Stranica 57 od 111 PrviPrvi ... 747555657585967107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ah bumo vidli
    al na svadbu moram,budem sjedila i klopala

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    ah bumo vidli
    al na svadbu moram,budem sjedila i klopala
    na svadbu smiješ btw i ja sam sutra na svadbi*možda smo na istoj'
    Posljednje uređivanje od milasova8 : 05.10.2012. at 17:07

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

heheh, kaj je ovo s petrovkama??? sve po svadbama hodaju
    i ja sam u nedjelju u Slavoniji na svadbi

sorry tete moderatorice na offtopičarenju

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a ja idem danas

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pilek sretnooooooo!!!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovčice, proći će kvržice, imala sam i ja mjesecima kasnije. Što se tiče ovulacije, ne mora uvijek biti baš u isti dan, a može biti da neki mjesec i ne ovuliraš. Mislim da ti jedan stimulirani nije tu mogao naškoditi.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 05.10.2012. at 20:50

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Snupi, što je sa zamrzavanjem embrija, rade ili ne?
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 05.10.2012. at 20:53

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Konfuzija kako si mi ti?Kakav je toj plan za dalje?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija kako si mi ti?Kakav je toj plan za dalje?
    Ah, draga Mary, baš sam se neki dan sjetila ove tvoje crvene izreke u potpisu. Nastojim smanjiti očekivanja i pripremiti se na najgore, a to je da na kraju nećemo uspjeti. Živite kao da će sto godina biti mir, pripremajte se kao da će sutra biti rat.. ili kako je već nekoć cijenjeni državnik rekao... Planiram nešto uskoro, ali ne u Petrovoj. Hvala što pitaš.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, draga Mary, baš sam se neki dan sjetila ove tvoje crvene izreke u potpisu. Nastojim smanjiti očekivanja i pripremiti se na najgore, a to je da na kraju nećemo uspjeti. Živite kao da će sto godina biti mir, pripremajte se kao da će sutra biti rat.. ili kako je već nekoć cijenjeni državnik rekao... Planiram nešto uskoro, ali ne u Petrovoj. Hvala što pitaš.
    Di budeš otišla onda?Ma sve će to na kraju biti dobro...doći će i to vrijeme jedino šta godine odoše...godina po godina i gotovo..Želim ti svu sreću ovoga svijeta..vjerujem da će biti treća sreća.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nemam pojma,nitko mi nije znao nista reci,u utorak idem tam po ljekove pa valjda netko bude nesto znao! Razgovarala sam sa dvije sestre preko telefona ali one sve ufurane samo u terapiju ostalo ne znaju.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

sorry na offu ali imam pitanje posto sam nova... kako mi je beta 0 i nismo prvi put uspjeli sto dalje? da se javim ljecniku ili....?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry na offu ali imam pitanje posto sam nova... kako mi je beta 0 i nismo prvi put uspjeli sto dalje? da se javim ljecniku ili....?
    Da, moraš javiti liječniku, pa ćete se dalje dogovoriti. Žao mi je zbog bete .

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako si u Petrovoj onda si dobila otpusno pismo na kojem ti piše broj na koji se moraš javiti...sestra će ti onda reći kada ćeš doći na nove konzultacije..znam kako ti je...samo hrabro dalje...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozsrav svim mojim dragim suborkama.prijavljujem novi postupak za 11 mjesec o.g.to će biti naš peti pokušaj,dosad bez uspjeha nažalost.ovaj put puni nade i pozitivne energije krećemo dalje.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage moje, dali netko zna gdje privatrno radi Prof. dr. sc. Dubravko Barišić, iz Petrove. On nije mpo lječnik, ali je navodno veliki stručnjak za miome i endometriozu. hvala vam i sretno svima.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

grožđica sertno mozda se i vidimo u 11. mjesecu.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Miny sumljam da ti radi privarno,ja sam bila kod njega na konzultacijama prije laparo i histeroskopije ali preko debele veze ali u petrovoj. On ti je trenutno dekan medicinskog faxa pa sumljam da uz petrovu , fax još radi i privatno. Jedino kaj mogu reči za njega sve najbolje!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

snupi ja mislim da će mi prvi ultrazvuk biti oko 20.11. negdje.tako otrprilike,jer mi ciklus nije baš redovit,hajde,možda se nađemo tamo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

grožđica,od srca želim da ovaj postupak bude dobitni sretno!

Sneki,jel stigla M?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    grožđica,od srca želim da ovaj postupak bude dobitni sretno!

Sneki,jel stigla M?
    Milasova draga, M stigla prekjucer, jucer sam krenula s pikanjem. I to u Becu kad smo se vracali iz Praga (tak me zatekla "satnica"), pokvario se bus...ma 100 problema ali obavila sam pikicu ko velika. Uopce nije strasno, mogla bi se prijaviti za pripomoc ako kome treba Sad ne znam, pretpostavljam da danas moram zvati sestru u Petrovu da "prijavim" da sam krenula (tak pise na onom papiru kaj su mi dali s rasporedom pikanja). I ti kreces za koji dan? Oko 15-tog ako se ne varam? Mene je M zaskocila 2 dana ranije, valjda od silne zelje i iscekivanja... Mislila sam da cu na pikanje bar za pocetak u Petrovu al eto vidim da stvarno nema potrebe pogotovo jer je ovaj Gonal u pen-u a nemam nista od onih pikalica kaj se moraju "pripremati".

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pilek, Grozdica sretno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova draga, M stigla prekjucer, jucer sam krenula s pikanjem. I to u Becu kad smo se vracali iz Praga (tak me zatekla "satnica"), pokvario se bus...ma 100 problema ali obavila sam pikicu ko velika. Uopce nije strasno, mogla bi se prijaviti za pripomoc ako kome treba Sad ne znam, pretpostavljam da danas moram zvati sestru u Petrovu da "prijavim" da sam krenula (tak pise na onom papiru kaj su mi dali s rasporedom pikanja). I ti kreces za koji dan? Oko 15-tog ako se ne varam? Mene je M zaskocila 2 dana ranije, valjda od silne zelje i iscekivanja... Mislila sam da cu na pikanje bar za pocetak u Petrovu al eto vidim da stvarno nema potrebe pogotovo jer je ovaj Gonal u pen-u a nemam nista od onih pikalica kaj se moraju "pripremati".
    odlično,draga neka si se snašla..svu sreću ti želim..
    da ja startam oko 15,ako se i kod mene ne požuri..
    jel mi možeš na pp malo objasnit taj gonal? nije mi baš jasno šta prvo radim kad otvorim kutiju..samo ukratko redosljed da mi objasniš ak nije problem? thanks

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

odlično,draga neka si se snašla..svu sreću ti želim..
    da ja startam oko 15,ako se i kod mene ne požuri..
    jel mi možeš na pp malo objasnit taj gonal? nije mi baš jasno šta prvo radim kad otvorim kutiju..samo ukratko redosljed da mi objasniš ak nije problem? thanks
    i ja sam koristila gonal u penu .iskreno svejedno je koju kutiju prvo otvoris jer su koncentracije iste samo sto u jednoj imas vise..ovisno koliko ti pise po protokolu..prije pocetka prvo stavis na 37,5 da istjeras zrak. znaci na penu okrenes na 37,5 i povuces klip .ako imas 2 ampule onda je to 150 (1 ampula je 75mg pa su 2 ampule 150), ako su 3 ampule onda je 225. namjestis ono sto se okrece na 150 ili 225 i povuces klip. on ide samo do onog broja gdje si oznacila onom zrnom strelicom. kad ubrizgavas onda ti se javi zvuk kliktanja tako da te to ne zbuni.
    Posljednje uređivanje od sanjalica82 : 09.10.2012. at 13:52

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam cure moram priznati da me to pikanje najviše plaši..ali nadam se da će sve biti ok..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

nije to nista strasno. ja sam se pikala u trbuh..nije bilo bolova ni masnica...u uputama ima kako se daje potkozna i to sa slikom tako da ne moras fulat.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bila danas dobila lijekove i cekamo mjesec dana za početak! Nitko mi nakraju nije znao reči ništa o zamrzavanju tak od mene opet nista.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gonal f pen self injection guide- na you tubea sve lijepo objašnjeno tak sam se i ja pikala prije dvije godine!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svim pikalicama i budućim brzim pikalicama držim palčeve, a pilek od tebe očekujem sad jednu veliku betu za početak jeseni

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dali je koja od vas pila estrofem do kraja ciklusa???

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne ali smo imale utrogestane 3X2 vaginalno.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

24.10. vadim hormone štitnjače.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ali da Vam još jednu stvar velim. Meni nje pisalo što sve trebam donjeti- krv. nalaz,(krvna grupa), kopija vjenćanog lista,oib,fotokopije osobnih,nalaze briseva,papa nalaz, makere hiv,hepatitis,sifilis ,prijašnjenje nalaze. Strelac je tražio prošli tjedan samo povijeti bolesti iz Maribora. A danas me sestra pitala zasto to nisam ostavila u petak kod njega ove sve predhodne papire i da im fotokopiram jos strelcov povijest bolesti,mariborski povijest bolesti i da li imam nalaze od hormona. Srecom da sam bila pametna i izvadila hormone na svoju ruku ,progesteron 21 je gotov, 24 štitnjača i ovaj petak ostalo. Tak da znate vadite ih bez obzira pisalo ili ne traže ih,prije nego što dobijete lijekove.Srecom imala sam od 2011 koje sam radila.

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jutro svima,
    uspjela sam dobiti Petrovu krajem rujna i naručena sam na kontrolu sa CB početkom studenog... znači, mjesec i nekaj malo sitno dana... nije me bilo u zagrebu par dana, pa nisam ni stigla napisati to.. jel koja od svih vas kod dr Šimunića? vidim da skoro sve spominjete dr Strelec...
    danas me jako trbuh boli i 29dan mi je, ali ja se i dalje nadam da ću nazvati Petrovu i reći da ne dolazim na pregled... koja glupost
    ovim tempom mislim da mogu komotno čekati kasno proljeće, ljeto... bar koliko vidim po pisanjima...
    i vidim da nisam jednina koja stalno, a pod stalno mislim 24/7 ima u glavi sve to...
    i zakaj meni niko nije dao nikakav popis kaj se mora napravit od pregleda? ja sam došla doktoru sa hormonima, sgramom... ali kad mogu dobiti taj popis od njih? i još jedno pitanje... hoće li biti potrebno raditi opet sve CB i hormone s obzirom da su rađeni svi ljeto/jesns ove godine..?
    sretno svima...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Svi nalazi hormona i CB-a ti vrijede 6 mjeseci ( ne mojem piše ne starije od godinu dana,tko je tu lud)!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Ftičica, mi smo popis dobili kad smo došli na zadnje konzultacije kad smo dogovorili u koji ćemo postupak, odnosno mislim da bi ti mogla popis dobiti sad kad ideš jer vjerojatno si sad obavila sve kaj su tražili i kaj im treba da vide "stvarno stanje stvari", onda smo dobili termin kad doći po ljekove, papir što sve trebamo obaviti i donijeti od dokumentacije. Svi nalazi hormona i CB-a ti vrijede 6 mjeseci (tako piše na tom papiru - ne stariji od 6 mjeseci - to vrijedi za sve nalaze koje ćeš nositi). Ja sam sve radila ponovo jer su moji bili stariji. Sretno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

PTiči ti si očito imala sve dokumente kaj su trebali a Cb ti mogu biti stari najviše godinu dana. Da li si radila markere?- markeri hiv ,hepatitis, sifilis i ti i dragi - rade se u petrovoj ulici, malo nize bolnici na istoj strani -hrvatski zavod za trans. medicinu.To ti treba(kopije od svega), krvnu grupu, pape ne stariji od godinu dana,vjenčani list, tvoj oib,uputnica za bolniko lječenje i posebno uputnica za pregled i ako imas friški hormonalni status i fotokoije osobnih i od tebe i od dragog. To je ivf,to predas dok dođes tam k šimuniću,da ti mogu dati ljekove. Ja sam si sama izabrala Strelca a za ostale cure ne znam kak je koja dosla do kojeg doktora!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

budući da sam ja imala apsolutno sve moguće nalaze(vađene u 1 mj.ove godine) kad sam došla na konzultacije u 3 mj./2012 a zapisana za postupak u 10 mj. rekli su mi da mi brisevi i papa vrijede godinu dana,a HIV,sifilis i hepatitis čak dvije godine?! a hormone sam imala iz 2010.i nisu me tražili nove..
    ftičica,ja na tvom mjestu ne bi vadila nove briseve budući da su ti ovi friški-pa sa svime što sad imaš odi na konzultacije pa će ti dr.Š reći šta još trebaš..

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo,da se javim! Hvala Snupy i sanjalici na pomoci,prezivila sam prvih par dana dok se org.ne navikne na buru hormona. Jucer 8 dan bila na UZV,nista ne kazu-pikam se dalje,sutra opet UZV. Svima Vama,koje krecete s pikanjem i one koje cekaju betu zelim puno srece

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Helena5,koji ti je protokol?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Decapeptyl od 1dana do ovitrella, od 2 do 4 dana-4 gonala,a od 5 dana po 3 gonala.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Helena5 prvotno napisa Vidi poruku
    Decapeptyl od 1dana do ovitrella, od 2 do 4 dana-4 gonala,a od 5 dana po 3 gonala.
    Smije li se znati koje si godište? To je dosta jaka stimulacija.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Smije li se znati koje si godište? To je dosta jaka stimulacija.
    ja sam ti 80. Ali mi je AMH 0.2 i navodno zato me mora tako stimulirat da dobije max.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo zene,ne znam dali da tugujem ili se radujem. Bila na uzv,samo 1 folikul :- s - danas stop.,a u subotu punkcija. Nadam se bingu .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo zene,ne znam dali da tugujem ili se radujem. Bila na uzv,samo 1 folikul :- s - danas stop.,a u subotu punkcija. Nadam se bingu .
    sretno,sretno,sretno i jedan je dovoljan,tako da nemoj tugovat..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dobitna kombinacija,draga
    Sretno!!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

dobitna kombinacija,draga
    Sretno!!
    Bit ce i kod tebe,draga moja! Samo pozitivno misli,odmaraj se i radi ono sto te cini sretnom Drzim fige!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i nemojte se ljutiti kaj ne oslovim imenom svaku pojedinačno, ali ja pročitam sve i onda pišem "grupno" tak mi je lakše...
    i uopće ne želim još ništa pitati o tim silnim pikicama, konzultacijama... mislim da me to tada još puno napetih dana čeka...

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozdrav,
    markere nisam radila ( to znam da moram zbaviti u Petrovoj 3 ), ali ne znam jel da se žurim s time ili ne...
    uputnicu za to daje ginekoglog ili opća praksa? kaj mora biti na uputnici.. to rade oba partnera, kaj ne?
    ja kad dođem na kontorlu sa CB, onda me bu tek vjerujem naručil dr na HSG...
    valjda, tak mi je napisal na povijest bolesti... to bu sigurno tek iza idućeg ciklusa, pa onda opet ode mjesc/dva...
    i još se moramo vjenčati... nije nam to prioritet.. volimo se, dugo smo skupa, jako lijepo funkcioniramo... ali sad ispada da smog najveće želje na svijetu moramo i u brak... mislite da bi HSG mogla biti zadnja pretraga koja se mora zbaviti?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Fticica ne morate se vjencati- mi nismo..ovjerili smo kod javnog biljeznika izjavu da zivimo u vanbracnoj zajednici i prijavili se na istu adresu..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •