Stranica 15 od 111 PrviPrvi ... 513141516172565 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, koje se ono pretrage ponavljaju svakih godinu dana? Znam da su hiv i markeri na hepatitis ali nisam sigurna jesu li i hormoni?
    Ja sam prije postupka morala ponavljati papu, briseve i markere hepatitis, HIV i WAR. Rekli su mi da nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci. Hormone su mi rekli da ne trebam, jer ionako idem u postupak.

Frodo, samo čuvaj mrvice!

nety, žao mi je... Najbolje je da se javiš doktoru, on će ti reći što dalje.

Ja sam jučer bila na UZV, imam lijepu GV i embrionalni odjek, sve je ok. Sljedeći tjedan bi trebala čuti srčeko.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nety ako je 12 dan bila 55 za dva dana ako se podupla trebala bi biti ok, zar ne?
    Frodo sretno s mrvicama, neka ostanu uz tebe....<3
    Tikki misli da se uz ovo što si navela jednom godišnje radi i papa test, hormone nisam ponavljala nego samo ako bi dr rekao da treba

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

drage petrovke evo da se i ovde javm jer tu pripadam.
    moja beta je porazavajucih 2. i kako bi nety rekla nemam snage biti tuzna. ova neplodnost je strasno dosadna i iscrpljujuca.
    nista, treba malo odmoriti "glavu" i tijelo i planirati sljedeci postupak.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

legal alien drži se. Proći će i to, a onda će doći dan kad ćemo biti sretni sa svojim bebicama.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ježić super za uzv, samo tako naprijed do <3
    Legal alien, slažem se sa pričom o iscrpljenosti...(smajlić koji tješi drugog smajlića), s nadom u bolje sutra!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Moj dr ima ambulantu ponedjeljkom Rekli su mi u petak ponoviti betu da vidimo kakva ce biti i u ponedeljak se javiti njemu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav cure,
    evo i mene.
    Aspiracija jucer prosla OK, bolje nego sto sam mislila. Dobila 5 js. Moram zvati danas iza 11 da vidim kako napreduju.
    @nety & leagal - zao mi, ali glavu gore, nemojte gubit nadu
    @jezic - bravo bravo, navijam za tebe i dalje
    @frodo - bas mi je drago da smo se vidjele jucer, drzim fige da sve i dalje bude super!!!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nety,legal alien ,užasno je teško prve dane,ali onda je sve bolje,skupiš svu snagu i opet ispočetka,sa novom nadom ...

ja danas malo ležim,malo hodam po kući i svađam se sa 3-mjesečnom kujicom,štene ko štene,divlja,pa traži van,pa joj briši noge prije ulaska u kuću...i kako ležat onda ,iako ovaj put iz inata neću samo ležat,jer sam nepomično vegetirala zadnja 2 puta i niš

tikky,mimi81,sanja1 i ostale

sanja001,šta ima novo?

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eh da...ježić,bravo! samo tako naprijed!jesu počele mučnine

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

frodo nemoras lezati stalno Pripazi se samo prvih 4-5 dan i onda do kraja dok ne saznas nemoj tesko dizati ni usisavati a drugo sve normalno ali laganini
    Ja se vise ne bediram nemam ja snage za to cekam još petak mislim da ce tad biti sve definitivno jasno i onda idemo dalje štagod da bude

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zvala biologe,
    kazu: kod vas je sve OK (nije bio jako rjecit a ja nisam znala sta da ga jos pitam). Veli transfer vjerovatno u petak al moram jos zvati sutra za potvrdu.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sanja001 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala biologe,
    kazu: kod vas je sve OK (nije bio jako rjecit a ja nisam znala sta da ga jos pitam). Veli transfer vjerovatno u petak al moram jos zvati sutra za potvrdu.
    drugo ti neće ni reći Bitno da se sve dobro odvija Sutra češ saznati koji ti je dan transfer

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

eva133, mimi, sanja, frodo hvala vam na rijecima utjehe. ma otupis s vremenom na tu vrstu boli i razocaranja pa bude lakse. vec imam termin za konzultacije u 12.mj. juhuuu!

nikako da procurim ono zapravo. stalno nesto smedje/crno neki ugrusci. bljak. vec 3. dan. doduse tek sam jucer prestala sa utricima pa valjda treba vremena da se pokrene.

ako netko ima iskustva sa smrznutim JS u petrovoj da mi javi kako ide protokol, kada je prvi uzv, kada je obicno punkcija, pije li se sto.... moze na PP da ne offtopicharimo

drzi se draga nety! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    frodo pazi se i gustaj sad sto vise da im bude lipo i da se dobro ukopaju ~~~~~~~~~~~~
    sanja za uspjesan transfer blastica, da budu savrsene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sanja001, super za stanice! Nek samo bude sve ok dalje, vibram za uspješan transfer!

nety, ajde izdrži još malo, možda stvarno nije sve gotovo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frodo, ne moraš stalno ležati. Dapače, čak se preporuča lagano kretanje, šetnje, zbog bolje cirkulacije. Samo laganini, bez naprezanja!

legal alien, žao mi je! Ako te tješi, stvarno mi se čini da ima u zadnje vrijeme uspjeha s odmrznutim stanicama. Naša miga24 je najbolji primjer, ali ona je na čuvanju i ne javlja se baš u zadnje vrijeme. Ima topic s odmrznutim stanicama, možda najbolje da se tamo javiš i pitaš cure. Sretno!

miga24, Nadam se da si dobro!

Bab, kako ide? U kojoj si fazi?

Kod mene nema mučnina, nadam se da ni neće skoro. Za sad je sve ok, nikakvih posebnih simptoma, samo sam lagano napuhana.

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

čitam vas stalno..držim palčeve svima..i divim vam se na snazi i pozitivi...ja sam trenutno u "blue"fazi jer je m. upravo došla..i ne mogu više tako iz mjeseca u mjesec....
    ja sam naručena za 1mj.2012....do tada-> inseminacija sada u 11mj....uh...nadam se boljim danima...

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo i mene.............
    nety nije gotovo nema predaje, možda ispadne sve ok...........frodo drž se.................
    i ja sam idući mjesec u postupku s smrzlima..............

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jutro curke!
    hvala svima na "držanju figa"

ja šetkam po kući,kad bi ovo vrijeme malo se popravilo išla bi i van malo
    danas ću skuhati ručak,pravi domaći,kiselo zelje,palenta i prženi špekec,mmmmmmmmmmm,prava zdrava domaća hrana
    ne znam kaj mi bi,ali jučer i danas se toliko zapušem dok napravim par krugova po kući,jedva do zraka dođem,ali to je sigurno od ljenčarenja zadnje dane

ppusssaaaaaa!

sanja001,ništa ti drugo ni ne kažu,reći će ti gore kad već legneš na stol za transfer

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bok cure,
    transfer sutra. Sta im tocno znaci puni mjehur prije transfera. Koliko to treba biti pun (sila jako jako ili samo da nije ispraznjen netom prije ).

frodo, tvoj rucak mi zvuci i vise nego primamljivo, svidja mi se tvoja prava domaca hrana

pusa svim curkama

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanja001,mislim sutra na tebe
    pun mjehur znači da ujutro nećeš ići doma na wc,ali ja sam sad ovaj puta to zaboravila,pa sam se onda putem do petrove natakala sa sokom,možeš i ti ako će ti tako biti lakše

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala ti frodo,
    probat cu ujutro bez wc ako to ikako bude moguce ako ne litra - dvije soka i tankat do petrove

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma dosta ti je i 2-3 dcl soka ili vode, jer ćeš se inače upišat tamo na stolu
    sretno!!!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Samo nakratko da se javim. Kod mene se svasta nesto izdogadalo i vec sam od bete po bolnicama... s obzirom da imam net samo preko moba a ne snalazim se bas a i nisam od neke volje niti se ne javljam. Kod mene jos ni embrionalnog odjeka a kamo li srceka. legal alien napisala sam ti cijeli roman na pp i onda mi je mob skliznuo iz ruke i sve nestalo. nisam imala volje pisati ponovno. pozdrav iz petrove...

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

miga drzi se Tesko je ali strpljenm spasen Mozda sve bude ok tak se treba tjesiti i tak se i ja tjesim Ja se nedam baciti u depru tesko je ali nema nista od zivciranja Totalno sma se skulirala i cekam sta bude bude To je izvan mog dohvata

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo nakratko da se javim. Kod mene se svasta nesto izdogadalo i vec sam od bete po bolnicama... s obzirom da imam net samo preko moba a ne snalazim se bas a i nisam od neke volje niti se ne javljam. Kod mene jos ni embrionalnog odjeka a kamo li srceka. legal alien napisala sam ti cijeli roman na pp i onda mi je mob skliznuo iz ruke i sve nestalo. nisam imala volje pisati ponovno. pozdrav iz petrove...
    draga miga pazi ti sada na sebe pa se mi lako "cujemo".

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    miga, drži se! Nadam se da će biti sve ok.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

miga,mislim na tebe i nadam se da će biti ipak sve u redu,odmaraj i misli na sebe i bebicu

sanja001,ti si vjerojatno već u sobi sa jastukom pod guzom

naty i ostale curke

što se mene tiče,3 dnt,niš posebno,cice bole od utrogestana,tu i tamo kakva lagana bol u donjem dijelu trbuha,leđa me stalno bole laganini,već me oblijevaju lagano nekakvi valunzi koji su tu uvijek u pms-u

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Miga, budi dobro
    Frodo vibre za 3 mrvice
    Svima sretno!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja cekam 12 da nazovem u Petrovu i da cujem nalaz bete Neznam uopce kaj bi mislila i nadam se i ne nadam s Prilicno sam smirena s obzirom na situaciju Cudno je sve to cice su mi nakon tadnje bete doslovce poludile Napunule su se i još uvijek ne krvarim..znaci moglo bi biti dobro Ali opet zasto je beta tako mala i zasto se ne dupla ?

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Upravo sam zvala za nalaze beta je 196 samo neka tako i nastavi Ajmo bebeeee drzte se

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nety

cestitam samo nek tako nastavi

orhideja

ja sam endo operirala cisti za sada nema vidjet cemo u pon reakciju na gonale imam 1 uzv

Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

konfuzija, dobrodošla

ema1, javi kakva ti je reakcija, baš me zanima.

legal alien, normalno da ti osjećaji naviru, ne daj se obeshrabriti

inada i bab sretno

frodo, nema negativnih razmišljanja, samo pozitivno

nety, jupiiiiiiiii
    Posljednje uređivanje od Orhideja : 31.10.2011. at 15:51

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

super nety, čestitke

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nety, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ajme kak si me razveselila ...
    samo tako dalje, nek sve ide glatko, a ti samo mazi bušu...

a ja sam jučer napokon procurila tako da sam od danas i na gonalima...u srijedu sam na 1 uzv i nadam se da će sve ići kak treba

neću vas sad sve nabrajat jer bum ziher neku preskočila, zato ću vas skupno sve izljubiti i zavibrati za sve što trebate...

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bab drziiim fige Da mi je bar ostao jedan gonal da ti ga dam da ti donese srecu jednoj forumasici sam dala u zadnjem postupku pa joj je donio
    Ovak cu sam zazeliti sve najbolje nek se napokon trud isplati

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slatka si nety...evo, ko da jesi...ja ću si danas zamisliti kod pikanja da su to tvoji zaraženi trudničkim virusima...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nety baš mi je drago!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo i mene, od 6 mj. nakon 4 negativen ß ponovno u borbu.
    Danas zvala Petrovu i kaže sestra da su sljedeći tjedan svi u Barceloni, ja bi trebala u subotu 5.11. na prvu folikulometriju i samo mi je rekla da nazovem dan prije u petak da mi kaže kada da đdođem i tko će raditi. (uopće mi nije važno tko će raditi samo da krenem po svoje 3 zamrznute stanice)

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajme nety, pa jesam ti rekla da će sve biti to još u redu!!!!!! bravo i neka i dalje ide kako treba

orhideja,mimi81 i ostale cure, hvala
    bab, sretno!!!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bravo nety bas si me razveselila nakon ovog tuznog tjedna.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nety, čestitam! Eto vidiš da je krenulo! Što sad, ponavljaš opet?

Bab, sretno!

I svima ostalima za što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala svima na lijepim zeljama Daljnji postupak je u ponedeljak se javiti u Petrovu svom MPO dr pa cemo vidjeti sta on veli

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok svima, ja sam konfuzija i prvi put sam u IVF programu.
    Krećemo sljedeći mjesec, pa me radi organizacije zanima kako često se rade UZV-i? Prvi mi je zakazan za 6. dc, kako dalje? (Budući da imamo pravo samo na 7 dana bolovanja, a izgleda da pikanje i pregledavanje traje nešto duže, hm.)

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bila sam na putu par dana pa mi treba da sve polovim. Vidim da se svašta dogodilo
    Čestitam nety!!!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nekako nam zamrla tema ovih dana

sanja001, kako si mi ti,koliko su mrvica vratili?

ja sam danas 5 dnt, sve me boli,leđa od transfera,trbuh danas,isti pms samo 5 puta jače ,ma zapravo sve mi unutra kao de me netko stavio u onaj škripavac ili kako se već zove i razapinje me

pusa!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    nekako nam zamrla tema ovih dana

ja sam danas 5 dnt, sve me boli,leđa od transfera,trbuh danas,isti pms samo 5 puta jače ,ma zapravo sve mi unutra kao de me netko stavio u onaj škripavac ili kako se već zove i razapinje me

pusa!
    Draga moja meni ti simptomi smrde na bebu Tak sam se i ja osjecala i još uvijek se osjecam Ko da se bebe ukopavaju unutra
    Samo neka bude tako ...mirise na bebe
    Moje cicie su bile negdje oko 9-10 dana splasnule ali od 12 dana nesmijem ih pipnuti koliko su napuhnute i bole

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja meni ti simptomi smrde na bebu Tak sam se i ja osjecala i još uvijek se osjecam Ko da se bebe ukopavaju unutra
    Samo neka bude tako ...mirise na bebe
    Moje cicie su bile negdje oko 9-10 dana splasnule ali od 12 dana nesmijem ih pipnuti koliko su napuhnute i bole
    draga moja nety,hvala na dobrim željama
    ne znam više ni sama,zapravo su mi to sve simptomi pms-a i znam da je to sve isto,ali tako me strah nadati se
    znam da kad sam ostala trudna u 1. ivf-u da sam negdje 7 dnt imala ujutro takve grčeve da sam mislila na hitnu otići,nekih 10 min je trajalo.to je sigurno bila implantacija
    predprošli i prošli put toga nije bilo i beta neg., tako da ako ni sada ne bude takve boli ja odmah u bedu, a znam da to ništa ne znači

ne, uopće ne kompliciram

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja dosla upravo iz Petrove Nista se još nevidi Još je dr reko onak nervozno da kaj ga se muci kad je beta još tako niska Reko ja sma se javila prosli tj i rekli su mi neka dodem Moram betu ponoviti Cekam nalaze danas Konstantno otkako sma krenula u postupak svaka 2 dana nesto cekam Nadam se da cu vise i docekati

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bravo nety bas si nas svih obradovala!

svim petrovkama u postupcima velike bete zelim.

znate li cure koliko se obicno ceka od stimuliranog do stimuliranog postupka? ja sam imala sad jedan promasaj u 10.mj i sestra me narucila na konzultacije pocetkom 12. tek. to mi se cini nekako daleko, pa jos ako me tek onda krenu upisivati za ljekove aaaa necu do 4. mjeseca doci na red. ok izmedju cu odraditi jedan sekundarni ivf ali to je vise za ubiti vrijeme jer tko zna hoce li uopce prezivjeti odmrzavanje.
    prirodnjaci nemaju smisla jer sam 600km od petrove. a kucna radinost na zalost 0 bodova jer nemam jajovode. grrrrr ne preostaje mi nista nego cekanje i zasto ovo mora biti ovako komplicirano a netko jednostavno ostane trudan? pazite ostane. kako se to ostaje trudan????
    joj bas sam kenjkava danas. mislim da sam malo previse potisnula osjecaje prosli tjedan pa mi tek sada dolazi do srca i glave da je cijeli trud bio uzaludan.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    bravo nety bas si nas svih obradovala!

svim petrovkama u postupcima velike bete zelim.

znate li cure koliko se obicno ceka od stimuliranog do stimuliranog postupka? ja sam imala sad jedan promasaj u 10.mj i sestra me narucila na konzultacije pocetkom 12. tek. to mi se cini nekako daleko, pa jos ako me tek onda krenu upisivati za ljekove aaaa necu do 4. mjeseca doci na red. ok izmedju cu odraditi jedan sekundarni ivf ali to je vise za ubiti vrijeme jer tko zna hoce li uopce prezivjeti odmrzavanje.
    prirodnjaci nemaju smisla jer sam 600km od petrove. a kucna radinost na zalost 0 bodova jer nemam jajovode. grrrrr ne preostaje mi nista nego cekanje i zasto ovo mora biti ovako komplicirano a netko jednostavno ostane trudan? pazite ostane. kako se to ostaje trudan????
    joj bas sam kenjkava danas. mislim da sam malo previse potisnula osjecaje prosli tjedan pa mi tek sada dolazi do srca i glave da je cijeli trud bio uzaludan.
    Draga ima tu ekipe kaj je i sa smrzlicima ostala trudna Ja se sjecam kad sma se prvi put narucivala u 12 mj su mu narucili za IVF u 4 U 4 su me narucili za 10mj
    Liste su ogromne Ja se dosla javiti u 8 mj da me naruce za lijekove sestra je listala biljeznicu A4 i to sigurno 4-5 listova
    Svatko je drugaciji draga svatko drugacije reagira Od frendice frendica vise niti nezna koliko je abortusa napravila Ja osobno sam neki dan pricala s kolegicom njena curica ima 8 godina Kad je ona bila trudna s njom ja sam mislila da sam prirodno trudna a nisam bila
    8 godina ja cekam da dozivim plus na testu U meduvremenu sam imala i krize i propali brak Kad sam odlucila se ja to velim sloziti tad je sve nekako sjelo na mjesto Imam novu vezu i imati cu bebu...to još nije definitivno potvrdeno ali ja vjerujem u to
    Bilo je i dana kad me lovio strah da nikad necu imati bebu ali jednostavno sam odlucila ne opterecivati se previse jer time si covjek cini samo loše Treba ici i ici i ne odustati
    Ja nisam htjela ni cuti za orirodnjake meni je i ovo sve bilo uzasno naporno Ujutro prije posla uzv poslije posla pikenje Strepnja dali cu na posao zakasniti i sl

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam od sutra pikalica
    prvi puta mi je i sva sam si nekako "važna"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •