Stranica 29 od 111 PrviPrvi ... 1927282930313979 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Puno, puno hvala svima, simptomi su onako onako, malo zaboli pa opet pusti, ma neznam ni sama više....ali s obzirom da sam na poslu vrijeme brže prolazi i manje se zamaram s tim biti će kako treba biti....mislim velika beta hahahahaha idem popodne pa ću Vam javiti naravno kad saznam rezultat.
    Kristina1977 kako si ti? ništa ne pričaš kako je prošao transfer...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, samo hrabro! Svi cekamo s tobom....

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Transfer je prošao OK,malo sam odležala i krenula dalje koda ništa nije bilo. Bolova nemam(za sad),a od simptoma su prisutne samo bolne grudi(nadam se da je to dobar znak). Transfer je radio doktor Čanić i imam samo riječi hvale za njega. Embriolog je rejao da su vratiti jedan odličan embrij ali nisu rekli koliko stanica pa ništa neznam,a pošto je bila subota otpusno pismo će mi poslati poštom! Danas mi je 3DPT i još imam pun za izgurati do pozitivne bete Još ovaj tjedan GO,a onda se vraćam na posao!
    Da li su vama na transferu govorili koliko stanični su vam zameci?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutros vadila progesteron.2dc
    Rekli su mi javit se iza 13h da ce mi reci sto dalje.
    Na popisu su mi 2gonala danas u 17h.
    A sad ne znam sto ce biti kad nazovem.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aha moraš zvati tamo za nalaz i onda će ti reći da li pikaš?ako sam ja dobro shvatila....

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure pomagajte!
    Psiholog i pravnik.. ja sam nekako mislila da ćemo to sve odraditi na Šalati, ali ne.
    Prvo idemo sa uputnicama za psihologa na Rebro kod Dr Ladike pa onda na Šalatu kod pravnika
    koliko meni na kraju treba uputnica??
    naručeni za sutra, a ja totalno izgubljena, nije li to sve trebalo biti na jednom mjestu,
    tj... jesam li ja to sve dobro shvatila, išao netko na Rebro pa na Šalatu??

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomagajte!
    Psiholog i pravnik.. ja sam nekako mislila da ćemo to sve odraditi na Šalati, ali ne.
    Prvo idemo sa uputnicama za psihologa na Rebro kod Dr Ladike pa onda na Šalatu kod pravnika
    koliko meni na kraju treba uputnica??
    naručeni za sutra, a ja totalno izgubljena, nije li to sve trebalo biti na jednom mjestu,
    tj... jesam li ja to sve dobro shvatila, išao netko na Rebro pa na Šalatu??
    Draga i mi smo ti išli u obiteljski centar...bilo mi je jednostavnije jer se nalazilo oboje na jednom mjestu.Tako da ti neznam za Šalatu ništa...možda ti se ko javi tko zna!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mi smo isli u obiteljski centar i tamo obavili i jedno i drugo,ali sigirno ti znam da ti treba uputnica samo za psihologa,a sad dali su oni na razlicitim ili istim lokacijama to ti ne znam rec

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jooooj... kako sam ja fulala taj obiteljski centar.
    Na forumu nalazim samo info o pravniku i psihologu na jednom mjestu (u mom slučaju Šalati)...
    A nema mi druge nego sutra ranije na Rebro, pa ako su nas krivo uputili bris na Šalatu..

Uf uf uf... što bliže termin u nas sve više komplikacija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

prava ovčica,meni piše na onom popisu šta mi je sve potrebno za IVF gdje mogu obavit ta savjetovanja,čini mi se da piše Šalata..ali sad nemam taj papir kod sebe,doma mi je..

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa da... i ja imam taj papir i piše Šalata, srijedom od 10 - 13h, pravnik i psiholog,
    ali kad sam nazvala da se naručim, prvo Rebro dr. Ladika pa onda na Šalatu.
    Nit znam kod kojeg pravnika ni di... teta rekla samo dođite kad riješite Rebro.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne se zivcirati, sve ces u hodu saznati ovcice.

Eto, dobih nalaz, progesteron je ok i danas dobivam prva dva gonala u 17h.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem, jesi ti prvi puta u postupku? Zašto si vadila progesteron 2. dc, ne vadi li se on nakon ovulacije tek?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Melem, jesi ti prvi puta u postupku? Zašto si vadila progesteron 2. dc, ne vadi li se on nakon ovulacije tek?
    Jutro,
    Tako sam i ja mislila, ali ne, prvo 2dc prije pikice p4, a onda estradiol.
    Ne smije ti p4 biti visok izgleda, odnosno u ref. stoji da ti mora biti manji od 3,2.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Konfuzija i ja sam vadila sve hormone na 2dc kad sam prikupljala nalaze pa i progesteron...a ne znam...inače vadila sam krv danas i dobila rezultate .....moja beta na 12dpt iznosi 848 sad ću opet u četvrtak da vidim točno kako je na 14 dan pa da javim u Zg, hvala Vam svima na pozitivi

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili,to je iz prve?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija i ja sam vadila sve hormone na 2dc kad sam prikupljala nalaze pa i progesteron...a ne znam...inače vadila sam krv danas i dobila rezultate .....moja beta na 12dpt iznosi 848 sad ću opet u četvrtak da vidim točno kako je na 14 dan pa da javim u Zg, hvala Vam svima na pozitivi

Bili cestitke
    Bas sam sretna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili!!!!! Cestitam od srca!!!! Pa to su dvojceki?!
    Uzivaj samo i mirnu trudnocu zelim

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

je,je iz prve joooj strah me veseliti se, sad opet jedva čekam četvrtak da vadim ponovo krv...ko bi rekao da ću se ja tome veseliti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili veseli se!! Ovo je najradosnija vjest!! Ja sam sretn jako zbog vas,bravo!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bili mislim da nemaš razloga za strah jer beta za 12d ti je fenomenalna! Čestitam

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joj baš mi je drago Bili,nadam se da ću krenuti tvojim putem,nemogu ti opisati koliko se radujem!
    Jesi imala kakve simptome?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bili beta ti je prekrasna! Moglo bi to biti i dvije mrvice koliko su ti zametaka vratili?

Ovčica, koliko se sjećam mislim da za pravnika ne treba uputnica, mi smo to na šalati u onoj zgradi najbliže rampi išli. Samo smo pokucali na vrata nakon psihologa (tak su nam rekli).

Melem sretno s pikicama.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Puno hvala svima!! Kristina1977 i ja se nadam da ću ugledati uskoro tvoju veliku betu, tikki vratili su mi 3 zametka a i genetski imam predispozicije za višeplodnu trudnoću jer tata i stic su bili blizanci ne bunim se samo neka su mi živi i zdravi

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili jupiii!!! Fantasticno! Sad samo mirno cekaj sljedecu betu...i samo pozitiva!!! Pusa!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dr ladika je tek od nedavno na rebru. selili su ih sa salate ali ocito ta informacija nije naznacena i na onom papiru kaj se dobije. za nju je potrebna uputnica za pravnika naravno da ne ( pravnik nije doktor jel...).

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jupi!!! bili čestitam!! Super je čitati lijepe vijesti!! školski do kraja želim!!

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Daklem... bila danas pa evo info za buduće početnice:
    - trebaju vam dvije uputnice (za vas i muža)
    - faksirati uputnice na 48 11 703
    - nazvati sutradan 23 76 390 i tražiti termin
    - prvo se ide psihologu na Rebro (nije više sve na Šalati) na ugodan razgovor
    - doktorica ispiše nalaz, vratite kartone na šalter i idete dalje
    - sljedeća stanica Šalata (zgrada preko puta Medicinskog fakulteta)
    - tamo tražite pravnicu Horvat (ili koga vam već kažu)
    - pravnica ispiše potvrdu, nasmije se s vama kako je to zapravo besmisleno (te potvrde)
    - i gotovo....

Mi smo riješili sve nalaze koje su nas tražili i sljedeću srijedu trebamo u Petrovu, ali mislim da će nam
    odgoditi postupak jer neki doktori u Vinogradskoj nisu zaslužili da se tako zovu i nisam dobila sve nalaze koje su
    u Vinogradskoj naknadno tražili.. Hladno mi je doktorica rekla da nesmijem na postupak dok ne provjeri nešto i
    da će ona to po hitnom postupku i onda ništa. Onda ja dva tjedna nju tražim, zovem i ona ništa, a kad sam ju
    napokon dobila - ona se mene ne sjeća....
    Neznam jednostavno što reći dr u Petrovoj, zabrljala sam...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Prava ovcice, nisi ti nista zabrljala, ak je netko zabrljao onda je to doktorica koja nije odradila svoj posao, koju si nazivala i trazila 2 tjedna i na kraju te se ne sjeca... Sve tako lijepo objasni i kad dodjes u Petrovu, nemoj si nista predbacivati...

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovčico,
    što ti nedostaje ili da te pitam što imas?
    ja sam svoje papire predala prije 2 tjedna, u postupku sam, znam gdje ih predaješ i mozda ti mogu pomoći.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čovjek bi rekao da su 4 mjeseca i više neg dovoljna za skupiti sve nalaze, ali kad
    vas u 2 mj naruče za 5... e tu počinju problemi.
    Trebala sam nešto napraviti, istući ju, u najmanju ruku
    Sve ću ja objasniti, ali neće me niti doktor pustiti u postupak dok nju ne riješim.
    Imao netko sličnih iskustava, hoće me odgoditi za par tjedana dok ne dobijem
    nalaze ili to ide automatski na duze vrijeme?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zbunjujes me..
    Znaci, ti ides u Petrovu, imas sve nalaze koji trebaju s popisa?
    Kakve veze ima Vinogradska?
    Kakv nalaz ti nedostaje?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zbunjujes me..
    Znaci, ti ides u Petrovu, imas sve nalaze koji trebaju s popisa?
    Kakve veze ima Vinogradska?
    Kakv nalaz ti nedostaje?
    Imam sve nalaze koje je dr iz Petrove tražio, ali ne napomenuh da imam čvorove u štitnjači i to svake godine
    kontroliram - pregled, UZV i hormoni (koji mi btw trebaju i za Petrovu) i sve dosad bilo sve ok. Međutim, sad sam
    dopala u ruke nekoj novoj doktorici koja sumnja na nešto i fino me uplašila kako ja ne smijem u postupak dok ona
    to ne provijeri, kako nesmijem ostati trudna, ona će to po hitnom postupku riješiti... to je bilo 24.04.
    Otada ja nemogu doći do nje... dobila ju jednom da bi mi bezobrazno odbrusila da tko sam ja da ju vijam po bolnici...

Nemogu vam objasniti koliko mi je muka od doktora i svega što mi se događa.
    Možda je i bolje da mi dr u Petrovoj odgodi postupak jer sam pod tolikim stresom da to možda nebi bilo niti zdravo..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam sve nalaze koje je dr iz Petrove tražio, ali ne napomenuh da imam čvorove u štitnjači i to svake godine
    kontroliram - pregled, UZV i hormoni (koji mi btw trebaju i za Petrovu) i sve dosad bilo sve ok. Međutim, sad sam
    dopala u ruke nekoj novoj doktorici koja sumnja na nešto i fino me uplašila kako ja ne smijem u postupak dok ona
    to ne provijeri, kako nesmijem ostati trudna, ona će to po hitnom postupku riješiti... to je bilo 24.04.
    Otada ja nemogu doći do nje... dobila ju jednom da bi mi bezobrazno odbrusila da tko sam ja da ju vijam po bolnici...

Nemogu vam objasniti koliko mi je muka od doktora i svega što mi se događa.
    Možda je i bolje da mi dr u Petrovoj odgodi postupak jer sam pod tolikim stresom da to možda nebi bilo niti zdravo..
    U potpunosti te razumijem.
    Pokusaj se postaviti ovako, nesto sto te prepalo rekao ti doktor , koji se poslije tako pononio.
    Prekrizi i nastavi.
    Kontroliras svake godine, sto je u redu.
    Ja sam ovako napravila:
    Skupila sve papire i predala u Petrovu,a prije toga u poliklinici Leptir kod prof. A.Skare napravila sve potrebno sa uvz.
    Obavezno svom doku kazes za stitnjacu.
    Inace za prijavu u postupak trebaju ti samo navedeni papiri.
    Predaj ih i tako dobivas kosuljicu, hormoni svi ostali ce ti ici u hodu u postupak.
    Znaci prijavis se, da udjes.Ja sam bila pisana u veljaci,a sada idem, nisam izgubila mjesto.
    Bitno je da udjes.
    Kod koga si u Petrovoj?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bili Čestitam ti od srca....Samo hrabro dalje...Moja mama je trojka pa postoji mogućnosti i kod mene da budu blizanci....Sretnooooo

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam danas zvala Salatu za psihologa i pravnika, nije vise onaj broj s papira iz Petrove nego automat izvergla novi broj. Tamo vele da faksiras uputnicu za psihologa, za pravnika ne treba (moze biti jedna s oba imena tj. zajednicka) i onda sljedeci dan zvrcnes da ti daju termin...vec mi se sad cini komplicirano a tek kad krenemo k jednom na Rebro pa k drugom na Salatu...ajoj! Nego curke, gdje ste vi radile one cervikalne briseve, jel to kod vaseg ginica ili treba u Petrovu? Moj ginic je neki smotan tip, kaj god ga pitam - nema pojima...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas zvala Salatu za psihologa i pravnika, nije vise onaj broj s papira iz Petrove nego automat izvergla novi broj. Tamo vele da faksiras uputnicu za psihologa, za pravnika ne treba (moze biti jedna s oba imena tj. zajednicka) i onda sljedeci dan zvrcnes da ti daju termin...vec mi se sad cini komplicirano a tek kad krenemo k jednom na Rebro pa k drugom na Salatu...ajoj! Nego curke, gdje ste vi radile one cervikalne briseve, jel to kod vaseg ginica ili treba u Petrovu? Moj ginic je neki smotan tip, kaj god ga pitam - nema pojima...
    Draga sve radiš kod svog ginekologa, i bris i papu isto...ja sm ti psihologa i pravnika obavila u obiteljskom centru pa mi je bilo puno jednostavnije.

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi obavili u obiteljskom centru,bez uputnice i čekanja!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam isto, u jednom jutru bez uputnice obavila u obiteljskom u Preobrazenskoj.
    Parkirali u garazi Cvjetnoga i za 45min pili kavu, s dobivenim papirima na suncu.
    Papire predala , u postupku sam i sve ok.
    Tako da ukoliko imate sumnje da vam papiri nece iz obiteljskog biti prihvaceni, nema straha, nisam ni prva, a ni zadnja, kao sto vidite po curama.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mm u petak poslalo mail u Obiteljski centar jer sam ih ja zvala 3 dana za redom uzaludno ali od odgovora na mail ni traga ni glasa. Melem, kako ste dosli do njih i koliko ste cekali da vas naruce?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mm u petak poslalo mail u Obiteljski centar jer sam ih ja zvala 3 dana za redom uzaludno ali od odgovora na mail ni traga ni glasa. Melem, kako ste dosli do njih i koliko ste cekali da vas naruce?

i mi smo išli u Obiteljski centar, zvala telefonom odmah mi se javili i naručili nas za neka 3 tjedna..sad baš ne znam koji je broj,bacila sam papirić...

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Telefonski, na webu pronasla telefon.
    Javili se odmah, 10 dana.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga ovcica, bas imas peh s tom doktoricom...al nemoj klonuti duhom, sve im lijepo objasni u Petrovoj, bude ti doktor najbolje rekao kako dalje... I nemoj se zivcirati, sve se dogadja s razlogom, tako ja sebi uvijek kazem pa mi bude lakse
    A sto ti je na kraju rekla ta doktorica, kad ce biti gotovi ti dodatni nalazi?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A sto ti je na kraju rekla ta doktorica, kad ce biti gotovi ti dodatni nalazi?
    Što mi je rekla, heh... kad sam ju dobila nakon dva i pol tjedna rekla je da se ona ne sjeća mojih nalaza, nek
    ja to ponovo dostavim glavnoj sestri da će ponovo pogledati. I jesam. Prekjučer. I otada opet nemogu
    doći ni do doktorice ni do sestre. Tako da ništa neznam, ni kad ću na pretrage, ni kad će biti nalazi...
    a voljela bih znati barem datum da znam reći dr u Petrovoj, da možemo okvirno dogovoriti novi datum, ali eto..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

O, Bože..ti doktori isto...šta sad to znači prava ovčica, da ti postupak u 6 mj.propada?!

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa vjerojatno jer ovdje još nisam ni došla do doktorice, a kamoli dobila datum da
    odradim pretrage, samim tim nebo zna kad će biti nalazi.
    Strah me samo da nas ne odgode na nekoliko mjeseci.
    Sve ću znati u srijedu.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prava ovčica, a nikako te pretrage ne možeš negdje drugdje obaviti? da ti ne odgode postupak...privatno ili nešto ne znam....
    jja danas nisam išla vaditi betu ponovo, u noći me primio strašan proljev i nisam se do nedugo maknula s wc-a, idem sutra ujutra pa makar na sve 4.nadam se samo da je sad sve ok...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bili,ja baš razmišljam o tvojoj beti danas...
    bit će ok,ne boj se...i sutra očekujem lijepo duplanje...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I to sam provjerila.... te pretrage bi me došle minimalno 1.600 kn, ali ako ne uspijem ništa riješiti do srijede,
    nazvat ću tu privatnu kliniku i dogovoriti datume. Nema druge. Ali barem ću znati reći dr u Petrovoj s kojim datumima
    možemo očekivati nalaze.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bolje platit 1600 kn nego da ti.odgode postupak za ko zna koliko mjeseci...uf,uvijek se nesto zakomplicira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •