Stranica 46 od 112 PrviPrvi ... 3644454647485696 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure držim vam svima fige koje čekate beticu i onima čija srčeka već kuckaju da iskuckaju svojih 9.mj. u miru i da dođu na ovaj svijet i razvesele one koji se bore za njih!!!
    Ostalima želim uspješne postupke...
    Ja si počinjem razmišljati o novom postupku polako pa sam svratilamalo da vidim kakva je situacija u Petrovoj...

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure,nisam se već dugo javljala,ali Vas pratim redovito i veselim se vašim betama i srčekima. Posebno pratim šta se događa sa Bili jer smo ona i ja nekako zajedno počele cijeli postupak,pa me veseli što će dobiti blizance.
    Kod mene sve u redu,vratila se sa mora,plivala i sunčala se bilo je super.Danas bila na kombiniranom probiru i sve je u redu,danas sam 12tjedana i gotovo je sa utrogestanima,jedva sam dočekala. Ne mirujem,čak se vozim na biciklu,poludila bih da moram mirovati,a doktor kaže da za tim nema ni potrebe.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joooj draga kristina baš mi je drago radi tebe, baš sam mislila na tebe jučer znaš zavidim ti na tako školskoj trudnoći, ja opet krvarim, spremam se na hitnu nekako mi se čini jako krvarenje pa nek vide a i još sam na utrogestanima baš radi krvarenja....ljubim Vas

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bokic curke, nije me bilo mjesec i pol, malo sam "sluzbovala" po inozemstvu i evo, sam konacno doma.. Citala sam vase postove, veselila se s vama, zalostila a onda me ulovi pozitiva i velim si: "Sve cemo mi uspjeti!!!" Dok sam bila vani, upoznala sam jednu Austrijanku, ima djevojcicu od 3 godine iz 4. postupka i sad ide u 6. postupak u privatnu kliniku, toliko se tome veseli, nema straha, sumnji, kao malo dijete je...bas me je "napunila" pozitivnom energijom... Pricala sam joj kako si mi tu na forumu dajemo podrsku, savjete...kako navijamo jedna za drugu i da nije sramota nista pitati... Kod njih je to sve malo "hladnije", takav je to valjda mentalitet, dosta su zatvoreni na van... Zato sam ja presretna sto sam tu gdje jesam i sto vas imam

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, jesi bila na hitnoj? Sto kazu?

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Cure držim vam svima fige koje čekate beticu i onima čija srčeka već kuckaju da iskuckaju svojih 9.mj. u miru i da dođu na ovaj svijet i razvesele one koji se bore za njih!!!
    Ostalima želim uspješne postupke...
    Ja si počinjem razmišljati o novom postupku polako pa sam svratilamalo da vidim kakva je situacija u Petrovoj...
    Osijek - dok razmišljaš kad češ u postupak odi se svakako zapisati za slijedeću godinu što prije.
    Trenutno zapisuju žene za stimulirane postupke za travanj 2013.
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 13.07.2012. at 11:32

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hello cure.Evo da se i ja javim bila sam na transferu u utorak desetog vraćen mi je samo 1 zametak.Od 3 odmrznula se 2 i jedan je bio odličan pa su ga vratili sad čekamo betu.Imam pitanje ako je itko imao takvih simtoma.Idem svako malo na wc piškit i boli me od prvog dana kao da ću dobit mengu i sad me leđa rasturaju najraije bi popila nešto za bolove samo neznam što se smije.Jutros sam se jedva dignula iz kreveta.Eto ako tko imam kakvu primjedbu dobro bi došla,Hvala.Pozdrav i puno sreće svima

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hej evo me, moje bebe se igraju u trbuhu ko da se ništa nije dogodilo a ja do koljena u krvi bila bitno da je sve ok, mirovanje i dalje, utrogestan dok se sve to ne očisti hematomi, zaostala krv od menstruacija, tu i tam pucanje koje žilice kad se sve širi brže....bitno da nije svježa krv ili bolovi..stvarno si doktor uzeo vremena za mene..super je.
    Marija mislim da svakako trebaš mirovati čim više, nemoj piti za bolove tablete, ne znam, ja nisam htjela ništa doktorica u Zg-u mi preporučila normabel, jer se sve opušta pa ne boli, ali ja sam stisnula zube i ipak nisam..al to je od žene do žene...nemoj mislit na mengu..neće ni doći

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala na podržci drago mi je da je s tobom sve u redu joj čim netko spomene krv mene strah ali eto proći će i to samo da beta bude pozitivna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bili bubice male,samo nek se one igraju..

marijaxx~~~~ navijam za veliku betu

kristina1977 baš mi je drago za tvoju jednu bebicu da se izborila i ostala s tobom

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek - dok razmišljaš kad češ u postupak odi se svakako zapisati za slijedeću godinu što prije.
    Trenutno zapisuju žene za stimulirane postupke za travanj 2013.
    Ej...ja sam bila nazvala bolnicu kad sam javljala betu i sestra kaže da se javim krajem 8 mj jer su godišnji...i šta da radim...u 8 mj će mi reći dođite u 9 mj na razgovor sa doktorom pa će me stavit na listu u 4,5 mj....koma...neznam ništa??!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej toga se i ja bojim ako sada ne uspije a od prošle godine su mi to napravili čekala sam od 11mj do sad 7 mj.Katastrofa su bar da sad naruče za termin pa da čekamo a ne tek poslije godišnj za razgovor pa tek onda termin.Užas su a nemožeš im ništa

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sad kad sam bila tamo već sad naručuju tek od 2mj iduće god.A što će biti onda poslije godišnji?nećemo doć na red opet do 6-7mj

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Žao mi je Mary zbog male bete bit će idući put bolje

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej...ja sam bila nazvala bolnicu kad sam javljala betu i sestra kaže da se javim krajem 8 mj jer su godišnji...i šta da radim...u 8 mj će mi reći dođite u 9 mj na razgovor sa doktorom pa će me stavit na listu u 4,5 mj....koma...neznam ništa??!!
    Prošle godine se u 8. mj. nitko nije javljao na telefon, niti odgovarao na mailove. Tako da ćemo se najvjerojatnije naručiti u 9., doći na konzultacije u 10., a dobiti postupak u 6. mjesecu sljedeće godine. Dakle, jedan postupak godišnje. Pa neka mi onda netko priča o našoj krivici za odgađanje trudnoće.. Ili uzeti kredit pa se liječiti privatno, ne znam, nisam više pametna.

Moram ponoviti betu u ponedjeljak, a osjećam da nema ništa od toga. Samo još dodatnih pet dana guranja utrogestana i pikanja heparina. Da popizdiš.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

konfuzija,mogla si i danas betu izvadit jel da? prošjo je 48 sati

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo me! Kratko samo......hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika. Beta 8 dt....194!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zrinkič, sretno!
    čestitam na trudnoći.

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Zrinkič čestitke na trudnoći i sretno do kraja!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkic- cestitam na trudnoci od srca,da se sto prije vratis doma i uzivas... Zelim ti trudnocu so kraja!!
    Sretno draga

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zrinkic, pusa! Drzi se!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da. Sad polako...beta po beta...pa ultrazvuk....polako ćemo i mirno!!! VIsoka mi je!!!! čekam ponedjeljak da ju ponovim!!!
    Bili......kolika je tvoja bila!! Onak potajno si želim.....male..... twins!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkić znala saaaam joooj konačno neke moje molitve uslišene, ja sam imala na 12 dan 848 s time da su se meni primile sve tri mrvice ali se jedna prestala razvijati u cca 6 tjednu. Tako da bi moglo biti... Joooj kolko si mi uljepšala subotu šaljem ti pusu velikuuuu, pazite na sebe, nadam se da će sve biti ok i hiperstimulacija brzo nestati.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uhhh bili, drago mi je da sve ok, mogu samo pretpostaviti
    kakav je to strah i kolika briga. Nadam se da je to TO, da više neće biti
    nikakvih komplikacija

zrinkič
    Ajme kako sam sretna zbog tebe!! I baš sam htjela reći kako je beta fino velika!
    Jeeeeeeeeej!! Nadam se da će se hiper brzo smiriti da možeš doma uživati
    sa svojom bebicom (ili bebicama )

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    konfuzija,mogla si i danas betu izvadit jel da? prošjo je 48 sati
    Da, ali rekli su mi tek u ponedjeljak, valjda hoće biti ziher. A ja sam dobar pacijent i slušam . Radije bih da je bila nula, ovo me otezanje ubija.

Zrinkič, drago mi je zbog tebe. Ali znaj da trudnoća povećava simptome hiperstimulacije, zato budi disciplinirana i radi kako ti doktor kaže.

Bili, mislim da je sada najvažnije da miruješ i uzimaš terapiju. A možda bi ti i koji mali normabel ili magnezij pomogao, mi smo toliko već nakljukane lijekovima, tako je to samo kap u moru... Držim ti .
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 14.07.2012. at 10:35

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Marijaxx i meni je žao zbog moje grozne bete...ovo prvi postupak...a ubi me to čekanje...koma...Konfuzija baš si me obradovala tom vješću....pa poludit ću...nadam se da ću imati sreće da će se netko ipak javiti...
    Zrinkič čestitam na trudnoći....baš mi je drago a hiper će proći a ti se samo odmori...
    Prava ovčica kak si ti??

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Curke drage, sutra idem raditi briseve, papa mi je bio b.o. al sva sam nekak u strahu, valjda sam vec prolupala od tog iscekivanja 10. mjeseca... Znate li koliko se cekaju nalazi u Petrovoj?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej Mary.. a neznam, preko vikenda me prao pms,
    nisam bila sva svoja, imam sve simptome da ću dobiti
    Tješi me činjenica da je to kod nekih žena normalno, da imaju
    žestoki pms i feeling da će dobiti svaki tren, kad ono trudne.. et.

Sutra je beta... jesam se ja trebala možda naručiti ili barem nazvati..?
    Nitko mi ništa nije rekao, nekad me izbace iz takta jer pretpostavljaju da sve
    znamo pa samim tim ništa ne govore, uhhhh. Još uvijek me drži loše raspoloženje
    I da, u koliko sati trebam biti tamo, prije 8, 8, poslije...?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prava ovcica- sretno sutra,nek se potvrdi trudnoca!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prava ovčice ja sam bila jedna od tih koje je prao pms uhh, trbuh rasturao ko da ću svaki čas dobiti.. držim palčeve sad za tvoju veliku betu
    Zrinkič javi kolika je beta danas! Kako si ti?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure...
    samo da današnji dan što prije završi, uhh, al već vidim da večeras niš od spavanja

Bili, jel znaš jesam li se trebala naručiti za betu..?
    Sve me strah da će me još još sutra odkantat tamo jer se nisam naručila, javila, štogod...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovčice ne moraš se naručiti za betu. Dođeš do 9h a nalazi su isti dan oko 14h. Držim figice

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Huh... dobro je, ma sutra sam ja tam prije 8
    Hvala strategija!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovčica....držim fige!! Evo da i ja prijavim svoju ponovljenu....danas mi je 12 dt....a beta je ooooogromna!! 1031,6

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme zrinkić,ovo je prekrasno!beta je ogrooomna!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage cure, čitam vas već mjesecima..radujem se vašim betama i slično..no nikad do sad nisam smogla hrabrosti da se i ja oglasim. Uglavnom, sutra ujutro idem na moju prvu inseminaciju i mogu vam reći da me je strah
    Inače ja sam u redu, a muzicu je smanjen broj progresivno pokretnih plivača..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkic,cestitam
    Neka budu duplici!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zrinkić, čestitam na prekrasnoj beti i želim ti školsku trudnoću sa duplićima, ako ne i trojkicama s obzirom na ogromnu betu !!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice ja sam betu vadila u Varaždinu.
    Zrinkič to su twinsi ziher imaš veću betu od moje na 12dpt aaaaaaaaaa joooj ja tako držim palčeve da me već sve boli a i ovi moji u trbuhu su aktivni jako tako da se i oni vesele vidim da mi grbe na trbuhu malo idu lijevo malo desno. još si u bolnici? šta dalje sad? jooj kako sam nestrpljiva jedva čekam prvi UZV.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sinoć se pojavio smeđi iscjedak, danas boli stomak..
    mislim da ništa od trudnoće

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Aj....hvala vam svima.Potajno sam sretna. Mirna sam.....i želim polako, dan po dan, tjedan po tjedan i da dođemo do kraja. Neka budu i trojkići!!!! Samo da bude sve dobro i da uspijemo!!

Ovčica......čekam!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zrinkič juuuupiiii!!!!

prava ovčica-pretpostavljam da si izvadila betu pa s nestrpljenjem čekam rezultat sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, čitam vas već mjesecima..radujem se vašim betama i slično..no nikad do sad nisam smogla hrabrosti da se i ja oglasim. Uglavnom, sutra ujutro idem na moju prvu inseminaciju i mogu vam reći da me je strah
    Inače ja sam u redu, a muzicu je smanjen broj progresivno pokretnih plivača..
    bubaba ,dobro nam došla i želim ti da što prije postaneš naša trudnica
    želim ti sreću na inseminaciji

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice ne mora to ništa značiti,. mi još uvijek držimo palčeve i čekamo 14h
    Bubaba dobro nam došla i sretno u postupku. To Vam je prvi? Držimo palčeve da sve prođe u najboljem redu uz veliku betu na kraju. Tu smo ako imaš kakvih pitanja. Nemoj se ustručavati Pozz od nas troje
    p.s. imam trenutno osjećaj da nas je četvero jer sam pojela najveći sendvić u životu, sva sreća da sam sama kod kuće
    Zriinkić slažem se s tobom, polako samo, šaljemo puuuno zagrljaja

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hllp cure evo mene malo opet.Imam pitanje pa koja zna nek pomaže.Kako računa se za betu vadit 14-i dan?ako sam bila 10.07. na transferu dal taj dan računam kao prvi ili tek sutradan?Pitam pošto mi suprug radi 24-og pa neznam da odem 23 vadit betu?hvala pozdrav svima

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Marijaxx prvotno napisa Vidi poruku
    Hllp cure evo mene malo opet.Imam pitanje pa koja zna nek pomaže.Kako računa se za betu vadit 14-i dan?ako sam bila 10.07. na transferu dal taj dan računam kao prvi ili tek sutradan?Pitam pošto mi suprug radi 24-og pa neznam da odem 23 vadit betu?hvala pozdrav svima
    11.07. ti je prvi dan, dakle betu bi trebala vaditi 24-og.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 17.07.2012. at 14:49

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ok hvala

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nalaz bete - negativan.
    Odmah sam otišla kod sestre Irene (ona me tamo rasplakala, tješila me)
    i rekla mi da dodjem sutra, da ćemo otići kod dr. R da vidimo što dalje...
    Ok sam, osim što mi tlaka i suze krenu kad trebam javiti obitelji i bližnjima

Sljedeći tjedan more, napuniti baterije i krećemo dalje

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice jako jako mi je žao. Vjerujem da je normalna reakcija svakog da plače u tim trenucima, plači i ti i kako si napisala na more napunit baterije. A tko zna možda se na moru dogodi i čudo Ako ćeš biti raspoložena javi nam što ti je rekao dr.R za dalje. Pusa

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovčice...žao mi je! Odmori se na moru pa mirne glave ćeš ić ponovno. Nažalost to bude nekad tako. Borbama nikad kraja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •