Stranica 63 od 111 PrviPrvi ... 1353616263646573 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam neki koktel,evo ja cijelo vrijeme u skitnji..idem sad doma malo odmorit..
    Sutra zovem da vidim e se sta oplodilo..
    Brine me to sto.dragi je dao mrvicu uzorka,jadan nije mogao se skoncentritrati,sve na silu..kaze da mu je bilo uzas..toga me strah..kaze da je dao samo.par kapi..ko ce izdrzat do sutra?
    draga,nemoj se brinuti ako je moguce. Jednom prilikom dok smo radili sve moguce pretrage MM je urolog rekao dovoljan je samo 1 brzić za oplodnju
    Bit ce to sve ok!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova, dan je savršen za ležanje ispod deke i uživanje u toploj čokoladi, na primjer, i nekom dobrom filmu. Bit će kako će biti, ne ovisi o vama. Ipak, sretno sutra.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova sve bude ok samo hrabro!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam mirnija sam dosta,a bome sam i dragog morala umirit..koma se osjeco..
    Vjerujem da ce naci par kvalitetnih...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ti je dragom bilo koma, meni je mm rekao da je to valjda najgori WC koji je u zivotu vidio...
    S vremenom se čovjek i na to navikne pa mu je potpuno svejedno kak wc izgleda. Tako je barem mm rekao. A onda je to ono što zapravo i je, čista mehanika :plazijezik:

Ja se nadam da se vaši muževi neće morati navikavati na to.
    milasova, za hrabre plivače i dobar tulum~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moj mm ima traume od spermiograma, Bože kakav će tek biti kada bude sada morao davati uzorak za oplodnju

malisova8 - sve bude na kraju ok, vidjet ćeš...

ja sutra idem na prvi uzv. U koliko se sati treba doći tamo? Meni su samo rekli "ujutro".... a koliko ujutro 7,8,9,10???

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni su rekli da dodjem u pol 8 oba puta kad sam isla na UZV i nisam cekala vise od 10-tak min.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sirena,dođeš oko 7 tam da budeš što prije gotova jer se inače budeš načekala.ja sam obično dolazila tak 15 do 7 i čim počnu raditi me zove.dr dojde oko pol 8.
    sretno na ultrazvuku

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ja prvi put kad sam isla na Uzv sam dosla oko 8,ali dr.se pojavio tek u 11.. Poludila sam cekajuci..da sam dosla u 7 bilo bi mi isto..cekaonica je bila krcata
    Tako da nema pravila..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna
    Draga, jel vidis da je sve OK! Jako se veselim zbog tebe, sad se samo lijepo opusti sve je super!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eto vidiš da je sve ok.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova dočekali smo i taj 10 mjesec i tvoj postupak, jako sam sretna da sve ide kako treba. Očekujem veliku betu tamo za cca 17 dana I svim ostalim curama i suborkama šaljem pozitivne misli i energiju, čitam vas svaki dan i u mislima sam s vama. Pusa svima!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke hvala na info
    dakle sutra buđenje u pola6 i pravac PPetrova. Jao samo da se pokaže koji folikulić ... valjda bum reagirala na klomiće..

Malisova, jako sam happy zbog tvojih vijesti, sve ide kako treba, super!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure,necu razocarati

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jednu stvar moram reci "teška srca" - ali postale ste mi draže nego facebook makar vas ni jednu ne poznajem- hvala vam cure!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Super vijest Milasova kad je transfer?

Cure koja od vas ideu postupak u 3/13

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo ja sam u postupku u ožujku.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A kod koga si u Petrovoj? I jesi dobila koje hormone moraš vaditi? Ja to još nisam, ali 27.11 idem na kontrolni uzv nakon operacije pa se nadam da će mi onda reći nešto više.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj libicaa prvotno napisa Vidi poruku
    A kod koga si u Petrovoj? I jesi dobila koje hormone moraš vaditi? Ja to još nisam, ali 27.11 idem na kontrolni uzv nakon operacije pa se nadam da će mi onda reći nešto više.
    strelec je moj dr.,a hormone me nikad nisu slali vaditi,osim prolaktina jer sam spomenula da imam iscj. iz cice.uglavnom,svi dokt. kod kojih sam bila su mi rekli da mi je s hormonima vjerojatno sve u redu kad imam redovnu m i o.sad sve više razmišljam da to provjerim..na kontroli sad budeš sve znala,i pitaj dr sve kaj te zanima,sigurno ti bude objasnil(a).kod koga si?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Transfer je u ponedjeljak,5 dan idemo na blastociste

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

što volim dobre vijest

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

milasova8

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eto draga ipak je sve super...znala sam ja da će sve doć na svoje...samo hrabro...uz tebe smo...koda je jučer bilo kada smo te hrabrile da će brzo doći i tvoj 10 mjesec...kad ono evo i transfera... a brzo će i beta....veeeeeliiiikaaaaaa beturina...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga, Super!!! Super!!! Joj sto sam sretna zbog tebe!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidiš bila si u strahu a ovo je super vijest!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova odlična vijest jedva čekamo ponedjeljak!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bili tvoja trudnoča dobro napreduje,kad je termin i što nosiš ako se smije znati?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    bili tvoja trudnoča dobro napreduje,kad je termin i što nosiš ako se smije znati?
    Snupi, mi smo za sad po starom, ležanje, mirovanje lagana šetnja po kući i eventualno dvorištu, moji mi čak ni u shopping više nedaju, hvala Bogu za kuhanje sam se još izborila da ne poludim od nerada..... Termin je u sjećnju ali zbog mog cerviksa i srčeka mislim da nećemo dogurati ni do 15.12 ( a to sam još možda i puno rekla). ali nikad se ne zna, na vrata nam kuca 30.ti tjedan pa sam lagano opuštenija, a i sve si mislim da me uskoro čeka mirovanje u bolnici .... Ja se iskreno nadam da ću biti u komadu barem do 34.tjedna. Imamo curu i dečka )) Ja svim Petrovkama želim da uskoro krenete mojim stopama )

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

imam pitanje...u srijedu sam bila na konzultacijama kod prof R. i rekao mi je da zbog sitinjace nisam trudna. prvi nalaz TSH je bio 6,14, drugi nalaz 3,92 i sad u 12mj idem na kontrolu kod endokrinologa. Normalno TSH mora biti ispod 2,5. Zar stitnjaca toliko moze utjecat na pokusaj trudnoce?
    dobili smo novi termin 04/13

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje...u srijedu sam bila na konzultacijama kod prof R. i rekao mi je da zbog sitinjace nisam trudna. prvi nalaz TSH je bio 6,14, drugi nalaz 3,92 i sad u 12mj idem na kontrolu kod endokrinologa. Normalno TSH mora biti ispod 2,5. Zar stitnjaca toliko moze utjecat na pokusaj trudnoce?
    Može, a i ne mora, ali za potrebe mpo-a bolje je da TSH bude oko 1.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga evo da ti i ja napišem par riječi o ovome, vrijednosti TSH koje se računaju u granicama normale su od 0,3-4,0, ali idealno za trudnoću i kroz trudnoću bi bile vrijednosti koje su između 1 i 2, tako je meni objasnio moj endokrinolog. Povišeni TSH-a u većini slučajeva zna biti i jedan od razloga zbog kojih se ne može ostvariti trudnoća a posebno je opasan u prvim mjesecima trudnoće kad može izazvati spontani. Ja pijem tablete svako jutro već 4 godine, u postupak sam ušla s vrijednošću 2,4 a u početku trudnoće u jednom momentu( na vađenje krvi sam došla u ponedjeljak ujutro a u nedjelju sam se jaaaako razljutila navečer) sam došla i do 3, povećali su mi terapiju i sad kontroliram svakih mjesec dana. Hvala Bogu sve je ok, vrijednosti ne prelaze 1,9. Štitnjača je jako važna i utječe doslovno na sve kad nije ok, tako da redovito pazi i kontroliraj. Da li si dobila kakvu terapiju ili?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Draga evo da ti i ja napišem par riječi o ovome, vrijednosti TSH koje se računaju u granicama normale su od 0,3-4,0, ali idealno za trudnoću i kroz trudnoću bi bile vrijednosti koje su između 1 i 2, tako je meni objasnio moj endokrinolog. Povišeni TSH-a u većini slučajeva zna biti i jedan od razloga zbog kojih se ne može ostvariti trudnoća a posebno je opasan u prvim mjesecima trudnoće kad može izazvati spontani. Ja pijem tablete svako jutro već 4 godine, u postupak sam ušla s vrijednošću 2,4 a u početku trudnoće u jednom momentu( na vađenje krvi sam došla u ponedjeljak ujutro a u nedjelju sam se jaaaako razljutila navečer) sam došla i do 3, povećali su mi terapiju i sad kontroliram svakih mjesec dana. Hvala Bogu sve je ok, vrijednosti ne prelaze 1,9. Štitnjača je jako važna i utječe doslovno na sve kad nije ok, tako da redovito pazi i kontroliraj. Da li si dobila kakvu terapiju ili?
    na euthyrox od 25mcg ali sad imam ludu dozu (preko tjedna po 1 tbl, vikendom 2 tbl). morat ce mi povecat dozu, to znam..problem je sto godinama patim zbog nje a dok nisam vadila hormone i dok mi se nalaz nije ocitao nitko nije znao sto mi je, pa kad me je netko vidio pomislio bi da sam u depresiji, debljala sam se, skupljala mi se voda, usporena probava...ali menga je uvijek bila redovna. to je endokrinologu bilo jako cudno da me je tri puta pitao jel imam problema sa mengom.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Snupi, mi smo za sad po starom, ležanje, mirovanje lagana šetnja po kući i eventualno dvorištu, moji mi čak ni u shopping više nedaju, hvala Bogu za kuhanje sam se još izborila da ne poludim od nerada..... Termin je u sjećnju ali zbog mog cerviksa i srčeka mislim da nećemo dogurati ni do 15.12 ( a to sam još možda i puno rekla). ali nikad se ne zna, na vrata nam kuca 30.ti tjedan pa sam lagano opuštenija, a i sve si mislim da me uskoro čeka mirovanje u bolnici .... Ja se iskreno nadam da ću biti u komadu barem do 34.tjedna. Imamo curu i dečka )) Ja svim Petrovkama želim da uskoro krenete mojim stopama )
    bili draga, tako je lijepo procitati tvoj post... Odmaraj, uzivaj... Braco i seka? Prekrasno....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

gledam i ne mogu se načuditi. doktori iz Petrove nisu poslali našu forumašicu da napravi hormonske pretrage prije postupaka, pa ni nakon stimuliranog, ni AIH-a nisu tražili hormonske pretrage...
    a par se vodi kao idiopati i trude se već više od 3 godine...

doktori, a da napravite hormonske pretrage? možda ovaj par tada više ne bi vodili kao idopatsku neplodnost, možda biste našli neki uzork i objašnjenje neplodnosti...

ma... nemam riječi za takvu praksu u Petrovoj... kao da su šarlatani...

fsh, lh, estradiol, progesteron, testosteron, TSH, amh... za početak.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

prolaktin (jel bio lapsus), ok sad vidim da je bio prl, al ti navedeni hormoni su odnove osnova
    Posljednje uređivanje od mare41 : 26.10.2012. at 14:11

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni isto Strelac vodi postupak, meni su stanje prepisali od lani, a da ih nisam išla vaditi sama na svoju ruku ne bi ni znala da mi je povišen prolaktin. Meni je Strelac rekao da njemu AMH ništa ne znači. Moja dijagnoza se navodno još uvijek ne zna.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

neznam kaj da mislim,zakaj me nisu poslali..al vidim da puno cura vadi hormone na svoju ruku,i često se desi da u tom grmu leži zec..
    kad sam spomenula svom dr hormone,odmahnul je rukom.prl mi je bil 25.9 (4-23),i dr S. i dr V. su rekli da je to u redu.
    mislim da moram otić k svom dr i tražit uputnicu,bilo bi vrijeme da to izvadim.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Inesz zbilja ne znam, jer sam jedino kod njega do sad bila samo na laparo i histeroskopiji.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidjet cemo 09.11. šta sve broji.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Snupi,
    je li Strelec prije stimulacije broji antralne folikule?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Žužy a kad ti je bio prvi ivf,kaj te nisu onda poslali da obavis sve pretrage? Jer sam ih lani prije maribora vadila.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy a kad ti je bio prvi ivf,kaj te nisu onda poslali da obavis sve pretrage? Jer sam ih lani prije maribora vadila.
    prije 1.ivf-a sam napravila one uobičajene nalaze koji su potrebni prije postupka,markere,krv. grupu,rh faktor,papa,brisevi,i ostalo..
    nakon ivf-a sam ostala trudna,pa kiretaža,nakon 6 tj došla m,kontola u petrovoj(lipanj),našli cistu,dali joj 2mj da ode sama(hb otišla) i onda smo dobili zeleno svjetlo za novi postupak(rujan).na toj kontroli u lipnju su nas zapisali za novi ivf u ožujku(saznala sam da sam na listi tek sad u rujnu dok sam se htela upisati za 2 ivf).odlučili smo prije još probati u prirodnjak,izvadila sam papu i briseve na svoju ruku,htela sam čista u postupak(sestra mi je rekla da mi vrijede svi nalazi od 1. ivf-a,al preveć toga se dogodilo u međuvremenu).hormone mi niko nije spominjal.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sirena28,kak je prošlo na ultrazvuku?

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sanjalice,ne brini se kolegica od djetinjstva ima problema sa stitnjacom,pije lijekove i ima 2 princeze i sada nosi deckica! Inace stitnjaca ako ne radi kako treba pravi dar-mar u org. Slusaj dr.i bit ce sve ok! Sretno

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako vas ne šalju vaditi hormone, izvadite ih same radi svoga zdravlja, a naravno i uspjeha postupka i ponesite nalaze doktoru, a on/a neka ih onda izignorira na vlastitu odgovornost. (Iako je taj dio s odgovornosti upitan.)
    AMH je po nekim drugim doktorima najvažniji u cijeloj priči jer upravo on najpreciznije predviđa odgovor jajnika, tj. pokazuje rezervu preostalih jajnih stanica.
    Informirajte se same, na Rodi je zaista pregršt korisnih informacija i žena s iskustvom iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure, ja sam jedna od onih pacijentica koja je usla u postupak bez ijednog nalaza hormona... Ne znam zasto me nitko nije slao (ni soc. ginic ni dr. iz Petrove) a ja se tuka nisam puno za to "hvatala"...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bog cure,
    Evo da se i ja priključim, ako me primate?
    Inače čitam vas od kad sam pošla na postupak koji je bio u 10.mjesecu, inače ja sam bila na aspiraciji sa sneki41 sa 3js.
    Transfer smo isto imale skupa, i sad smo u iščekivanju. Al u biti javljam vam se jer imam problem sa desnom rukom u koju su mi ubrizgali narkozu pred aspiraciju, ali izgleda da su promašili venu jer sam ja sve osjetila i sad me ruka užasno boli, pogotovo kad mirujem, bol me zna i probuditi iz sna. Jel itko imao sličnih problema? I jel znate šta može olakšati bolove?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj strijelac prvotno napisa Vidi poruku
    Bog cure,
    Evo da se i ja priključim, ako me primate?
    Inače čitam vas od kad sam pošla na postupak koji je bio u 10.mjesecu, inače ja sam bila na aspiraciji sa sneki41 sa 3js.
    Transfer smo isto imale skupa, i sad smo u iščekivanju. Al u biti javljam vam se jer imam problem sa desnom rukom u koju su mi ubrizgali narkozu pred aspiraciju, ali izgleda da su promašili venu jer sam ja sve osjetila i sad me ruka užasno boli, pogotovo kad mirujem, bol me zna i probuditi iz sna. Jel itko imao sličnih problema? I jel znate šta može olakšati bolove?
    Hej! Pa evo tebe, kako si me samo "prokuzila"? i mene malo jos bolucka ta ruka (ne tako jako kao tebe) i nateceno mi je malo, valjda je ona anesteziologica
    imala "tesku ruku" taj dan. Moj dok opce prakse mi je rekao da stavljam hladne obloge al naravno da sam ja to zanemarila...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej! Pa evo tebe, kako si me samo "prokuzila"? i mene malo jos bolucka ta ruka (ne tako jako kao tebe) i nateceno mi je malo, valjda je ona anesteziologica
    imala "tesku ruku" taj dan. Moj dok opce prakse mi je rekao da stavljam hladne obloge al naravno da sam ja to zanemarila...
    Pa čitam ja forum redovito, a nije nas bilo mnogo taj petak na aspiraciji . Meni je moj samo rekao proći će, al idem odmah staviti koji hladni oblog, hvala. I meni je bila natečena nekoliko dana al sad više nije, al užasno boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •