Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    super reakcija jezic. na kakvom si protokolu bila?
    pa... ne znam baš jel tak super reakcija. Blagi protokol, 21 gonal ukupno. 3 stanice su ipak bile nezrele, 3 su zamrzli. Od ovih 3 oplođenih dvije se razvijaju dobro, jedna nešto slabije. Znat ću točno situaciju u utorak na transferu.
    Posljednje uređivanje od ježić : 02.10.2011. at 11:17

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    pa... ne znam baš jel tak super reakcija. Blagi protokol, 21 gonal ukupno. 3 stanice su ipak bile nezrele, 3 su zamrzli. Od ovih 3 oplođenih dvije se razvijaju dobro, jedna nešto slabije. Znat ću točno situaciju u utorak na transferu.
    ja sam zadnji put (druga klinika doduse) sa 20ak menopura i sa cetrotidima (koji su se iako jako skupi za mene pokazali bezveze) dobila samo 3 stanice, 2 se oplodile i nula bodova na kraju. a fsh 4.5 ili tako nesto. zato meni tvoja brojka JS izgleda super. kada malo razmislis dovoljna je samo jedna stanica koja ce se lijepo razvijati i ugodno se smjestiti kod tebe na nekih 9 mjeseci. sretno utorak!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni danas 3 dan od transfera. Cijelu noć sam imala neke ćudne bolove u trbuhu a ni danas mi nije ništa bolje s tim da me sada još i tjera na povračanje. Ne znam kako bih bolove opisala samo znam da neznam jel me bolie jajnici, mjehur, ili nešto drugo. Tako nekako sam se osijećala u prvom postupku kad mi je počela hiperstimulacija....Ma nije valjda opet...Kaj je i klomifeni mogu izazvati (prvi put sam se sada susrela sa njima)?? Pijem puno tekućine i ležim, no koma sam i strah me je...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zadnji put (druga klinika doduse) sa 20ak menopura i sa cetrotidima (koji su se iako jako skupi za mene pokazali bezveze) dobila samo 3 stanice, 2 se oplodile i nula bodova na kraju. a fsh 4.5 ili tako nesto. zato meni tvoja brojka JS izgleda super. kada malo razmislis dovoljna je samo jedna stanica koja ce se lijepo razvijati i ugodno se smjestiti kod tebe na nekih 9 mjeseci. sretno utorak!
    Ma znam da je dovoljna samo jedna, ali nekako sam bila malo tužna jučer. U principu jesam zadovoljna. Hvala ti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •