Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala

Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi

Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!
Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna

Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne

))