Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nety, mislim da na transfuzijskoj u Petrovoj 3 i dalje rade markere za HIV, WAR, hepatitise, samo se treba naručiti. Nalazi su im gotovi za 7 dana.
    Meni je moj doktor napisao za briseve uputnicu za Petrovu, malo su negodovali, ali su mi sve napravili. Nalaze briseva i papa testa sam dobila za 3 tjedna.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    nety, mislim da na transfuzijskoj u Petrovoj 3 i dalje rade markere za HIV, WAR, hepatitise, samo se treba naručiti. Nalazi su im gotovi za 7 dana.
    Meni je moj doktor napisao za briseve uputnicu za Petrovu, malo su negodovali, ali su mi sve napravili. Nalaze briseva i papa testa sam dobila za 3 tjedna.
    Ja sma isla gore u Mirogojsku jer se tamo neceka i ne narucuje Samo dodes i odmah si gotov U petrovoj ujutro u 7 sati ceka 100 ljudi i strasna je guzva i treba se narucivati zato smo gore isli Kad sam isla na zadnji postupak isto sma briseve radila u Petrovoj i kad sam dosla tamo receno nam je dodite za mjesec dana nema markera za klamidiju Zato sam ovaj put isla na sigurno a i zato sto nemam vremena cekati do 19og mi mora sve biti gotovo

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

dragi svi...imam pitanje..obavila sam vađenje krvi, psihologa i pravnika, sada mi ostaje prijava u Petrovoj, što idem sa svojom doktoricom. Možete mi reći koliko dugo bi mogla čekati svoju terapiju?
    Hvala.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj magnolija13 prvotno napisa Vidi poruku
    dragi svi...imam pitanje..obavila sam vađenje krvi, psihologa i pravnika, sada mi ostaje prijava u Petrovoj, što idem sa svojom doktoricom. Možete mi reći koliko dugo bi mogla čekati svoju terapiju?
    Hvala.
    Draga magnolija, nisam baš shvatila ovaj dio? prijava u Petrovoj, što ideš sa svojom doktoricom? Ne znam na koju doktoricu misliš da ti treba da se prijaviš.
    A što se tiče terapije, ovisi uopće o dijagnozi koju imaš. Ako još nisi uopće bila u bolnici, prva stvar što moraš napraviti je dogovoriti pregled, nakon toga ti obično daju dijagnozu i onda tek na temelju toga dogovaraš dalje, eventualne dodatne pretrage, terapiju, postupak...

Zvončice, čestitam ti od srca!

Svima ostalima , nadam se da se vidimo negdje krajem 9. mjeseca!

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ježić@ sve imam...termin je 01/12..uh....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •