Hvala arlena![]()
Mona i nova
Strašna odlično za FET! E di bi bili kad bi uvijek slušali sestre!?! Baš mi je drago da smo se upoznale danas. Možda se sad još koji put sretnemo.
Clematis???
Hvala cure moje, piki, i meni je drago da smo se upoznaleI naravno da cemo se sresti mozda jos koji put. Sretno ti! Clematis to i za tebe vrijedi
![]()
Vrtirepka![]()
Cure, sretno! Neka se otprati ova godina s pozitivnim vijestima, a iduća neka nam bude plodnija!![]()
Pozdrav svima,muz i ja smo naruceni u 1.mj na vv na ivf-icsi,neznamo previse o tome pa nas zanima sta nas ceka i koji postupak je otprilike.Ako nam mozete malo pojasniti![]()
To znači da ste već bili na VV i obavili sve pretrage (hormone, briseve, sprmiogram...)? Ako niste onda vam je to prvo, a tek na temelju toga vam doktor određuje tijek postupka. O rezultatima pretrage ovisi koju će vam terapiju dati (ima raznih stimulacija od tableta do injekcija). Zatim vam se ultrazvukom prati rast folikula i kad je veličina odgovarajuća dobivaš injekciju (štopericu). Tada dolaziš na aspiraciju jajnih stanica i kad se one oplode ideš na transfer.
Evo, to je ukratko!
Sretno!
puno hvala,da mi smo ovo sve obavili sad samo cekamo prvi mjesec da vidimo sta ce doktor rec,nadamo se da ce sve dobro zavrsit i kod nas i kod vas koji to cekate.hvala i sretno svima![]()
znaci to bi sve skupa moglo potrajati oko dva tjednacisto da znamo zbog posla?
Drage moje
Da vam javim lijepu vijest, 02.11 radila prvi AiH postupak i jučer radila test po dogovoru i pokazao je plus u nevjerici napravila još nekoliko testova i svi pokazali isto... TRUDNA SAM.. hvala svima curama kaj su pomogle a posebno bubekici na razumijevanju i pomoći... a ja svim curama koji su na ovom forumu da na sljedećem testiranju imaju plusić ili veliku betu...
pozdrav...
beb-san cestitam! bas si me razveselila![]()
hvala
Ej aj mi molim te reci dali trebam ja sutra gore do Alebića ili mu samo javim pa idem svojoj ginekologici?????
ne znam, nemam iskustva s AIH; najbolje da ga nazoves sutra iza 13h pa se dogovorite.
može, hvala, e da i sretnoooooo![]()
Trebam nekog ko ide u četvrtak gore na VV....nek mi se javi..može i u pp![]()
jel se netko danas pokušao još naručiti?
book curke,
i mene bi jako zanimalo da li se netko danas pokušao još naručiti i što su sestre rekle.. ja bi trebala gore ići čet./pet, 3dc, dogovor za FET
rekao doktor prošli mj. da se vidimo u 11mj. .. e sad...![]()
mimadz, zvat ću ja u 13h pa javim.
i ja bih se trebala javiti za fet
super, hvala ti draga...
ja bih danas kod svoje ginićke morala vaditi uputnicu za fet, a još 1dc nije krenuotako da danas ne bi zvala gore (možda sutra, prekosutra...) ali da ne vadim uputnicu "bezveze"..
tnx!
Pozdrav... evo i mene kod vas!! Krajem mjeseca bi trebala ući u postupak i sa dr.Alebićem je dogovorena inseminacija, a zadnji put njega nije bilo i dr. koja ga je mjenjala nam je rekla da prema zadnjem spermiogramu ( sve vrijednosti bile 0 ) inseminacija en dolazi u obzir. Inače je oligoasthenoteratozoospermia i samo nekoliko dana nakon tog nalaza radili smo privatno spermiogram i opet ni jedna vrijednost nije bila 0. Da li mislite da ipak postoji mogućnost da se sa dr.Alebićem dogovorimo da se radi AIH, umjesto već dogovorene ICSI? I kolike su šanse za uspješan AIH u prirodnjacima jer ja ne smijem ništa uzimati zbog nedavno operiranog borderline tumora jajnika?
mimadz, evo upravo sam zvala.
rekla mi sestra da dođem u srijedu u 10h... ništa nije spominjala da ne primaju....
tako da ja idem![]()
eeej! super! fala ti na info... onda pak i ja krećem u akciju!!!
tebi (i ostalim curkama) držim fige da sve glatko i nesmetano prođe!
mimadz, javim se
Rekli su nam da ne priznaju nalaze iz drugih klinika, a da ćemo novi nalaz dobiti kad dođemo kod njega i da ćemo onda razgovaratiDa, nažalost ništa od stimulacija, ali se na zadnjim uzv-ima vidjelo da čak i ta četvrtina jajnika ima dobrih folikula, a i lh trakice su imale debele crtice, pa se nekak nadamo
![]()
Onda ces se nazalost morati malo strpiti... Sretno!
Beb-san čestitam...pa ti si onda bila kad i ja na transferu ...sretno
![]()
Molim pomoć da ne tražim po forumu, MM treba ići na spermiogram, pa treba li se naručiti? U koje vrijeme da dođe? Može li se to obaviti u subotu da ne izostaje sa posla?
A znam... tnx bubekica!!! Sretno i svima vama koje čekate svoje plusiće...
pozz
nova sam ovdje
koliko će čeka na prve konzultacije?
dobila sam od ginekologa uputnicu, od nalaza imam hormone sa vv koji su dobri, briseve, i dosta nalaza od endokrinologa, imam hipotireozu i inzulinsku rezistenciju.
mm ima 3 nalaza spermia, ali nisu sa vv
trenutno se dvoumim između vv i vg, pa molim iskustva![]()