Stranica 50 od 111 PrviPrvi ... 40484950515260100 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiki mi kad smo radili spermiogram prošle godine, ja sam za svaki slučaj nazvala u laboratorij, sve su mi lijepo objasnili, ako se ne varam bitno je da se dođe između 7 - 9 sati bilo koji dan (ili 10 stvarno nisam sigurna sa uputnicom (uputnicu podiže kod svog doktora opće prakse). Uzorak se daje u laboratoriju koji se nalazi iza glavne zgrade, znači kad stojiš pred glavnim ulazom u bolnicu s lijeve strane zaobiđeš tu glavnu zgradu i dođeš do manje zgrade s malim vratima ( meni osobno neugledna i nikad ne bi rekla da se tamo nalaze laboratoriji) al piše na vratima i javite se odmah na prva vrata ravno kad uđete unutra. Nalaze dobivate isti dan nakon 14 sati ili možete dogovoriti da Vam ih pošalju poštom. Najsigurnije je da nazoveš na 01/4604-755. Nadam se da sam barem malo pomogla. Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kiki uglavnom,želim vam sreću sa nalazom.. jel tvoj dragi imao kakvu dijagnozu?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bili,hvala na detaljnom opisu
    milasova,kod mm je spermiogram od teške olig. pa sve do sad zadnji put normoospermija-strašno varira.a joj,nisam te htjela prestrašit,oprosti..nego tako mi je dr.rekao.a vidjet ćemo..mislila sam i ja do Villi,ako je 300 kn pregled nije ni tako strašno,vidjet ćemo..hvala na odg.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

http://forum.roda.hr/threads/58194-D...ht=morfologija

evo i link za morfologiju i DNA fragmentaciju spermija pa bi možda bilo dobro da i to napravi..ne znam..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kiki,nisi me prestrašila,već sam prestrašena što se morfologije tiče..i nije mi jasno kako dosta klinika nema u nalazu morfologiju a tako je bitna..
    dosta sam proučavala morfologiju spermija,tj.čitala o tome i moram priznati da naša dijagnoza nije baš ohrabrujuća..ma joj,bolje da više ne proučavam jer se samo bediram.a doktori ti samo kažu,ma ne brini ti si mlada uspjet ćete nije kod vas tako strašno..ma joj..a nitko ti neće reć šta bi mogao napravit da popravi nalaz..ma joj i milijon puta do sad sam napisala ma jo..

U Viliju radi biolog iz Petrove pa je nalaz gotovo identičan..
    draga ,želim ti sreću u svakom slučaju..javi kako je prošlo,baš me zanima..

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo da se i ja ovdje javim...ja sam 12.09. naručena u Petrovu na konzultacije, da vidimo kako ćemo dalje... da li oni odlučuju o postupku ili ja mogu reći svoje mišljenje?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

oni ti mogu dati svoje misljenje ako imas vise opcija, a naravno da i ti mos reci svoje. sve ovisi o dr i o nalazima. oni ce ti preporuciti najbolje.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

stvarno sam pozitivna i ne opterecujem se previse negativnim mislima,ali kad procitam ovako nesto vezano za nasu dijagnozu uhvati me strah..nadam seda ce me proc jer moram bistra u postupak..
    Hvala vam drage moje,znam da ce bit ok..
    Jos dva tjedna a ti jos tjedan dana odbrojavamo lagano

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav svim trudilicama odmah na početku i od srca vam želim da što prije budete trudnice
    imam pitanje tj. možda malo više pitanja. nova sam na forumu a i nova sam što se tiče MPO. nakon 2,5 godine pokušavanja odlučili smo krenuti dalje. zanima me koliko se čeka u petrovoj za inseminaciju? na koji broj se uopće zove na konzultacije. puno vam hvala svima na bilo kojem odgovoru.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

QUOTE=loorna31;2218750]pozdrav svim trudilicama odmah na početku i od srca vam želim da što prije budete trudnice
    imam pitanje tj. možda malo više pitanja. nova sam na forumu a i nova sam što se tiče MPO. nakon 2,5 godine pokušavanja odlučili smo krenuti dalje. zanima me koliko se čeka u petrovoj za inseminaciju? na koji broj se uopće zove na konzultacije. puno vam hvala svima na bilo kojem odgovoru.[/QUOTE]

loorna31,dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice
    da ti ukratko odg.,nazoveš broj 014604723 od 12 do 14(nemoj se obeshrabriti ako ne dobiješ od prve).sestri ukratko rečeš da bi se naručila na pregled i konzultacije.ako znaš več kod koga želiš iči onda ćeš dobiti prvi slobodni njegov termin,ako ti je svejedno onda će ti sestra reči kad i kome ideš.za čekanje je teško reči,sve ovisi o tom prvom razgovoru i dr odluci za dalje(ovisno o vašoj dijagnozi).ako imaš kakve nalaze od prije ponesi,vole kad dođeš pripremljen.sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

loorna31,dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice
    da ti ukratko odg.,nazoveš broj 014604723 od 12 do 14(nemoj se obeshrabriti ako ne dobiješ od prve).sestri ukratko rečeš da bi se naručila na pregled i konzultacije.ako znaš več kod koga želiš iči onda ćeš dobiti prvi slobodni njegov termin,ako ti je svejedno onda će ti sestra reči kad i kome ideš.za čekanje je teško reči,sve ovisi o tom prvom razgovoru i dr odluci za dalje(ovisno o vašoj dijagnozi).ako imaš kakve nalaze od prije ponesi,vole kad dođeš pripremljen.sretno![/QUOTE]
    hvala ti najljepša na odgovoru. nisam ga prije vidjela pa nisam niti nazvala broj. sutra zovem. hvala ti i na ljepim željama

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Petrovke moje drage, iako sam svoju sreću pronašla na drugom mjestu još se uvijek osjećam da tu pripadam U Petrovoj je stanje takvo kakvo je i nažalost samo jednoj od vas ću (nadam se) moći malo skratiti čekanje. Za koji mjesec se sada upisuje za postupak? Mene čeka termin u veljači 2013 a neće mi trebati pa ako se to može neka se javi tko hoće da mu ustupim svoje mjesto.
    Svima puno vibrica šaljem i da brzo sve budete trbušaste!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

uskoro krecem na aspiraciju pa me zanima dali mm treba uputnicu za davanje sperme?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ne treba uputnica za muža, to sve ide na tvoju uputnicu

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sanjalica82, ako se ja dobro sjećam netreba, ali sve će ti sestra tamo objasniti na zadnjem ultrazvuku (što uzeti sa sobom, kad doći). Kad dođete ujutro ti ideš u sobu da se pripremiš a dragi dobije jedan papir s kojim ide u laboratorij. Sretno!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjalica82, ako se ja dobro sjećam netreba, ali sve će ti sestra tamo objasniti na zadnjem ultrazvuku (što uzeti sa sobom, kad doći). Kad dođete ujutro ti ideš u sobu da se pripremiš a dragi dobije jedan papir s kojim ide u laboratorij. Sretno!!
    Bili, kako to izgleda - "...ti ides u sobu da se pripremis..."? Kaj ti "rade"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

strategija!! da i ovdje na dva mala srčeka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

hvala vam na odg..i mene zanima ta priprema...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma niiišta, tam se presvučeš ( spavačica, ogrtač, čarape, papuče), ostaviš stvari,zauzmeš si jedan krevet upoznaš s drugim curama koje isto čekaju jer je to velika soba, popričaš s njima da si skratite vrijeme, tješite se, hrabrite, razmjenjujete iskustva i čekate da sestra Irena veli:"Krećemo" i onda krenete na 1.kat s njom i opet tamo malo u hodnniku čekate, brbljate i opuštate se i čekate na red ako vas je više za aspiraciju Mi smo bile 3 za aspiraciju taj dan pa smo si lijepo kratile vrijeme, baš nam je bilo ok, s obzirom da sam ja bila 1.puta a cure 2. i 3. prepričavale su mi svoja iskustva vezana za cijeli postupak, transfer, mirovanje i dr. Kad je gotovo, sestra Irena vas vozi natrag u tu sobu i tamo odmarate cca 2 sata. Nas je na kraju sve skupa bilo mislim oko 7 ili 8 u sobi. 3 aspiracije, 3 transfera i još 2 žene koje su bile u dnevnoj bolnici i čekale na pregled i obradu. Sve u svemu pravi mali babinjak. Imate unutra wc, umivaonik ukoliko se želite osvježiti malo.i to je to
    Strategija

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, hvala ti na opsirnom pojasnjenju, divna si, sad mi je "lakse"... Ma muljam, tjesim se, nije mi lakse ali bar znam kako to izgleda kad ti napise netko "iz prve ruke".

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

cure moje, mene jutros uhvatila panika...sutra idem u Petrovu na konzultacije, i prva pomisao kad sam se probudila, šta ako me odbiju za bilo kakav postupak obzirom da sam prošle godine prirodno ostala trudna? pa neznam šta ću napraviti, umrijet ću od tuge. ruku na srce, nisam baš u cvijetu mladosti da mogu čekati još koju godinu da se samo "uhvati".

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, mene jutros uhvatila panika...sutra idem u Petrovu na konzultacije, i prva pomisao kad sam se probudila, šta ako me odbiju za bilo kakav postupak obzirom da sam prošle godine prirodno ostala trudna? pa neznam šta ću napraviti, umrijet ću od tuge. ruku na srce, nisam baš u cvijetu mladosti da mogu čekati još koju godinu da se samo "uhvati".
    Ne tako razmisljati! Kuzim da si u strahu, i ja sam ali ako cemo vec u startu krenuti s negativnim mislima, nema nam pomoci! I ja idem sutra u Petrovu...ima nas, biti ce sve dobro samo treba pozitivno razmisljati. Zasto bi te odbili? Polako, prvo pricekaj sto ce doktor reci...

Milasova8, draga i ti "sitno brojis"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nece te odbiti,ne vjerujem.. Bit ce sve ok,ne brini
    Ima vas dosta sutra gore pa svima zelim srecu i nadam se podrobnom izvjestaju- da zbam sta me ceka

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

milasova8, nadam se da je tako, a izvještaj podnosim čim se vratim

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svima koji idu sutra u Petrovu želim puno sreće, wonna be mommy nmoj se brinuti neće te odbiti..samo pozitivno misli....sve će biti u redu javi se kad budeš u prilici... Palčevi gore za sve moje suborke Pusaaaaaa

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala Bili, nadam se da cemo pomalo sve "tvojim stopama"! Pusa!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sneki41, , imaš pravo! na kraju krajeva, bolje im je da ni ne pomisle da me odbiju, u stanju sam im svašta reći
    ti si već u postupku ili konzultacije? nisam u toku, pa se unaprijed ispričavam

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sneki41, , imaš pravo! na kraju krajeva, bolje im je da ni ne pomisle da me odbiju, u stanju sam im svašta reći
    ti si već u postupku ili konzultacije? nisam u toku, pa se unaprijed ispričavam
    Sutra idem po lijekove a u 10. mj bi trebala u postupak... "Sarafi" me strah od jucer al ne dam se!!! Pozitiva lalala, pozitiva lalala...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nema straha drage moje,napokon smo dočekali ono što smo željele..ja sam toliko uzbuđena,ali ono pozitivno, da mi ne pada na pamet biti u strahu..
    ovo sam čekala dobrih 7 mjeseci-tako da..hrabro!!

