Hvala na dobrodošlici cure!
Ježić slažem se s tobom u potpunosti. Još nekako mogu razumjeti ljude koji nisu upućeni u to ali cure koje prolaze kroz sve pa koriste taj naziv mi stvarno nije u redu. Nažalost i u medijima se svakodnevno čuje to umjetno pa valjda ljudima uđe u uho. Ja sam mama dvoje djece. Jedno je začeto prirodnim putem a drugo ivf-om i oboje su mi isti, prirodni, normalni i bez ikakve razlike.
Pitanjce jedno imam. Cervikalne briseve sa uputnicom mogu odnijeti u Petrovu ili Rockefellerovu? Koliko se nalazi čekaju?

Nadam se da će prirodnjak uroditi plodom!
žao mi je! Sad sretno u prirodnjacima!

Naručena sam bila kod ginekologa za papu i briseve. Dođem tamo, sjednem za stolac za pregled i taman krene menga. Imam neredovite cikluse ali nikako danas nije trebala doći. Uglavnom smo onda sve prebacili za sljedeći tjedan… Što se briseva tiče rekao mi je da moram ići prije u Rockefellerovu ili već negdje drugdje i uzeti neke nasade i s tim doći kod njega da mi uzme briseve. Jel zna netko šta o tom?
odluciti.... ostaju ili ne
a tek je jedan dan prosao
, a sutra ćemo vidjeti kako napreduju, valjda će biti sve ok, javim sutra kako stvari stoje.Kako si mi ti? Možda se i vidimo još tamo