Kao sto je Mare41 rekla, ja bi na tvom mjestu odradila hematologa.kosta te malo truda i vremena, a mozda nadjes odgovore.
Ja sam imala spontani sa 6tj, isto sve otislo.
Otisla sam na Rebro hematologu i sada sam na heparinu od kada sam skuzila da sam trudna.
Nemam trombofiliju, ali mjere opreza.
Ugl. zoves Rebro i narucis se kod doktorice Silve Zupancic, uputnica tvog ginekologa( uputit ce te sestra Vesna) i sva dokumentacija.
Izvadit ce ti 8 epruveta krvi i malo ces cekati na nalaze.
Sto god nasli, nije nerjesivo.

nisam htjela nista pisati jer mi je bilo zao prekinuti niz prekrasnih vijesti nasih cura na forumu ali i meni je prije 3 dana krenuo takav mrljavi trag na gacicama, malo ga ima pa ga nema... Sinoc sam zavrsila na hitnoj jer me boljela desna strana, od jajnika pa do leđa. Napravili su mi pregled, UZV, ginekoloski sve 5 osim negativne bete, urinoinfekt, antibiotici...mirovanje. Cim sam prestala s utricima krenula M "ko velika"... Kod tebe su 3 mrvice, ma jedna ce se barem primiti za mamicu, ne mora nista znaciti taj smeckasti iscjedak, pricekaj betu...vjerujem da ce biti sve Ok... Rekla sam sama sebi nakon svega da u pon. idem odmah po novi termin jer "vrijeme mi curi" i nemam vremena tugovati... Drzi se i misli pozitivno!