Cure, samo mala napomena. Ne pika se SVAKA štoperica potkožno (npr. u trbuh) ima i onih koje idu u mišić (npr. guzu). U petrovoj obično u zadnje vrijeme ide ovitrelle za štopericu, koja ide potkožno. Ali čisto da se ne vodite time da sve štoperice idu u trbuh, bitno je uvijek pitati i voditi računa o tome.
Joj Sneki...ne znam šta je..baš sam se i ja začudila čitajući tvoj post..
nadam se da će ti neka iskusnija forumašica dati odgovor.. A ja ću zaželjeti da je ipak sve ok i da je punkcija u petak...Ne mislim da je ranije krenulo,to bi stvarno bilo preprerano..
Nije mi dao vrag mira pa sam nazvala sr. Irenu, sve sam joj rekla, veli ona da napravim kako je dr. rekao -danas stoperica a u petak kad bi trebala biti aspiracija ce mi prvo napraviti UZV da se vidi jel OK ili nije. Eto, sad treba "prezivjeti" do petka s upitnikom u glavi...uh!
ja sutra vadim betu,osim bolova u ledima i preponama i cikama nista drugo....
mislim da opet nista....
Pilek mislim na tebe, ja vjerujem u veliku betu![]()
Sneki da li je to tvoje smeđe znak da ovuliraš? Jer ja sam nakon stop inekcije osjetila puk- digodilo su to da je ovulacija je isto vrijeme bila pod ljekovima i prirodno.
Sneki,sretno,sretno!!!!! Vjerujem da će biti sve ok...nadam se da se vidimo onda u petak..
Pilek,navijam za veliku betu![]()
Eto vratila sa malo smirenije glave. Ovako dobila lijek-bromergon. 2x1 svaki dan i dok budem na stimulaciji. Prije nego što što dobijem mengu ponovno izvaditi krv i javiti stanje. Opao mi kamen sa srca. Izvadila usput i AMH.
Snupi, pripazi kad počneš piti taj bromergon, moja frendica je znala pasti u nesvjest od njega, rekao joj dr. sve polako, obavezno kad se dižeš iz kreveta, onako po "penzionerski". Sva sreća da ga reguliraš sad, ona je radi velikog progesterona imala 2 spontana (slučajno su to otkrili), u trećoj pila bromergon do kraja i iznosila školsku trudnoću. Ipak mi žene imamo neko šesto čulo kad si ga išla vaditi![]()
Pilek,nek bude beta onakva kakva treba,velika ko kuća!držim fige(neznam kaj je točno ispravno,fige il palčeve,kaj god da je-držim).
Sneki41,isto tako,nek dođe do punkcije a onda i do transfera!
a nakon toga,mirno do bete!
sneki, pod supresijom si, ili?
meni je inače ovulacija 11-12 dan/ciklus 29 dana, a punkcija u stimulaciji je bila 18. ili 19. dana.
folikuli 17-18mm? ne bi smjelo biti prekasno
Hvala Bili na upozorenju bila ih budem prije spavanja i drugu jutro poslije pauze ili doručka.A ha hočeš reći zbog povišenog prolaktina. Meni je sad prvi put tak , moj je do sad bio normalan a bio mi je povišen testosteron dok sam išla u Mb u postupak. Ako je to razlog mojim spontanima nek me onda podvežu i lžala budem ako treba 9. mjeseci u bolnici.
Snupi bogme dosta si jaku dozu dobila ja pijem po pola tablete prije spavanja i to mi je OK (imala sam oko 600), on dosta uspavljuje tako da paziš pogotovo na početku s terapijom i mislim da bi trebalo postepeno dok ti se organizam malo navikne a možda ti se brzo spusti , meni je sad prema nižoj granici a pijem puno manje doze.
Kad si imala zadnji ab možda ti je povišen još od toga?
Zadnji ab sam imala lani u 7. mjesecu, a prekjučer dok sam vadila krv bio 899. Znaci "drogirana "budem na poslu. Nije samo to moja konjska doza vec i menopuri koji me sljeduju za mjesec dana.
Ženice moje,nije me bilo par dana,ali sam pratila vase postove. U subotu bila aspiracija 1 fol. Dobili 1 j.s. Jucer bio transfer,biolog rekao kvalitetan 8-stanicniTerapija crinone gel i clexan 0.4. Cekam betu!
Svima koji cekaju aspiraciju,transfer i betu sretno!
Helena,sretno u iscekivanju bete..navijam da bude pozitivna![]()
Helena sretno, neka bude veeelika beta!![]()
Sneki,kak si ti? jel stalo smeđarenje?
Ovaj lijek je .-imam vrtoglavicu,mućninu ,imam osjećaj kao da sam cijelu noć provela na kuna parku na ringišpilu ili da sam pila-ušas!
joj Sneki moja,vibram da sve bude ok sutra..mogu misliti kako ti je čekati do sutra..drži se
ja sam gore oko pola 8..kak ćemo se prepoznati? ja ću ti imati rozi fascikl u rukama,visoka oko 175,crne kose do ramena..
Odem u horizontalu,ako mi bude bolje popodne,uživajete i nemojte previše misliti na tortice(sutra)!!
Zvala sam, moram prepoloviti tabletu malo me zbilja tableta izdrogirala , kaj ja mogu kad volim "piti i onda se voziti na ringišpilu"! Ako budem baljezgala gluposti to ljiek izlazi iz mene!!
Da, da Snupi znam da je moja frendica pila prvo polovicu a nakon toga 1/4, nadam se da paziš da nisi sama i da ne vozišSamo polako sve će biti ok.!!
Pilek beta???
Sneki41 samo hrabro..biti će sutra sve ok...Milasova sretno sa folikulama...
Snupi samo se ti odmaraj....sretnooo
Bili pozdrav...kako je je lijepo vidjeti tvoje potpise...
Pilek...svi cekamoPusa!
ajde mužiću pilekiću, donesi tu betu! je li javio bar kolika je?
ma kaj bi javil,da je kaj dobroga bi on nazval
Uh oprosti, otipkala prije nego se pojavio tvoj post...jako mi je žao.....![]()
A možda neće dobru vijest prenijeti preko telefona![]()