Stranica 58 od 112 PrviPrvi ... 848565758596068108 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    odlično,draga neka si se snašla..svu sreću ti želim..
    da ja startam oko 15,ako se i kod mene ne požuri..
    jel mi možeš na pp malo objasnit taj gonal? nije mi baš jasno šta prvo radim kad otvorim kutiju..samo ukratko redosljed da mi objasniš ak nije problem? thanks
    i ja sam koristila gonal u penu .iskreno svejedno je koju kutiju prvo otvoris jer su koncentracije iste samo sto u jednoj imas vise..ovisno koliko ti pise po protokolu..prije pocetka prvo stavis na 37,5 da istjeras zrak. znaci na penu okrenes na 37,5 i povuces klip .ako imas 2 ampule onda je to 150 (1 ampula je 75mg pa su 2 ampule 150), ako su 3 ampule onda je 225. namjestis ono sto se okrece na 150 ili 225 i povuces klip. on ide samo do onog broja gdje si oznacila onom zrnom strelicom. kad ubrizgavas onda ti se javi zvuk kliktanja tako da te to ne zbuni.
    Posljednje uređivanje od sanjalica82 : 09.10.2012. at 12:52

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam cure moram priznati da me to pikanje najviše plaši..ali nadam se da će sve biti ok..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

nije to nista strasno. ja sam se pikala u trbuh..nije bilo bolova ni masnica...u uputama ima kako se daje potkozna i to sa slikom tako da ne moras fulat.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gonal f pen self injection guide- na you tubea sve lijepo objašnjeno tak sam se i ja pikala prije dvije godine!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bila danas dobila lijekove i cekamo mjesec dana za početak! Nitko mi nakraju nije znao reči ništa o zamrzavanju tak od mene opet nista.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svim pikalicama i budućim brzim pikalicama držim palčeve, a pilek od tebe očekujem sad jednu veliku betu za početak jeseni

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dali je koja od vas pila estrofem do kraja ciklusa???

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne ali smo imale utrogestane 3X2 vaginalno.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ali da Vam još jednu stvar velim. Meni nje pisalo što sve trebam donjeti- krv. nalaz,(krvna grupa), kopija vjenćanog lista,oib,fotokopije osobnih,nalaze briseva,papa nalaz, makere hiv,hepatitis,sifilis ,prijašnjenje nalaze. Strelac je tražio prošli tjedan samo povijeti bolesti iz Maribora. A danas me sestra pitala zasto to nisam ostavila u petak kod njega ove sve predhodne papire i da im fotokopiram jos strelcov povijest bolesti,mariborski povijest bolesti i da li imam nalaze od hormona. Srecom da sam bila pametna i izvadila hormone na svoju ruku ,progesteron 21 je gotov, 24 štitnjača i ovaj petak ostalo. Tak da znate vadite ih bez obzira pisalo ili ne traže ih,prije nego što dobijete lijekove.Srecom imala sam od 2011 koje sam radila.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

24.10. vadim hormone štitnjače.

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jutro svima,
    uspjela sam dobiti Petrovu krajem rujna i naručena sam na kontrolu sa CB početkom studenog... znači, mjesec i nekaj malo sitno dana... nije me bilo u zagrebu par dana, pa nisam ni stigla napisati to.. jel koja od svih vas kod dr Šimunića? vidim da skoro sve spominjete dr Strelec...
    danas me jako trbuh boli i 29dan mi je, ali ja se i dalje nadam da ću nazvati Petrovu i reći da ne dolazim na pregled... koja glupost
    ovim tempom mislim da mogu komotno čekati kasno proljeće, ljeto... bar koliko vidim po pisanjima...
    i vidim da nisam jednina koja stalno, a pod stalno mislim 24/7 ima u glavi sve to...
    i zakaj meni niko nije dao nikakav popis kaj se mora napravit od pregleda? ja sam došla doktoru sa hormonima, sgramom... ali kad mogu dobiti taj popis od njih? i još jedno pitanje... hoće li biti potrebno raditi opet sve CB i hormone s obzirom da su rađeni svi ljeto/jesns ove godine..?
    sretno svima...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Ftičica, mi smo popis dobili kad smo došli na zadnje konzultacije kad smo dogovorili u koji ćemo postupak, odnosno mislim da bi ti mogla popis dobiti sad kad ideš jer vjerojatno si sad obavila sve kaj su tražili i kaj im treba da vide "stvarno stanje stvari", onda smo dobili termin kad doći po ljekove, papir što sve trebamo obaviti i donijeti od dokumentacije. Svi nalazi hormona i CB-a ti vrijede 6 mjeseci (tako piše na tom papiru - ne stariji od 6 mjeseci - to vrijedi za sve nalaze koje ćeš nositi). Ja sam sve radila ponovo jer su moji bili stariji. Sretno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

PTiči ti si očito imala sve dokumente kaj su trebali a Cb ti mogu biti stari najviše godinu dana. Da li si radila markere?- markeri hiv ,hepatitis, sifilis i ti i dragi - rade se u petrovoj ulici, malo nize bolnici na istoj strani -hrvatski zavod za trans. medicinu.To ti treba(kopije od svega), krvnu grupu, pape ne stariji od godinu dana,vjenčani list, tvoj oib,uputnica za bolniko lječenje i posebno uputnica za pregled i ako imas friški hormonalni status i fotokoije osobnih i od tebe i od dragog. To je ivf,to predas dok dođes tam k šimuniću,da ti mogu dati ljekove. Ja sam si sama izabrala Strelca a za ostale cure ne znam kak je koja dosla do kojeg doktora!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Svi nalazi hormona i CB-a ti vrijede 6 mjeseci ( ne mojem piše ne starije od godinu dana,tko je tu lud)!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

budući da sam ja imala apsolutno sve moguće nalaze(vađene u 1 mj.ove godine) kad sam došla na konzultacije u 3 mj./2012 a zapisana za postupak u 10 mj. rekli su mi da mi brisevi i papa vrijede godinu dana,a HIV,sifilis i hepatitis čak dvije godine?! a hormone sam imala iz 2010.i nisu me tražili nove..
    ftičica,ja na tvom mjestu ne bi vadila nove briseve budući da su ti ovi friški-pa sa svime što sad imaš odi na konzultacije pa će ti dr.Š reći šta još trebaš..

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo,da se javim! Hvala Snupy i sanjalici na pomoci,prezivila sam prvih par dana dok se org.ne navikne na buru hormona. Jucer 8 dan bila na UZV,nista ne kazu-pikam se dalje,sutra opet UZV. Svima Vama,koje krecete s pikanjem i one koje cekaju betu zelim puno srece

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Helena5,koji ti je protokol?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Decapeptyl od 1dana do ovitrella, od 2 do 4 dana-4 gonala,a od 5 dana po 3 gonala.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dobitna kombinacija,draga
    Sretno!!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    dobitna kombinacija,draga
    Sretno!!
    Bit ce i kod tebe,draga moja! Samo pozitivno misli,odmaraj se i radi ono sto te cini sretnom Drzim fige!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozdrav,
    markere nisam radila ( to znam da moram zbaviti u Petrovoj 3 ), ali ne znam jel da se žurim s time ili ne...
    uputnicu za to daje ginekoglog ili opća praksa? kaj mora biti na uputnici.. to rade oba partnera, kaj ne?
    ja kad dođem na kontorlu sa CB, onda me bu tek vjerujem naručil dr na HSG...
    valjda, tak mi je napisal na povijest bolesti... to bu sigurno tek iza idućeg ciklusa, pa onda opet ode mjesc/dva...
    i još se moramo vjenčati... nije nam to prioritet.. volimo se, dugo smo skupa, jako lijepo funkcioniramo... ali sad ispada da smog najveće želje na svijetu moramo i u brak... mislite da bi HSG mogla biti zadnja pretraga koja se mora zbaviti?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Fticica ne morate se vjencati- mi nismo..ovjerili smo kod javnog biljeznika izjavu da zivimo u vanbracnoj zajednici i prijavili se na istu adresu..

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i nemojte se ljutiti kaj ne oslovim imenom svaku pojedinačno, ali ja pročitam sve i onda pišem "grupno" tak mi je lakše...
    i uopće ne želim još ništa pitati o tim silnim pikicama, konzultacijama... mislim da me to tada još puno napetih dana čeka...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ptičica i sve povijesti bolesti fotokopiraj,uputnice ti piše tvoj socijalni ginekolog-1 na kojoj pise za bolničko lječenje a fruga za pregled i nek ti obavezno napiše šifra neplodnost, napravi si što prije ,znam da se za neke moraš i naručiti prije jer se čeka. Zašto bi se morala udavati,
    Početno

Ovjeriti samo kod javnog biljeznika izjavu da zivite u vanbracnoj zajednici i prijavljeni da ste na istoj adresi. Ja sam bila na Hsg u Vžu ga rade samo rengenski,moras se naručiti i kod nas za to treba uputnica za bolnicu. Dođes ujutro u 7 na ginekologiju i čekaš dok se ne oslobodi rengen, prije toga dobijes apaurin u ruku. A za parnera ti treba samo uputnica za spermiogram,koji treba obaviti isto u petrovoj ali ga moras naručiti jer se i to čeka(što prije)-taj nalaz je gotov isti dan. Podizanje nalaza(za spermiogram) je od 7-9 ili 14-15 h

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

spermiogram imamo iz privatne klinike jer smo bili nestrpljivi i prije nego smo krenuli, a dr Š nije ništ rekel da trebamo raditi novi ili petrove.. bar ne za sada.
    koliko sam shvatila, fale nam samo RH, krvna grupa i razne bolesti koje se mogu vidjeti iz krvi, ali ne znam jel možemo to prije raditi nego mi dr kaže koje točno moram imati...
    ja očekujem da ću na HSG se naručiti sad početkom studenog kad idem na kontrolu...a kad bu točno to bilo, doktor bu odlučil...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

onda pričekaj kaj ti budu rekli!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

je, to i bum
    a onda se javim sa friškim informacijama
    ugodan ostatak dana svima želim

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Helena5 prvotno napisa Vidi poruku
    Decapeptyl od 1dana do ovitrella, od 2 do 4 dana-4 gonala,a od 5 dana po 3 gonala.
    Smije li se znati koje si godište? To je dosta jaka stimulacija.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, mi idemo na 1.pregled 22.10 kod dr. Baldani.. Kod mene sve ok, mm oligoasthenoteratoozoospermia (mislim si jel moglo gore)....
    imam nalaze CB, hormona, uzv, papa rađen u veljači, mm ima s gram
    da li mi možete reći ukratko što me čeka???

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    curke, mi idemo na 1.pregled 22.10 kod dr. Baldani.. Kod mene sve ok, mm
    imam nalaze CB, hormona, uzv, papa rađen u veljači, mm ima s gram
    da li mi možete reći ukratko što me čeka???
    Razgovor s doktoricom , sve će ti objasniti kad dođeš, ništa se ne brini.

oligoasthenoteratoozoospermia (mislim si jel moglo gore)....
    O, da, moglo je.. Moglo je da ih uopće nema.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 10.10.2012. at 20:52

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slazem se sa konfuzijom,moglo je definitivno biti gore..
    Konzultacije sa dr.i vjerovatno upis na listu za postupak..sve bude ok.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Smije li se znati koje si godište? To je dosta jaka stimulacija.
    ja sam ti 80. Ali mi je AMH 0.2 i navodno zato me mora tako stimulirat da dobije max.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala curke....
    Ima li itko iskustva s dr.Baldani?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala curke....
    ja sam kod dr.Baldani. Cula sam da je ok. Dr. sam vidjela 2 puta ( konzultacije i kad sam dosla po pikalice). Cini mi se ok,jer ti kaze otvoreno kako je stanje, pa bilo to dobro ili lose.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!

Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne))

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala curke....
    Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!

Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne))
    Eee hipera se i bojim . Jesi ti imala ovitrel za stop.? Kad ti se hiper pojavio i kako si primjetila?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo zene,ne znam dali da tugujem ili se radujem. Bila na uzv,samo 1 folikul :- s - danas stop.,a u subotu punkcija. Nadam se bingu .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo zene,ne znam dali da tugujem ili se radujem. Bila na uzv,samo 1 folikul :- s - danas stop.,a u subotu punkcija. Nadam se bingu .
    sretno,sretno,sretno i jedan je dovoljan,tako da nemoj tugovat..

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=kristina1977;2244294]i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu![/QUOTE

Prekrasno Curica

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Helena, ne tuguj baš sam htjela spomenuti Kristinu1977, jedan ali vrijedan i još k tome predivna princeza, nemoj klonuti.
    Da, OV. mi je bila štoperica, ja nisam ni imala pojma šta je to hipers. iskreno nisam se zanimala za to, skužila sam da me još uvijek boli u predjelu jajnika (moja aspiracija je bila bolna) i da mi trbuh raste a tek smo potvrdili 2 bete i to me mučilo kod spavanja, kako sam se god okrenula sve me boljelo. Otišla na hitnu i doktor mi je objasnio da je to posljedica stimulacije. Nemoj se brinuti oko toga, korak po korak prvo sad svu pozitivu usmjeri na ovu dobitnu js
    Kristina iskrene čestitke na curici

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bili,jel vama stižu cure,dečki ili cura i dečko?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i jedna stanica je dovoljna...sretno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

potpisujem cure i ta jedna je dovoljna , mislimo na tebe i znamo da je to ona prava!!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ženice moje, da vas sad ne imenuje svaku pojedinacn. Steka mi int.veza preko mob.se spajam jer sam smjestena u zg. HVALA na podrsci i utjesnim rijecima,zivim za dan da beta bude pozitivna. Zelim isto i vama puno srece

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure pomagajte, da li je neka imala slučaj kao moj. U desetom smo u stimuliranom a meni kasni već 9 dana. Test radila - negativan.
    Inače su mi ciklusi redovni svakih 26-28 dana. Da li ima koja kakav savjet ili slično iskustvo! Svaki dan čekam da počinjem sa bockanjem (lijekovi kod kuće)
    a ono nikako.........

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno, Helena, pij puno tekućine, odmaraj i pazi se Hipera.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Keti10 nadamo se da je trudnoca a drugo moguce da imas cistu od tolikih stimulacija ako ti bude kasnila i za vikend ,napravi još jednom test ako je negativan javi se ginekologu- nisam imala slično isustvo ali to ti je moj savjet.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova vidim da vam je bilo jučer na druženju ,žao mi je što nisam bila!!!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja postajem nestrpljiva.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •