Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da, nije ni meni baš jasno što je pjesnik time htio reći.
    Koji je na kraju zaključak s Ovitrelom? Zadnji put sam ga sama kupila jer su rekli da će mi se inače to računati u potrošen postupak a onda se tu na forumu pisalo ministarstvu i ako sam dobro shvatila, trebali bi mi ga dati u bolnici bez da se to računa u išta ili se računa pod postupak ako će ići inseminacija?
    Totalno sam zbunjena a nebi da me preveslaju.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nije ni meni baš jasno što je pjesnik time htio reći.
    Koji je na kraju zaključak s Ovitrelom? Zadnji put sam ga sama kupila jer su rekli da će mi se inače to računati u potrošen postupak a onda se tu na forumu pisalo ministarstvu i ako sam dobro shvatila, trebali bi mi ga dati u bolnici bez da se to računa u išta ili se računa pod postupak ako će ići inseminacija?
    Totalno sam zbunjena a nebi da me preveslaju.
    Nemoj dati da te zastrašuju u bolnici. Meni su u prvoj inseminaciji dali Ovitrelle i rekli da ga računaju u jedan od 6 postupaka. Ja sam nakon toga digla paniku, pisala u HZZO i na ministarstvo i dobila dopis u kojem jasno piše da se u onih 6 postupaka ubrajaju samo lijekovi menopur i gonal. Ovitrelle se nalazi na listi osnovnih lijekova i bolnica ti ga je dužna DATI u postupku, bez da ti ga računa u postupak.
    Ako si sama kupila klomifen ili Ovitrelle, javi se HZZO-u i traži povrat sredstava, jer imaš pravo na njih!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •