Stranica 63 od 112 PrviPrvi ... 1353616263646573 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

linna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ježić femara je bila za ivf, kod prof. V
    Posljednje uređivanje od linna : 23.10.2012. at 09:55

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Svima saljem pusu iz "mirujuceg" polozaja (uljeniti cu se 100%)
    Cure, nemojte stalno ležati, šetajte laganini, dajte svom tijelu (maternici posebno) da dođe do cirkulacije, lakše će prihvatiti novonastalu situaciju

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ljubilica ja sam friško skupljala sve te nalaze pa ti mogu iz prve ruke reći da se za transfuzijsku ne naručuje, počinju primati od pola 8 pa kad dođeš na red to je to.
    tebi treba uputnica od ginekologice, a tm od dr opće prakse. nalazi se čekaju oko tjedan dana, evo ja baš danas idem po njih.
    najduže se čekaju nalazi briseva i to klamidije, ostali su gotovi za tjedan dana i nalaze šalju elektronski, a klamidiju još čekam od 04.10.
    od početka sakupljanja do danas mi je prošlo mjesec i pol, a na redu sam za podizanje ljekova krajem 11.mj.
    eto, pitaj ako još kako mogu pomoći

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da rekla mi spremica odma da se placa ja sam pristala jer ocito klomifen ne pomaze,a rekla mi sestra iva da nek pokazem povijest bolesti. a mozda jos i nadem ovak kod nekoga

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ljubi koliko ti prolaktin? Frka hvala na upozorenju.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    Da rekla mi spremica odma da se placa ja sam pristala jer ocito klomifen ne pomaze,a rekla mi sestra iva da nek pokazem povijest bolesti. a mozda jos i nadem ovak kod nekoga
    mozda ima koja od cura na forumu "Oglasna ploča - poklanjam/tražim lijekove", pitaj mozda je kome ostalo...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bok cure... evo i mene ovdje... nadam se dame primate

Eto da se malo predstavim.....Mm i ja smo se oženili prošle godine, ja imam 31, on 32 godine i od onda pokušavamo dobiti bebicu. Nažalost bez uspjeha. Cijelo to vrijeme ja imam cistu na lijevom jajniku koja je po kontrolom, bar smo tako mislili. Mm prošli mjesec radio sgram koji je bio loš, Agrade 2%, Dgrade 72%... nismo očekivali naravno pa nam je bio totalni šok (prvi u nizu), nakon toga otišli na razgovor da vidimo šta ćemo dalje i mene dr. pogleda i kaže mi pošto mi kasni M da napravim betu.... i ispalo da sam T.... da ne duljim, bila izvanmaternična, operirana prije 10 dana i izvadili mi oba jajovoda tako da nam sad preostaje ivf....

bila na vađenju šavova i predbilježili me za ivf 3/12....

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pilek.. divim se tvom stavu!
    Helena, sneki, huh, znam kako vam je, doći će i ta beta
    milasova, čeka se punkcija! Držim fige da sve bude baš kako treba!

Moj status... bila na sistematskom, u sklopu njega radila i Papa test i ni dobar
    Imam neku upalu, damn! Odmah sam nazvala sestru Irenu, i jep, uzdahnula je i rekla da dokle
    god ne dobijem čist Papa test nema IVF-a
    Nazvala svog ginekologa, sestra rekla da dođem odmah sutra da mi daju terapiju jer
    sljedeći Papa test (kontrolni) mogu napraviti tek za dva mjeseca!! Navodno mora proći minimalno jedan
    mens. ciklus nakon terapije da bi se test mogao ponoviti, ali mi ćemo nakon dva. Znači ako mi se
    taj kontrolni pokaže kao loš, ništa od mog IVF-a u 02/2013.

Et, pa de se ti sad riješi stresa i opusti se. Ma nema šanse...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubi koliko ti prolaktin? Frka hvala na upozorenju.
    Snupi 56, a normalno od 4-23, ali dr. B misli da je stres jer mi je sve ostalo uredno... večer prije sam loše spavala, u zadnje vrijeme sam stalno u nekom grču, trčim po cijele dane okolo.. vidjet ćemo kakav će biti idući nalaz, ak opet bude povišen, mislim da me čeka neka terapija

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure ja evo danas podigla nalaze,išla vaditi progresteron,raditi papu i briseve....ali nakon toga slijedilo razočarenje jer mi je prolaktin jako visok i doktor mi je odma propisao terapiju bromergonom od 2,5mg 2x na dan i za 20 dana ponoviti nalaz....malo me uhvatila panika nakon toga jer nije mi objasnio zašto je to toliko povišeno....da li neka zna objasniti o čemu se radi ?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj libicaa prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure... evo i mene ovdje... nadam se dame primate

Eto da se malo predstavim.....Mm i ja smo se oženili prošle godine, ja imam 31, on 32 godine i od onda pokušavamo dobiti bebicu. Nažalost bez uspjeha. Cijelo to vrijeme ja imam cistu na lijevom jajniku koja je po kontrolom, bar smo tako mislili. Mm prošli mjesec radio sgram koji je bio loš, Agrade 2%, Dgrade 72%... nismo očekivali naravno pa nam je bio totalni šok (prvi u nizu), nakon toga otišli na razgovor da vidimo šta ćemo dalje i mene dr. pogleda i kaže mi pošto mi kasni M da napravim betu.... i ispalo da sam T.... da ne duljim, bila izvanmaternična, operirana prije 10 dana i izvadili mi oba jajovoda tako da nam sad preostaje ivf....

bila na vađenju šavova i predbilježili me za ivf 3/12....
    draga da 1.ivf urodi plodom ~~~~~~~~
    dobro došla među nas borce!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A koji dan ciklusa je to vađeno?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Amy sretno ti sa bromergonom, moj je prolaktin na 900 a granica mu je od 2-5 dana ciklusa 599. Prvo me boljela glava i dva danas sam rigala, sad sa zastopana sto mi je gora varijanta. Ovako pošto koliko vidim imaš situacije slično mojoj i ja imam 2x1 terapiju. Počni prvo sa pola tablete(odgriti ju na pola), prije nego što ju popiješ najedi se.Pa onda postepeno par dana dok ti se tijelo ne navikne uzmi cijelu. Radim u ginekološkoj poliklinici a to je ujedno i savijet moga šefa meni.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Amy sretno ti sa bromergonom, moj je prolaktin na 900 a granica mu je od 2-5 dana ciklusa 599. Prvo me boljela glava i dva danas sam rigala, sad sa zastopana sto mi je gora varijanta. Ovako pošto koliko vidim imaš situacije slično mojoj i ja imam 2x1 terapiju. Počni prvo sa pola tablete(odgriti ju na pola), prije nego što ju popiješ najedi se.Pa onda postepeno par dana dok ti se tijelo ne navikne uzmi cijelu. Radim u ginekološkoj poliklinici a to je ujedno i savijet moga šefa meni.
    Moj nalaz je oko 800 i vađen je 2dc....hvala ti na savjetu....malo me uhvatila panika kad mi je rekao da nije uredu,ali nije mi objasnio od čega bi to bilo tako visoko....samo se nadam da će sljedeći nalaz biti dobar i da ću moći na inseminaciju krajem 11mj

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Libicaa,naravno da te primamo..
    Zelim ti da sto prije odes medu trudnice
    Za bilo kakve nejasnoce,tu smo..sretno!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

to je inace hormon stresa, ovulacije i dojenja- nalazi se u hipofizi . Da li si čekala pola sata u labu i onda ti vadlil krv? Meni nisu prekinuli postupak ali pijem br lijek i par dana prije nego što dobijem menzes moram ga vaditi ponovno. Jer da smo išle u postupak sa povišenim ne bi imalo efekta jer ne bi izvukli ništa. Od danas samo laganini i smireno i nemoj dozvoliti da ljute i ne nerviraju ne trebaju ti još"bore na čelu i čir na želucu"!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Libicaa dobro došla. Kako je rekla Milasova ako budeš trebala bilo kakvu pomoć tu smo jedna za drugu!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

to je inace hormon stresa, ovulacije i dojenja- nalazi se u hipofizi . Da li si čekala pola sata u labu i onda ti vadlil krv? Meni nisu prekinuli postupak ali pijem br lijek i par dana prije nego što dobijem menzes moram ga vaditi ponovno. Jer da smo išle u postupak sa povišenim ne bi imalo efekta jer ne bi izvukli ništa. Od danas samo laganini i smireno i nemoj dozvoliti da ljute i ne nerviraju ne trebaju ti još"bore na čelu i čir na želucu"!
    Jesam sjedila sam pola sata i onda išla vaditi krv.Ja trebam dobiti drugi tjedan ali rekao mi je da vadi ponovno polovicom 11mj znači prije toga ciklusa.....joj malo teže će biti bez nerviranja ali pokušati ćemo.....hvala ti puno na objašnjenju

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo punkcijagotpva,nije me puno bolilo..
    Uglavnom,dobila sam 10 js

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Helena5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam vadila u 1mj. u Brayeru 610kn, nalaz mi stigao na mail za cca. 10 dana,tamo me dr.poslao :-$
    cure, za AMH;
    -VV radi na uputnicu
    -u Vinogradskoj-ne ide na uputnicu, cijena manje od 300 kn
    Posljednje uređivanje od Inesz : 24.10.2012. at 10:39

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

milasova drago mi za tebe,drzim fige

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova drago mi je da je dobro ispalo? da li si dobila kakav analgetik prije ili si veliki tolerant na bol? Mislim da je 10 js super rezultat i dobro pogođena terapija.Ja sam amh vradila u laboru i platila 250 kn, u vinogradskoj kosta 264 kn, dosla tam okrenula se i otisla doma jer je bilo 200 ljudi ispred mene , za vv nemam pojma. Za vinogradsku ne treba uputnica samo im moras reci za kaj ti treba.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova a kaj su ti rekli kad je transfer?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dobila sam neki koktel,evo ja cijelo vrijeme u skitnji..idem sad doma malo odmorit..
    Sutra zovem da vidim e se sta oplodilo..
    Brine me to sto.dragi je dao mrvicu uzorka,jadan nije mogao se skoncentritrati,sve na silu..kaze da mu je bilo uzas..toga me strah..kaze da je dao samo.par kapi..ko ce izdrzat do sutra?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala vam curke

Milasova super, to je odlično kaj ne 10 js.... jesi ti bila na punoj stimulaciji

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam neki koktel,evo ja cijelo vrijeme u skitnji..idem sad doma malo odmorit..
    Brine me to sto.dragi je dao mrvicu uzorka,jadan nije mogao se skoncentritrati,sve na silu..kaze da mu je bilo uzas..toga me strah..kaze da je dao samo.par kapi..ko ce izdrzat do sutra?
    draga,nemoj se brinuti ako je moguce. Jednom prilikom dok smo radili sve moguce pretrage MM je urolog rekao dovoljan je samo 1 brzić za oplodnju
    Bit ce to sve ok!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova, dan je savršen za ležanje ispod deke i uživanje u toploj čokoladi, na primjer, i nekom dobrom filmu. Bit će kako će biti, ne ovisi o vama. Ipak, sretno sutra.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova to je super....biti će nešto,bez brige...Sutra budeš znala sve.....sad se samo odmori...i neka bude veselo u lab-u....
    Posljednje uređivanje od Mary123 : 24.10.2012. at 17:23

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga, bez straha! U tih par kapi ima puno "plivaca"...nama se to cini malo al pod mikroskopom je to puuuuno. Vjerujem da ti je dragom bilo koma, meni je mm rekao da je to valjda najgori WC koji je u zivotu vidio...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova sve bude ok samo hrabro!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Konfuzija šta ima novoga kod tebe?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam mirnija sam dosta,a bome sam i dragog morala umirit..koma se osjeco..
    Vjerujem da ce naci par kvalitetnih...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ti je dragom bilo koma, meni je mm rekao da je to valjda najgori WC koji je u zivotu vidio...
    S vremenom se čovjek i na to navikne pa mu je potpuno svejedno kak wc izgleda. Tako je barem mm rekao. A onda je to ono što zapravo i je, čista mehanika :plazijezik:

Ja se nadam da se vaši muževi neće morati navikavati na to.
    milasova, za hrabre plivače i dobar tulum~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moj mm ima traume od spermiograma, Bože kakav će tek biti kada bude sada morao davati uzorak za oplodnju

malisova8 - sve bude na kraju ok, vidjet ćeš...

ja sutra idem na prvi uzv. U koliko se sati treba doći tamo? Meni su samo rekli "ujutro".... a koliko ujutro 7,8,9,10???

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni su rekli da dodjem u pol 8 oba puta kad sam isla na UZV i nisam cekala vise od 10-tak min.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sirena,dođeš oko 7 tam da budeš što prije gotova jer se inače budeš načekala.ja sam obično dolazila tak 15 do 7 i čim počnu raditi me zove.dr dojde oko pol 8.
    sretno na ultrazvuku

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ja prvi put kad sam isla na Uzv sam dosla oko 8,ali dr.se pojavio tek u 11.. Poludila sam cekajuci..da sam dosla u 7 bilo bi mi isto..cekaonica je bila krcata
    Tako da nema pravila..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eto vidiš da je sve ok.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna
    Draga, jel vidis da je sve OK! Jako se veselim zbog tebe, sad se samo lijepo opusti sve je super!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova dočekali smo i taj 10 mjesec i tvoj postupak, jako sam sretna da sve ide kako treba. Očekujem veliku betu tamo za cca 17 dana I svim ostalim curama i suborkama šaljem pozitivne misli i energiju, čitam vas svaki dan i u mislima sam s vama. Pusa svima!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke hvala na info
    dakle sutra buđenje u pola6 i pravac PPetrova. Jao samo da se pokaže koji folikulić ... valjda bum reagirala na klomiće..

Malisova, jako sam happy zbog tvojih vijesti, sve ide kako treba, super!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure,necu razocarati

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jednu stvar moram reci "teška srca" - ali postale ste mi draže nego facebook makar vas ni jednu ne poznajem- hvala vam cure!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Super vijest Milasova kad je transfer?

Cure koja od vas ideu postupak u 3/13

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo ja sam u postupku u ožujku.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A kod koga si u Petrovoj? I jesi dobila koje hormone moraš vaditi? Ja to još nisam, ali 27.11 idem na kontrolni uzv nakon operacije pa se nadam da će mi onda reći nešto više.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Transfer je u ponedjeljak,5 dan idemo na blastociste

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidiš bila si u strahu a ovo je super vijest!!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Transfer je u ponedjeljak,5 dan idemo na blastociste
    što volim dobre vijest

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove