Stranica 58 od 111 PrviPrvi ... 848565758596068108 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ptičica i sve povijesti bolesti fotokopiraj,uputnice ti piše tvoj socijalni ginekolog-1 na kojoj pise za bolničko lječenje a fruga za pregled i nek ti obavezno napiše šifra neplodnost, napravi si što prije ,znam da se za neke moraš i naručiti prije jer se čeka. Zašto bi se morala udavati,
    Početno

Ovjeriti samo kod javnog biljeznika izjavu da zivite u vanbracnoj zajednici i prijavljeni da ste na istoj adresi. Ja sam bila na Hsg u Vžu ga rade samo rengenski,moras se naručiti i kod nas za to treba uputnica za bolnicu. Dođes ujutro u 7 na ginekologiju i čekaš dok se ne oslobodi rengen, prije toga dobijes apaurin u ruku. A za parnera ti treba samo uputnica za spermiogram,koji treba obaviti isto u petrovoj ali ga moras naručiti jer se i to čeka(što prije)-taj nalaz je gotov isti dan. Podizanje nalaza(za spermiogram) je od 7-9 ili 14-15 h

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

spermiogram imamo iz privatne klinike jer smo bili nestrpljivi i prije nego smo krenuli, a dr Š nije ništ rekel da trebamo raditi novi ili petrove.. bar ne za sada.
    koliko sam shvatila, fale nam samo RH, krvna grupa i razne bolesti koje se mogu vidjeti iz krvi, ali ne znam jel možemo to prije raditi nego mi dr kaže koje točno moram imati...
    ja očekujem da ću na HSG se naručiti sad početkom studenog kad idem na kontrolu...a kad bu točno to bilo, doktor bu odlučil...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

onda pričekaj kaj ti budu rekli!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

je, to i bum
    a onda se javim sa friškim informacijama
    ugodan ostatak dana svima želim

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, mi idemo na 1.pregled 22.10 kod dr. Baldani.. Kod mene sve ok, mm oligoasthenoteratoozoospermia (mislim si jel moglo gore)....
    imam nalaze CB, hormona, uzv, papa rađen u veljači, mm ima s gram
    da li mi možete reći ukratko što me čeka???

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    curke, mi idemo na 1.pregled 22.10 kod dr. Baldani.. Kod mene sve ok, mm
    imam nalaze CB, hormona, uzv, papa rađen u veljači, mm ima s gram
    da li mi možete reći ukratko što me čeka???
    Razgovor s doktoricom , sve će ti objasniti kad dođeš, ništa se ne brini.

oligoasthenoteratoozoospermia (mislim si jel moglo gore)....
    O, da, moglo je.. Moglo je da ih uopće nema.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 10.10.2012. at 20:52

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slazem se sa konfuzijom,moglo je definitivno biti gore..
    Konzultacije sa dr.i vjerovatno upis na listu za postupak..sve bude ok.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala curke....
    Ima li itko iskustva s dr.Baldani?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala curke....
    ja sam kod dr.Baldani. Cula sam da je ok. Dr. sam vidjela 2 puta ( konzultacije i kad sam dosla po pikalice). Cini mi se ok,jer ti kaze otvoreno kako je stanje, pa bilo to dobro ili lose.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!

Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne))

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala curke....
    Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!

Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne))
    Eee hipera se i bojim . Jesi ti imala ovitrel za stop.? Kad ti se hiper pojavio i kako si primjetila?

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=kristina1977;2244294]i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu![/QUOTE

Prekrasno Curica

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Helena, ne tuguj baš sam htjela spomenuti Kristinu1977, jedan ali vrijedan i još k tome predivna princeza, nemoj klonuti.
    Da, OV. mi je bila štoperica, ja nisam ni imala pojma šta je to hipers. iskreno nisam se zanimala za to, skužila sam da me još uvijek boli u predjelu jajnika (moja aspiracija je bila bolna) i da mi trbuh raste a tek smo potvrdili 2 bete i to me mučilo kod spavanja, kako sam se god okrenula sve me boljelo. Otišla na hitnu i doktor mi je objasnio da je to posljedica stimulacije. Nemoj se brinuti oko toga, korak po korak prvo sad svu pozitivu usmjeri na ovu dobitnu js
    Kristina iskrene čestitke na curici

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bili,jel vama stižu cure,dečki ili cura i dečko?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i jedna stanica je dovoljna...sretno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

potpisujem cure i ta jedna je dovoljna , mislimo na tebe i znamo da je to ona prava!!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ženice moje, da vas sad ne imenuje svaku pojedinacn. Steka mi int.veza preko mob.se spajam jer sam smjestena u zg. HVALA na podrsci i utjesnim rijecima,zivim za dan da beta bude pozitivna. Zelim isto i vama puno srece

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure pomagajte, da li je neka imala slučaj kao moj. U desetom smo u stimuliranom a meni kasni već 9 dana. Test radila - negativan.
    Inače su mi ciklusi redovni svakih 26-28 dana. Da li ima koja kakav savjet ili slično iskustvo! Svaki dan čekam da počinjem sa bockanjem (lijekovi kod kuće)
    a ono nikako.........

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno, Helena, pij puno tekućine, odmaraj i pazi se Hipera.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova vidim da vam je bilo jučer na druženju ,žao mi je što nisam bila!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Keti10 nadamo se da je trudnoca a drugo moguce da imas cistu od tolikih stimulacija ako ti bude kasnila i za vikend ,napravi još jednom test ako je negativan javi se ginekologu- nisam imala slično isustvo ali to ti je moj savjet.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja postajem nestrpljiva.....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo drage moje, M.stigla i sutra počinjem s pikanjem ako hormoni(progesteron) bude ok..

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    evo drage moje, M.stigla i sutra počinjem s pikanjem ako hormoni(progesteron) bude ok..
    drzim fige,sretno

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga sretno do neba i natrag.....

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga, veselim se s tobom! Malo se i kod tebe M pozurila, zar ne? Znam da si teoriju usvojila, sad ces ti fino rjesiti i pikanje u praksi i sve ce biti super! Ne brini za hormone, biti ce OK! Drzim fige, pusa!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sretno

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav curkice, evo da se pohvalim da su CB stigli čisti, izvadila sam spolne hormone, hor.štitnjače, šećer i AMH. Svi nalazi su ok, AMH je 48.6 što je dosta visoko, a nemam policistične janike, tko će ga znati...
    Uglavnom, još mi slijede biljezi na hep, hiv i rar i spermiogram i spremni smo za postupak, već sam nestrpljiva...
    Nek mi neko samo reci što mi je za činiti kad dobijem i zadnji nalaz. Termin za lijekove mi je 29.11. i da li taj dan samo dođem s uputnicama ili trebam prije još kod dr.nešto dogovoriti. Prvi mi je postupak pa sam sva smotana

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curkice, evo da se pohvalim da su CB stigli čisti, izvadila sam spolne hormone, hor.štitnjače, šećer i AMH. Svi nalazi su ok, AMH je 48.6 što je dosta visoko, a nemam policistične janike, tko će ga znati...
    Uglavnom, još mi slijede biljezi na hep, hiv i rar i spermiogram i spremni smo za postupak, već sam nestrpljiva...
    Nek mi neko samo reci što mi je za činiti kad dobijem i zadnji nalaz. Termin za lijekove mi je 29.11. i da li taj dan samo dođem s uputnicama ili trebam prije još kod dr.nešto dogovoriti. Prvi mi je postupak pa sam sva smotana
    Draga taj dan kad dođeš po lijekove a u tvom slučaju je to 29 ovaj mjesec...doneseš sve nalaze sa onog papira i dvije uputnice....uglavnom svi nalazi i tvoj i suprugov OIB,osobna i sve ostalo moraš kopirati...znači sve sa onog papira...sretno...ak kaj nije jasno javi se...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Je,draga Sneki-uranila 2 dana..nadam se da ce biti ok sve..
    Jesi bila na kojem UZV?

Hvala svima cure..ljubim vas

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Je,draga Sneki-uranila 2 dana..nadam se da ce biti ok sve..
    Jesi bila na kojem UZV?

Hvala svima cure..ljubim vas
    Nepredvidiva je ta m, i mene je "zaskocila" 2 dana ranije U nedjelju idem na prvi UZV, valjda bu dobro...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Snupi, hvala na savjetu. Zvala doktora u Petrovu, sve mi objasnio i rekao što da pijem! Nikad nisam mislila
    da ću M toliko čekati!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ej ženske koji je postupak kad skupim sve nalaze? Trebam ići na inseminaciju ali neznam još točan datum.
    Da li trebam nazvati i pitati?
    Samo me strah kako će biti sa nalazima,hoće li biti sve kako treba i hoće li se spermiogram malo popraviti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja sam danas dobila m ali ja počinjem sa pikanjem tek za mjesec dana! Drage pikalice da napikate puno toga dobrog i kvalitetnog!! Di ste vadile AMH i koliko ste čekale, da li znate gdje obaviti bez uputnice da se plati a da nije privatno(znam labaratorij ali nije baš nije jeftina pretraga).

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam danas dobila m ali ja počinjem sa pikanjem tek za mjesec dana! Drage pikalice da napikate puno toga dobrog i kvalitetnog!! Di ste vadile AMH i koliko ste čekale, da li znate gdje obaviti bez uputnice da se plati a da nije privatno(znam labaratorij ali nije baš nije jeftina pretraga).
    Ja sam vadila u 1mj. u Brayeru 610kn, nalaz mi stigao na mail za cca. 10 dana,tamo me dr.poslao :-$

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Helena5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam vadila u 1mj. u Brayeru 610kn, nalaz mi stigao na mail za cca. 10 dana,tamo me dr.poslao :-$
    cure, za AMH;
    -VV radi na uputnicu
    -u Vinogradskoj-ne ide na uputnicu, cijena manje od 300 kn
    Posljednje uređivanje od Inesz : 24.10.2012. at 10:39

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja sam u utorak bila u Vinogradskoj preko uputnice radila fT3 i anti TG,a AMH sam platila 260kn.Nisam se morala naručivati sam došla ujutro i nalaz će poslati na meil ili na adresu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Amy 2004 mislim da je to za sad najeftinija varijanta bez uputnice.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zasad nis od pikanja-progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odlucit sta dalje..mozda ovaj ciklus nis od postupka

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zasad nis od pikanja-progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odlucit sta dalje..mozda ovaj ciklus nis od postupka
    Pa je.... miša...pa kak sada to...pa od čega dođe taj visoki progesteron??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam..saznat cu u pon...znam da mi je dosta cekanja i namolit cu ih da idem u prirodnjak ak me vec nece pustit u stimulirani..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

milasova,
    čudno mi je. progesteron ili prolaktin?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    milasova,
    čudno mi je. progesteron ili prolaktin?
    nama, koji smo naučili na taci, nije čudno, milasova, spomenula sam to na kavi

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

baš sa, to i ja htjela pitati? progesteron nikad nije toliko bita....kod njega je problem samo manjak...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Progesteron je..nije prolaktin..sta mi savjetujete?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Progesteron je..nije prolaktin..sta mi savjetujete?
    Draga neznam šta da kažem,nisam imala baš nikakvih problema u prvom postupku a za drugi mi postupak svi nalazi vrijede...samo hrabro...biti će sve to ok!Sada se samo smiri i pričekaj ponedjeljak da vidiš šta će reć doktor..već će on nešto smisliti... Sretnoooooo!!!

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

milasova8, bazalni progesteron 2.dc mora biti ispod 3,2 nmol/L da bi se krenulo sa stimulacijom, ako je viši smanjuje se uspjeh IVF-a, dobit ćeš odgovor u bolnici,ali najčešće se tada ide u dugi protokol.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Milasova8, ja imam lose iskustvo sa postupkom u koji sam krenula sa povisenim progesteronom. Primila sam 60 amoula gonadotropina, dobili 3 js i ostala bez et-a. S povisenim P treba jaca stimulacija, slabiji je odgovor na nju a slabi i receptivnost endometrija.

puki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Svim curama veliki pozdrav i ustrajte u svojim postupcima jer će se isplatiti. Taca draga često te se sjetim, a kako moje dvije šefice mi ne daju mira tako da više i ne odlazim na forum jer je uz posao i njih to stvarno nemoguće. Napiši mi kako si i što ima novo jer više ne znam ni poruku poslat kako treba. Svim curama želim puno uspjeha i neka nikad ne odustaju jer će se kad-tad pojaviti male rukice koje će ih zagrliti!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •