Stranica 152 od 191 PrviPrvi ... 52102142150151152153154162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,551 do 7,600 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    kika222 sretno 18-og! javi nam kako je proslo. a na jesen ce bit gore vesela ekipa
    bit ce veselo, neka bude i plodno

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kika222, nova21 sretno vam cure! Nek vam posjeta brdu bude kratka i plodna

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Puno sreće novim curama na brdu! Želim vam sve najbolje... Da vam iz prvog pokušaja mala srca kucaju pod vasima...
    Piki, tebi posebne za idući postupak!!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala vam žene na toploj dobrodošlici... Sretno nam svima!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala vam na lijepim željama. Nadam se da će i biti tako.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav cure!

Evo i ja vam se pridružujem, upravo podignula uputnicu od svog ginekologa.. Kad se naručujem za prvi pregled zovem onaj broj koji je naveden na prvoj stranici topića? Nadam se da ću moći kod dr.Alebića.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!

Evo i ja vam se pridružujem, upravo podignula uputnicu od svog ginekologa.. Kad se naručujem za prvi pregled zovem onaj broj koji je naveden na prvoj stranici topića? Nadam se da ću moći kod dr.Alebića.
    Dobrodosla! 1. dan ciklusa zoves broj s prve stranice teme, narucit ce te da dodjes 8. dan ciklusa. Sretno!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Puno sreće novim curama na brdu! Želim vam sve najbolje... Da vam iz prvog pokušaja mala srca kucaju pod vasima...
    Piki, tebi posebne za idući postupak!!!!
    Hvala draga Još malo i princezica dolazi
    zdravka82 vrijedna bubekica ti je sve napisala a ja ti želim dobrodošlicu. Slobodno pitaj sve što te zanima!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bok svima!
    Pošto sam ovdje nova imam nedoumicu (zapravo više njih). Naručena sam 17.06. za prvi pregled, a nisam sigurna što točno treba pisati na uputnici!? Gin. mi je napisala samo pregled (N 97), a mislim da sam negdje pročitala da treba specificirati dijagnozu.
    Zanima me i da li treba još uvijek prolaziti savjetovanja i razgovore ili to možemo preskočiti i malo ubrzati proces? Hvala unaprijed i želim svima puno sreće!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vaki dobro došla, i ja sam nova i imam pregled 18.6... Dr ti je dobro napisala, N97 je dijagnoza primarni sterilitet a to se piše ako nemaš dijete... Dr. A će pogledati tvoje dosadašnje papire ako ih imaš i napravit ultrazvuk... Toliko ti ja znam, možda ti se javi neko tko će ti znat reći više, ako ne, vidjet ćemo dr tjedan... U svakom slučaju sretno ti bilo!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vako dobrodosla!
    Da malo kao vv iskusnjara dopunim kiku, savjetovanje vise nije obavezno, ali to nije ono sto zavlaci pacijente na nasem dragom brdu. Najcesce je to cekanje androloske obrade (ceka se do 3 mj na pregled). Racunaj da ce od prvih konzultacija do kretanja u postupak proci par mjeseci, rijetke su sretnice koje su to obavile u kracem roku. Sve ces saznati na prvom pregledu, budi bez brige. Ako te bilosto zanima, pitaj

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vaki
    i meni na uputnici piše N97 Ženska neplodnost Pregled. To ti je to

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Upravo sam dobila nalaze briseva i izolirana mi je Ureaplasma . Dajte neki savjet, dal da se naručim ipak na prvi pregled ili ne ?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja mislim da bi svejedno trebala ići, a u međuvremenu ćeš se liječiti...
    Mene zanima sljedeće... Jel dr. A sve muškarce šalje kod androloga ili samo one sa jako lošim spermiogramom??? Jel se može ići u postupak bez tog nalaza androloga???? Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kika, postoji sansa da te dr.a. progura samo na sgram pa zaobidjete androloga, to se dogadjalo u zadnje vrijeme kad je dr. peros (androlog) dosta izbivao. sve ces saznati na prvom pregledu. evo recimo nas primjer - mm je bio kod androloga u 7/2012, nalaz dobili 8/2012, ja dosla krajem 8mj. kod dr.a., na analzu androloga je pisalo - uzv testisa, ponovni pregled i dr. a. je rekao da se vidimo kad ponovimo pregled. u medjuvremenu je dr. peros otisao na 3mj i ja sam nazvala dr.a. i samo je rekao da dodjemo 3.dc. i muz i ja, da ponesemo uputnicu za sgram. to smo tad obavili (9/2012) i iduci ciklus smo bili u postupku.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šta ako 1 dc spada u subotu kad se naručujem.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ako trebas doci 3dc, samo se pojavis u ponedjeljak (ja dodjem u 8 za svaki slucaj, al prvi pregledi su uvijek iza 10) i kazes da si dobila u subotu, a ako ides prvi put (8.dc) onda se narucis u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ok, za prvi pregled, danas mi je zadnji duphaston a neznam kad ću dobit pa zato pitam.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ako dobis u subotu, nazovi ih u ponedjeljak. Pravilo je - u subotu nema zivkanja za narucivanje Sretno!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

popsy15 Mi smo isto imali Ureapalsmu... popili Doksiciklin jedno 2 tj. Slijedeći bris nam je bio uredan! Naruči se svakako na prvi pregled dr. će ti reći već šta i kako dalje!

Sretno
    Posljednje uređivanje od saan : 12.06.2013. at 16:13

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Puno vam hvala! Ne znam što bih bez vas!!! Kad bi to barem išlo malo brže... Pretpostavljala sam da prije jeseni nećemo u postupak.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala saan . Evo danas dočekah napokon svoj 1DC i sad imam nedoumicu kod koga se naručiti. Pa sad je već i doktorica dosta dugo u klinici ,možda je svejedno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

popsy15 ja bih uvijek izabrala onog s više iskustva

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ništa,nisam birala, naručila me 20. kod doktorice pa sad kako bude.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Popsy, bez brige i kod doktorice si u sigurnim rukama!

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma vjerujem ,da. Čitala sam stare postove pa kažu cure da se ionak sve sa doktorom dogovara .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Doktor ima vise iskustva, to stoji, ali doktorica ima manje pacijenata i vise vremena i strpljenja.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

bubekica ,a kod koga si ti? Ti isto ideš na jesen ,koliko sam shvatila?!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja bih isto uvijek išla k liječniku s više iskustva, da je bar meni to tad netko tako otvoreno rekao - ja sam tad mladom dr. A išla - jer nije bilo gužve ) ali je tad bio relativno neiskusan, što sad iz ove perspektive definitivno smatram nedostatkom - na stranu više vremena i strpljenja.........

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Da li da ponesem nalaze briseva iako mi je izolirana ureaplazma ili da to prešutim pa donesem nove kad se izlječim ?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam kod dr.A, najesen planiramo u novi postupak, nemam pojma kad tocno I ja sam izabrala doktora zbog iskustva, ali sam dosta puta bila kod doktorice i imam samo pozitivna iskustva. Briseve svakako ponesi.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih isto uvijek išla k liječniku s više iskustva, da je bar meni to tad netko tako otvoreno rekao - ja sam tad mladom dr. A išla - jer nije bilo gužve ) ali je tad bio relativno neiskusan, što sad iz ove perspektive definitivno smatram nedostatkom - na stranu više vremena i strpljenja.........
    i ja isto tako, izabrala ovog jer je mlađi i kao više će mi se posvetiti i onda ću ja prije kod njega zatrudniti eh da mi je tada ova pamet bila...

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pa dobro,nije sad baš ni doktorica prekjučer došla na odjel . A znam puno primjera di nije bilo trudnoća za redom ni kod starih iskusnih doktora . Ne znam, vidjet ćemo, kako bude. Ali ako i ne bude ništa prvoga puta ili drugoga ( ne smijem odmah tako razmišljat,al za primjer) ko mi garantira da bi kod doktora bilo, možda nebi bio problem u doktorici nego u meni. Ali ne, bit će odmah prvi put ,nadajmo se .

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

popsy nije došla prekjučer ali je pred godinu, dvije što vjeruj mi nije puno, toliko je imao staža dr.A kad sam ja došla kod njega...kako tko hoće ne nagovaram nikog na ništa i tu stvarno nema garancija, ali da je iskustvo bitno vjeruj mi - JE! Koga bi rađe izabrala da ti operira recimo mozak ili srce nekog mladog sa godinu dana staža ili nekog sa bar 5 godina iskustva? Nije da ovaj drugi ne može zeznut stvar ali ja bih se sigurnije osjećala da je to ipak netko iskusniji

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Mene nitko nije ništa pitao preko tel., to će valjda kad dođem na prvi pregled u ponedjeljak ili?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bok cure ja sam kod dr.Alebića i jako sam zadovoljna njime al nije ni on čudotvorac to je sve stvar velike velike sreče,što se tiče doktorice bila sam jednom kod nje i nije mi uopče loša dapače baš me iznenadila kako je bila ljubazna,ma svi su gore jako jako ljubazni počevši od doktora,medicinskih sestara i čistačice svi su super,ja nikako nemogu zaboravit kako su me svi tješili jednom kad nije došlo do oplodnje,kako su sve bile sretne kad su vidjeli pozitivnu betu....hvala im na svemu

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj popsy15 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro,nije sad baš ni doktorica prekjučer došla na odjel . A znam puno primjera di nije bilo trudnoća za redom ni kod starih iskusnih doktora . Ne znam, vidjet ćemo, kako bude. Ali ako i ne bude ništa prvoga puta ili drugoga ( ne smijem odmah tako razmišljat,al za primjer) ko mi garantira da bi kod doktora bilo, možda nebi bio problem u doktorici nego u meni. Ali ne, bit će odmah prvi put ,nadajmo se .
    da upravo tako, nije bilo trudnoca za redom ni kod iskusnijih dr.
    tako da mislim da je to sve lutrija......
    ja sam kod dr. A skoro 3 god, bila 7 x na potpom. oplod. pa mi jos nije uspjelo
    krecemo sad i sa 8 putem...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka čast! Sve za bebicu... Gledam malo dijagnoze i tvoj m ima istu kao i moj. Znači to je onda ICSI, a IVF ne dolazi u obzir? Nadam se da je ovaj put osma sreća!!!

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mene nitko nije ništa pitao preko tel., to će valjda kad dođem na prvi pregled u ponedjeljak ili?
    Nije ni mene sestra pitala, već sam ja nju pa mi je rekla da sam kod doktorice .

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vaki, mislim da ti je tako neka dijagnozkod muža samo indikator da idete odmah na ivf a ne aih, no tek kod same oplodnje biologica vidi stanje plivača i procijeni koju metodu ce koristiti. Barem sam ja dobila takav dojam jer je nama rekla da je planirala običan ivf, no kako je bio loš s-miograonda je radila ICSI. Sretno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ljubaznost na stranu (naravno da ne skodi), ono sto je stvarno bitno je da dr pogodi protokol, stopericu i punkciju, pa da izvucete optimum iz postupka (kojih preko Hzzo-a imate samo 4 stimulirana+2 u prirodnom ciklusu), a za to pogoditi veliku ulogu igra iskustvo lijecnika.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    marince znam sve, nama je uspjelo iz 13. pokušaja, promjenila sam 4 klinike i 4,5 liječnika me vodilo, u nekima sam pokušavala samo jednom u nekima više puta, i je puno toga ovisi o sreći ali i dalje tvrdim da neke stvari znaju dobro procjeniti na temelju iskustva...u ono doba kad sam ja bila gore meni se činilo da sve cure uspjevaju kod Lučingera a kod dr. A je to bilo puno rijeđe, žao mi je baš što nije napravljena neka statistika s klinike ali sigurna sam da nije riječ samo o mom subjektivnom dojmu
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 14.06.2013. at 11:30

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Naravno da nije subjektivno, iskustvo je presudno kod bilokojeg doktora. Ja sam ovo za doktoricu napisala jer su se u vrijeme kad sam ja kretala ovdje pisale svakakve lose stvari o doktorici koje su meni nespojive sa stvarnim stanjem, sumnjam da je samo stvar srece/njenog loseg ili dobrog dana i sl.
    Mislim da ako nista ne naglasite prilikom poziva idete doktorici automatski kako bi se rasteretilo dr.a.
    A sto se tice ljubaznosti, kod mene je bas ona bila presudna jer nas je doktorica progurala na sgram i zbog toga smo bili mjesec dana ranije u postupku.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, mene zanimaju dolasci na folikumetrije. Ja radim jedan tjedan ujutro, jedan popodne. Da li se to može doći i popodne?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne, folikulometrije su od 7:30 do 9h...

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hm, a koliko se to dana dolazi? Neću valjda morat godišnji uzimat radi toga

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovisi o tome kako reagiras na stimulaciju, ja sam bila na pregledu 3dc, folikulometrija 8 i 10dc, 12 dc punkcija.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bok cure! Evo mi smo u IVF postupku kod doktorice, zasad sam pikalica, također mogu reći da mi je ona stvarno super i puno mi znači kad mi odgovori na sva pitanja ili me ohrabri! Inače sam bila pacijentica dr L i bila na laparoskopiji kod njegovog kolege (iskusni doktori) no svejedno nije došlo do trudnoće tako da ne smatram da su liječnici tu najvažniji, treba se više faktora poklopiti da dođe do uspjeha.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka čast! Sve za bebicu... Gledam malo dijagnoze i tvoj m ima istu kao i moj. Znači to je onda ICSI, a IVF ne dolazi u obzir? Nadam se da je ovaj put osma sreća!!!
    da tak su nama rekli da idemo na icsi....
    i ja sam se nadala puno ranije da ce doci do t. ali sta bude nek bude....

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da se javim, jučer 1dc. Sutra zovem vv da se naručim prvi puta, baš me zanima hoće me naručit 7 ili 10 dc pošto je 8dc subota.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •