Stranica 33 od 112 PrviPrvi ... 2331323334354383 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem sretno, znam da si sad možda ili već na redu ili gotova ali nema veze, mislim na tebe i navijam za puno lijepih js i čim jači prošek Inače čini mi se da su s tim koktelčićem i na meni šparali ja sam osjetila svaki ubod, ali nema veze isplatilo se sad idem nekaj papati opet, moje mrvice su očito jako gladne od jutra...samo mi se spava i non stop sam gladna, ako tako nastavim do jeseni sam ko balon ali nema veze...ima kum viličara )))))

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Samo ti papaj, bili, skinut ćeš to sve kad krenu mučnine. (Ih, ja baš znam čovjeka utješiti.)

Melem, sad kako bude, a ubuduće šlafrok sa džepićem, jesmo se razumjeli?
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 19.05.2012. at 10:00

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sretno melem

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curkice,
    Eto me...5js!!!! 8komada 3 bila prazna, 5 zrelih.
    Molila sam za jaci prosek, bila sam sama, jedina aspiracija danas.
    Osjetila sam nesto,ali sada kad razmislim, bila sam grogi da se nist ne sjecam, samo budjenja u sobi.
    Za vrijeme asp. dok je nesto promijenio ton, mora da sam bila nemirna, ali se ne sjecam.
    Tak da je to proslo ok.
    Sad sam dosla k sebi,nema mucnine,nema bolova,nema krvi.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ti papaj, bili, skinut ćeš to sve kad krenu mučnine. (Ih, ja baš znam čovjeka utješiti.)

Melem, sad kako bude, a ubuduće šlafrok sa džepićem, jesmo se razumjeli?
    U jednom dzepu gace, u jednom sokne.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma krasno Melem! Bitno da je sve dobro prošlo

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pet je dobro tikki?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pet je super melem lijepo će biolog izabrati tri najljepše i da vidiš tuluma u labu! Ima da za 17-18 dana svi skačemo od sreće zbog tvoje bete!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Melem ja imala 6 j.s., 3 embrija vratili i evo nas 25 tt

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure vadila betu danas 14DPT 457,9,znači poduplala se ,nadam se da će i dalje rasti!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nema me pola dana i sve samo lijepe vijesti..bravo cure, Melem vidim fini koktelčić u ti dali bravo baš mi je drago radi tebe, 5 je odlično, ja sam ih imala 6 i od toga su samo 3 bile dobre, sve se oplodile, 3 vratili i evo vidiš rezultat
    Kristina ma ja sam znala da će se poduplati baš sam sretna onako od srca. Sad samo polako uživaj i dalje i sve će biti super još malo pa ćemo razmjenjivat slikice rasta trbuščića.
    Još sad kad nam se i Melem pridruži uuuu
    Konfuzija mislim da me te mučnine i očekuju uskoro, danas sam imala prvi onako jači "napadaj" mirisa..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala curke na lijepim zeljama, znate da sada iscekujem sto ce mi ujutro reci
    Kristina1977 cestitam bas lijepo duplanje.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Samo hrabro! Bit će dobro.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem,eto i uspjesno si punkciju odradila,sad navijamo za uspjesnu oplodnju i transfer
    Kristina,jako lijepe vijesti,uzivaj u trudnoci..pusa

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nisam mogla baš spavati ovu noć, sigurno radi party-a u labu u Zagrebu čekamo vijesti Melem!! pusaaa

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Upravo je mm zvao,
    Onak mislila sam on ce biti manje uzbudjen..koja kriva pretpostavka.
    Uglavnom,
    Sve je ok, oplodjene su, rekli su da zovemo sutra u 11h da ce nam reci kada ce biti transfer 3 ili 5 dan.
    Mm je pokusao saznati koliko i sto, pa je rekla da ne daju preko telefona takvu inf.
    To znaci da je to to?
    presla sam i tu stepenicu, odnosno presli smo sada bolje reci...jer i mm ima tu zasluga.
    Znaci bit ce transfera?

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bravo Melem33 nadam se da će biti uspješan trasfer i da ćeš nam biti uskoro lijepa i trbušasta!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo me,
    Upravo zvala, kratko sve je odlicno, ali bi ona da je transfer 3dan, odnosno sutra, na osnovi mojih godina?!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

OO znači sutra je dan"D". Super, valjda si već sad nestrpljiva, i ja sam imala transfer 3.dan, sve će biti super!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me,
    Upravo zvala, kratko sve je odlicno, ali bi ona da je transfer 3dan, odnosno sutra, na osnovi mojih godina?!

Melem,
    sretno na transferu!

a ja stara teta, uvijek trznem kad se godine spominju.
    draga, koje su to tvoje godine koje uvjetuju raniji transfer tj. transfer 3. dan?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala bili, treba mi!
    Onako, sutra je dan D, kada sam bila na aspiraciji, bile su samnom cure u sobi s transfera.Onako kao dosle kod kozmeticarke, dodju, odu...sve peace of cake.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Melem,
    sretno na transferu!

a ja stara teta, uvijek trznem kad se godine spominju.
    draga, koje su to tvoje godine koje uvjetuju raniji transfer tj. transfer 3. dan?

35 godina s AMH 38.
    Pa sad ti vidi?!
    Mozda sam ju nesto krivo shvatila, rekla je sve je odlicno...onak kao da me smiri?!
    Ne kuzim...ja sam realka, reci mi sto i kako...nemoj ti meni odlicno

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Na osnovi godina?! E, ovo prvi put čujem.
    Transfer se planira 5. dan, tj. u fazi blastociste, ako ima dosta zametaka koji se jako lijepo razvijaju, te ako klinika ispunjava kadrovske i tehničke pretspostavke za uzgoj zametka do faze blastociste.
    Ako je manje zametaka i/ili nisu baš impresionirali razvojem, ili klinika ima takvu politiku, zameci se vraćaju 3. dan, a ponegdje čak i drugi.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Na osnovi godina?! E, ovo prvi put čujem.
    Transfer se planira 5. dan, tj. u fazi blastociste, ako ima dosta zametaka koji se jako lijepo razvijaju, te ako klinika ispunjava kadrovske i tehničke pretspostavke za uzgoj zametka do faze blastociste.
    Ako je manje zametaka i/ili nisu baš impresionirali razvojem, ili klinika ima takvu politiku, zameci se vraćaju 3. dan, a ponegdje čak i drugi.
    Draga u kojoj si ti fazi???Oboje smo u 6 mjesecu pa se možda sretnemo!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga u kojoj si ti fazi???Oboje smo u 6 mjesecu pa se možda sretnemo!
    Ja sam u vrlo nervoznoj fazi . Ovaj tjedan idem po lijekove, pa onda sredinom 6. počinjem s pikanjem, ili možda i ranije, ne znam kakav će mi protokol točno biti. Prvi put nisam bila ovako živčana, možda zato što nisam znala točno u što se upuštam... Kada ti počinješ?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

melem, hvala na odgovoru

sretno, neka ti ovo bude dobitni postupak.

amh 38? 38 pmol/l? pa to je optimalna plodnost po tablici vrijednosti, istina godine igraju dosta veliku ulogu u prognozi uspjeha ivf-a, ali taj amh je isto odličan prognostički pokazatelj.

... jedino ako 38 pmol/l nije radi policističnih jajnika.

moj amh je prije godinu dana bio 24,4 pmol/l. svi su govorili-odlično, sa obaveznim nastavakom... ali malo ti to znači jer imaš 40 godina...
    ali eto uspjela od prve.

sretno Melem

a konfuzija je objasnila kako to ide sa transferom3. ili 5. dan
    Posljednje uređivanje od Inesz : 21.05.2012. at 16:03

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da cure, to je i moje vidjenje situacije s 3 i 5 dana, tako da me zbunila biologica s ovim.
    Ja sam ju direktno pitala, da sto su se prestali dobro razvijati, kada su jucer bili za 3 ili 5, a danas je 3?
    Jer bilo je 5. Zrelih js.
    Znaci jedino objasnjenje je da se ne razvijaju bas naj.
    Na to mi odgovorila da su odlicno,ali da u dogovoru s dokom ih vracaju 3dan radi niza faktora ukljucujuci godine pacijenta??I da uvijek kazu da ce vidjeti 3 ili 5, a moja frendica koja je sada pred porodom, rekla je da su njoj odmah drugi dan rekli da je 3 dan transfer.
    Koliko ih je oplodjeno ne znam, jer ne zele reci na telefon.
    Zasto to?
    Mislim nije fer, prolazimo svasta u tim postupcima, mozemo podnijeti istinu, kakva god bila.
    Uglavmom, eto treci je dan...sve ok, ali kakve veze imaju moje godine??
    Inesz
    Nemam PCOS...valjda bi mi to netko spomenuo kad tad, vise nist ne znam.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure moje drage, ja bila na putu 2tj i sad mi treba da sve pohvatam. Vidim da ste vrlo aktivne zadnje vrijeme

Prvo čestitke bili i kristina1977!!!

Melem33 uvijek su telefonski škrti na riječima i to me jako živcira ali na transferu ti sve kažu. Držim ti fige!!!

Svim ostalima ~~~

Ja sam danas bila u Petrovoj i ostala šokirana. Novi postupak tek u veljači 2013g! Sve nove hormone moram vaditi i kad sve skupim moram na kontrolu doći.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zasto tako dugo do novog?

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I ja se pitam?! Doktorica mi je rekla da pošto sam već bila da bi trebala ranije doći na red da me sestra stavi na listu a ona mrtva hladna rekla da se vidimo u 02/2013 jer me nema di prije staviti!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pa to je strasno, najiskrenije, pa to je 9mj cekanja?!?koja ti je dok?
    Idi k njoj i reci joj.
    Posljednje uređivanje od Melem33 : 21.05.2012. at 19:20

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Uf to je baš dugo čekanje samo, ne znam baš ni kako ranije doći do doktora kad te zapravo sestra mora pustiti doktoru, a to ne možeš bez uputnice... Ali 9 mjeseci je baš dugo. Mi kad smo krenuli je bila lista oko 4 mjeseca.

Melem, sretno sutra

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kod dr. Pavičić sam. To je ukupno 12mj bez postupka jer sam bila u veljači ove godine. Mislila sam odmah obaviti sve pretrage koji mi je napisala pa kad sve skupim doći do nje pa vidjeti. Možda bar koju inseminaciju ili prirodni ivf napraviti ako za to nema isto lista čekanja. Tek toliko da nešto poduzimam. Godina dana bez postupka mi je stvarno too much.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da, možda probate dogovoriti neki prirodnjak ( mislim da je ona ok po tom pitanju), pogotovo ako ti imaš redovite ovulacije. Inače je dosta teško uloviti stanicu u prirodnjaku.
    Posljednje uređivanje od tikki : 21.05.2012. at 19:42 Razlog: Tipfeler

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tocno tako godinu dana bez postupaka je stvarno previse.
    Nema nikakvog smisla.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ajme,sad sam i ja u bedu..9mj. je stvarno dugo za čekati.
    Melem,lijepo se provedi sutra!ja pamtim transfer kao jako zabavan dan,bilo nas je 6 cura a sestra irena je čak i popila kavu s nama.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ajme,sad sam i ja u bedu..9mj. je stvarno dugo za čekati.
    Melem,lijepo se provedi sutra!ja pamtim transfer kao jako zabavan dan,bilo nas je 6 cura a sestra irena je čak i popila kavu s nama.

Bas se veselim, iskreno..da ih lijepo mogu sve pitati..a cuj, znatizeljka sam.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nemam baš redovite ovulacije, ciklus mi je svakakav, pa u biti neznam koliko bi prirodni uopće imao smisla. Možda da se ubaci koji lijek na moj trošak... Neznam... Vidjet ćemo... Sad se bacam na skupljanje uputnica i što prije opet se naručiti kod nje.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sto se tice te liste,ja sam bila na konzultacijama koncem 3.mj. I zapisanana za postupak u 10/2012.. Ali to sam si nekak objasnila time sto ne rade 7 i 8 mj..ali ovo je stvarno previse..

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam bila u prirodnom, sekundarnom u ožujku.......konzultacije smo dobili 04.06. isto kod Pavičić...a sestra mi je pisala postupak u prosincu uz objašnjenje....možda ti doktorica kaže ranije!!! i baš sam neki dan listala po kalendaru...dugo...puno listova sam morala okrenut do prosinca......i zaključila...koliko je to jadno...koliko moram čekati..za novu priliku. baš tužno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zrinkič,znam kako ti je..tužna sam dok čitam vaše liste čekanja,a tko zna kad budem ja došla na red mene je bacil u bed doktor sad kad nam je rekao da se trudnoča nakon kiretaže nikako(s duplim nikako)nesmije dogoditi u narednih 6mj.čitam tu po forumu kak se tjelo oporavi skroz nakon 2-3 ciklusa,a neke žene zatrudne odmah u prvom,vjerojatno od stimulacije još je ostalo hormona u organizmu..meni su jajnici 2mj. nakon pikanja menopurom još dupli.i sad se mi moramo prvi put u životu paziti.htela sam te pitati za prirodni postupak,navodno ne ulazi u onih slavnih 6 besplatnih,a dali te ičim stimuliraju(bar klomifen) ili skroz ničim?mislim,kad ne koristim menopure,gonale,vjerojatno i nema neke duge liste čekanja.ili se varam?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nema me neko vrijeme i vidim da je ovdje pravi baby boom.
    mislim da ću više boraviti tu s vama jer možda virus trudnoće pređe i na mene.

čestitke svim novopečenim trudnicama, i vibrice za nas ostale koje bi se rado pridružile.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Eto vratila se iz Petrove,
    2 su js, jedna 8st, a jdena naprednija od te ima puno stanica, kaze biologinja da ne broji.
    I onda dodje do transfera, a kateter ne prolazi,pa injekcije normabela, za sat ponovo i ne prolazi.
    Narucili su me 5 dan.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se pitam?! Doktorica mi je rekla da pošto sam već bila da bi trebala ranije doći na red da me sestra stavi na listu a ona mrtva hladna rekla da se vidimo u 02/2013 jer me nema di prije staviti!
    veljača 2013??????

Jesu li oni normalni?? Ja ću promjeniti kliniku, čini mi se. Na VV se čeka 2-3 mjeseca max, i to se lijepo dogovar sa doktorom, a ne vode sestre glavnu riječ...

Grozno. Baš me zanima što će meni reći idući ponedeljak....

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bok curke
    evo opet mene malo laptop mi krepal pa me nema
    uglavnom danas sam popila klomifen do kraja pa me sutra ceka ultrazvuk, pa nadam se da ima koji folikul na vidiku

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

2 su js, jedna 8st, a jdena naprednija od te ima puno stanica, kaze biologinja da ne broji.
    I onda dodje do transfera, a kateter ne prolazi,pa injekcije normabela, za sat ponovo i ne prolazi.
    Narucili su me 5 dan.
    Melem, baš mi je žao što nisu uspjeli transfer napraviti sad ti iz sveg srca držim fige da mrvice budu krasne blastice 5 dan i da se lijepo ugnjezde!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Narucili su me 5 dan.

ajme melem,pa kak nije prošao.kaj to znači,da je grlič jako stisnuti,ne razmem..a opet,nek se fino i dalje razvijaju u onoj njihovoj hranjivoj tekućini,pa će ti preksutra vratiti velike,jake i snažne mrvice!nemoj se brinuti,sad znaš da ih imaš i da te čekaju

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem sve će biti ok, ne brini one će se lijepo povećati i ojačati i sve će završiti sretno držim palčeve i mislim na tebe.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajoj, Melem! Znači izmučili su te. To se i meni desilo na zadnjem transferu ali su ipak na kraju uspjeli nakon par sati i par boca infuzije i pikica raznih za opuštanje. Sad će ti lijepo vratiti blastice a prije transfera će te možda dobro omamiti. Sretno

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Javio mi se moj dok, sutra ce on to lijepo vratiti.
    Neka je samo do tog grca i sve ce biti ok, malo normabela i sve super.
    On ionako to radi sa uzv-om.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •