Stranica 109 od 112 PrviPrvi ... 95999107108109110111 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,401 do 5,450 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy - puuuuno sreće vam želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jedno pitanjce: osim hormona mi ne trebaju novi nalazi? Svi nalazi su mi iz veljače - dakle nisu stari.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Fala curke
    anka,sve ti vrijedi...mene su u drugom postupku tražili samo nalaze markera koje su mi na transferu vratili.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni su za markere rekli ne starije od 1 mj nalaz

ja sam na konzultacijama krajem 8. Mj dobila termin za 2 .mj 2014
    puno je manje cekanje nego prije 5 godina

zelim vam svima puno srece

nina0901 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mame imam jednu VELIKU zamolbu (ne za sebe!) da podržite ovu hrabru djevojku koja se bori svim silama da dobije dijete, da joj u znak solidarnosti napišete motivacijsku poruku koja će joj dati još veću hrabrosti da nastavi slijediti svoj san, a to je osnovati obitelj. Jer znam da nije jedina, i sigurna sam da će ovaj video također pomoći nekim vašim članovima kao motivacija i ohrabrenje. A svim mama ovdje, koje pokušavaju također slijediti svoj cilj, želim od srca sve najnaj!!

http://www.youtube.com/watch?v=1d9kn9e0Dn8

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Naručena na konzultacije 7.10., baš me zanima što će mi reći. Jedino ne znam što da nosim sa sobom, nekih posebnih novih nalaza nemam, iskreno rečeno od kontrole 2 mjeseca nakon poroda nisam još ni prismrdila ginu :/. Nije za pohvalu ali...
    Da li tko zna što će mi novoga od nalaza trebati?
    Ja sam bila u dva postupka po dva Mpo zakona, iskreno u zadnje vrijeme nisam ni pratila što se promjenilo od onog glupog Milinovićevog zakona...
    Cure savjeti su doborodošli.
    Jako sam sretna i uzbuđena što smo poduzeli barem taj prvi korak jer jaaaakooo želim još barem jedno dijete.
    Nadam se samo da će upaliti od prve kao prva dva puta ( baš sam neskromna ).
    Polako si slažemo sve tako da budemo spremni na još jednu bebicu i još jedan porodiljni sa malom naknadom, financijska konstrukcija je u izradi!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nina odgledala pricu, jedna stavr mi nije jasna , zasto je Ivana rekla da ne citamo forume, a njenu pricu ste stavile na forum? Zelim da frendica osstane sto prije trudna!! Osijek ako ti budem mogla bilo kako pomoci slobodno se javi!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

osijek,držim fige da i treči postupak uspije od prve.
    Mislim da se ne trebaš nekaj ekstra pripremati za konzultacije,to je ionako uglavnom razgovor i dogovor za postupak.U biti,nebi bilo loše napraviti friške briseve i papu,ako stigneš do 7.,pa da bar s nečim dođeš Ionako ih budeš trebala za postupak.Sad ćeš vjerojatno i dobiti popis papira koje moraš skupiti,pa će ti brže vrijeme iči.Sretno

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da li zna netko tko nije iz zg-a, da li markeri moraju biti napravljeni u labu na petrovoj??

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kameleon - ja ih nisam radila u Petrovoj - nego kod sebe u općoj bolnici!

Dakle - u Petrovoj se mora napraviti jedino s-gram & eventualno 4D-UZV ako te to traži dok - a sve drugo (hormoni, brisevi, papa, krvna grupa pa i markeri) može biti napravljeno drugdje.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo i s-gram radili kod nas u Kc.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

To možda ovisi i o doktoru. Moj dr. R. je tražio da se S-gram uradi kod njih - ali ovaj koji smo radili u općoj bolnici kod nas je uistinu bio koma - oni ovdje nemaju modernu opremu (vjerujem da je ova njihova iz srednjeg vijeka ).

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nas je dr S trazio da s- gram se napravi u Petrovoj jer oni imaju neke parametre koje druge bolnice nemaju!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure, hvala vam!!
    još jedno pitanjce,na onom papiru piše nalaz kg i rh, ne piše koliko mora biti star...da li je ok onaj prije dvije godine ili treba noviji?? pozdravi svima!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam u Petrovoj, ali nije baš da će ti se kg i rh promijeniti...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a znam konfuzija , ali nikad ne znaš koji papirić će ti faliti kad napokon dođeš na odredište, pa za svaki slučaj pitam...jer je mm došao u zg na biopsiju pa je morao gore raditi nove markere,iako je napravio friške.. nisu mu priznali...pa je tako operacija odgođena...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A onda kažu da treba srezati troškove u zdravstvu.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kameleon ja sam imala rh i kg jos iz 2009 . napravljenu nitko se nije bunio!Pa tome se vrijednosti ne mjenjaju!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sta ti jos fali od nalaza?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Poštovanje!

Eto i mene kod vas.

Ukratko, M. nikad nisam ni dobila "za pravo", odnosno dobivala sam ju tak povremeno par puta godišnje. S obzirom da sam oduvijek svjesna da ću teško ili nikako napraviti bebača samo od sebe, cjelokupna situacija mi nije neki šok ili iznenađenje.
    Dijagnoza mi varira (ovisno o ginekologu danu tjednu godini i poravnanju planeta) ali recimo da sam klasificirana najčešće kao PCO.

MM je još neklasificiran jer nismo došli do S-grama još.

Za sada sam bila jednom na inicijalnom razgovoru u VV ali ...ali ....pogodila sam naj naj gori moguci dan u godini kad su iz nekog razloga spali samo na jednog doktora. I onda naravno prvo su išli oni koji su taj dan imali postupak već neki, pa oni koji su na kontroli pa oni koji su trudni i onda na kraju oni koji su tek došli prvi puta. Došla u 8 došla na red u 17 sati. Ne moram ni reći da u 17 sati doktor nije bio raspoložen za razgovor, dogovor ili bilo što nego mi je samo uvalio papir na kojem je pisao što sve moram donjeti od papira za drugi put. Mislim da sam unutra bila 3 minute max.

A papiraaaaaaa......
    Uglavnom krenula ja po tom popisu sve nevoljko skupljati i došla do briseva i ispalo da imam neke upale, ništa strašno ali kako ću ići u postupak mora sve biti pic pic. Kura ljekova, novi brisevi..i promijeni se ginekologica.
    I dođem ja naivno 2 mjeseca prije novog zakazanog termina na VV da ponovim papu (jer znam da moram imati "svježe papire") ali ne! Staru papu smo radili prije 8 mjeseci, brisevi su prije 6 mjeseci pokazali da je sve u redu, dakle nema razloga raditi papu prije nego se napuni godina dana. I kažem ja ok, ali znate da mi trebaju svježi papiri i tražiti će me papu a na njoj piše upala..ali ne. Nema osnova da vam radim papu. Ali kak je nova gin. , ona ne zna kaj sam se ja dogovorila sa starom, evo vama uputnica opet za prvi pregled pa idemo sve lijepo ispočetka. Dakle svi oni hormoni brisevi i sve pada u vodu jer dok dođem na red za pregled i dok mi OPET kažu koje sve papire trebam skupiti već će postati sve ovo staro, dakle izgubila sam 6 mjeseci skupljanja papira sam tak. Tu sam već lagano bila izživcirana svojom novom ginićkom.

Uglavnom sad dakle opet idem na prvi pregled ali ovaj puta sam se odlučila za Petrovu jer se nisam mogla prisliti da opet odem na VV...
    Idem čuti opet koje sve papire trebam skupiti i onda kad opet dobijem sve to lijepo napisano idem kod gin. po uputnice raditi briseve i istekla bude i ta godina dana pa ću dobiti možda i novu papu.

Cijela ta situacija me malo frustrira i imam potrebu promijeniti ginićku...

Dakle petrova 11 mjesec prvi pregled(v2.0).. ne znam da li da opće sada napraviti s-gram kad ja sa svoje strane necu imati nikakvih papira za donjeti osim ovih "starih" hormona i briseva. A dok ja opet odradim sve te papire onda će već opet s-gram biti star....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek, divno je opet te čitati i vidjeti da krećete ponovno! Bravo! Sretno!
    Gdje nam je Legal allien? Šta je s njom? Nisam dugo bila na ovom pdf-u pa sam izašla iz štosa!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 21.09.2013. at 15:22

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cherry daj ti meni u kratko reci sti tebi zapravo od nalaza fali i kako ti mozemo pomoci?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ne znam kaj mi fali...
    budem otisla opet na taj "prvi pregled" pa cu vidjeti kaj može staro ili moram opet sve novo.

a kak mi možete pomoći.. recite da je to normalno po 50 puta vaditi iste papire na 20 različitih mjesta?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj Cherry,nije
    Gle,što bih ja na tvom mjestu...imaš vremena do 11.mj. izvaditi papu i briseve.Nejdi pitat dr. dal bi ti htjela to napravit več lijepo reci da se moraš s time pojaviti na prvim konzultacijama (ionako ti bude to trebalo za postupak),di joj treba veča osnova od te.Ako bude filozofirala,promijeni ju ako imaš tu opciju.
    Suprug nek napravi s-gram.
    U biti,to su nalazi koje vas vjerojatno dr. u Petrovoj bude poslao napraviti nakon konzultacija,pa ne škodi pojaviti se odmah s njima i skratiti vrijeme čekanja.Ionako stignete do studenog sve to povaditi.
    Kod kojeg ste doktora?

Amari avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav curke,
    evo da pomognem Cherry....bili smo prije tjedan dana na konzultacijama u Petrovoj, imala sam nalaze hormona stare 7 mj, papu i briseve stare 6 mj, spermiogram star isto 6 mj!
    E, sad...doktorica nije ništa rekla sto se tice toga od kad su nalazi, samo da treba napravit...hiv, hepatitis i i krvna grupa,al to prije postupka jer ne smije bit starije od mjesec dana!
    i što me jako zacudilo, dobili smo antibiotike jer sam ja imala e.coli (kad sam radila briseve, znaci prije 6.mj i to saam lijecila), ali svejedno oboje tjedan dana antibiotika, onda opet brisevi i ako bude sve ok, javit se za postupak!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

@žuži
    ja sam došla kod giničke sa papirom iz VV na kojem piše sve što trebam donjeti.
    ono crno na bijelo - brisevi papa...pa svejedno nije prošlo
    nis ponjeti cu jos i s-gram i sve ove svoje dosadašnje papire pa bumo vidjeli kam dalje.
    ovo ostalo i ovak ne smije biti starije do mjesec dana pa za to ima vremena.
    inace dr. Dinka je moja dr.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čudi me ovo da nalazi moraju biti stari mjesec dana..meni je sestra rekla da brisevi i papa mogu biti stari godinu dana a markeri i krvna grupa dvije godine.S tim da me za drugi postupak nisu tražili ništa osim markera.
    Je onda ništ Cherry,uzmi kaj imaš pa dok dobiješ upute od doktorice u Petrovoj,turni ih ovoj svojoj pod nos.Ako bude komplicirala,zbilja razmisli o promjeni.Ako sad filozofira,kak bude dok kreneš u postupak.
    Cure,sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj daani13 prvotno napisa Vidi poruku
    hejjjjjj,,naručena sam kraj 6,,pa ću ići tada ili početkom 7 mjeseca,pa ne znam kada ide na godišnji,,zvat ću u ponedjeljak bolnicu i pitati. Šta ima s tobom? Pozdrav!!!
    daani13 javi nam sto ima novo????? i ja sam za ovim postupkom pocela tragati pa ako se moze tu napraviti zasto ne!!!!!!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

petrovke pusa i sretno!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bok svima,
    jel imala koja možda nuspojave od puregona, konkretno nakupljanje vode u prsnom košu..?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne ali sam imala oteklinu koja je nakon 3 sata splasnula! Zovi Perovu i reci im kaj ti se dogodilo, sa ljekovima nije za zezanciju pogoto sa hormonima!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ma na prošlim sam pikanjima imala taj problem, a sada sam dobila 4 x veću dozu i sjetila se tek sinoć da bi moglo biti frke..
    počinjem s pikanjem tek oko 07/10, pa ne znam jel da zovem prije i da pitam ili da se piknem pa čekam reakciju..
    koja je doduše prijašnjih pikanja bila tek sa zadrškom, odnosno pred kraj pikanja..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo i mene samo da se prijavim kao žrtva štrajka
    Znači ovaj mjesec sam trebala ići u prirodnjak i danas mi je 8 dan kada se trebala odraditi i prva fm. Zvala sam ih početkom tjedna da vidim jel trebam dolaziti ili se sve odgađa, rekli su mi da dođem, što sam i napravila.Dr. je tražila moje razumijevanje i solidarnost s njima s molbom da postupak prebacimo za sljedeći ciklus!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Okey sve pet, solidariziram ja s njima ali neka onda kažu otvoreno kad ih pitaš dali je potebno dolaziti ili ne!
    Mislim izgubila sam 2 sata na poslu da bih dobila odgodu, to su mi mogli i preko telefona reći...zanima me dali Vi ostale idete neometano na fm, aspiracije i transfere za vrijeme štrajka?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Žao mi je Tasha,nadam se da će se štrajk riješiti do idučeg mjeseca i da ćete moči u postupak. Sretno
    Ftičica,možda da ipak nazoveš sestru Irenu i rečeš joj oko čega se brineš...čisto da ti bude lakše i da se ne pikaš sa još večim strahom.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ajme strašno! Oni ne smiju odbiti pacijenta ako dođe ili ima zakazano, zato ti ni nisu rekli preko telefona.... Pa nek oni štrajkaju ali tvoj/naš problem je puno veći od njihovog. I predobro im je na poslu.. ufff baš sam ljuta. Ja imam uskoro konzultacije, baš me zanima da li će me primiti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ljubice prati situaciju sa strajkom zovi ih ili posalji mail, ja trebala u utorak na uzv pa su mi rekli da ne dolazim!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tasha zao mi je kaj tak ispalo!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ljubi,ma mislim da će te primiti,to je "samo" razgovor...i da obavljaju samo dogovorene postupke,odnosno postupke koje ne mogu odgoditi kao što su stimulirani ivf-i.Ne mogu otkazati punkciju ženi koja se pikala.Ali mogu odgoditi prirodnjake,fet...neznam,bilo je za očekivati tako nešto s obzirom na štrajk.Jedino mi je žao žena koje su poljubile vrata...nakon što im je tel. rečeno da dođu.
    Najbolje je nazvati prije i pitati,dva put ako treba..i naglasiti -neovisno o štrajku?
    Posljednje uređivanje od žužy : 26.09.2013. at 13:52

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Meni su u utorak rekli da dođem mada sam im naglasila da idem u priridni tj. sr. Iva me prebacila sr. Ireni koja je rekla da dođem. Jučer se dosta parova skupilo, čekaonica nije bila baš prazna ali obzirom da su me prvu pozvali unutra nisam imala prilike vidjeti dal netko ide na preglede, konzultacije i sl.

nina0901 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

curu ne poznajem, iskreno! video sam stavila jer sam tu priču shvatila osobno i željela sam je podijeliti, da drugi mogu čuti, da se priča o tome, da cure koje imaju sl problema pa tako i ja da shvate da nisu same!!!!!!!!!!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure, koliko se dugo u Petrovoj čeka nalaz Bhcg, gotov je za nekoliko sati ili se podiže drugi dan? Hvala na odgovoru.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

za nekoliko sati gotovo.....šalji i na mail

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bok svima,
    imam jedno malo bedasto pitanje.. bez obzira kaj sam podigla ljekove, ja mogu reći da ću dolaziti na pitanje u bolnicu?
    imam neku fobiju od trenutka kad sama sebi moram propiknuti kožu..

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Obzirom da ova tema ima sto i nešto stranica može li mi tko dati preporuku za kojega liječnika sa Petrove?Bila sam ranije kod prof.Ivanišević,ali mislim da ona nije u postupcima MPO nego samo u patologiji trudnoće(ime njenog supruga sam zaboravila,ali navodno je u mirovini)...HELP

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Obzirom da ova tema ima sto i nešto stranica može li mi tko dati preporuku za kojega liječnika sa Petrove?Bila sam ranije kod prof.Ivanišević,ali mislim da ona nije u postupcima MPO nego samo u patologiji trudnoće(ime njenog supruga sam zaboravila,ali navodno je u mirovini)...HELP
    Suprug od prof. Ivanišević je prof. Djelmis ali oni su oboje na patologiji. Ja sam kod Prof. Šprem-Baldani i meni je super. Prije sam bila kod prof. Kasuma i presretna sam što sam promijenila dr. Blago rečeno je da sam u 1 postupku izgubila vrijeme i živce...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ftičice - vjerujem da se još uspiješ dogovoriti! Nazovi sestru Irenu.

Philipa - ja sam kod dr. Radakovića - nekad je bio šutljiv i izvlačila sam informacije iz njega, sretnem ga na hodniku, a on me ne prepozna kao svoju pacijenticu... Aaaaaaaaaaali - zadnji put je bio super, apsolutno je promijenjio i pojačao protokol za 2. postupak, ne zavlači me, jako je detaljan (traži pretrage koje drugi doktori ne traže), radi u Petrovoj već 20-25 godina, iskusan je, precizan, ne okoliša,... On prima pacijentice srijedom.

Dakle - ja sam zadovoljna s njime. A sad...

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam evo drugi put krenila kod dr Radakovic jer je prosli put bilo uspjesno . Tako da preporucam

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav curke!
    Pitanjce...kak je situacija sa štrajkom u Petrovoj ovih dana? Ja sam danas 27.dan ciklusa,7.ma injekcija Decapeptyla,čekam novi ciklus.
    Dal je kome od vas Decapeptyl produžil ciklus i kolko? Navodno se to dešava. Nemam nikakvih nuspojava zasad,čekam 2.dan slijedećeg ciklusa pa uvodim i menopure. I naravno moram u Petrovu na vađenje krvi ujutro taj drugi dan pa se nadam da normalno rade bar to. I opće mi nisu napisali kolko menopura si dajem pa i to moram provjeriti. I ja sam kod dr.Radakovića...šutljiv,malo preslužben ali mislim da je jako stručan i iskusan pa mu to ide u prilog. Ista stvar ko i kod nestrpljive anke...prvi pokušaj s puregonima i malim dozama nije baš urodil plodom pa smo sad na decapeptylima i menopurima...nadamo se boljim rezultatima...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Suprug od prof. Ivanišević je prof. Djelmis ali oni su oboje na patologiji. Ja sam kod Prof. Šprem-Baldani i meni je super. Prije sam bila kod prof. Kasuma i presretna sam što sam promijenila dr. Blago rečeno je da sam u 1 postupku izgubila vrijeme i živce...
    Tasha jesi li kod prof.Šprem ili Pavičić Baldani? to su različite doktorice... ili si kod obje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •