Stranica 48 od 111 PrviPrvi ... 3846474849505898 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sneki ja i ti smo kod istog dr. i ja trebam doći 12.09. k njemu po lijekove, postupak mi je u 10-om mj kao i tebi. tako da vjerujem da će i tebi odrediti terapiju i dobit ćeš lijekove i već sa slijedečom M krećeš sa stimulacijom ili kako ti već dr odredi

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Inada, super! Ja sam narucena u 10h, mozda se i vidimo...to bi bilo odlicno! Imamo i nasu Milasovu8 u listopadu...ma bice nas da se hrabrimo od pikanja na dalje... Na zalost, iz tvog potpisa vidim da imas vec iskustva ali ovaj put ce biti treca sreca!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super,moj dr.R je isto srijedom tamo pa se mozda potrefi da i ja dodem 12..
    Definitivno zovem u ponedjeljak pa cu vidjet kad ce me narucit

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Super,moj dr.R je isto srijedom tamo pa se mozda potrefi da i ja dodem 12..
    Definitivno zovem u ponedjeljak pa cu vidjet kad ce me narucit
    E to bi bilo super! Drzim fige da te naruce za 12-ti! Javi obavezno kaj su ti rekli, molim te...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, Zrikic, Bubababa i ostale curke gdje ste? Jel sve Ok?

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo me...Vještica došla i prošla...hvala što ste se brinule..nisam imala interneta par dana..pusa svima

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo curke da vam objasnim kako ide....dobile ste postupak u 10 mjesecu....lijepo čete doći u 9 mj koji već koja datum dobije...javiti ćete se sestri Ivi gdje se uvijek javljate....sjesti ćete tam u hodniku i čekati da vas pozove doktor...prvo će on obaviti pregled kao i svaki put pa ćete opet otić sestri Ivi natrag po onaj papir,tj nalaz i onda će vas ona poslati do sestre Irene,vrlo drage tete...to vam je kad ulazite u humanu pa k Ivi idete lijevo ovo idete desno...nadam se da ste skužile...veliki je šalter na hodnniku...ona će vam dati još jedan papir na kojem će vam sve pisati kada i koliko si dajete inekcija...u to vrijeme će se pojaviti i jedna glavna sestra koja će vam dati lijekove...uglavnom će vam sestra Irena objasniti za pikanje....vjerujte da znam kako vam je.....ja sam bila sva zbunjena...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tu sam!!! Dobro sam....makar podsvijest radi svoje...pa sanjam svašta. Makar govorim da sam mirna. jučer smo nosili urin....u ponedjeljak idem vadit krv....češće ćemo kontrolirat sve to. u četvrtak imam kontrolu u Zagrebu...di ćemo raditi i briseve. Mučim se sa mučninama......ne žalim se, makar zna biti baš teško i prikuje me za krevet....ali znam da sve ide svojim tokom. Čitam knjige, gledam serije, skuham nešto za jelo......koliko uspijem...i molim se Bogu da dođemo do kraja...i da imamo svog bejbija.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mary, hvala...sve je lakse kad nam nam vi to objasnite koje imate iskustva jer kad dodjem tamo kod lijecnika ili sestre ja se sva "prepariram", samo klimam glavom a u glavi "propuh"...uzas, oduvijek sam takva kad me ulovi strah da cu nesto fulati...
    Milasova8, "kafenisemo", naravno! I Inada je tu u nasem terminu, budemo "udruzile snage"...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary,hvala ti na objasnjenju
    Sneki,javim ti naravno..pijemo kavu ak se vidimo
    Zrinkic,bit ce sve ok,vjerujem da je to to..samo miruj i uzivaj sretno u svakom slucaju do kraja

