anka još malo!!!!!! sve će to biti super!![]()
Bila sam u beta klinici kod dok. baumana a nadam se da je tvoja punkcij dobro prošla
Anka sretno sutra., tako je i mene bolilo prije stoperica i isto sam mislila kao ti al to je to šta je Vuletića rekla.
Mommy super., držim fige da što prije krenes put Petrove.
Mary žao mi je nadam se da ćeš se što prije rjesiti toga da mozes dalje, sretno.
Joj pisem s moba pa mi sam rjeci ubaci, tila sam napisati Bubekica rekla a ne Vuletića
snupi, nadam se da će biti dobri
sretno i dalje!
Snupi sretno sutra i neka bude uspješno navijam.
Samo da javim: Bila aspiracija. Imamo 7 jajnih stanica. Od anastezije sam morala povratiti, nakon čega mi je bilo već puno bolje. Sada me već par sati boli kao ovulacijska i menstrualna bol. Popila paracetamol, ali baš ne djeluje. Kod svakog koraka. Uf. Valjda će proći uskoro.
Anka super sedmorka
odmaraj, miruj koliko možeš i pij što više i naravno tjeraj se na piškenje
linalena, šaljem jedanpotpore
imam pitanje...moj ginekolog me tjera na propuhivanje jajovoda...dr R je rekao da je to nepotrebno..cak sam isla i po drugo misljenje kod privatnika i on je rekao da za to nemam indikacije jer su svi nalazi u redu (ako bi isla na propuhivanje po njemu riskiram infekciju a on na uzv i na doplleru je vidio da je sve u granicama normale)..da odem u bolnicu nek pogledaju papire i nalaze pa nek mi daju svoje misljenje? inace me ginic nece ostavit na miru sve dok ne napravim to jer je po njemu to najbolja metoda bez obzira na nalaz mm i da ima velike uspjehe po tom pitanju..stvarno ne znam sto da radim
A da promijenis ginekologa?
ginic je stvarno dobar i nemam nikakve zamjere na njega ali sto je brate mili dosadan s tim...
Jutro!!!
Linalena, Snupi želim vam zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!!!
Zvala sam laboratorij: 5 oplođenih!! Super zadovoljna sam! Od 7 jajnih stanica jedna je bila nezrela a druga se nije oplodila. Sutra ponovno zovem, pa će mi reći da li će transfer biti u petak, subotu ili nedjelju.
Spermiogramm MM se pogoršao: sad ima i terato dio. Pretpostavljam da je to zbog antibiotika koje je prestao piti prije 7 dana a morao je zbog upale zuba.
Mirujem - sinoć me užasno boljelo da sam se jedva popela stepenicama. Danas je već puno bolje - osjetim bol, ali puno manje.
anka,super![]()
sanjalice,ako nalaz TM nije najbolji,onda mislim da zbilja nema svrhe da radiš propuhivanje.
I kakva je to indikacija za propuhivanje,mislim,po kakvim se nalazima to vidi...Veliš da je sve u granicama normale,kaj to točno?Jer eventualna začepljenost se ne vidi na nikakvom uzv-u.
iskreno nema indikacija za propuhivanje nikakve.on je zamislio da je za mene najbolje propuhivanje i vec me od pocetka u postupak (od 6mj prosle godine) nagovara da odem na to.
kod privatnika koji slovi za jednog od najboljih u zg i ide se po preporuci - nalaz je:nema anomalija na jajnicima, ne vidi se nikakva upala jer da je neka upala vidjelo bi se prosirenje jajovoda ako ima tekucine u njima(normlni se jajovodi ne vide), prokrvljenost maternice i jajnika je dobra, cak se je vidjelo i da cu ovulirati uskoro (bio mi je 9d.c.). covjek je rekao da nema nikakvih indikacija za propuhivanje jer bi s tim samo navukla vraga na vrat
Meni je to nekak bezvezno reči,da bi navukla vraga na vrat,i to od jednog stručnjaka..onda sve mi koje smo to obavile,kaj..navukle smo vraga
Probaš sve,tako i to,a xy žena se upravo to pokazalo problematičnim.
Ali ako on smatra da ti to nebi trebala plus nalaz TM (ako nije najbolji),nemoj to obaviti.Za postupak,prohodnost jajovoda ionako nije bitno.
Anka super bit će i smrzlica, sretno i da bude uspješno.
2 u meni (osmostanična) ,jedna smrznuta! Ana03 drago mi je da smo se upoznale !
Snupi super i držim fige da bude uspješno i da ovih 14 dana brzo prodju
bok svima,
koliko mora biti razmak između ivf-a?
sretno svima!!![]()
Ftičica, liječnici obično sugeriraju tri mjeseca pauze između dva stimulirana postupka.
Bravo Anka,bravo Snupi...i naravno sve ostale curke koje su u bilo kojem djelu postupka....čitam vas svaki dan i iščekujem 9 mj da vam se i fizički pridružim,psihički sam s vama svaki dan i navijam za sve nas! Ja išla ponoviti nalaz TSH kak mi je dr.R napisal i sad je 2,8 . Prošli put me sa 3,5 vratil,pa je pal na 2,2 pa sam ipak išla u postupak. Sad nisam pametna sa 2,8 kaj da radim. Dal je to previše ili je ok? Dr opće prakse veli da je to ok nalaz i da nema potrebe za Euthyroxom. A nebi se opet dovela u situaciju da u 9mj dodjem po ljekove i da me opet vrati. Budem ih probala nazvati pa da provjerim kaj da radim s tim svojim TSH. Ostali nalazi su uredni.
Meni su rekli da bi TSH trebao biti ispod 2, dok si u postupku! Meni je sad 3,13 i zvala danas Irenu da necu u postupak dok mi ne padne ispod 2. Slozila se samnom, tak da ak se ovim tempom nastavi spustati u postupku sam krajem 8 mj pocetkom 9-og.
draga moja 6 mjeseci ako je bila ful stimulacija!
meni su rekli da mora biti između 1,5 i 2 . I dr Š i dr S.
pozdrav i bravo na lijepim embrijima
da nas je što više~~~~~~~~~~~~~~
Imam 20 godina i obolio od artritisa.Bio sam na operaciji desnog zgloba šake.Zbog bolesti morao na bolovanje i odmah dobio otkaz jer sam bio na ugovor.Potpisao sam dopunsko osiguranje,platio 7 rata ali pošto nisam imao novaca ni posla prestao sam plačati.Za dva mjeseca moram opet na operaciju ali nemam dopunskog osiguranja a hzzo mi neče produžiti dok ne podmirim dugovanje.Dali ja imam pravo na dopunsko osiguranje na teret hzzo pošto sam nesposobam za rad a roditeljljske plače ne premašuju prag pošto peteročlana obitelj živi od 5000 tisuča kuna plače.
Molim hitan odgovor HVALA.
Čestitam Snupi, sjetila sam se danas tebe kad sam prolazila pored Petrove!![]()
meni je TSH 1 i kažu mi da je to super - dapače čude mi se s obzirom na godine
i čim to čuju kažu OK idemo
Hvala Snupi, također je i meni dago što smo se upoznale... Uf ovaj put me Dosta bolilo i muka mi je bila... Tebi držim palčeve A ja danas zovem da vidimo stanje...
Drage Petrovke,zelim vam srecu u postupku i vibram za najbolji moguci ishod..
Snupi,zao ni sto me nikako nisi mogla ulovit..
Treala si mi poslat pp pa da ti dam br.moba..
Kiss i sretnoooo!!
Tako je. Razmak od tri mjeseca između dva stimulirana postupka je dovoljan. A u većini klinika, među kojima je i Petrova svakih šest mjeseci naručuju zbog gužve.
Milasova tebe ne mozes uloviti ni za glavu ni za rep, bila dva puta u Petrpvoj , prvi put otisla doma za vikend, jucer otisla na uzv!!
samo da znate Bab nam je jos uvijek u jednom komadu i prekrasna je trudnica!
Snupi,bas mi zao![]()
Ali eto,imam jos 3 tjedna do punog termina,pa se mozda i vidimo jos..
Cure, od naših 5 ostala samo 2 perspektivna. Sutra je transfer. Ne znam kako tumačiti to? Je li ta riječ "perspektivna" znači dobro, super, osrednje, prosječno ili baš i nije sjajno?!
Anka nemoj biti zalosna, ja sam ih imala 6 pa ih je ostalo nakraju 3 , dva u meni , jedan u dubokom. Nek i od ova dva beta bude velika za dva tjedna!
Zvala sam ih i ja, u jakom su lošem stanju od 5su se dvije oplodile s tim da sutra moram ponovo zvati...
Ana- ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!!!!
Snupi hvala na utjesnim riječima!
Cure drage sretno svima i da mi ugledate pozitivan testic.
Ja nikako da vam se pridruzim u iščekivanju jer moja menga nikako da dodje da mogu kreniti u FET, sad me već izludjuje, uf nadam se da će uskoro.
drage moje petrovke! svima koje ste bile u postupku želim puno sreče i pozitivne rezultate!
posebne fige mojim curkama snupi i anki,puse!
ana03 puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepi rezultat! kao i svima ostalima koje čekaju svoje postupke,puse!
Hvala TinekAna03 kakve vijesti imas danas?
Snupi i ana 03 sretnoooo.....
Ja popila svoj sumamed i suprug isto tako....sada sam na vaginaletama....i onda pauza pa novi bris...to će biti za nekih dva tjedna....
Pitanje:ako mi slijedeći bris bude ok jel mogu u postupak ili moram napraviti više da bih me pustili???
Imamo dvije male mrve i sutra idemo po njih.. Jupič.. Kad se dolazi na transfer oko koliko sati? 8?