Stranica 25 od 111 PrviPrvi ... 1523242526273575 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A zašto moj odgovor za zrinkič i mary nije izašao? Sad moram sve ponavljati, valjda sam nešto krivo kliknula...
    Uglavnom, sutra sam u 7:15 na uzv i čisto lako da ćemo se sresti ako bude čekanja. Ja ću imati smeđi fascikl pa ćeš me po tom raspoznati. Ti si napisala da ćeš imati ''puglu'' u desnoj ruci, ne znam što je to?
    Mary, dr.K skroz ok, dosta ozbiljan, ali djeluje i jako stručan. Nadajmo se da će uspjeti ''sprčkati'' po meni ono po što sam došla

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Črkica......a kad sam brzopleta......peglu sam mislila!!!! ja ću imat mali plavi fasciklić!!! ja sam ti kratkovidna....pa ak ja ne uočim smeđi.....e i imat ću narančastu torbu preko ramena, kožnu crnu jaknicu i bijele tene!!!! Visoka sam....smeđa duža kosa!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super zrinkič, ja sam sve zapamtila i nadam se da ćemo se upoznati
    Ako vidiš neku zbunjolu da bulji u tebe, to ću biti najvjerojatnije ja jer sam isto kratkovidna, hahaha!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Djevojke, samo pozz ima vas i starih i novih.. zadnji puta sam tu bila pred, paa.. iskreno, i ne znam.. više od godinu dana. Uhvatila me i izlazna strategija a i čekanje ovog novog zakona i odluka za Slo, pa premišljanje, pa financijska konstrukcija nestabilna.. sad sam se vratila svom starom problemu, cisti, zbog koje krvarim eć više od mjesec dana. Idem sutra svom ginekol+ogu, ali sam na vagi što se tiče MPO.. odustati, probavati? Godine nam ne idu nikako na ruku. MM prešao 51. ja blizu 40. Teške odluke.. ljubim vas sve, volim ovu količinu energije koja kruži ovuda

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje suborke, evo i mene opet malo s vama. Nastojim trenutno ne misliti previše na mpo a iskreno i ne stignem jer jurim okolo 100 na sat. U 5mj sam tek naručena na kontrolu pa ćemo vidjeti šta i kako dalje

zrinkić i črkica sretno na pregledu!

zauzeta nadam se da ćeš skupiti snage za još koji postupak. Možda je baš sljedeći dobitni a vidim da imam puno sretnih mama 40+.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bok curke, evo da vam se javim i ja. Konačno sam prikupila sve potrebne nalaze i sada samo treba strpljenja da dočekam sljedeći pregled.
    Strategija i mene su danas naručili za 5 mjesec na kontrolu (28.05.). Očito je velika gužva... U svakom slučaju, Yasmin mi je uspio sniziti visoki LH (bio prvo 15, pa 10.2, a sada je 6.4). Nadam se da će nas u 5 mjesecu staviti na listu, i da nećemo dugo čekati na postupak.

Svim curkama želim puno sreće
    Posljednje uređivanje od sirena28 : 28.03.2012. at 13:43

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam baš zadovoljna sa svojim dr.K. Zezamo se kako bi se opustila, a sve mi objasni. Uglavnom poslana sam doma na druženje s mužem
    Vidjet ćemo hoće li uspjeti, nadam se samo da neće previše vremena gubiti na ciljane koji nisu upalili ni kod moje primarne ginekologice.
    Ako ne uspijemo prirodno ovaj ciklus pitat ću ga da me šalje na inseminaciju, u najgorem slučaju će me popljuvati

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkič, ja bila i sve obavila do 8, nisam te vidjela, a baš sam te tražila
    Kako je tvoj pregled prošao?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zna li netko dali se se poslije IVF-a automatski ide na bolovanje, tj. mirovanje i čuvanje trudnoće ako je trudnica full OK..?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da je moja kolegica uzela bolovanje i mirovala do bete (koja je na kraju bila pozitivna, mislila se vratiti, ali nije zbog rizične trudnoće)
    Nisam baš pomogla znam, s jedne strane bolje otići i odležati, a s druge možda bolje otići raditi da ti brže prođe vrijeme

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ok za bolovanje nakon transfera, to ću definitivno.
    Ali ako ostanem trudna i ako sve bude ok... mogu raditi..?
    Nema neko nepisano pravilo da moram čuvati trudnoću..?

Ja bih rado radila, pa barem do 6-og mjeseca...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok za bolovanje nakon transfera, to ću definitivno.
    Ali ako ostanem trudna i ako sve bude ok... mogu raditi..?
    Nema neko nepisano pravilo da moram čuvati trudnoću..?

Ja bih rado radila, pa barem do 6-og mjeseca...
    Pozz...Ma šta se mene osobno tiče ja budem odma na bolovanje ako se dogodi čudo.Jer nijedan poslodavac ti neće zahvaliti na tome šta radiš za njega tih nekih 5-6 mjeseci.A ti kak hoćeš..Nas dvije imamo istu dijagnozu,i u istom smo mjesecu na postupku...Kada ideš po lijekove???

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

jedno pitanjece.. ako mi netko tko je trenutačno u Petrovoj može pomoći..
    imaju li na humanoj neki kontakt mail , a da nije onaj za centralno naručivanje - jer to mi ništa ne znači-.
    ne mogu ih dobiti telefonom, a bolje bi mi i odgovarala komunikacija mailom. KOnkretno, trebam mail od lječnika ili od sestre ?
    ako slučajno netko ide sutra tamo.. a da se sjeti priupitati, bila bi neizmjerno zahvalna.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz...Ma šta se mene osobno tiče ja budem odma na bolovanje ako se dogodi čudo.Jer nijedan poslodavac ti neće zahvaliti na tome šta radiš za njega tih nekih 5-6 mjeseci.A ti kak hoćeš..Nas dvije imamo istu dijagnozu,i u istom smo mjesecu na postupku...Kada ideš po lijekove???
    Radim u uredu, nikakav fizički napor tako da ću najvjerojatnije raditi dok god budem mogla... ili dok mi ne dodije :D
    Upisan nam je 16.05., ali sestra je rekla da se svakako javim čim skupimo sve potrebne nalaze

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke,hvala na odgovorima..uopce ne sumnjam da mogu racunati na vas kad cu imati nekih nedoumica jer sam skroz nova u tim vodama pa mi je svaka informacija dobro dosla..
    Črkica,kad si dobila termin za lijekove?
    Honeybee,cestitam od srca na uspjehu i najradosnijoj vijesti koja se ovsje moze procitati!!
    Daj boze vise takvih lijepih vijesti

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Radim u uredu, nikakav fizički napor tako da ću najvjerojatnije raditi dok god budem mogla... ili dok mi ne dodije :D
    Upisan nam je 16.05., ali sestra je rekla da se svakako javim čim skupimo sve potrebne nalaze
    Ma i meni je isto bila tako rekla.ja samo nazvala i ona nije ništa posebno rekla već samo da dođem po lijekove kada mi je rečeno.Pitala je samo jesu svi nalazi ok.Ja idem 7.5 po lijekove

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary pa ti čekaš 6.mjesec, brzo će to, vrijeme leti ko ludo... za koji postupak čekaš?
    Zauzeta, kad sam počela čitati forum od početka, nailazila sam na tvoje postove pune ohrabrenja za druge i nade za sebe, pa gdje je to sad nestalo?
    Ajmo, riješi se te ciste i digni glavu, bolje žaliti za nečim što si napravila nego za nečim što nisi, zato u nove pobjede
    ...i očekujem da te vidim ovdje aktivnu! Pusa velika od nas novih i nadobudnih trudilica

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mary pa ti čekaš 6.mjesec, brzo će to, vrijeme leti ko ludo... za koji postupak čekaš?
    Zauzeta, kad sam počela čitati forum od početka, nailazila sam na tvoje postove pune ohrabrenja za druge i nade za sebe, pa gdje je to sad nestalo?
    Ajmo, riješi se te ciste i digni glavu, bolje žaliti za nečim što si napravila nego za nečim što nisi, zato u nove pobjede
    ...i očekujem da te vidim ovdje aktivnu! Pusa velika od nas novih i nadobudnih trudilica
    Ma znam da hoće...eto toga brzo....Idem na IVF.Odmah mi je doktor rekao za IVF zbog lošeg suprugovog spermiograma....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ej!!! A Črkica...ja sam došla oko 9 tek!!! Kasum je bio unutra kod sestara....pa sam ih pitala...rekle su da je obavio u jutro..i da više nema ambulantu...da će ga Strelec zamijeniti ili Šprem. Meni je bila Šprem na ultrazvuku......na desnom jajniku je lijepi folikul....sutra ponovno.....i otvaramo košuljicu!!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkič baš sam sretna zbog tvog lijepog folikula
    Što ti sad slijedi?
    Ja bila opet danas ujutro, dr.K veli da mu se sviđa i moj folikul na desnom jajniku, nadajmo se da su desni dobitni ovaj mjesec jelda zrinkič

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sad mi slijedi...sutra ultrazvuk, 12 dan ciklusa. Budući su moje ovulacije 13-14 dan...a to je nedjelja...ja se nadam da će u nedjelju bit odmrzavanje jajnih stanica, pa i oplodnja.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Navijamo onda za nedjelju i tvoje eskimiće
    Jaoooo, pa ti si do ljeta trudnica, jupiii

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bit će kako mora biti!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajde javi suta kako je prošlo, ja držim fige za tebe!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

prava ovčica doktori uglavnom trudnicama poslije ivf-a savjetuju mirovanje ali nema potrebe za bolovanjem ako je sve ok. Nadam se da ne radiš neki fizičko teški posao. Ja sam u uredu ali s prvim ultrazvukom sam otišla na bolovanje jer mi se nije dalo raditi Sve laganini i uživala!
    sirena28 ja sam 21og pa možda onda budemo isti mjesec u postupku ako nas tad stavi na listu
    Cure za folikule ~~~

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke kako to ide s listama?
    znaci ja sam bila na listi 02/20212 i rekao mi je doci 8.3. tada sma vec imala spontani, koji se dogodio i bila u Petrovoj lezala, sve otislo bez kiretraze i sada cekam prvu M da mu dodjem 7mi dan na UVZ.
    Dok V. mi je tada rekoa da napravim hormone stitnjace, jer sam na euthyroxu i da dodjem , da bi me pogledao na 3D UVZ i da histeroskopija mozda i da idem u IVF, kao sto smo planirali.
    Znači mogu i ja očekivati 5-6mj?
    S obzirom da mi je rekao da ne želi odlagati samnom ,jer mi je prošlo 1g od operacije mioma.

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jučer podigla ljekove i sljedeći mjesec startamo! Dobila sam 20 menopura,,jel svi dobivaju menopure u petrovoj ili ovisi od doktora? Da li si same dajete ljekove ili idete na hitnu? Ja si mislim sama davati,a opet strah me da ne pogriješim!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo i ja se upravo registrirala jer u srijedu idem na prvi pregled u petrovu kod prof.Radakovića..Htjela sam se samo informirati o proceduri tog prvog pregleda i trebam li se pripremiti na nešto posebno? Baš nikog ne znam ko je to prošao pa sam odlučila doći tu..:)Ako mi ima tko za pomoći bit ću jako zahvalna...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja se upravo registrirala jer u srijedu idem na prvi pregled u petrovu kod prof.Radakovića..Htjela sam se samo informirati o proceduri tog prvog pregleda i trebam li se pripremiti na nešto posebno? Baš nikog ne znam ko je to prošao pa sam odlučila doći tu..:)Ako mi ima tko za pomoći bit ću jako zahvalna...
    Prvi pregled je samo razgovor. Trebaš ponijeti sve nalaze koje imaš (i svoje i od muža/dečka) i oboružati se strpljenjem jer su gužve i čeka se.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Konfuzija,
    puno hvala na brzom odgovoru..Sve potrebne papire sam prikupila pa se nadam da me neće previše gnjaviti:)

i još nešto ako netko zna..MM je radio spermiogram u poliklinici Vili a ne znam dal će mi to u Petrovoj priznati jer sam neš pročitala da ne priznaju iz druge ustanove..Ima ko iskustva s tim?

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija,
    puno hvala na brzom odgovoru..Sve potrebne papire sam prikupila pa se nadam da me neće previše gnjaviti:)

i još nešto ako netko zna..MM je radio spermiogram u poliklinici Vili a ne znam dal će mi to u Petrovoj priznati jer sam neš pročitala da ne priznaju iz druge ustanove..Ima ko iskustva s tim?
    Prije nisu priznavali spermiograme iz drugih klinika, a mislim da ne priznaju ni sada. Nazovi pa pitaj da budeš sigurna.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kristina ja mislim da ovisi o procjeni doktora. Ja sam prošle godine dobila gonale. Još malo pa idem po lijekove za postupak u 5. mjesecu i nadam se da će biti gonali... na menopure sam jednostavno loše reagirala.

Ja sam svaki puta lijekove sama davala, stvarno mi nije bilo praktično ići na hitnu ili u petrovu svaki dan i to još oko 5-6. Nije teško, ima i tema na forumu, samodavanje injekcija se zove, pa možeš dosta korisnih tips & tricks naći

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

milasova, ja sam baš ovaj tjedan bila na prvom pregledu... javiš se sestri i ostaviš nalaze koje imaš, čekaš i onda te pozovu unutra gdje ti napišu tvoju povijest bolesti. Mene je dr pitao koji je dan ciklusa pa s obzirom da sam bila u sredini ciklusa, odmah me pregledao i napravio uzv da provjeri ima li ovulacije. Nakon toga ti kažu što ti slijedi. Uglavnom, nema straha, stvarno mogu reći da su svi srdačni i susretljivi.
    miny ja našla jedino ovo na netu: Ambulanta zavoda za humanu reprodukciju (Glavna zgrada, ambulanta Zavoda za humanu reprodukciju, prizemlje)
    E-mail: predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
    Informacije na tel. 01 4604 723

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da se i ja javim na ovu temu.
    Naš sinek je stigao prije par dana i sve pohvale na račun dr. Kasuma, ali i ostalih doktora i sestara na CEF-u!
    Svim curama puno sreće u postupcima i sretne završetke poput našeg

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova, mi smo imali spermiogram od privatnika, pa prof. R. nije tražio da ponavljamo kod njih. Dobit ćeš popis pretraga koje trebaš obaviti i to ti je to za prvi put.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma super ak je tako..imam papu ,briseve i ostalozuu s popisia tak da mislim da imam sve...jedino nemom hormone pa ne znam hoce li me to odmah traziti..a budem vidla ..sve to bu dobro na kraju

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da se i ja malo javim...
    Svima novima velia dobrodošlica i da čim prije budete ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja se nadam da sam se e.coli rjesila ali nista od brisa do poslije uskrsa. Pa onda u petrovu pa da vise dobim te klomifene ili kaj vec. Ali ovaj mjesec sam imala ovulaciju sto nije slucaj kod mene,tak da se ocito nekaj poboljsalo s mojim prolaktinom.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo me. bila sam u petak i jučer na ultrazvuku.....uglavnom, ovulacija je bila, jučer su odmrzavali....danas moram oko 11 zvati, da mi kažu imamo li transfer!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A nadam se da me prof.R nece traziti da ponovimo spermiogram..a od nalaza imam bas sve osim hormona..samo da me upisu za lijekove,daj boze..
    Hvala na pomoci

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! Evo ja se upravo vratila iz Zagreba, i da odmah podjelim radosnu vijest..danas sam dobila sve ljekove (ima ih ko da ljekarnu otvaram )s obzirom da sam danas na 25. dan ciklusa odmah danas startam u 17 sati sa decapepty-om, od 2.-4. dana ciklusa dodajem 3 amplule gonala, a onda od 5.7. po 2 ampule gonala, 7. dan moram na ultrazvuk pa završna ovitrell, totalno sam uzbuđena..aaaaaaaaaa naravno da sam zaboravila pitati da li za ultrazvuk trebam uputnicu ili ne? da ne komentiram svakoj posebno držim palčeve i da sve ide kako ste si zamislile!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! Evo ja se upravo vratila iz Zagreba, i da odmah podjelim radosnu vijest..danas sam dobila sve ljekove (ima ih ko da ljekarnu otvaram )s obzirom da sam danas na 25. dan ciklusa odmah danas startam u 17 sati sa decapepty-om, od 2.-4. dana ciklusa dodajem 3 amplule gonala, a onda od 5.7. po 2 ampule gonala, 7. dan moram na ultrazvuk pa završna ovitrell, totalno sam uzbuđena..aaaaaaaaaa naravno da sam zaboravila pitati da li za ultrazvuk trebam uputnicu ili ne? da ne komentiram svakoj posebno držim palčeve i da sve ide kako ste si zamislile!!!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bili - oprosti ako si već negdje napisala...kod kojeg si liječnika?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kod dr.Pavičić ali jučer s obzirom da je ona na godišnjem mi je bila dr.Šprem odnosno onaj mladi doktor za kojeg ne znam kako se zove ali ima jaki glas i zbog naglaska mi se čini da nije iz Zagreba (ili se možda varam).On mi se čini skroz ok.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    bili - oprosti ako si već negdje napisala...kod kojeg si liječnika?
    Kod dr.Pavičić ali jučer s obzirom da je ona na godišnjem mi je bila dr.Šprem odnosno onaj mladi doktor za kojeg ne znam kako se zove ali ima jaki glas i zbog naglaska mi se čini da nije iz Zagreba (ili se možda varam).On mi se čini skroz ok.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure, koja se u zadnje vrijeme naručivala i od kada postoji limitirani broj postupaka po mjescu u petrovoj, ja danas bila pa sam u šoku. Od kada je to?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

luna 1...šta su ti rekli? ja sam se liječila...i rekli su mi kad imam dobre briseve nek dođem 8-10 dan....ja se liječila od 10. mjeseca prošle godine...i sad sam se pojavila s uputnicom za postupak 10. dan ciklusa. Jel to možda jer je sekundarni!?? nitko mi nije spominjao ništa...niti za čekanje niti za ograničavanje postupaka. Ali sam tamo skužila da je moja doktorica...pretrpana i uopće ju nisam vidjela, svaki put je bio netko drugi.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zato pitam jel ko još to tamo doživio i vidio to naručivanje i tu bilježnicu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cini mi se da je to standardni postupak. Cekanje je otprilike 6 mj. Ja sam trenutno u 2. postupku IVF-a (u sijedu sam dobila ljekove i sad cekam M), oba postupka sam cekala cca 6 mjeseci.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za prvi i drugi postupak čekala po 5 mjeseci. Za sekundarni sam čekala 3 mjeseca ali razlog je taj što je bilo ljeto i nisam bila stimulirana injekcijama već klomifenima pa bi vjerovatno to išlo i prije da nije bilo ljeto i godišnji. Meni je isto rečeno da postoji ograničeni broj postupaka jer oni mjesečno dobiju i ograničenu količinu lijekova od HZZO-a, pa mi to sve ima i logike.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

9 MJ prošle godine išla u stimulirani, u 11 po smrzliće. Sada skupila sve nalaze i očekujem postupak u 4 mj, jer mi je Kasum rekao da dođem nakon 6 mj. Došla s svim nalazima urednim i uputnicom za bolničko liječenje u slučaju da mi odmah da lijekove ili ako ne prepostavila sam idući mjesec. I on mi unutra kaže da može ovaj mjesec stimulacija da nema ništa protiv da odem sestri i dogovorim se s njom. Ja kod sestre a ona izvadila bilježnicu i kaži mi da imaju ograničan broj postupaka neznamn više 80 ili 60 sva sam u šku eto još se nisam prestala tresti. I ja njoj kažem da ne vjerujem i okrene mi biljžnicu i sve sama imena za postupaka cura i lista ona i dođe do 10 mjeseca i kaže mi da ima slobodan termin. Da dođem u 9 po lijekove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •