Stranica 41 od 111 PrviPrvi ... 3139404142435191 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hehehe..baš slatko,bili..samo neka oni rastu..2,5 cm-bubice male..preslatko

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Aj BIli.....čuvaj mrvice Baš sam sretna!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Budem vidjela šta kaže moja doktorica..ja pitala svog privatng ginekologa on kaže da za sada on nema ništa s tim tak da imam otpusno pismo pa ćemo vidjeti koliko će mi dati doktorica...ja sam do transfera bila na godišnjem

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Uh curke punog mjehura... cura koja je bila s menom na transferu je trebala biti punog mjehura, došla je na red tek poslije 12 sati jer je dr. imao neke hitne slučajeve, jadna bilo mi je tako žao...svako malo otišla popiškiti par kapi jer je mislila da će joj mjehur puknuti, pogotovo kako je sve nadraženo još od punkcije... Nadam se da koja od vas ide punog mjehura da će odmah doći na red i da možete dugo "držati".. a ne znam kako joj je bilo poslije, kad ležiš tamo i miruješ ona je jadna valjda odmah trčala na wc...Nažalost ne znam kako je postupak prošao, nisam ju poslije vidjela...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma na prvu mi je to bilo full čudno, što drugi dr ne rade tako..?
    Što se mene tiće ja mogu dosta dugo izdržati, ali baš na dan transfera ti takve stvari ne trebaju...

Zrinkič.. druženje ovisi o boljoj polovici pa bumo vidjele
    a ja sam ti mala, crna sa zbunjenim pogledom
    U svakom slučaju bi bilo lijepo upoznati nekoga tko je u svem ovome,
    imam osjećaj da me moji baš i ne razumiju najbolje...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam kod dr.kasuma i nije zahtjevao puni mjehur....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ni moja dr. nije zahtjevala puni mjehur, iskreno nisam više sigurna kod kojeg je doktora bila ova cura...mislim da kod Vrčića, a i ostalim curama koje su bile na punkciji kad smo mi imale transfer koje su kod njega je rekla sestra Irena da doktor traži puni mjehur...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja sam došla rano,oko pola 8 i sestra irena mi je rekla pomokriti se i to je to,ništa više do transfera.kasnije nam je par puta rekla da pijemo vode,mjehur mora biti pun,da dr može dobro vidjeti naše mrvice na ultrazvuku kako putuju tamo kamo treba.btw,na red sam došla oko podneva.

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mary123 čini mi se da smo zajedno ležale kada si ti bila na punkciji a ja na transferu ti si ona u krevetu do prozora, jelda? vibram da uspije!!!!!! meni je danas 7dnt, tu i tamo neki grč, grudi malo bolne, sve u svemu dosta mirno kod mene...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sljeme prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 čini mi se da smo zajedno ležale kada si ti bila na punkciji a ja na transferu ti si ona u krevetu do prozora, jelda? vibram da uspije!!!!!! meni je danas 7dnt, tu i tamo neki grč, grudi malo bolne, sve u svemu dosta mirno kod mene...
    eeee...je ja bila skroz do prozora sa bolnom punkcijom...heheheh...nadam se tvojoj trećoj sreći....eto meni je već danas 5 dnt ak računamo transfer...mene malko cike bole al imam problem s tim donjim djelom trbuha..jel mjehur il maternica,nemam pojma...jel se odmaraš???

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    eeee...je ja bila skroz do prozora sa bolnom punkcijom...heheheh...nadam se tvojoj trećoj sreći....eto meni je već danas 5 dnt ak računamo transfer...mene malko cike bole al imam problem s tim donjim djelom trbuha..jel mjehur il maternica,nemam pojma...jel se odmaraš???
    ma ja sam ti odmorila samo onaj prvi dan nakon transfera, a onda sve po starom ali malo lakše, bez dizanja teških stvari i sl. čini mi se da srijeda neće nikad doći
    a kako te to boli, stalno ili povremeno, tupa bol ili probadanja? držim fige da što prije prođe bol i da je to neki dobar znak meni je svaki postupak gotovo pa u potpunosti različiti i ovaj put sam odlučila ne pridavati pažnju simptomima, ali nije to tako lako

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lana stvarno si se vec dosta napatila,ali evo da te utjesim moja sestricna ti je isto imala probleme s endometriozom,operirana, kao neprhodan jajovod i nakon tri stimulirana IVF postupka prirodno ostala trudna dok se spremala po smrzlice..eto,tako da se ne bediras odmah jer ima nade
    E sad ovdje na forumu imas temu potpomognuta u privatnim klinikama pa mozes tamo vidjeti dojmoze za IVF CENTAR ali vecina ih ide upravo tamo...
    U svakom slucaju zelim ti srecu do neba

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zna li netko tko je sutra od doktora dezuran?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkič kak je danas??Kake su vijesti sa prvog uzv??

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno svima m mene kriza rasturaju mozda napokon me capa ovulacija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sljeme neka ovo bude treca sreca
    Drzim fige da u srijedu docekas veliku betu

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Sljeme neka ovo bude treca sreca
    Drzim fige da u srijedu docekas veliku betu
    Hvala ti i ja tebi zelim da ako se ne uhvati nista u kucnoj radinosti, da sto prije dodje na red tvoj postupak

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sljeme baš onak tupa bol...zaboli i malo drži i gotovo,samo pred kraj mokrrenja,a pred 4 dana se nisa mogla okreniti u krevetu...ma ja se odmaram i dan danas jer me je dugo držala bol od punkcije

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Sljeme baš onak tupa bol...zaboli i malo drži i gotovo,samo pred kraj mokrrenja,a pred 4 dana se nisa mogla okreniti u krevetu...ma ja se odmaram i dan danas jer me je dugo držala bol od punkcije
    hm, ma samo ti odmaraj, tijelo je i tako izmučeno cijelim postupkom. nadam se da će ti se bol ubrzo smanjiti i prestati!
    meni je 8dnt i što reći, osim nekog pritiska i bolnih grudi nemam što za prijaviti. može biti sve ili ništa

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

bravo mary123, super da ti je bolje!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sljeme prvotno napisa Vidi poruku
    bravo mary123, super da ti je bolje!
    Eto baš osjetim da je bolje...danas sam samo malko više osjetila jajnike...ma meni je ovo prvi postupak pa je se to reakcija tijela....eto tvoja srijeda se bliži....ja trebam dobiti kraj mjeseca pa ćemo vidjeti jel ima potrebe vaditi betu...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke sam da vam javim da mi je danas puno bolje..bit će da je bila neka upala mjehura jer evo nakon par šalica uvin h-a čaja manje boli...vjerujem da sutra neće ništa boliti...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary Nek me netko ispravi ako griješim, ali uvin h čaj se kao ne bi smio piti u trudnoći. Ja sam neki dan popila šalicu jer sam osjetila dolje peckanje kod mokrenja, pa sam dobila špotanciju od frendice da se ne smije piti radi neke trave koju sadrži (medvjetka ako se ne varam) .
    Mislim da mi od 1 šalice neće biti ništa, a ne vjerujem Mary ni da si ti pretjerivala ali ono za ubuduće bolje možda piti čaj od brusnice..
    kažem neka me netko ispravi ako griješim, ja sam isto tako čula za to....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jedna cura je rekla da je ona završila u bolnici u nekom tjednu trunoće i da su joj tamo dali uvin čaj...i da je još pitala doktoricu dal smije to pit d joj je ona odg da su to gluposti...nemam pojma...onda ću prekiniti piti ga...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

prestat ću ga onda piti,nadam se da mi ovo šta sam popila neče naškoditi....iako se baš i nenadam beti...nisam ja te sreće....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joooj nemoj da sam te sad ja bacila u bed, oprosti...ma neće škoditi ni tebi ni meni.... ja sad idem do ljekarne po utrogestane pa ću maltretirat tetu u ljekarni nek mi sve objasni, jer mene opet malo pecka kod mokrenja pa ću je zagnjaviti...a ja se nadam tvojoj veliko beti zato nemoj tako...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj nemoj da sam te sad ja bacila u bed, oprosti...ma neće škoditi ni tebi ni meni.... ja sad idem do ljekarne po utrogestane pa ću maltretirat tetu u ljekarni nek mi sve objasni, jer mene opet malo pecka kod mokrenja pa ću je zagnjaviti...a ja se nadam tvojoj veliko beti zato nemoj tako...
    Aj pitaj je i za moju bol kod mokrenja usput??'

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary,bit ce sve ok ne brini..a mozda te pecka od nadrazenosti,ipak si se napatila na pumkciji pa mozda imas neku malu ranicu koja pecka..
    Bit ce ok,ja znam dosta zena koje su pile uvin caj u trudnoci i sve ok je bilo..

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary,bit ce sve ok ne brini..a mozda te pecka od nadrazenosti,ipak si se napatila na pumkciji pa mozda imas neku malu ranicu koja pecka..
    Bit ce ok,ja znam dosta zena koje su pile uvin caj u trudnoci i sve ok je bilo..
    Ma mene ne pecka..već samo boli kod mokrrenja...popila 4 šalice uvin čaja i već je bolje....al još malko osjećam....a bome sam se napatila na punkciji...neću se ni prisjećati...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

samo da potpišem bili - uvinH NE u trudnoći! tankaj se čajem od brusnice.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo me...rekla teta da ga oni baš ne preporučaju piti u velikim količinama, a to koliko si ti popila nije velika količina. ali za svaki slučaj da pijemo čaj od brusnice... pitala sam ju i za bol, rekla je da stvarno ne zna, dal si provjeravala urin ( leukocite da ne bi bilo kakve upale) da je najbolje da odeš svom doktoru ili da nazoveš ginekologa. Ona se naravno ne usudi preporučati nešto na svoju ruku s obzirom da si sad prošla postupak.
    Slažem se s milasovom, možda je stvarno u pitanju ranica ili nadraženost od postupka, ako ti se ne promjeni stanje do utorka, možda da nazoveš pa da budeš mirna, s obzirom da ti sad i ne treba dodatni stres. Mene je boljelo sve nakon punkcije dosta, a obavljanje velike nužde mi je bilo mučenje još 10-tak dana kasnije.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Popila sam 4 šalice...problem mi je šta ovih dana nemogu nikoga nazvati pa čekam do utorka da nazovem svog ginekologa....bili puno ti hvala...urin i leukocite nisam dodatno ništa provjeravala jer je dosad bilo sve ok..nikakvih probleema...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mary, imas super kapsule brusnice CranActin, meni su pomogle kod eserihije coli. tako da sad cim osjetim nesto cudno odmah popijem koju.ali i za to pls provjeri mozes li sada piti. inace mislim da ce ti bilo koja tekucina ali u velikim kolicinama pomoci. ako ima neka bakterija treba je mehanicki ukloniti odnosno ispriskiti. brusnica je super jer je kisela pa sprijecava prijanjanje bakterije u mjehuru.
    ja uvijek nakon punkcije imam neki cudan osjecaj dole. ali prodje za par dana.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovčica....nisam imala kiklju! Danas sam bila...treća sam išla u kabinu. Ti imaš dugu crnu kosu i očale?
    Kasum je valjda svima u petak isto rekao.....prerano. Uveo mi je Cetritide od 7. dana ciklusa....danas...mi je TC rekao da na lijevom jajniku nema ništa a na desnom, 4 folikula po 13 mm. Ja se nadala da ih ima više...koliko me boli.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, samo da vam javim da je moja punkcija prošla u najboljem redu i sad čekamo transfer.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bravo konfuzija, držimo palčeve za transfer Zrinkič kad je sljedeći ultrazvuk?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Čestitam konfuzija...jeda stepenica prijeđena....kada je transfer??
    Zrinkič bila si kod mog doktora....i mene su jajnici boljeli...osjetila sam ih u svakom pokretu..

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

cure evo da i tu javim, beta 11dnt je čista 0. znala sam po grudima koje su totalno prestale boliti... ali svejedno, čovjek tek kad vidi tu brojku crno-na-bijelo onda tek realno shvati...

no dobro. odtugovat, odmoriti i u nove pobjede.
    svim čekalicama puno sreće

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga sljeme,iskreno mi je zao..
    Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjecaj..isplaci se i kreni hrabro dalje- primjecujem da si na dobrom putu,pozitivna si..

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sljeme samo hrabro dalje...
    ja vadilA PROLAKTIN,UNUTAR REFERENTIH VRIJEDNOSTI JE

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jooooo draga baš mi je žao....baš sam se nadala da će biti treća sreća....a mene cike uopće ne bole...šta da si mislim da ništa od toga....hm....danas mi je 8dnt....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sljeme šaljem zagrljaj, jako mi je žao..
    Mary nemoj tako...možda tvoje tijelo ne daje tako rano simptome...samo pozitivno misli i nestrpljivo čekamo 2.7.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Sljeme šaljem zagrljaj, jako mi je žao..
    Mary nemoj tako...možda tvoje tijelo ne daje tako rano simptome...samo pozitivno misli i nestrpljivo čekamo 2.7.
    Ah draga...danas baš u nekoj komi...a budemo vidjeli....glavno da je mene prošla ona bol....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary svi navijamo za veliku betu

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary svi navijamo za veliku betu
    Aaaaaaa hvala draga....

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ufff... curke drzite se. Nije lako, ja sam se danas tresla ko prutic
    kad mi je dr.R rekao: veceras stoperica... kako biti spreman na sve sto me ceka,
    nemam pojma, ali vidim da nece biti jednostavno.
    Ali zanima me mogu li ja dobiti dan, dva bolovanja za aspiraciju..?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

imaš pravo na sveukupno 14 dana bolovanja, jedino ako ti je dr.opće prakse dobra možeš dobiti i 20 dana

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jep, znam da imam dva tjedna, samo... mislila sam da to ide od transfera..?
    Sutra cu nazvati svog dotura i provjeriti.
    Zrinkic... sto ti je moj dr rekao
    Jel sve ok?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prava ovčica imaš pravo 14 dana bez obzira bilo to od punkcije il transfera...a naravno ak ti je doktor/ica dobra dati će ti i 21 dan....ja dobila 21 dan....slobodno pitaj sama jel možeš dobiti 21 dan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •