Cure, da li se nekakvi papiri za postupak trebaju ovjeriti kod javnog bilježnika? Imam neku informaciju ali mi nije jasno..![]()
ako nisi bila u postupku,moraš....da....a nešto mi je dr A.govorio da će se prije svakog postupka,po novom morati ovjeravati kod jb papiri....pristanci itd....i da je jako ljut na to....da je to nepotrebno,već samo uzimaju pare bez veze...još nije stupilo na snagu...ali će ti to dr sve reći šta trebaš...![]()
Ja sam sad u postupku IVF-a i nisam morala ništa ovjeravati kod javnog bilježnika. Jedino sam potpisala pristanak na postupak...
sami_os, za sada kod jb samo parovi koji nisu u braku trebaju ovjeriti izjavu o vanbračnoj zajednici. a što će biti s ostalim "ovjerama" ćemo još vidjeti... ali ako će se stvarno svaki put sve ovjeravati... ne znam što bih rekla - nisu normalni...
Čula sam da je jedna cura, koja ide u postupak na VV, išla kod JB na ovjeru papira, 50 kn...U braku je..Za sjest i plakat.. Kako poticajno.. Još ne mogu ni dobiti putne troškove jer se IVF radi i u Os.. Rezultati nisu bitni.. A jesmo jadni!!!![]()
.... ja idem u subotu gore.....
Službeno potvrdjujem svoju negativnu betu
Po ne znam koji put
Trebam se javit iza nove godine. U 2.mj se nadam klomifenskom postupku!
StrašnaDrži se. Možda ćemo skupa u 2 mj. Ja moram popiti kontracepciju sljedeći ciklus i onda stimulacija kraj prvog početkom drugog mj.
Strašna, tako mi je žao... držimda veljača bude najsretniji mjesec za tebe i našu dragu piki...
Strašna žao mi je ,šaljem jedan virtualni![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 05.12.2012. at 21:13
Strašna, da ti ovdje dam jedan virtualni, nek ti je sretna 2013.
Meni danas 9.dc, dobila do sad 17 gonala a simptomi nula bodova. Dr.A se ne izjašnjava ali ne čini mi se zadovoljan. Sutra ponovno pregled pa ćemo vidjeti... Ne znam uopće što misliti. Danas me jedino drže promjene raspoloženja, probudila se skroz zadovoljna, postala depresivna a sad nervozna do neba.
Svima vam šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure moje...uzvraćam zagrljaje i vibrice...
Ja sam se opet oboružala pozitivom. Odlucila ova dva ciklusa uživat. Napokon bez kontracepcije i ostalih lijekova...
Jednostavno, šta bude, bude... Prepuštam se mužu u ruke :D
Znate li možda mogu li doći s uputnicom za TSH na Vuk Vrhovac da mi tamo izvade krv (u koje doba), i treba li biti natašte.
Moj ginekolog je rekao da mogu s uputnicom u bolnicu - a ne znam jel to podrazumijeva Vuk Vrhovac.
Thnx.
Posljednje uređivanje od Moe : 06.12.2012. at 12:44
Moe najbolje da se narucis na VV, mislim da je tel 2353-846. kad sam vadila hormone u 3.mj. dosla sam cca 7:45, s uputnicom, nisam se narucila, ali sestra mi je rekla da vise vole da se pacijenti naruce da znaju kalkulirati.. koliko znam za tsh ne trebas biti na taste.
druga opcija je rebro, zavod za nuklearnu medicinu, svako jutro 7-9.
cure ja malo citam sad ove zadnje postove..ovo sa ovjeravanjem kod javnog biljeznika ....el se to sve promjenilo donosenjem tog novog zakona ili sta....neke su mozda upoznate sa mojim slucajem i da cu rodit bebu i da ce ishod biti smrtonosan i normalno dat cu si uzet pauzu od godine dana da ce dovedem u red,sto u glavi sto sa kilama uglavnom jos neke stvari da meni bude bolje...i sad malo listam i sve mi za nepovjerovat...jel to znaci da kad budem ja opet krenila gore da cu se nac u hrpi papira......![]()
ok jedno tehnicko pitanje, danassam dobila mengu i trebala sam nazvati u vv da se narucim 3dc. Ali bila sam na poslu i nisam mogla nazvati prije 3 pa se nisam stigla narucit. jel mogu sutra nazvati ili kak to sad ide? naravno u ponedjeljak mi je vec 4 dc.
Bila sam danas na VV i krećemo na AIH!! Dobila sam Klomifen 2x1 i u četvrtak imam prvu fm. Baš sam happy - napokon se nešto događa!!
clematis, sutra samo dođi gore!
TinaB juppppiiiii(stari avatarčić mi je bio ljepši
)
Ovo mi se još nije dogodilosamo sam znala osvanuti bez naručivanja 3dc-ponedjeljkom.... oni ti rade na odjelu subotom, nazovi ujutro odmah oko 08,00 i javit će ti se neka od sestara koje rade s dr.A. pa ju pitaj za savjet, jer znam da nedjeljom ne rade punkcije ni transfere,a da li uopće rade nedjeljom-to ne znam....
Analoneta,
pratim i znam kako je teška i tužna tvoja situacija.
Žao mi je jako... ~~~~~ipak šaljem vibrice maloj Evolet.
i tko ce danas do vv, zovem od 7 i po i nitko se ne javlja....nego ja si sad razmisljam da li uopce i trebam doci 3dc.
naime, tek u utorak/srijedu ce mi bit gotovi nalazi krvi i briseva, a doc je rekao da cemo ako sve bude u redu tek u sijecnju doci na red.
da li ja moram ici na jos neki pregled koji se mora obavit od 3-5 dc ili dolazim samo na neke konzultacije?ili da se samo pojavim tam i pravim se luda?
Eto, i mi naručeni za prvi pregledNazvala sam 1. d.c. i naručena za 10. d.c. Da li je prvi dolazak samo razgovor sa dr. A. i upute za dalje ili obuhvaća i pregled ultrazvukom?
clematis moj savjet je da nazoves u ponedjeljak i objasnis sestri citavu situaciju, sigurno ce imati razumijevanja.
sami_os prvi pregled je obavezno i uzv da se vidi kakvo je stanje, barem koliko ja znam, neka me netko slobodno ispravi. sretno!
clematis sad sam malo pazljivije procitala sto si napisala. pretpostavljam da ti je dok rekao da se javis 3dc s nalazima, onda tek kad dobis te nalaze javljas se iduci ciklus (to ce ti past u sijecanj) na 3dc. ali mozes napraviti i tako kako sam napisala u prethodnom postu, nazoves i pravis se malo blesava![]()
Bok cure!
Danas je dolazak na VV konkurirao osvajanju neke planine. Ja stigla, i to na vrijeme, ali na povratku buseva i tramvaja ni od kud.
Nije bilo uopće gužve gore, sukladno vremenu. Moj današnji status je 12 folikulića i punkcija u utorak. Zadovoljna za sad...
Muma... jako lijepa brojka!
Sretno u utorak!!!!
Eto ja se uvijek nečega naknadno sjetimZa prvi dolazak sestra mi je rekla da dođemo do 10 h, uputnice ja za pregled i suprug za spermiogram. Našla sam negdje podatak da se spermiogram radi od 9-9,30, ne znam jel to još uvijek tako. Ima li tko kakve svježe informacije?
Muma držim fige da ovaj bude dobitni. Zajedno smo bile prošli puta ti na inseminaciji a ja na transferu pa si mi ostala u sjećanju
Muma sretno sutra na punkciji, danas ne stavljaš više vaginalete !!
evo da javim i ovdje, ja sam jučer popiškila + !!!pravi tamno plavi i debeli!
u srijedu idem vadit betu, pa me zanima se za betu javim prvo sestrama ili odmah samo sjednem kod labaratorija pa me zovu? nešto mi je u sjećanju da trebam doći u 8h ujutro, ali nisam ziher ?!
Bravo medonija, čestitam!!!! Baš sam krenula vidjeti ima li novosti od tebe jer si mi na listi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeliku troznamenkastu ß!
Ima li novosti od nov@?
medonija
betu dodjes vaditi u 8, sestrama predas uputnicu, pricekas kod laboratorija vadjenje krvi i onda si free do cca 10 kad ce te pozvati doktor.
kaj trebam uputnicu?! uopće mi to nije palo na pamet...
dobro da sam pitala tu
Posljednje uređivanje od medonija : 10.12.2012. at 11:53