Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure u koje vrijeme ste zvale petrovu da javite ishod bete?
    zovem ih od jučer i nikako ih ne mogu dobiti.

bili držim fige.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 27.04.2012. at 09:19

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo vratila se sa prvog ultrazvuka,folikuli su vel.12,13 da li je to dobro? Bio je prof.V i bio je tih pa ga pola nisam razumjela,ali sestra mi je rekla da je dobro za osmi dan ciklusa! Vadila sam krv i moram zvati za rezultate poslije 13h . Zašto se vadi estradiol,šta se iz toga vidi?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kristina1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo vratila se sa prvog ultrazvuka,folikuli su vel.12,13 da li je to dobro? Bio je prof.V i bio je tih pa ga pola nisam razumjela,ali sestra mi je rekla da je dobro za osmi dan ciklusa! Vadila sam krv i moram zvati za rezultate poslije 13h . Zašto se vadi estradiol,šta se iz toga vidi?
    evo ti ovdje na temu nešto o tome:
    http://forum.roda.hr/threads/54647-Estradiol-u-IVF

može se zaključiti na broj zrelih folikula, koliko ih imaš, jel doktor što rekao? I jel vi dobivate te nalaze kad vadite estradiol ili oni to zadrže u bolnici? Dr. V je dr. Vrčić pretpostavljam?

milasova8, tvoj nalaz spada u zadovoljavajuću plodnost, to je ok ali zar vam na nalazu ništa ne piše, nema referentnih vrijednosti?
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.04.2012. at 12:03

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    cure u koje vrijeme ste zvale petrovu da javite ishod bete?
    zovem ih od jučer i nikako ih ne mogu dobiti.

bili držim fige.
    Draga Ayan, ne znam da li si u međuvremenu dobila nekog iz Petrove za betu, meni su rekli da zovem biologa na 01/4604-763, htjela sam te pitati za ishod ali mislim da vidim u potpisu ........ nisam pogriješila?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ayan, ne znam da li si u međuvremenu dobila nekog iz Petrove za betu, meni su rekli da zovem biologa na 01/4604-763, htjela sam te pitati za ishod ali mislim da vidim u potpisu ........ nisam pogriješila?
    uspjela sam dobiti danas oko pol dva.
    dobila sam termin za konzultacije tek 19.6., ali nema veze, do tada ćemo probati s kućnim radinostima, pa ćemo vidjeti kaj će biti.

da, beta je negativna, ali to je tako, moram priznati da su se više ražalostili ljudi oko mene, osobito mm, nažalost postoje stvari na koje ne možemo utjecati. prihvatiš i kreneš dalje.
    a i znala sam da nije dobro kaj sam taj dan vidjela marka grubnića iz tramvaja, (šala mala, moramo se smijati i šaliti bit će nam lakše).

btw, sad očekujem od tebe da popraviš statistiku na temi.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 27.04.2012. at 20:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •