Stranica 59 od 112 PrviPrvi ... 949575859606169109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo drage moje, M.stigla i sutra počinjem s pikanjem ako hormoni(progesteron) bude ok..

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav curkice, evo da se pohvalim da su CB stigli čisti, izvadila sam spolne hormone, hor.štitnjače, šećer i AMH. Svi nalazi su ok, AMH je 48.6 što je dosta visoko, a nemam policistične janike, tko će ga znati...
    Uglavnom, još mi slijede biljezi na hep, hiv i rar i spermiogram i spremni smo za postupak, već sam nestrpljiva...
    Nek mi neko samo reci što mi je za činiti kad dobijem i zadnji nalaz. Termin za lijekove mi je 29.11. i da li taj dan samo dođem s uputnicama ili trebam prije još kod dr.nešto dogovoriti. Prvi mi je postupak pa sam sva smotana

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    evo drage moje, M.stigla i sutra počinjem s pikanjem ako hormoni(progesteron) bude ok..
    drzim fige,sretno

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga sretno do neba i natrag.....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curkice, evo da se pohvalim da su CB stigli čisti, izvadila sam spolne hormone, hor.štitnjače, šećer i AMH. Svi nalazi su ok, AMH je 48.6 što je dosta visoko, a nemam policistične janike, tko će ga znati...
    Uglavnom, još mi slijede biljezi na hep, hiv i rar i spermiogram i spremni smo za postupak, već sam nestrpljiva...
    Nek mi neko samo reci što mi je za činiti kad dobijem i zadnji nalaz. Termin za lijekove mi je 29.11. i da li taj dan samo dođem s uputnicama ili trebam prije još kod dr.nešto dogovoriti. Prvi mi je postupak pa sam sva smotana
    Draga taj dan kad dođeš po lijekove a u tvom slučaju je to 29 ovaj mjesec...doneseš sve nalaze sa onog papira i dvije uputnice....uglavnom svi nalazi i tvoj i suprugov OIB,osobna i sve ostalo moraš kopirati...znači sve sa onog papira...sretno...ak kaj nije jasno javi se...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga, veselim se s tobom! Malo se i kod tebe M pozurila, zar ne? Znam da si teoriju usvojila, sad ces ti fino rjesiti i pikanje u praksi i sve ce biti super! Ne brini za hormone, biti ce OK! Drzim fige, pusa!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Je,draga Sneki-uranila 2 dana..nadam se da ce biti ok sve..
    Jesi bila na kojem UZV?

Hvala svima cure..ljubim vas

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sretno

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Snupi, hvala na savjetu. Zvala doktora u Petrovu, sve mi objasnio i rekao što da pijem! Nikad nisam mislila
    da ću M toliko čekati!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ej ženske koji je postupak kad skupim sve nalaze? Trebam ići na inseminaciju ali neznam još točan datum.
    Da li trebam nazvati i pitati?
    Samo me strah kako će biti sa nalazima,hoće li biti sve kako treba i hoće li se spermiogram malo popraviti

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Je,draga Sneki-uranila 2 dana..nadam se da ce biti ok sve..
    Jesi bila na kojem UZV?

Hvala svima cure..ljubim vas
    Nepredvidiva je ta m, i mene je "zaskocila" 2 dana ranije U nedjelju idem na prvi UZV, valjda bu dobro...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja sam danas dobila m ali ja počinjem sa pikanjem tek za mjesec dana! Drage pikalice da napikate puno toga dobrog i kvalitetnog!! Di ste vadile AMH i koliko ste čekale, da li znate gdje obaviti bez uputnice da se plati a da nije privatno(znam labaratorij ali nije baš nije jeftina pretraga).

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam danas dobila m ali ja počinjem sa pikanjem tek za mjesec dana! Drage pikalice da napikate puno toga dobrog i kvalitetnog!! Di ste vadile AMH i koliko ste čekale, da li znate gdje obaviti bez uputnice da se plati a da nije privatno(znam labaratorij ali nije baš nije jeftina pretraga).
    Ja sam vadila u 1mj. u Brayeru 610kn, nalaz mi stigao na mail za cca. 10 dana,tamo me dr.poslao :-$

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja sam u utorak bila u Vinogradskoj preko uputnice radila fT3 i anti TG,a AMH sam platila 260kn.Nisam se morala naručivati sam došla ujutro i nalaz će poslati na meil ili na adresu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Amy 2004 mislim da je to za sad najeftinija varijanta bez uputnice.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zasad nis od pikanja-progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odlucit sta dalje..mozda ovaj ciklus nis od postupka

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zasad nis od pikanja-progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odlucit sta dalje..mozda ovaj ciklus nis od postupka
    Pa je.... miša...pa kak sada to...pa od čega dođe taj visoki progesteron??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam..saznat cu u pon...znam da mi je dosta cekanja i namolit cu ih da idem u prirodnjak ak me vec nece pustit u stimulirani..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

milasova,
    čudno mi je. progesteron ili prolaktin?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

baš sa, to i ja htjela pitati? progesteron nikad nije toliko bita....kod njega je problem samo manjak...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Progesteron je..nije prolaktin..sta mi savjetujete?

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

milasova8, bazalni progesteron 2.dc mora biti ispod 3,2 nmol/L da bi se krenulo sa stimulacijom, ako je viši smanjuje se uspjeh IVF-a, dobit ćeš odgovor u bolnici,ali najčešće se tada ide u dugi protokol.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Milasova8, ja imam lose iskustvo sa postupkom u koji sam krenula sa povisenim progesteronom. Primila sam 60 amoula gonadotropina, dobili 3 js i ostala bez et-a. S povisenim P treba jaca stimulacija, slabiji je odgovor na nju a slabi i receptivnost endometrija.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam imala povišeni testosteron , dok sam išla na prvi ivf i isto samo 3 js-također prvi put dobila dugi protokol.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    milasova,
    čudno mi je. progesteron ili prolaktin?
    nama, koji smo naučili na taci, nije čudno, milasova, spomenula sam to na kavi

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

uvijek od vas učim nove stvari

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Progesteron je..nije prolaktin..sta mi savjetujete?
    Draga neznam šta da kažem,nisam imala baš nikakvih problema u prvom postupku a za drugi mi postupak svi nalazi vrijede...samo hrabro...biti će sve to ok!Sada se samo smiri i pričekaj ponedjeljak da vidiš šta će reć doktor..već će on nešto smisliti... Sretnoooooo!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure,hvala vam..sad mi je lakse kad znam o cem se radi..rade ja onda pricekam iduci ciklus s nadom.da ce P.biti uredan..

Mare,draga bas smo o tome pricale na kavici,i eto vidis..

rekli su mi da se mozda u pon.snizi pa cu vidjet..

Hvala jos jednom

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima, Mary 123 hvala ti na odgovoru.
    Napravit ću tako kako si mi rekla samo mi nije jasno tko određuje koju ću terapiju dobiti na temelju mojih nalaza?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo ja jutros obavila UZV; desni jajnik 1 dobra js i jedna skroz mala, lijevi jajnik 1 js dobra i 2 male, kaze dr. da ove male vjerojatno necemo cekati; danas i sutra jos po 2 gonala pa u utorak opet UZV. Valjda bu dobro...
    Milasova draga, mozda dr. smisli nesto u pon. ako ti nalaz bude dobar. Znam da si jako nestrpljiva ali bolje cekati i mjesec dana pa da sve bude OK... Ma tak brzo prodje to vrijeme, sjecas se kako smo se ljetos narucivale za konzultacije...meni je nekak bas brzo proslo...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Napravit ću tako kako si mi rekla samo mi nije jasno tko određuje koju ću terapiju dobiti na temelju mojih nalaza?
    Pa moraš se javiti svom doktoru s tim svim nalazima. Dalje će ti doktor odrediti što slijedi; ili pregled, ili kakva terapija, ili odrediti protokol ili što god već drugo. Nitko drugi ne može ti to reći.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja jutros obavila UZV; desni jajnik 1 dobra js i jedna skroz mala, lijevi jajnik 1 js dobra i 2 male, kaze dr. da ove male vjerojatno necemo cekati; danas i sutra jos po 2 gonala pa u utorak opet UZV. Valjda bu dobro...
    Milasova draga, mozda dr. smisli nesto u pon. ako ti nalaz bude dobar. Znam da si jako nestrpljiva ali bolje cekati i mjesec dana pa da sve bude OK... Ma tak brzo prodje to vrijeme, sjecas se kako smo se ljetos narucivale za konzultacije...meni je nekak bas brzo proslo...
    Na Uzv se ne može vidjeti jajna stanica, pogotovo ne "velika ili mala". Ono što se vidi su folikuli, zato se to praćenje ultrazvukom zove folikulometrija. Gleda se i prati broj i veličina folikula. Kad je veličina folikula dovoljno velika dogovara se aspiracija. To naravno ne podrazumijeva automatski koliko folikula, toliko jajnih stanica. Nekad se dogodi i da je folikul prazan, jajna stanica premala/nezrela/prezrela...
    Posljednje uređivanje od ježić : 14.10.2012. at 11:37

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova onda postoji mogučnost da sa i vidimo idući mjesec.Sneki vibriramo za tebe !

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga nemaš brige..kad dođeš po lijekove sa svim kopiranima papirima i nalazima javiš se sestri Ivi pa ideš do svog doktora koji ti odredi ljekove..onda ćeš opet do sestre Ive koja će te poslati do sestre Irene..vrlo drage i simpatične sestre koja će ti objasniti sve dalje..tam kod nje će ti jedna sestra dati lijekove i ideš doma i čekaš tren kad počinješ..ma sve će ti objasniti..ako ti još kaj treba samo pitaj....znam da ti je sada kaos u glavi..ali samo smireno..sretno

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno curke

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Na Uzv se ne može vidjeti jajna stanica, pogotovo ne "velika ili mala". Ono što se vidi su folikuli, zato se to praćenje ultrazvukom zove folikulometrija. Gleda se i prati broj i veličina folikula. Kad je veličina folikula dovoljno velika dogovara se aspiracija. To naravno ne podrazumijeva automatski koliko folikula, toliko jajnih stanica. Nekad se dogodi i da je folikul prazan, jajna stanica premala/nezrela/prezrela...
    No dobro, ja sam se pozurila pa napisala js umijesto folikula...nestrpljiva sam. A sto se tice velicine, dr je rekla 2 "dobra" i 2 "mala"... A valjda bude koji "pun"...vidjeti cemo, nisam valjda toliki pehista

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sneki,bit ce to sve ok..sretno

Snupi,najvjerovatnije mene ceka postupak u iducem ciklusu..mozda se i vidimo

Pilek,kakva je situacija kod tebe?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dakle, čudima nikad kraja. Mene nijedan prof. dr. do sada nije poslao vaditi progesteron.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malasova,pa nemma nikakvih simptoma osim bolnih kriza i malo su me i cike pocele onak malo,al to ne uzimam ko simptome. osjecam se ok,a u cetvrtak vadim betu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Konfuzija,evo rijetko ko ide vadit progeateron 2dc..a kazu da ako je tad povisen i ides u postupak s njim visokim,uspjesnost IVF je cak 5 puta manja..
    Ne znam zasto nekoga salju,a nekoga ne..uvijek saznam nesto novo..bas cu pitat u pon.

Pilek,jos malo...navijam za pozitivnu betu

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, čudima nikad kraja. Mene nijedan prof. dr. do sada nije poslao vaditi progesteron.
    Mene je, par puta, ali ne u ovu svrhu, na početku ciklusa.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    milasova8, bazalni progesteron 2.dc mora biti ispod 3,2 nmol/L da bi se krenulo sa stimulacijom, ako je viši smanjuje se uspjeh IVF-a, dobit ćeš odgovor u bolnici,ali najčešće se tada ide u dugi protokol.
    A meni je cak 8,5 na 2dc..
    Evo sad cu ponovno dat krv

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Opet hvala na odgovorima, puno mi je lakše kad imam imalo pojma o onome što me čeka!
    Tko bi rekao da ću nakon godinu dana motanja po Petrovoj još uvijek biti ovakva zbunjola.
    Svima nam držim palčeve!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

črkica,eto i tebe u postupku uskoro sretno!!
    stimulaciju će ti dr.odrediti ovisno o godinama.budući da su kod tebe hormoni ok kao i AMH vjerujem da će ti dati neku blažu stimulaciju..
    uostalom,vidjet ćeš..niš ne brini..sve će bit ok

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

milasova8, slobodno pitam kod kojeg si dr. i da li je to sada trebao biti antagonist postupak (gonali+cetrotide)?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

milasova8, slobodno pitam kod kojeg si dr. i da li je to sada trebao biti antagonist postupak (gonali+cetrotide)?
    naravno..ja sam ti kod dr.Radakovića..i da trebao je biti antagonist..jel znaš nešto više da me savjetuješ? bila bih zahvalna

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

milasova8, pun ti je inbox.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

milasova8, pun ti je inbox.
    obrisano

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Koliko bi biti, ja sam danas vadila hormone ali meni je danas 4 dan ciklusa? Dok sam ga vadila 21. dan bio bio je više no dobar- ovulacija je bila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •