Stranica 46 od 111 PrviPrvi ... 3644454647485696 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Curke drage, sutra idem raditi briseve, papa mi je bio b.o. al sva sam nekak u strahu, valjda sam vec prolupala od tog iscekivanja 10. mjeseca... Znate li koliko se cekaju nalazi u Petrovoj?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej Mary.. a neznam, preko vikenda me prao pms,
    nisam bila sva svoja, imam sve simptome da ću dobiti
    Tješi me činjenica da je to kod nekih žena normalno, da imaju
    žestoki pms i feeling da će dobiti svaki tren, kad ono trudne.. et.

Sutra je beta... jesam se ja trebala možda naručiti ili barem nazvati..?
    Nitko mi ništa nije rekao, nekad me izbace iz takta jer pretpostavljaju da sve
    znamo pa samim tim ništa ne govore, uhhhh. Još uvijek me drži loše raspoloženje
    I da, u koliko sati trebam biti tamo, prije 8, 8, poslije...?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prava ovcica- sretno sutra,nek se potvrdi trudnoca!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prava ovčice ja sam bila jedna od tih koje je prao pms uhh, trbuh rasturao ko da ću svaki čas dobiti.. držim palčeve sad za tvoju veliku betu
    Zrinkič javi kolika je beta danas! Kako si ti?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure...
    samo da današnji dan što prije završi, uhh, al već vidim da večeras niš od spavanja

Bili, jel znaš jesam li se trebala naručiti za betu..?
    Sve me strah da će me još još sutra odkantat tamo jer se nisam naručila, javila, štogod...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovčice ne moraš se naručiti za betu. Dođeš do 9h a nalazi su isti dan oko 14h. Držim figice

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Huh... dobro je, ma sutra sam ja tam prije 8
    Hvala strategija!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovčica....držim fige!! Evo da i ja prijavim svoju ponovljenu....danas mi je 12 dt....a beta je ooooogromna!! 1031,6

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme zrinkić,ovo je prekrasno!beta je ogrooomna!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage cure, čitam vas već mjesecima..radujem se vašim betama i slično..no nikad do sad nisam smogla hrabrosti da se i ja oglasim. Uglavnom, sutra ujutro idem na moju prvu inseminaciju i mogu vam reći da me je strah
    Inače ja sam u redu, a muzicu je smanjen broj progresivno pokretnih plivača..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, čitam vas već mjesecima..radujem se vašim betama i slično..no nikad do sad nisam smogla hrabrosti da se i ja oglasim. Uglavnom, sutra ujutro idem na moju prvu inseminaciju i mogu vam reći da me je strah
    Inače ja sam u redu, a muzicu je smanjen broj progresivno pokretnih plivača..
    bubaba ,dobro nam došla i želim ti da što prije postaneš naša trudnica
    želim ti sreću na inseminaciji

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkic,cestitam
    Neka budu duplici!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zrinkić, čestitam na prekrasnoj beti i želim ti školsku trudnoću sa duplićima, ako ne i trojkicama s obzirom na ogromnu betu !!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice ja sam betu vadila u Varaždinu.
    Zrinkič to su twinsi ziher imaš veću betu od moje na 12dpt aaaaaaaaaa joooj ja tako držim palčeve da me već sve boli a i ovi moji u trbuhu su aktivni jako tako da se i oni vesele vidim da mi grbe na trbuhu malo idu lijevo malo desno. još si u bolnici? šta dalje sad? jooj kako sam nestrpljiva jedva čekam prvi UZV.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Aj....hvala vam svima.Potajno sam sretna. Mirna sam.....i želim polako, dan po dan, tjedan po tjedan i da dođemo do kraja. Neka budu i trojkići!!!! Samo da bude sve dobro i da uspijemo!!

Ovčica......čekam!!!

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sinoć se pojavio smeđi iscjedak, danas boli stomak..
    mislim da ništa od trudnoće

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zrinkič juuuupiiii!!!!

prava ovčica-pretpostavljam da si izvadila betu pa s nestrpljenjem čekam rezultat sretno

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice ne mora to ništa značiti,. mi još uvijek držimo palčeve i čekamo 14h
    Bubaba dobro nam došla i sretno u postupku. To Vam je prvi? Držimo palčeve da sve prođe u najboljem redu uz veliku betu na kraju. Tu smo ako imaš kakvih pitanja. Nemoj se ustručavati Pozz od nas troje
    p.s. imam trenutno osjećaj da nas je četvero jer sam pojela najveći sendvić u životu, sva sreća da sam sama kod kuće
    Zriinkić slažem se s tobom, polako samo, šaljemo puuuno zagrljaja

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hllp cure evo mene malo opet.Imam pitanje pa koja zna nek pomaže.Kako računa se za betu vadit 14-i dan?ako sam bila 10.07. na transferu dal taj dan računam kao prvi ili tek sutradan?Pitam pošto mi suprug radi 24-og pa neznam da odem 23 vadit betu?hvala pozdrav svima

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Marijaxx prvotno napisa Vidi poruku
    Hllp cure evo mene malo opet.Imam pitanje pa koja zna nek pomaže.Kako računa se za betu vadit 14-i dan?ako sam bila 10.07. na transferu dal taj dan računam kao prvi ili tek sutradan?Pitam pošto mi suprug radi 24-og pa neznam da odem 23 vadit betu?hvala pozdrav svima
    11.07. ti je prvi dan, dakle betu bi trebala vaditi 24-og.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 17.07.2012. at 14:49

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ok hvala

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nalaz bete - negativan.
    Odmah sam otišla kod sestre Irene (ona me tamo rasplakala, tješila me)
    i rekla mi da dodjem sutra, da ćemo otići kod dr. R da vidimo što dalje...
    Ok sam, osim što mi tlaka i suze krenu kad trebam javiti obitelji i bližnjima

Sljedeći tjedan more, napuniti baterije i krećemo dalje

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice jako jako mi je žao. Vjerujem da je normalna reakcija svakog da plače u tim trenucima, plači i ti i kako si napisala na more napunit baterije. A tko zna možda se na moru dogodi i čudo Ako ćeš biti raspoložena javi nam što ti je rekao dr.R za dalje. Pusa

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovčice...žao mi je! Odmori se na moru pa mirne glave ćeš ić ponovno. Nažalost to bude nekad tako. Borbama nikad kraja.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Curke hvala Vam na dobrodošlici i lipim željama. Jutros sam imala prvu inseminaciju i na žalost nisam baš raspoložena
    Jutro je krenilo sa suzama...
    Stigli smo u petrovu u dogovoreno vrime..javim se sestri koja me odmah lipo opere. Tj. sestra kod koje sam bila u nedilju po štopericu je izgubila sve moje papire. Dakle, nisu imali apsolutno nikakvih podataka o tome da sam dolazila na folikulometrije i štopericu. Sestra na šalteru se prema meni ponašala kao da sam ja izgubila papire i došla tamo na svoju ruku. Onda je muzić preuzeo stvar u svoje ruke i krenuli smo polako u postupak. Tj Muzic je otišao u labos dati uzorak a ja sam ga strpljivo čekala. Onda su nam rekli da dodjemo za dva sata. Vratili smo se i nastavili čekati. Čekali smo još cca 2 sata i da nije bilo divnog doktora V...koji se pitao što jedan mladi bračni par cilo jutro radi u hodniku vjerovatno bi još i sad tamo sidili jer su nas zaboravili. Sve u svem, zahvaljujući njemu stigla sam na stol i napravili su mi insemincaiju..koja je bila grozno bolna. Inače doktor mi je odmah rekao da broj plivača nije divan tj da ih nakon obrade ima 1,4 milijona i da vjerovatno ništa od moje trudnoće ovim putem...
    Onih pola sata nakon inseminacije sam provela plačući na stolu. I tako se i sada osjećam...
    Usput, mene i dalje strašno boli...jeli nekom od vas bilo tako..sorry što vas davim..ali baš sam jadna

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hej,zenske! Pratim vas i citam vec neko vrijeme! Svim pikalicama,cekalicama bete i trudnicama-sretno! Eto,javljam se u vase redove jer cu u daljnje postupke u petrovu! Vidim da su liste dugacke,poceli su godisnji... Imam pitanje:koga bi preporucile za dr-a? Imam kompliciranu povijest bolesti,a mozda i jos jednu operaciju,pa bih vas molila za pomoc! Znam da su svi na tom odjelu u tim vodama,ali htjela bih se upisati i prijaviti nekome tko bi mi najprije mogao pomoci i tko voli raditi sa kompliciranim dijagnozama! Hvala vam puno!!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga bubaba, baš mi je super tvoj juzer nejm.
    Savjet za dalje: Što prije razvij debelu kožu i oštri jezik... Svima nam je tako. Em te boli, em te ignoriraju, em te zajebavaju, em se moraš boriti za svaku faking sitnicu, tako da se raspametiš od oduševljenja kad te netko počne tretirati kao ljudsko biće.. No, no, naviknut ćeš se ti još. A nama ovdje uvijek se možeš doći isplakati, ako što pomaže.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bubaba.. niti ja se još nisam navikla na njihovo ponašanje,
    ali polako shvaćam da je to samo moja i muževa borba,
    oni tamo nemaju baš razumijevanja pogotovo ako si novi pa pola stvari neznaš,
    pa ti oni moraju sve objašnjavati - čast krasnim iznimkama u Petrovoj, a ima ih!

zrinkič, od svojie beta nervoze nit ne skužih da je tvoja oooogromna!
    Držim fige za krasne dvojčeke!! (i priznajem da ih i ja potajno želim )

I pitanje... kad ću ja dobiti, mislim, ovo sve nešto mrljavi... ide, pa ne ide...
    Uhhh, hoću na more bez tampona..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    bubaba.. niti ja se još nisam navikla na njihovo ponašanje,
    ali polako shvaćam da je to samo moja i muževa borba,
    oni tamo nemaju baš razumijevanja pogotovo ako si novi pa pola stvari neznaš,
    pa ti oni moraju sve objašnjavati - čast krasnim iznimkama u Petrovoj, a ima ih!

zrinkič, od svojie beta nervoze nit ne skužih da je tvoja oooogromna!
    Držim fige za krasne dvojčeke!! (i priznajem da ih i ja potajno želim )

I pitanje... kad ću ja dobiti, mislim, ovo sve nešto mrljavi... ide, pa ne ide...
    Uhhh, hoću na more bez tampona..
    ovčice dobro si to rekla..to je samo moja i muževa borba.dok se samo sjetim šoka kad sam vidla gužvu u čekaoni kod našeg prvog dolaska u petrovu,pa svako malo skužim "i ovi su tu zbog čega i mi"..a ja naivna mislila kak smo valjda jedini s tim problemima
    pa se sestra iskesi na mene dok sam skočila sa stola na krivu stranu i zdrapala se po guzici na željezo da kam gledam..trebalo mi je nekoliko dolaska tamo da se opustim.ali isto tako,imam i lijepih iskustva,ta ista sestra me (kad sam jako prokrv. u 6tt) primila za ruku,pomogla mi siči sa stola i rekla odite zlato.tako da...
    znam da nismo jedini,a itekako su i oni tamo svjesni toga.mislim da još to sve skupa dobro funkcionira..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

prava ovčica,žao mi je zbog negativne bete
    nažalost,rijetki su koji ostvare trudnoću iz prvog pokušaja..
    sada uživaj na moru,odmori se i kreni jača u novi postupak..

bubaba,nakon svega što si prošla taj dan u Petrovoj ja ti ipak želim uspješnu inseminaciju i da nam postaneš nova trudnica
    sretno!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sutra imam ultrazvuk!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova8 čestitam ti i sretna sam radi tebe

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bubaba sjećam se našeg prvog dolaska u Zg, mislim da sam se cijela pretvorila u veliko oko, sve sam samo promatrala, plaho se osmjehivala...istina je da znaju biti jako jako oštre neke osobe a pogotovo kad se trebaš naručiti telefonski, pa imaš osjećaj da se moraš prvo ispričati jer si nazvao a onda reći što trebaš, ali hvala Bogu prosjek im dižu predivne sestre poput sestre Irene koja me svaki puta iznova oduševila. Sa svakim dolaskom polako sam se privikavala na neke stvari, kod nas u Varaždinu nije tako ...manji grad, manje ljudi, manja gužva..ne znam...
    Ne gnjaviš nas ni malo, svima nam je lakše kad možeš negdje reći/napisati ono što ti leži na duši, a ko će te bolje razumjeti od nas I mi ipak držimo palčeve da bude trudnoće.
    Zrinkić..jedva čekam sutra da čujemo kako su tvoje mrvice

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke polako vas citam,
    Zrinkič cestitam, uvijek me vesele i daju nadu cim vidim da se lijepe stvari dogadjaju.
    Ovčico, tvoj put sam prosla, tesko ti je, ako ti sto treba na pp sam, ja nisam docekala betu u Petrovoj, dobila sam M, a onda sam 42 dana cekala slijedecu, jer mi je O bila na 25 dc, a moja lutealna je uvijek 16.
    Bubaba dobrodosla, zao mi je zbog ovakvog iskustva, ali mala nada da su cuda moguca i da pokusas misliti na to, da dok god nisi potvrdila suprotno, ti imas sanse.Plivaci nisu mozda ohrabrujuci, ali cudazaceca u raznim okolnostima jesu.
    Ako je doktor V, moj savjet drzi se ubuduce njega, jucer sam dobila nalaze hematoloske pretrage na koju me on poslao, iako je ne rade nakon jednog spontanog i to ranog, ali mi je tim cinom i saznanjima vjerojtno spasio buduce dijete u trecem tromjesjecju.Naime heparinka sam, a od nikuda doslovce....svi nalazi super do sada, samo ti genetski....

Inace, nakon nesupjeha u 5mj, cekam histerokospiju u 9om mj, kod doka V.
    Nakon toga svi misle da nece biti problema oko prirodnog.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme cure, hvala na podršci... lijepo je znati da postoji mjesto
    gdje te baš svi razumiju i znaju kroz šta prolaziš Hvala vam..

Dr.R kaže da je sljedeći IVF ermmmm, kak je ono rekao, nije skraćeni protokol
    već puni..? Prvo supresija, pa stimulacija. Budući da je prošao novi zakon
    idemo na veći br js tak da ćemo vratiti dvije, a ostalo zamrznuti.
    A sljedeći IVF je tek u 04/2013!?! Uh, punih 8 mjeseci...
    Pitala sam za prirodne, kaže da nema problema, samo da se javim ako odlučim
    tako da ću tu odluku ostaviti za poslje jer je dr na godišnjem do početka 09-mjeseca.
    A i aspiracija bez droge, hmm, opet me čeka iznenađenje

A mi sad opet uzimamo stvar u svoje ruke, jeeeeeeej!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, držite se.
    Rastuži me svaka negativna beta.

Sigurno znate da po novom zakonu imamo samo pravo na dva prirodnjaka.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

što se tiče listi čekanja,aktivirajte se..
    ja sam poslala mail ministru jer sam svjesna da od čekanja i kukanja nema ništa..
    mislim da je ovaj novi Zakon bolji zahvaljujući upravo osobama koje su se borile za njega,živućim neplodnim parovima koji nisu mogli podnjeti neke odredbe..
    Inače postupci za vrijeme ovog zakona koji je još kratko na snazi se ne bi resetrirali,uvela bi se dobna granica ,vjerovatno ne bi bilo zamrzavanja zametaka..
    Zato,ajmo svi skupa napraviti nešto da nam olakšamo i ovako težak put..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nemojte mi zamjeriti,ali ja sam luda kad čujem da se na postupak čeka više od 6 mj..
    A uredno plaćam i zdravstveno i dopunsko..
    Ako mi sad ne uspije onda mi je skroz neprihvatljivo čekati oko godine dana za novi postupak..
    Morala sam reagirati i poslat mail

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovcica, molim te pojasni mi onaj dio aspiracija bez droge?
    Nekako mi taj dio nije bas sjeo

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    ovcica, molim te pojasni mi onaj dio aspiracija bez droge?
    Nekako mi taj dio nije bas sjeo
    Meni nikako nije sjeo onaj koktel kojeg sam dobila za aspiraciju,
    dva dana mi trebalo da dodjem sebi, a ruka tj vena u koju su me uboli
    još uvijek boli na dodir. Stavljala obloge tjedan dana, ma niš...
    Upoznala sam curu koja je išla na aspiraciju u prirodnom bez ikakve
    droge i kaže da boli, ali podnošljivo i brzo bude gotovo, ali ti možeš tražiti
    da ti daju nešto za bolove.

I da... 04/2013, pa to je grozno, čim počnem razmišljati o tome unervozim se,
    pa nemam nešto puno godina, ali s ovakvim vremenskim razmacima...
    Pa ja želim barem dvoje djece, tko će to dočekati s ovim njihovim listama.
    Ma strašno, zavidim onim ultra plodnima.. nisu niti svjesni svoje sreće.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja se ne sjecam svoje aspiracije, 8 folikula, nista ni koktela cak.Nije bilo ni bolova niti mucnina.
    Kako sada stojim, mozda bude srece i da mi je to zadnja zapreka prirodnom, da pokusamo opet samo mm i ja.
    Meni je najgori dio, kada ne mozemo locirati problem, samo neke zapreke, s kojima zene normalno imaju djecu a nista se ne dogadja i jos se natjecem s vremenom koji nije na mojoj strani.
    Mislim do kuda, TSH rjesila, miom rjesila, endometriozu rjesila,mm drzi na normozoo..mislim, sada jos i ovo, ako je uopce ista zapreka dolje.
    Sto cu kada i to skinemo s popisa?
    Opet naci miom ili neku endometriozu i sve ispocetka...do menopauze?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ajme cure i ja sam šokirana ovim listama pa ovo je van svake pameti! nama koji toliko čekamo,molimo,borimo se ne trebaju nikakve liste! nama treba pomoć,nama treba samo malo ljudskosti u cjelom ovom mpo svijetu koji postaje sve okrutniji. ili je nažalost došlo vrijeme da nas je sve više i previše? kako da se borimo sa vremenom koje nam klizi iz ruku a istovremeno u isčekivanju tako sporo prolazi?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice sad tek vidim 04/2013..straaaašnoooo, baš sam s mamom pričala i ne vjerujem......koma, živa koma....

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

čitam vas, ali još nisam stigla sve, ja tj. mi smo novi u svemu ovome i pripremamo se za krenuti u akciju u 9.mjesecu. MM ima asthenozoospermiu, a kod mene je do sada bilo sve ok, istina spolne hormone nisam nikad vadila. E sada pokušavam se max informirati ali mislim da će mi glava eksplodirati. Mislimo krenuti sa Petrovom jer je mm tamo radio s-gram. Imam tonu pitanja ali ajde od nekog osnovnog početka: za naručiti za prvi pregled dovoljno je poslati e-mail ili? Da li znate, ako ima friškiš u ovome za koliko se zakazuje taj prvi pregled? Tnx i unaprijed se ispričavam ako ću dosađivati....

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Doanna, dobrodošla! Što se tvog odabira Petrove tiče nadam se da imaš strpljenja Ja osobno mogu sve redom pohvaliti u Petrovoj ali nažalost ako si nas malo čitala dugačke su liste čekanja. Za prvu kontrolu ako si blizu možda bi bilo najbolje naručiti se osobno sa svim papirima koje imaš (prizemlje, ravno pa lijevo). Na tel i mail se slabo javljaju ali možeš probati. Neznam dali ti je svejedno kod koga doktora hoćeš. Kod nekih si prije na redu a kod nekih malo duže čekaš za prvu kontrolu ali svi su jednako dobri. Za sva pitanja smo tu Sretno!

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da li se već kod naručivanja za prvi pregled treba donijeti uputnica ili se može kasnije kada se dolazi na na pregled?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..

zrinkič, nema te... jel sve ok?
    Posljednje uređivanje od prava ovčica : 19.07.2012. at 15:13

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..
    a za koliko si dobila termin za prvi razgovor, jer sada radim neke kombinacije, šta napraviti prije go, a šta poslije?

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zrinkič, nema te... jel sve ok?[/QUOTE]

Baš sam se i ja to pitala,gdje je? Šta nije danas trebao biti ultrazvuk?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma tu sam.....sama sam išla za Zagreb......pa sam malo čornula popodne.
    Ovak....jajnici i dalje veeeeliki......hiperstimulirani, ima i slobodne tekućine.....mirovanje.
    Danas je meni 15. dan od transfera i vidi se za sada jedna gestacijska vrečica. U ponedjeljak ponavljam betu pa opet u četvrtak ultrazvuk. Bez kucajeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •