Ježić femara je bila za ivf, kod prof. V
Ježić femara je bila za ivf, kod prof. V
Posljednje uređivanje od linna : 23.10.2012. at 09:55
ljubilica ja sam friško skupljala sve te nalaze pa ti mogu iz prve ruke reći da se za transfuzijsku ne naručuje, počinju primati od pola 8 pa kad dođeš na red to je to.
tebi treba uputnica od ginekologice, a tm od dr opće prakse. nalazi se čekaju oko tjedan dana, evo ja baš danas idem po njih.
najduže se čekaju nalazi briseva i to klamidije, ostali su gotovi za tjedan dana i nalaze šalju elektronski, a klamidiju još čekam od 04.10.
od početka sakupljanja do danas mi je prošlo mjesec i pol, a na redu sam za podizanje ljekova krajem 11.mj.
eto, pitaj ako još kako mogu pomoći![]()
Da rekla mi spremica odma da se placa ja sam pristala jer ocito klomifen ne pomaze,a rekla mi sestra iva da nek pokazem povijest bolesti. a mozda jos i nadem ovak kod nekoga
Ljubi koliko ti prolaktin? Frka hvala na upozorenju.
bok cure... evo i mene ovdje... nadam se dame primate
Eto da se malo predstavim.....Mm i ja smo se oženili prošle godine, ja imam 31, on 32 godine i od onda pokušavamo dobiti bebicu. Nažalost bez uspjeha. Cijelo to vrijeme ja imam cistu na lijevom jajniku koja je po kontrolom, bar smo tako mislili. Mm prošli mjesec radio sgram koji je bio loš, Agrade 2%, Dgrade 72%... nismo očekivali naravno pa nam je bio totalni šok (prvi u nizu), nakon toga otišli na razgovor da vidimo šta ćemo dalje i mene dr. pogleda i kaže mi pošto mi kasni M da napravim betu.... i ispalo da sam T.... da ne duljim, bila izvanmaternična, operirana prije 10 dana i izvadili mi oba jajovoda tako da nam sad preostaje ivf....
bila na vađenju šavova i predbilježili me za ivf 3/12....
Pilek.. divim se tvom stavu!
Helena, sneki, huh, znam kako vam je, doći će i ta beta
milasova, čeka se punkcija!Držim fige da sve bude baš kako treba!
Moj status... bila na sistematskom, u sklopu njega radila i Papa test i ni dobar
Imam neku upalu, damn! Odmah sam nazvala sestru Irenu, i jep, uzdahnula je i rekla da dokle
god ne dobijem čist Papa test nema IVF-a![]()
Nazvala svog ginekologa, sestra rekla da dođem odmah sutra da mi daju terapiju jer
sljedeći Papa test (kontrolni) mogu napraviti tek za dva mjeseca!! Navodno mora proći minimalno jedan
mens. ciklus nakon terapije da bi se test mogao ponoviti, ali mi ćemo nakon dva. Znači ako mi se
taj kontrolni pokaže kao loš, ništa od mog IVF-a u 02/2013.
Et, pa de se ti sad riješi stresa i opusti se. Ma nema šanse...
Snupi 56, a normalno od 4-23, ali dr. B misli da je stres jer mi je sve ostalo uredno... večer prije sam loše spavala, u zadnje vrijeme sam stalno u nekom grču, trčim po cijele dane okolo.. vidjet ćemo kakav će biti idući nalaz, ak opet bude povišen, mislim da me čeka neka terapija
Cure ja evo danas podigla nalaze,išla vaditi progresteron,raditi papu i briseve....ali nakon toga slijedilo razočarenje jer mi je prolaktin jako visok i doktor mi je odma propisao terapiju bromergonom od 2,5mg 2x na dan i za 20 dana ponoviti nalaz....malo me uhvatila panika nakon toga jer nije mi objasnio zašto je to toliko povišeno....da li neka zna objasniti o čemu se radi ?
Amy sretno ti sa bromergonom, moj je prolaktin na 900 a granica mu je od 2-5 dana ciklusa 599. Prvo me boljela glava i dva danas sam rigala, sad sa zastopana sto mi je gora varijanta. Ovako pošto koliko vidim imaš situacije slično mojoj i ja imam 2x1 terapiju. Počni prvo sa pola tablete(odgriti ju na pola), prije nego što ju popiješ najedi se.Pa onda postepeno par dana dok ti se tijelo ne navikne uzmi cijelu. Radim u ginekološkoj poliklinici a to je ujedno i savijet moga šefa meni.
Libicaa,naravno da te primamo..
Zelim ti da sto prije odes medu trudnice
Za bilo kakve nejasnoce,tu smo..sretno!
to je inace hormon stresa, ovulacije i dojenja- nalazi se u hipofizi . Da li si čekala pola sata u labu i onda ti vadlil krv? Meni nisu prekinuli postupak ali pijem br lijek i par dana prije nego što dobijem menzes moram ga vaditi ponovno. Jer da smo išle u postupak sa povišenim ne bi imalo efekta jer ne bi izvukli ništa. Od danas samo laganini i smireno i nemoj dozvoliti da ljute i ne nerviraju ne trebaju ti još"bore na čelu i čir na želucu"!
Libicaa dobro došla. Kako je rekla Milasova ako budeš trebala bilo kakvu pomoć tu smo jedna za drugu!!!
Evo punkcijagotpva,nije me puno bolilo..
Uglavnom,dobila sam 10 js![]()
Milasova drago mi je da je dobro ispalo? da li si dobila kakav analgetik prije ili si veliki tolerant na bol? Mislim da je 10 js super rezultat i dobro pogođena terapija.Ja sam amh vradila u laboru i platila 250 kn, u vinogradskoj kosta 264 kn, dosla tam okrenula se i otisla doma jer je bilo 200 ljudi ispred mene , za vv nemam pojma. Za vinogradsku ne treba uputnica samo im moras reci za kaj ti treba.
Milasova a kaj su ti rekli kad je transfer?
Dobila sam neki koktel,evo ja cijelo vrijeme u skitnji..idem sad doma malo odmorit..
Sutra zovem da vidim e se sta oplodilo..
Brine me to sto.dragi je dao mrvicu uzorka,jadan nije mogao se skoncentritrati,sve na silu..kaze da mu je bilo uzas..toga me strah..kaze da je dao samo.par kapi..ko ce izdrzat do sutra?
Hvala vam curke
Milasova super, to je odlično kaj ne 10 js.... jesi ti bila na punoj stimulaciji
Milasova, dan je savršen za ležanje ispod deke i uživanje u toploj čokoladi, na primjer, i nekom dobrom filmu. Bit će kako će biti, ne ovisi o vama. Ipak, sretno sutra.![]()
Milasova to je super....biti će nešto,bez brige...Sutra budeš znala sve.....sad se samo odmori...i neka bude veselo u lab-u....![]()
Posljednje uređivanje od Mary123 : 24.10.2012. at 17:23
Hvala vammirnija sam dosta,a bome sam i dragog morala umirit..koma se osjeco..
Vjerujem da ce naci par kvalitetnih...
S vremenom se čovjek i na to navikne pa mu je potpuno svejedno kak wc izgleda. Tako je barem mm rekao. A onda je to ono što zapravo i je, čista mehanika :plazijezik:
Ja se nadam da se vaši muževi neće morati navikavati na to.
milasova, za hrabre plivače i dobar tulum~~~~~~~~~~~~~~~~
Moj mm ima traume od spermiograma, Bože kakav će tek biti kada bude sada morao davati uzorak za oplodnju
malisova8 - sve bude na kraju ok, vidjet ćeš...
ja sutra idem na prvi uzv. U koliko se sati treba doći tamo? Meni su samo rekli "ujutro".... a koliko ujutro 7,8,9,10???
Meni su rekli da dodjem u pol 8 oba puta kad sam isla na UZV i nisam cekala vise od 10-tak min.
Sirena,dođeš oko 7 tam da budeš što prije gotova jer se inače budeš načekala.ja sam obično dolazila tak 15 do 7 i čim počnu raditi me zove.dr dojde oko pol 8.
sretno na ultrazvuku
A ja prvi put kad sam isla na Uzv sam dosla oko 8,ali dr.se pojavio tek u 11.. Poludila sam cekajuci..da sam dosla u 7 bilo bi mi isto..cekaonica je bila krcata
Tako da nema pravila..
Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna
Milasova dočekali smo i taj 10 mjesec i tvoj postupak, jako sam sretna da sve ide kako treba. Očekujem veliku betu tamo za cca 17 danaI svim ostalim curama i suborkama šaljem pozitivne misli i energiju, čitam vas svaki dan i u mislima sam s vama. Pusa svima!!!!!
Curke hvala na info![]()
dakle sutra buđenje u pola6 i pravac PPetrova. Jao samo da se pokaže koji folikulić ... valjda bum reagirala na klomiće..
Malisova, jako sam happy zbog tvojih vijesti, sve ide kako treba, super!!
Hvala vam cure,necu razocarati![]()
jednu stvar moram reci "teška srca" - ali postale ste mi draže nego facebook makar vas ni jednu ne poznajem- hvala vam cure!!
Super vijest Milasovakad je transfer?
Cure koja od vas ideu postupak u 3/13
A kod koga si u Petrovoj? I jesi dobila koje hormone moraš vaditi? Ja to još nisam, ali 27.11 idem na kontrolni uzv nakon operacije pa se nadam da će mi onda reći nešto više.
Transfer je u ponedjeljak,5 danidemo na blastociste
![]()
Vidiš bila si u strahu a ovo je super vijest!!