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Izdrzati ces ti to sve Zrinkic, samo polako...proci ce umor, mucnine i malo po malo stici ce bebili! Pusa, drzi se!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima, evo i mene malo, od ove vrućine nisam ni na kompu baš.....toootalno sam se uljenila...ponekad mi prođe dan a da zapravo ni ne skužim do večeri.. ne spavam baš, sve me tiska, pritisak u trbuhu - pomažem jastucima ali ponnekad nema pomoći, al ne bunim se sve su to čari trudnoće. Ne debljam se baš pola kile na 3 tjedna Papam apsolutno sve što mi dođe pod ruku. Iscjedka se nemogu riješiti, ali već sam malo posložila neke stvari u glavi pa mi je ipak malo lakše, malo me primi depresija tu i tamo da li će sve biti ok, bla bla ali otvorim frižider navinem muziku i sve brzo prođe . Ambrozija me počela zezati ali i to ćemo nekako proći. Sljedeća kontrola nam je za tjedan i pol pa se nadam da ćemo vidjeti spolove Inače rastu, napreduju ko veliki. a i aktivni su već poprilično. Već smo prošli polovicu, a aspiracije se sjećam ko da je jučer bila ))) Pusa svima i nadam se da ćete mi se sve uskoro pridružiti u slatkim brigama!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Billi draga samo ti ljecari, prazni frizider i odmaraj ali javi nam se bar tu i tamo da se veselimo s tobom... Pusa, gladi trbuscic i cuvaj bebilije...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo curke moje, zvala Petrovu i naručena za 19.9 po lijekove
    Sneki,izgleda da ništa od kavice

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Dobar vam dan
    Ja sam ovdje nova i imam jako puno pitanja.
    Kao prvo da vam se malo predstavim,imam 28 god u braku sam 8 god i imamo curicu od 7god,već 6 god se ne čuvamo i htjeli bi još djece ali eto jednostavno ne ide i u zadnje vrijeme se sve zakompliciralo.Prije god dana sam bila na laparaskopiji i doktor kod kojeg sam bila odstranio mi je lijevi jajovod a da mi nije ni rekao a dijagnozu mi je postavio tako strašnu da sam samo plakala.Htio mi je vaditi i jajnike i maternicu ali sva sreća da sam od njega otišla kod privatnika.Privatnik mi je rekao da mi je bezveze izvadio jajovod da dijagnoza nije točna i da samo imam polip u maternici.To sam sad uspješno odklonila ali problem je nastao što neću moći prirodno začeti nego mi preporučuje potpomognutu.Mene je malo toga svega strah i neznam što nas čeka.
    Htjela sam vas zamoliti da li možete da mi objasnite malo što mi je sad prvo za napraviti,kome se i kako trebam obratiti,koliko se dugo čeka?
    Drugi tjedan idem kod svog novog ginekologa na pregled i dogovor što ćemo dalje
    Puno vam hvala unaprijed
    Puno vas čitam i svima želim sreću u postupcima

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milasova8, 12-ti ili19-ti, nema veze , samo da krenemo! Biti ce prilike i za kavicu! Curke, svima velika pusa!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga amy2004 žao mi je zbog tvog neugodnog iskustva sa ginekologom i svega što ti se dogodilo. Vjerujem da pošto si na samom početku mpo priče da imaš milion pitanja koja ti prolaze kroz glavu. Sam proces Ivfa je bar meni više psihički nego fizički bolan. Za početak se naručiš za konzultacije i pregled koje čekaš nekih mjesec dana. Lista čekanja za postupak ivfa je mislim oko 8-9mj. Možda te već prvi put stave na listu. Trebat će ti do postupka nalaz pape, brisevi, HIV, krvna grupa, hormoni, spermiogram...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma cure moje znamo mi svi kako se vi sada osjećate...tak nam je svima bilo...meni su isto puno pomogle cure sa ovog foruma...zato smo sve tu da si pomažemo....
    Amy2004 dobro došla i uskoro se brzo odjavila odavdje.....ja sam ti sve objasnila u subotu..nadam se da kužiš jer ti nemogu poslati privatnu poruku....ja ti mogu objasniti šta te zanima u vezi Petrove...kissy
    Bili samo se ti puni hranom da bi tvoje bebice rasle....čuvaj se i drži mi se...javi se ponekad...zrinkič drži se...biti će sve ok...nepuni si glau lošim mislima...bit će sve dobro...milasova evo i tvojih inekcija...heheheh..da sam bar na tvom mjestu sada...sretnooo

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala vam cure
    Mary123 hvala ti na informacijama i ako bude nešto trebalo čut ćemo se ..... kisssy,kisssy <3

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Amy2004,dobrodosla,pomoci cu ti koliko budem mogla i zelim da sto prije odes medu trudnice
    Grozno je to sto si prosla sa krivom dijagnozom..
    Nemij se bojat,nije to nista strasno,vidjet ces sta ce ti ginekolog reci..
    Moj savjet ti je da se nakon pregleda narucis za konzultacije u jednu od bolnica na humanu pa ces vidjeti..
    Uglavnom,sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary,brzo ce proci vrijeme i do tvog postupka..evo ja cekam od konca treceg mjeseca i bas mi je brzo proslo..dobro i ljeto je tako da je i ta cinjenica sve ubrzala..uglavnom,blizi se i tak sam happy..

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke koje ste bile u postupku pa je završio neuspješno,nažalost...može odg na pitanje...jeli vam M kasnila nakon postupka,mislim na sljedeći ciklus a ne onaj nakon šta prekinemo sa utrogestanom?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage moje....jučer bila na kontroli. Kucaju DVA SRČEKA!!!!!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    naježih se od ove lijepe vijesti,~~~~~~~~~~~~sretno do kraja!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku

Znala sam, znala sam da su dvaaaa )) jooj baš si nam uljepšala dan, a sad polako dan za dan, tjedan za tjedan

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno čestitam zrinkič

neka bude sve u najboljem redu!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zrinkič, čestitam, prekrasne vijesti! za

Vidim da ima "neregistriranih" trudnica, neke ću sama upisati, ali dajte nam se curke javite na Odbrojavanje da popunimo trudničku listu
    Isto vrijedi i za naše buduće trudnice u postupcima

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jeeeeeeeeeee! Zrinkič čestitke!!!

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Čestitke Zrinkić i neka bude školska trudnoća!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zrinkič čestitam!!! Oduševljena sam,ostvarila ti se želja!! sada mogu zaželiti samo mirnu i ugodnu trudnoću do kraja

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kaj ste sve na moru...imA KOD KOGA KAJ NOVOGA????

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zrinkic, jupiiii! Pusa!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zrinkić čestitam!!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkič čestitam...napokon se i tebi sreća osmjehnula...samo neka bude sve ok do kraja.....kissy

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme zrinkič, stvarno prekrasna vijest!
    Ja neznam kako ti je, niti znam što te sve čeka pa te nemogu savjetovati, ali ti
    mogu poželjeti lijepu trudnoću i zdrave bebache

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala vam svima!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme zrinkič, stvarno prekrasna vijest!
    Ja neznam kako ti je, niti znam što te sve čeka pa te nemogu savjetovati, ali ti
    mogu poželjeti lijepu trudnoću i zdrave bebache
    potpisujem!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo krećemo i mi....mužić je naručen 06.09. a ja 20.09.
    Joj malo me strah kako će to sve biti.
    Da li mi možete objasnit što mi treba za prvi pregled.Rekli su mi da donesem sve stare papire koje imam,a da li moram imati i još neke nalaze?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo krećemo i mi....mužić je naručen 06.09. a ja 20.09.
    Joj malo me strah kako će to sve biti.
    Da li mi možete objasnit što mi treba za prvi pregled.Rekli su mi da donesem sve stare papire koje imam,a da li moram imati i još neke nalaze?
    amy,nemoj da te bude strah-bit će to sve ok,ne brini..
    samo ponesi sve što imaš..sad ideš na konzultacije,muž će ti do tad već dobiti nalaz spermiograma što je bitno da se vidi kakva je situacija.. Ako vas budu stavili na listu za IVF,načekat ćeš se do samog postupka tako da u tom periodu možeš izvadit sve potrebne nalaze koje eventualno nemate..

Mi smo imali baš sve potrebno do konzultacija,na kraju se ispostavilo da nam ni nije baš sve trebalo jer smo mogli polako vaditi nalaze u međuvremenu dok čekamo postupak( bili na konz, u 3 mj,a postupak je tek u 10 mj..)
    Uglavnom,sretno i nema mjesta strahu i panici-sve bude u redu

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Naručena sam kod dr. Jurković. Da li je koja od vas bila kod njega?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Naručena sam kod dr. Jurković. Da li je koja od vas bila kod njega?
    meni je zadnji put na pregledu bila dr jurković,moj dr je bil na godišnjem.i nemam ništ loše reči za nju.na prvu jako ozbiljna al kaj sam pitala,sve mi lijepo objasnila.
    kaj se tiče papira,ja sam na prve konzult. došla ful spremljena,kod svog dr sam obavila sve kaj se obaviti može i sve su prihvatili,mada ništ nije obavljeno kod njih.
    kakve papire imaš,kaj si obavila do sad?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja od papira imam ono što sam obavljala prije kod svojih doktora.Kod prvog kod kojeg sam bila dugo imam to da mi je radio laparoskopiju i uklonio lijevi jajovod,postavljao dijagnoze razno razne,a kod ovog sad kod kojeg idem radila sam HSG i uklnjala polip iz maternice.
    Papu i briseve sam radila prošle godine i bilo je uredu.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja od papira imam ono što sam obavljala prije kod svojih doktora.Kod prvog kod kojeg sam bila dugo imam to da mi je radio laparoskopiju i uklonio lijevi jajovod,postavljao dijagnoze razno razne,a kod ovog sad kod kojeg idem radila sam HSG i uklnjala polip iz maternice.
    Papu i briseve sam radila prošle godine i bilo je uredu.
    a nakupila si ti papira(i iskustva nažalost)nemoj se brinuti,još dok k tome dodaš i mužev nalaz,imaš i preko potrebno.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dobro jutro mojim suborkinjama želim!
    Evo i moj godišnji je gotov, baterije napunjene (više-manje) i spremni smo za nove pothvate. Idemo na konzultacije u devetom mjesecu i nadamo se da će dr.konačno pristati na postupak.
    Svima veliki pozdrav i pusa

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Curke drage, sve ste "utihnule", valjda se brčkate negdje na moru ili ste se ko ja sklonile od vrucine u "šumu"... Jučer je MM zvao Petrovu da pita oko ove nove "papirologije", jel ima kaj novo jer kad je isao pokupiti one potvrde od psihologa i pravnika u Preobrazensku, rekli su mu tamo da to vise ne treba. Jucer mu u Petrovoj kazu da nisu dobili nikakve nove informacije i da i dalje rade po "starom" i da treba sve sto pise na onom papiru...eto, pa sad ti znaj...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sneki, ovo što su ti mužu rekli u Petrovoj je totalna nebuloza - novi zakon je stupio na snagu i sasvim sigurno vam ne trebaju potvrde psihologa i pravnika! ne 100% nego 110%!!! slobodno im se nacrtaj u Petrovoj bez tih potvrda i ukoliko te počnu zafrkavati, samo reci da si provjerila u Ministarstvu zdravlja...

stvarno ko da su s kruške pali!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Frka, hvala ti! Pokupio je on potvrde pa ih srecom imamo ak budu zezali ali fakat ih ne kuzim, proslo je vec "debelih" mjesec dana od objave novog zakona a oni - nista! Birokracija - klasika! Malo sam iscitavala taj zakon pa se u 13. Clanku stavak 5. spominje to savjetovanje al ja to nis ne kuzim jer sam za pravo totalna "truba"! Ne znam ni za onu potvrdu o zajednickoj adresi kod izvanbracnih partnera, frendica je prijavljena na jednoj adresi, njen dragi na drugoj zbog kredita za stan, u novom zakonu nisam nasla da to treba, samo potvrda o izvanbracnoj zajednici od javnog biljeznika. Ona ide u 9. mj. u IVF polikliniku i tamo to i dalje traze... Ma sve smotano a i ja sam se vise umorila od razmisljanja...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

savjetovanje je po novom zakonu obavezno samo ukoliko se radi o donaciji - ovi u Petrovoj nek si s tim potvrdama obrišu rit! borili smo se rukama i nogama da se ta odredba izbaci iz novog zakona i uspjeli u tome iako su je stanoviti dr-i (baš iz Petrove) zdušno podržavali. obveza P&P savjetovanja prije postupka ne postoji ni u kojoj drugoj zemlji i ministar je to, hvala Bogu, uzeo u obzir.

potvrda o zajedničkoj adresi parova u izvanbračnim zajednicama nije bila potrebna ni prema Milinovićevom zakonu - to znam 100% jer MM i ja nismo bili u braku i bili smo prijavljeni na različitim adresama (i još uvijek jesmo). samo se kod javnog bilježnika trebala potvrditi izjava da par živi u izvanbračnoj zajednici - adrese na koje su prijavljeni nisu bile bitne.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ta potvrda o zaj. Adresi pise na onom papiru kaj se dobije i u Petrovoj i na IVF klinici, gledale smo i kod njih na web stranici, jos nisu promjenili "potrebnu dokumentaciju".... Al drbro, sad sam javila frendici da si ti uspjela bez toga pa "lakse dise"... Puno ti hvala frka...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam bila na VV-u, ali pravila su za sve ista. stari zakon nije zahtijevao prijavu na istoj adresi već samo kod javnog bilježnika ovjerenu izjavu da par živi u vanbračnoj zajednici. pa i supružnici iz raznih razloga mogu biti prijavljeni na različite adrese.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •