Stranica 116 od 191 PrviPrvi ... 1666106114115116117118126166 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,751 do 5,800 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Jel bila danas koja punkcija gore? kako se rade puncije uopće subotom, mislim jel doktor radi svoje a dr.ica svoje ili imaju neka dezurstva? Ja jučer krenula sa 2 klomifena ujutro i 1 navečer, u srijedu pregled. joj kak je koma kad nisi iz zagreba sve to uskladit..((
    o znam kako je...ja sam dva dana zaredom putovala za zg i osijeka...rade punkcije subotom...mislim da je i danas bilo podosta...ja koliko sam puta bila samo sam vidjela dr da radi...a za dr-icu i ne znam kako ni izgleda....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jučer bili na VV...imamo 4 smrznute pahuljice (1 blastica i 3 morule).. a fet je u planu u siječnju/veljči 2013. s obzirom na našu dijagnozu to je super

Richy,čestitke još jednom
    Sanda, želim ti dobar broj i rast folikula
    Medonija, držim fige za brzu i čim bezbolniju punkciju
    ostalima puuuuuuuno sreće

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Misllm da punkcije rade zajedno, ja sam doktorov pacijent, on mi je radio punkciju a doktorica je bila pored njega i pomagala mu. vjerujem da kako se mijenjaju pacijenti tako se i oni

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Potpisujem ružu i meni su bili oba. Ali ponekad je subotom samo jedan od njih i taj radi sve bez obzira čiji si pacijent.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jel bila danas koja punkcija gore?......((
    je, je bilo nas je 5 danas na punkiciji
    mi dobili 5 js, sve će ih oplodit, u ponedjeljak ćemo saznat koliko uspješno

ja sam isto kod drA, i uvijek je on, da ne čitam ovdje, ne bih ni znala da postoji i doktorica!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Piki, drago mi je vidjeti te! Ima li kod tebe kakvih novosti?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E zene, ja u ovih par navrata sto sam bila gore, čula toliko o toj dr. da joj se ne bi popela ni za pregled, a kamoli na punkciju.mozda su to samo priče, i možda nije ni istina, ali mi se uvukao strah u kosti da me ne bi dopala radit punciju ako bude subotom.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni je doktorica radila punkciju, i bila je sama (ali nije bilo js pa je ispao aih na kraju, da ne bi bilo što ja pričam). I bila je skroz ok, tako da ja nemam nikakvog lošeg iskustva s njom...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja sam pacijentica dr.a. a bila sam jednom na dogovoru s doktoricom (mjesec prije postupka) i mogu joj se zahvalit jer je znatno ubrzala stvari i doktorica mi je radila punkciju, nije bilo nikakvih problema, zena je meni divna i njezna.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam pacijent od doktorice, i meni je na sasvim ok.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo štoperica je piknuta....

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

E zene, ja u ovih par navrata sto sam bila gore, čula toliko o toj dr. da joj se ne bi popela ni za pregled, a kamoli na punkciju.mozda su to samo priče, i možda nije ni istina, ali mi se uvukao strah u kosti da me ne bi dopala radit punciju ako bude subotom.

hehe i meni je tako bilo i rekla sam da je grozna da ne bi kod nje...ali eto doslo je do punkcije i nije bolila,vratila je moju mrvicu i primila se...sada imam hrpu problema sa trudnocom(nema plodne vode i ishod ce biti najvjerojatnije smrtonosan na porodu) i obAVEZNO se joj javim nakon svakog pregleda u bolnici Merkur,cak me i obisla par puta da me utjesi i redovito pita docenta za mene i sta ce biti......................i znam da kada sve ovo prođe idem opet gore i bit ce sigurno malo neugodnih situacija s njom ali ne moze ni njima valda svaki dan biti super sjajan pa da budu nježni prema nama............najbitnije je ako dođes kod nje na punkciju da ona to lijepo napravi i da bude bezbolno

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno draga!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav i puno sreće svima.Ja sam ovdje potpuno nova i sva sam prestrašena i zbunjena od svih informacija.Unaprijed se ispričavam i molim da mi odgovorite.Neki dan sam zvala i sestra mi je rekla da nazovem 1dc te da će me narućiti,e sad mene zanima za kad će me narućiti,da li će to biti 8 dc što sam negdje pročitala.Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sanda sretno u pon. Drzim palceve.
    Sto se tice dr p-j mislim da je skroz ok. Ja sam njezina pacijentica i moje je iskustvo i vise nego pozitivno za sad. Vrlo je ugodna, opustena i strpljiva. Ne razmece se strucnim izrazima vec se trudi laicki objasnit stanje. Uzv mi je zadnji put do u detalja objasnila i po prvi put sam sve vidjela i shvatila. Zao mi je ako je netko imao drugacije iskustvo.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj andi33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav i puno sreće svima.Ja sam ovdje potpuno nova i sva sam prestrašena i zbunjena od svih informacija.Unaprijed se ispričavam i molim da mi odgovorite.Neki dan sam zvala i sestra mi je rekla da nazovem 1dc te da će me narućiti,e sad mene zanima za kad će me narućiti,da li će to biti 8 dc što sam negdje pročitala.Hvala
    andi33 ja mislim,jer znam da je meni tako islo da zoves prvi dan kad dobijes i naruci te za treci dan...........meni je tako svaki put e sad dal je netko drugacije neznam al mislim da je uvijek 3 dan

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

andi33 dobrodosla! kad ides prvi put na pregled, onda zoves 1. dc i narucuju te za 8. dc, a svaki iduci put kad ides (bilo na pregled, predat nalaze ili kad kreces u postupak) zoves 1.dc, a narucuju te za 3.dc. sretno!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno draga!
    hvala ti

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda sretno u pon. Drzim palceve.
    Sto se tice dr p-j mislim da je skroz ok. Ja sam njezina pacijentica i moje je iskustvo i vise nego pozitivno za sad. Vrlo je ugodna, opustena i strpljiva. Ne razmece se strucnim izrazima vec se trudi laicki objasnit stanje. Uzv mi je zadnji put do u detalja objasnila i po prvi put sam sve vidjela i shvatila. Zao mi je ako je netko imao drugacije iskustvo.
    hvala..

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Curke hvala vam na odgovoru,dale ste mi snage jer vidim da nisam jedina.Znate kad živite u okruženju gdje je ovo tabu tema preteško je uopće disati,ali uz vas će biti lakše.Hvala i sretno svima...

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

anabanana, ja sam bila pacijentica od doktorice, prezadovoljna sam s njom jer zahvaljujući njoj u mojoj trbi rastu dvije bebice...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Andi, dobro nam došla! Bubekica ti je tocno rekla... Prvi pregled je 8. dc i ako imaš ikakvih nalaza od ranije sve ponesi sa sobom. Vidjet ćeš da su gore i sestre i dr stvarno dragi no pripremi se na moguću gužvu... Tek kad dođeš gore shvatit ćeš kako je jako puno ljudi u istim problemima... Sa okolinom u kojoj živiš se nemoj zamarati, uvijek se možeš porazgovarati sa nama! Sretno!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige za što bezbolniju punkciju! Javi nam se kad budeš mogla! Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Andi33, dobrodosla! Ja sam isto relativno nova... Uglavnom, zelim ti puno srece i drzi se ovog foruma, jer dalje mozes svasta procitati... A MPO je sasvim normalna stvar u danasnje vrijeme, a seoske babe neka pricaju, to im je jedini posao.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo vratila se sa VV-a......punktirana 1 js....rekao mi da dođem u srijedu na transfer....a šta ako se ne oplodi,zašto moram onda dolaziti...?
    punkcija je bila podnošljiva i brzo je prošla....ništa strašno...
    nadam se da će se oploditi....i da bude jedna,ali vrijedna...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Draga sanda sigurna sam da ce biti jedna ali vrijedna.
    Andi dobro dosla. Najvaznije je da ti znas svoj put i sto zelis za ostale te briga. Pitanje je sto bi "zli jezici" napravili da su u nasoj kozi. Ja se uopce ne obazirem na tudje komentare i misljenja. Imam svoj cilj i to je to. Sva sreca na ovom forumu i svim curama jer bih bez njih bila jadna izgubljena i neuka. Tu sam u kratkom roku svladala osnove MPO i uspijem sve pohvatat. Vjerujem da ces i ti brzo.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Andi33...samo hrabro!!Želim ti svu sreću u ovim MPO vodama!!Ono što ja mogu sa sigurnošću potvrditi a to je da si zaista u dobrim rukama i na pravom mjestu!!Želim da što prije dobiješ svoje mrvice i postaneš ponosna majka!!
    Sanda1977.....i jedna je dovoljna, itekako...samo da se ona oplodi, vrati i čvrsto se primi!!To ti ja od sveg srca želim,draga!!Sretno!
    Ja sada ne mogu dočekati ovaj petak, kada idem na prvi ultrazvučni pregled kao ponosna trudnica!!Nadam se i molim se samo za to da sve prođe kako treba i da je s bebicom sve ok!?!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i mene na ovoj temi, možda mi neka od vas može pomoći...
    Imam otvoren karton na VV od 2005, nakon jednog uspješnog IVF 2006 i bebe, više tamo zbog Milinovićevog zakona nisam bila.
    Nakon nova dva IVF koja sam odradila privatno, zbog godina i svega skupa išla bih uključila bih i VV .....mogu li se za konzulatacije naručiti telefonom, biram li sama svog mpo doktora ili kome dopadnem?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sanda onda smo se danas vidjele tamo

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja sam danas imala transfer - vraćene 2 mrvice i sad ih mazim i pazim
    i čekamo betu tek 12.12. uf...
    mene zanima ako je punkcija bila u subotu a danas transfer je li se to onda računa da je 2. ili 3.dan?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

3 dan
    vibriram

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam danas imala transfer - vraćene 2 mrvice i sad ih mazim i pazim
    i čekamo betu tek 12.12. uf...
    mene zanima ako je punkcija bila u subotu a danas transfer je li se to onda računa da je 2. ili 3.dan?
    mazi ih i pazi i neka se čvrsto prime!
    vidjele smo se sigurno...ja crna kosa,paž friz i naočale....crne

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

andi33 dobrodošla na vv i što prije otišla!
    sanda1977 nek je ta jedna js pravi borac!
    medonija dan punkcije je nulti dan, koliko mi je poznato; sretno i mazi bušu do velike bete!
    Richy za lijepe vijesti u petak!
    Moja vještica je počela pokazivati zube, i sad će ponovno biti dileme oko 1.dc ako krene večeras - što vjerojatno hoće; ali ja sretna, napokon krećem na svoj prvi IVF

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

muma nazovi ih sutra i reci da si dobila veceras, nikakav problem, nek oni odluce kad cete narucit. obavezno naglasi da kreces u postupak!
    2hope nazovi 1.dc, narucit ce te za 8.dc, reci da si bila njihov pacijent. doktora mozes birati, samo to moras naglasiti.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hope, istokaoi ja. Karton od 2005, nakon toga isla privatno u Split, ali se odlučila vratiti. Nazvala sam i naručila se, trazila kod dr. Alebića, jer ga znam od onda iako sam bila kod dr. L. Prije sam ve' obavila skoro sve nalaze, i eto me u postupku, u srijedu prvi Uzv.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sorry sanda, nisam ziher, danas je bila prililčna gužva (a i šta je paž friz ? )
    ...ja sam kratka svijetla kosa, i kažu najglasnija (ne u boli nego u smijehu i zezanciji) šta ću,nemogu si pomoć to je moja reakcija na nervozu, a i pozitiva je potrebna
    je kaj sad? ak je 3. dan znači da je punkcija 1.dan, ak je punkcija nulti dan, onda je ovo 2.dan ...pitam zato što mi je nekako to daleko do bete?! 12.12. ispadne 18 dan od punkcije i 16 dan od transfera? čitam tuda po forumu mi se čini ili druge vade betu ranije?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

je kaj sad? ak je 3. dan znači da je punkcija 1.dan, ak je punkcija nulti dan, onda je ovo 2.dan ...pitam zato što mi je nekako to daleko do bete?! 12.12. ispadne 18 dan od punkcije i 16 dan od transfera? čitam tuda po forumu mi se čini ili druge vade betu ranije?
    I ja imam tako....16 dan od transfera betu....(18 dan od punkcije)

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

medonija na VV je kasno vađenje bete (sto gladnih godina)! Ti se samo opusti i uživaj u mrvicama!
    Richy ~~~~~~~~~~~~ za petak!
    Sanda1977 jedna ali vrijedna ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

na vv se uvijek beta vadi 18-i dan od punkcije, bez obzira na dan transfera. transferi se rade 2., 3. ili 5. dan.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Anabanana hvala
    Koliko se otprilike čeka na konzultacije i koliko nakon tog na postupak?
    Ima li netko možda broj na koji se može nazvati?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    na vv se uvijek beta vadi 18-i dan od punkcije, bez obzira na dan transfera. transferi se rade 2., 3. ili 5. dan.
    Zašto tek 18-ti? Primate boostere?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hope2 na konzultacije cekas tjedan dana - zoves 1.dc, ides gore 8.dc. svi brojevi su ti na prvoj strani ove teme. kretanje u postupak ovisi o brzini skupljanja nalaza i dijagnozi - ja sam prvi put na vv dosla u travnju, u postupku sam bila u listopadu, s tim da treba uracunati i da cijeli kolovoz na nasem brdu nije bilo nikoga, a i muz nije imao postajenu dijagnozu (tek u 7.mj. je obavio androloski pregled). znam neke slucajeve kod kojih je od prvog pregleda do postupka proslo 2 mjeseca.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aaaa... meni se činilo da je drugima brže, izgleda da je ipak subjektivni osjećaj čekanja, mah nema veze, ja sam i tako odlučila da je to - TO i da sam trudna

idem čitat knjigu (za laku noć mojoj dječici u buši )
    sanda držim fige da je ta 1 ona koja je bitna i dobitna
    muma nadam se da ideš u postupak i da je dobitni

i svim drugim trudilicama, čekalicama, pikalicama i inim -icama puno dobrih vibri

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto tek 18-ti? Primate boostere?
    jedini booster je na dan punkcije, to izadje nakon cca 5-6 dana. mislim da je stvar u tome da se vidi dal beta raste, a da se ne vadi 100 puta. ovako se vadi na 18-i dan i na 20-i dan, tjedan dana iza toga je 1. uzv.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    jedini booster je na dan punkcije, to izadje nakon cca 5-6 dana. mislim da je stvar u tome da se vidi dal beta raste, a da se ne vadi 100 puta. ovako se vadi na 18-i dan i na 20-i dan, tjedan dana iza toga je 1. uzv.
    Ali onda ne znaš da li je možda bila biokemijska.
    A možda i bolje.

Da ne zaboravim... Sanda...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aaaa... meni se činilo da je drugima brže, izgleda da je ipak subjektivni osjećaj čekanja, mah nema veze, ja sam i tako odlučila da je to - TO i da sam trudna

idem čitat knjigu (za laku noć mojoj dječici u buši )
    sanda držim fige da je ta 1 ona koja je bitna i dobitna
    muma nadam se da ideš u postupak i da je dobitni

i svim drugim trudilicama, čekalicama, pikalicama i inim -icama puno dobrih vibri

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

konfuzija ja bum znala ak je bila biokemijska imam hrpu superosjetljivih testica s amazona koje pocinjem na vrijeme piskiti

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bubekica hvala. Mi imamo kod njih odrađene pretrage još 2005, naravno da imamo novih, ali ne znam priznaju li samo svoje koji su jako stari iako se situacija kod nas nije promijenila

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

2hope najbolje je da se odmah narucis iduci kad dobis m, doktor ce ti sve reci sto trebas ponoviti, a neces izgubiti puno vremena. jer uvijek postoji sansa da skupljas na svoju ruku i onda ispadne da treba jos nesto.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sorry sanda, nisam ziher, danas je bila prililčna gužva (a i šta je paž friz ? )
    ...ja sam kratka svijetla kosa, i kažu najglasnija (ne u boli nego u smijehu i zezanciji) šta ću,nemogu si pomoć to je moja reakcija na nervozu, a i pozitiva je potrebna
    aaa mislim da sam te vidjela....blizu smo sjedile...a paž frizura ti je.....hm.....frizura....
    hehehe,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •