ja sam bila s Tobom i mativom 7.11. na transferu-prva na redu (nakon što su nas tražili po restoranu ). Žao mi je što nisam s Tobom razmijenila broj mob. a nisam Ti zapamtila ni ime.Ako nije problem pošalji mi podatke na many.deutsch@gmail.com. Pozdrav i sretno 20.11.ako se ne čujemo do onda.![]()
vidim, da imamo neke nove dame na vv...želim vam svima puno sreće i da prvi postupak u kojem budete bude i dobitni!
Piki, tebi držimda što prije krene, da stimulacija bude odlična, js kvalitetne, transfer uspješan i velika beta nakon svega!
veliki potpis na bebu i zelje novm damama!
cure, ima li netko info kakva je situacija s androloskim pregledima? jel neciji muz bio nedavno kod androloga? ili samo rade spermiograme sad?
Cure, bok. Evo da vam javim da sam se čula sa dr. A i rekao je da mm biopsiju napravi na Sv. Duhu jer od licence ništa do daljnjega i u ponedjeljak smo naručeni kod urologa a ostatak nastavljamo na VV gdje smo i krenuli. Sad me zanima koji je postupak nakon toga? Jel oni nose taj materijal na VV ili mi sami?
Posljednje uređivanje od Muma : 10.11.2012. at 09:44
ja sam super podnosila lindynette, s tim da sam ja uzimala lindynette 20, a ne 30, jer je doktorica krivo napisala na recept, a na vv su mi rekli da je svejedno. spottinga nije bilo (a inace ga imam cijeli "ciklus"), apetit nije porasao, smirio mi se ten. pad libida je normalna stvar, to je jedan od nacina djelovanja kontracepcijskih pilula - no keks no babies
medonija drzim fige da krecete u postupak! sto se tice rekacije na stimulaciju, ja sam uzimala gonale i nakon nekoliko dana je krenuo obilan eggwhite i cicke su pocele boljeti, to je reakcija na povisen estradiol (sto vise folikula veci je estradiol). problema nisam imala, a libido je bio na vrhuncu![]()
Cure, hvala na ljepim željama dobrodošlice! svima vam držim OOOOGROMNE
Muma, vidiš kako je to individualno! meni baš kontra što se tiče hrane - pojela bih valjda i što nije jestivo! hahaha
i jedna dobra stvar - prestale su mi rast dlake!od depilacije je prošlo više od 3 tjedna, a noge mi izgledaju ko da je prošlo možda 10 dana - tek se naziru dlake!!!
"Pikalice" je li imate vi kakvih nuspojava?! mislim ipak su to hormoni i to valjda puno žešći nego kontracepcija :ne zna:
nekak si mislim da ako sam jako reagirala na Lindynette da ću možda i na to... ili to nema veze s vezom...
Evo da i tu napišem - ništa od našeg AIH-a jer mi dr. na zadnjem pregledu nije dao onaj papir na kojem piše da se trebamo testirati na HIV hepatitis i sl. ljepote, a bez toga nema postupka.
Nama isto to skoro nije rekao,ali sam ga ja pitala, pa se sjetio. Moji brisevi su stari preko godinu dana, na forumu piše da ne smiju biti stariji od 6mj, zato me nije ni pitao,a prošli smo AIH.