Sneki i od tebe hoću izvještaj

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

uzbuđenje je i kod mene prisutno (nažalost i ono negativno, ali to sam ja) a i kod MM (siroti on), vidi da sam ja našpanana, pa se i on zarazio
    sva sreća da je kod nas ON taj koji ne dozvoljava da se padne u bed nakon svake vještice, inače ja svaki mjesec

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mojih novosti,danas bila na ultr. Ciste nema a bome nema ni neki bitni folikul.našli jednog jedinog od 9,5mm(za usporedbu s prošlim mj. bil je 17,5 na 9dc)endometrij je 6,5.u četvrtak idemo ponovno pa ako dobro naraste za vikend imamo prirodni ivf.inače,na redu za ljekove smo u ožujku.sretno sutra svim curkama!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mojih novosti,danas bila na ultr. Ciste nema a bome nema ni neki bitni folikul.našli jednog jedinog od 9,5mm(za usporedbu s prošlim mj. bil je 17,5 na 9dc)endometrij je 6,5.u četvrtak idemo ponovno pa ako dobro naraste za vikend imamo prirodni ivf.inače,na redu za ljekove smo u ožujku.sretno sutra svim curkama!
    Hvala žužy, a mi drzimo fige tebi za cetvrtak!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ja zaboravila u koju zgradu moram ići sutra? rekla mi je sestra, i ja zaboravila, danas sam totalno luda. help!!! dakle na konzultacije za mpo

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Glavni ulaz u bolnicu pa lijevo gdje je humana reprodukcija, tako sam bar ja isla prvi put... Najbolje da pitas na porti pa ce te uputiti... Bez panike...polako, sve ce biti OK! Sutra se mozda vidimo

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sneki41, hvala ti, srce si ja sam u 10,30 naručena

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sneki41, hvala ti, srce si ja sam u 10,30 naručena
    A ja u 10h; onda se svakako vidimo

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bumo skup čekale red

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage moje, evo ja dodjoh iz Petrove s Gonalima F : 2,3,4-ti dan ciklusa po 3 ampule, 5,6 i 7. dan po 2 ampule... I Ovitrelle (jel to "stoperica")... Kako vam se cini to sve skupa? Tresla sam se tamo ko "siba na vjetru", sad me malo popustilo

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sneki41, Tako sam i ja imala Gonale,onda ti ih produljuju do trenutka kad su js spremne za aspiraciju odnosno do trenutka kad trebaš primiti štopericu i Da, Ovitrelle je štoperica.
    8. dan ti je prvi ultrazvuk? Rekla ti je sestra tamo da se javiš kad kreneš, odnosno da javiš koji dan ti pada prvi ultrazvuk? Pretpostavljam da si dobila hrpu Gonala
    Sad čekaš vješticu pa da kreneš???????

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sneki41, Tako sam i ja imala Gonale,onda ti ih produljuju do trenutka kad su js spremne za aspiraciju odnosno do trenutka kad trebaš primiti štopericu i Da, Ovitrelle je štoperica.
    8. dan ti je prvi ultrazvuk? Rekla ti je sestra tamo da se javiš kad kreneš, odnosno da javiš koji dan ti pada prvi ultrazvuk? Pretpostavljam da si dobila hrpu Gonala
    Sad čekaš vješticu pa da kreneš???????
    Bas tako kako velis Bili, od drugog dana pikanje, 8. dan ultrazvuk. Za prvi put cu ici tamo da mi daju pikicu a onda cu se probati "natrenirati" da se pikam sama. Dobila sam 2 kutije Gonala F i kutiju Ovitrell-a. Bila sam u cudu jer je zena prije mene (garant 10 gadina mladja) pokupila "punu vrecicu" a ja "samo" 3 kutije Sad cekam vjesticu ali onu u 10. mjesecu (prva ce me "zaskociti" za koji dan)...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Bas tako kako velis Bili, od drugog dana pikanje, 8. dan ultrazvuk. Za prvi put cu ici tamo da mi daju pikicu a onda cu se probati "natrenirati" da se pikam sama. Dobila sam 2 kutije Gonala F i kutiju Ovitrell-a. Bila sam u cudu jer je zena prije mene (garant 10 gadina mladja) pokupila "punu vrecicu" a ja "samo" 3 kutije Sad cekam vjesticu ali onu u 10. mjesecu (prva ce me "zaskociti" za koji dan)...
    Kako to misliš 2 kutije Gonala ako ti za prvi puta trebaju 3?? ja sam dobila cijelu ljekarnu, u svakoj kutiji je - jedan pribor: injekcija, 1 ampula, 2 igle. Pitaj obavezno kad dođeš tamo, ja mislim da sam sveukupno dobila oko 20-25 kutija samo Gonala (ne sjećam se više).

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kako to misliš 2 kutije Gonala ako ti za prvi puta trebaju 3?? ja sam dobila cijelu ljekarnu, u svakoj kutiji je - jedan pribor: injekcija, 1 ampula, 2 igle. Pitaj obavezno kad dođeš tamo, ja mislim da sam sveukupno dobila oko 20-25 kutija samo Gonala (ne sjećam se više).
    nema više igla..jeeej...sad je to inekcija ko ona koju koriste ljudi koji imaju dijabetes....

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma to su 2 velike kutije, nisam ni otvarala od straha kak to unutra izgleda, samo sam vidjela onu "stopericu" (ne izgleda mi privlacno) ali mislim da je u jednoj 14 a u drugoj 7 komada... A po onom "rasporedu" pikanja taman mi treba 21. Kad dodjem doma pogledati cu tocno kaj pise gore i malo "raskopati" kutiju pa cu vam tocno reci. Ako je to ko za inzulin ko sto Clover kaze onda smo "na konju"...to stvarno nije nikakav problem!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma to su 2 velike kutije, nisam ni otvarala od straha kak to unutra izgleda, samo sam vidjela onu "stopericu" (ne izgleda mi privlacno) ali mislim da je u jednoj 14 a u drugoj 7 komada... A po onom "rasporedu" pikanja taman mi treba 21. Kad dodjem doma pogledati cu tocno kaj pise gore i malo "raskopati" kutiju pa cu vam tocno reci. Ako je to ko za inzulin ko sto Clover kaze onda smo "na konju"...to stvarno nije nikakav problem!
    aaa onda je to drugačije pakiranje nego što sam ja imala maaaalaa je pikica, ko vlas tanka ni ne vidiš ju bar je kod mene bila takva.
    aka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ha ha sneki jel ta žena možda imala bijelu papirnatu vrečicu, ako je onda sam to bila ja, negdje između 10 i 10,30.

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo i ja se vratila iz Petrove! početkom godine po lijekove, IVF u 02/2013...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga i veljača će brzo doći a do onda tko zna...

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i ja se tako tješim...tko zna kakve planove onaj gore ima za sve nas...
    Posljednje uređivanje od wanna be mommy : 12.09.2012. at 14:43

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sneki , wanna be mommy-čestitam..

sneki sretno sa pikanjem..
    jesi dugo čekala? koja je procedura? opiši mi malo

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    sneki , wanna be mommy-čestitam..

sneki sretno sa pikanjem..
    jesi dugo čekala? koja je procedura? opiši mi malo
    Hvala draga, mozda cemo skupa, i ja sam u postupku u 10. mj.
    Procedura je jednostavna-dodjes na salter, sestra pita jesi prvi put, provjeri jel imas sve "papire", pricekas da te dr. zovne (kod dr. Streleca sam), on ti onda sve objasni, sta ne kuzis pitas (ja sam si unaprijed "pripremila" 100 pitanja u glavi ali na kraju mi je sve tak fino objasnio da nisam imala sta pitati)... Napisao mi je terapiju, popunio papire i natrag na salter; tamo ti sestra objasni gdje ides po lijekove (odmah desno pa "na pult"), tamo je bila sestra Irena, ona opet ispuni (koliko si visoka, teska, jesi imala kakve operacije, hoces se sama pikati ili dolaziti u 17h svaki dan), dodje druga sestra koja ti da lijekove i "plan pikanja"; uzmes ih, potpises i - brisi kuci "na cekanje" Ja sam mislila da ce to biti bogznasta danas, jedva sam sinoc zaspala a kad ono -sve 5! Eto, nis strasno draga, budi bez ikakve brige, sad cekamo tvoj "izvjestaj"...
    Mi s foruma bi trebale imati neki "znak raspoznavanja", danas nas je bilo vise tamo ali medju svim tim zenama kako bi se i "prepoznale"... )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •