Stranica 67 od 112 PrviPrvi ... 1757656667686977 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,301 do 3,350 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam bila na laparo , ondah je rađena i histero jer je postojala sumlja na septum na maternici : kariogrami su okej , ali nisam radila nista od imunoloskih pretraga. Najdulje mi je bilo 8 tj i onda sve jednostavno iscuri (tijelo se samo očisti)- nisam bila ni na jednoj kiretaži.Črkica želim ti da ti aih uspije iz prve.
    Kao sto je Mare41 rekla, ja bi na tvom mjestu odradila hematologa.kosta te malo truda i vremena, a mozda nadjes odgovore.
    Ja sam imala spontani sa 6tj, isto sve otislo.
    Otisla sam na Rebro hematologu i sada sam na heparinu od kada sam skuzila da sam trudna.
    Nemam trombofiliju, ali mjere opreza.
    Ugl. zoves Rebro i narucis se kod doktorice Silve Zupancic, uputnica tvog ginekologa( uputit ce te sestra Vesna) i sva dokumentacija.
    Izvadit ce ti 8 epruveta krvi i malo ces cekati na nalaze.
    Sto god nasli, nije nerjesivo.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da,s tim se slazem meni su poslije drugog misseda napravili pretrage i nasli polimorfizam na 1 alelu. Sad su mi poslije transfera uveli clexan 0.4,ali nazalost nije doslo do implatacije.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala curke , tražit ću uputnicu.Melem i Mary hvala na pomoći.Još ću od vas puno toga naućiti . Po vama onda da idem u postupak , počinjem sa pikanjem za tjedan dana.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Na to ti mora odgovoriti doktor.
    U svakom slucaju napravi si te pretrage.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Otisla sam na Rebro hematologu i sada sam na heparinu od kada sam skuzila da sam trudna.
    Melem?! Spontano ili mpo? Pa ništa se ne hvališ, hej!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Spontano, nakon mpo.Imala sam ivf 5/6 mj.Sve super do otezanog transfera.Dobila M prije bete.
    Taj ciklus od te do sl. M je trajao 42 dana O kasnila.
    Ciklus iza toga zatrudnila prirodno.U pon mi je 16tj.
    Koliko mpo ima svoje zasluge, ne mogu znati, ali mislim da ima.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A tko će ga znati.. Čestitam od srca.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Melem, pa jel ovo prva objava? Čestitam!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(ipak mi se upalila lampica da je objava bila davno)

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da, davno,a kao jucer...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eh, ja sam očito bila u nekom drugom filmu, ne vidjeh te još od 6. mj. Tko zachatava? Sad ćemo ga

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

E pa Melem želim ti svako dobro i da još ovih xxx tjedna prođe kak spada.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala,
    Snupi znas sto ti zelim, za pocetak veliku betu nakon ovog postupka, a zatim mirnu i lijepu trudnocu.
    Konfuzija, trombofiliju si otkrila prije ili poslije prvog ivf-a?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Snupi, kad ostanemo trudne, hoćemo na jednu kavu u kž?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

naravno draga!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konfuzija, trombofiliju si otkrila prije ili poslije prvog ivf-a?
    Poslije, naravno. Jer se tražio uzrok missed-a.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sneki41, Kakvo je stanje kod vas? Ja sam danas imala neke 3-4 kapi nekog sivo smeđkastog iscjedka, a sutra mi je inače 28dc, tako da mislim da bi mogla men. doći

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Poslije, naravno. Jer se tražio uzrok missed-a.
    Znaci imale smo srece da su nas poslali nakon prvog odmah na pretrage, puno cujem da salju tek nakon 2-3 spontanog.
    Cak i snaha jedne ginekologice je isla tek nakon 3eg.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

drage curke možda sam off topic, ali trebam vašu pomoć!
    Na uzv prije 4 dana mi je dr ( moj lokalni ginić) vidio cistu žutog tijela veličine 15mm, ja bi trebala dobiti u ponedjeljak i krenuti s 2x menopura od 2-6 dc!
    Jel imao tko iskustva s tom cistom? Jel smijem uopće s njom u posatupak? MOLIM VAS; BILO TKO!?! NEKAKAVA SAVJET I ISKUSTVO!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mare85, nakon ovulacije kada folikul pukne, on oslobađa žuto tijelo. To ti je kao neki dokaz da je ovulacija bila. E, sada za tu cistu žuto tijela stvarno nisam čula i pošto pišeš da bi trebala dobiti u ponedjeljak ne znam da li je to to. Npr. meni nekoliko dana nakon inseminacije kada sam bila na uzv, dr. je rekao da vidi žuto tijelo i da to znači da sam ovulirala.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti! Idem još 1 dc na uzv... ali jako sam zabrinuta.. postupak mi odgađaju razno razne gluposti još od svibnja!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj strijelac prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki41, Kakvo je stanje kod vas? Ja sam danas imala neke 3-4 kapi nekog sivo smeđkastog iscjedka, a sutra mi je inače 28dc, tako da mislim da bi mogla men. doći
    Draga, ne pitaj! nisam htjela nista pisati jer mi je bilo zao prekinuti niz prekrasnih vijesti nasih cura na forumu ali i meni je prije 3 dana krenuo takav mrljavi trag na gacicama, malo ga ima pa ga nema... Sinoc sam zavrsila na hitnoj jer me boljela desna strana, od jajnika pa do leđa. Napravili su mi pregled, UZV, ginekoloski sve 5 osim negativne bete, urinoinfekt, antibiotici...mirovanje. Cim sam prestala s utricima krenula M "ko velika"... Kod tebe su 3 mrvice, ma jedna ce se barem primiti za mamicu, ne mora nista znaciti taj smeckasti iscjedak, pricekaj betu...vjerujem da ce biti sve Ok... Rekla sam sama sebi nakon svega da u pon. idem odmah po novi termin jer "vrijeme mi curi" i nemam vremena tugovati... Drzi se i misli pozitivno!

Cure moje, sve vas puno volim i zelim vam uspjesne postupke, veeelike bete i skolske trudnoce!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znaci imale smo srece da su nas poslali nakon prvog odmah na pretrage, puno cujem da salju tek nakon 2-3 spontanog.
    Cak i snaha jedne ginekologice je isla tek nakon 3eg.
    Je, u pravilu je tako. Ali ja nemam vremena za 3 spontana u ovim godinama. Premda mi to ništa ne bi vrijedilo da nisam imala razumnog doktora koji mi je to odobrio. U postupku nakon toga sam koristila heparin, ali svejedno ništa.

Sneki, ti si izvadila betu prije nego što si prestala s utrićima?
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 02.11.2012. at 17:24

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

O Sneki baš mi je žao , a meni su ih vratili 2, jedan se nije razvio, a danas mi je isto, sutra idem kupit test pa napraviti ne mogu ja čekati betu do ponedjeljka.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj joj, zao mi je zbog svega kaj se događa, drži te se !! Dino kud vi idete na ivf i kod koga? postoji mogučnost da se vidimo u 11.mjesecu ako ste u Petrovoj.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

O Sneki baš mi je žao , a meni su ih vratili 2, jedan se nije razvio, a danas mi je isto, sutra idem kupit test pa napraviti ne mogu ja čekati betu do ponedjeljka.
    Drzim ti fige draga, biti ce sve u redu, ne brini...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sneki,baš ti šaljem pp,ali pun ti je inbox...žao mi je draga zbog svega što si prošla zadnjih dana,a najviše zbog neg.bete..javi se u ponedjeljak,vjerujem da te neće otkantati..

strijelac,vjerujem u pozitivan test...držim fige

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sneki, ti si izvadila betu prije nego što si prestala s utrićima?[/QUOTE]

Je, kad sam dosla u Petrovu na hitnu izvadili su mi krv i za krvnu sliku i za betu, uzeli urin, nalaz bete je bio negativan a krvna slika i urinokultura "u banani" pa sam dobila antibiotik i dr. mi je rekla da prestanem s utricima... Eto...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki,baš ti šaljem pp,ali pun ti je inbox...žao mi je draga zbog svega što si prošla zadnjih dana,a najviše zbog neg.bete..javi se u ponedjeljak,vjerujem da te neće otkantati..

strijelac,vjerujem u pozitivan test...držim fige
    Inbox ispraznjen
    Curke, sad vi lijepo mene "preskocite" i nastavite onaj sjajan niz sa ODBROJAVANJA! Drzim vam fige i saljem vam puse!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Joj joj, zao mi je zbog svega kaj se događa, drži te se !! Dino kud vi idete na ivf i kod koga? postoji mogučnost da se vidimo u 11.mjesecu ako ste u Petrovoj.
    snupi, mi smo u postupku u Rijeci. Sretno

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo drage moje da vam se javim sa svojim stanjem.
    Test negativan, i dalje curka pomalo, ja i dalje koristim vaginalete, pa ne znam što ću? Čitav dan zovem Petrovu al mi se nitko ne javlja 01/460 4763. Ima li itko ikakav drugi broj?
    A ostalim što čekaju nadam se da će imati više sreće i da ćete svi imati jednu veliku betu, a ja i sneki ćemo to na proljeće

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strijelac,zao mi je
    To je taj broj na koji se sestra Irena javlja..preostaje ti cekati do pon.i onda ju nazvati

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Test negativan, i dalje curka pomalo, ja i dalje koristim vaginalete, pa ne znam što ću? Čitav dan zovem Petrovu al mi se nitko ne javlja 01/460 4763. Ima li itko ikakav drugi broj?
    A ostalim što čekaju nadam se da će imati više sreće i da ćete svi imati jednu veliku betu, a ja i sneki ćemo to na proljeće
    Žao mi je zbog testa. Teško da ćeš koga dobiti telefonom za vikend. Vaginalete o kojima pričaš su utrogestan? Ako nisi trudna nema smisla nastavljati s utrogestanom jer ti on samo prolongira dolazak prave menstruacije.
    Zašto tek na proljeće? Sory ako nisam dobro popratila.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Strijelac
    Tako ti je i meni bilo, ali rekli su m da nastavim sa utricima i napravim betu.
    Tako da pon ujutro pravac Petrova, adi betu, javi sestri Ivi rezultate i obavezno se dogovori odmah za konzultacije s lijecnikom.
    Meni je taj razgovor s njim puno pomogao.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

zao mi je draga...kad sam prvi put vadila betu i bila je negativna sestra mi je rekla da izvadim i drugi put i cim sam joj javila rezultat prestala sam koristiti utrogestan i narucila se za konzultacije.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga, zao mi je! Ne znam koliko ti je to "curkanje" ali ako nije bas ko prava M meni je gin rekao da do bete ne prestajem s utricima. Doduse, meni su napravili betu 10. dan na hitnoj pa smo znali da je neg. i onda sam prestala. Nisam ni sama pametna sto da ti kazem... Ja idem u pon. po novi termin, sad je negdje svibanj "u igri",
    pretpostavljam...
    Glavu gore i idemo dalje!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da utrogestan, ma neće mi ništa biti ako ih još sutra koristim, a u ponedjeljak jutro zovem Petrovu pa ćemo vidjeti.
    A proljeće zato što je neki dan neka gospođa tu na forumu napisala da su je predbilježili za termin u 4.mjesecu slijedeće godine, ako sam dobro pročitala, tako da neće ni nas sigurno prije, a i iskreno meni treba da se psihički pripremim

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I cure moje da vam napisem da sam jutros popi... kamencic iz bubrega. Stravicna bol po noci, MM me vec htio "na ledja" pa odnijeti na hitnu jer sam doslovno pala u nesvijest od boli, jedva sam ga smirila. Popila sam dupli Volteren (nikako to nemojte raditi inace) pa je malo popustilo i ujutro "cap", ode kamencic... Eto, strasno iskustvo ali sad bar znam zasto me u cetvrtak toliko bolilo da smo morali na hitnu i da je ovaj urinoinfekt koji imam posljedica kamencica koji je "krenuo" iz bubrega a ne tkoznasta ginekoloski kako sam si ja umislila...
    Puse svima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sneki,poznat mi je taj osjecaj boli..ja sam imala prije 10 godina kamenac...nikad goru bol nisam osjetila..uzas!!!
    Ali odmah sam znala da je bubreg,jer me on toliko bolio da su suze same tekle...
    Joj,draga- neka si ga ispisala jer ce ti sada biti puuuno lakse...pij puuuno tekucine i caja..
    Drzi se.pusa

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Da utrogestan, ma neće mi ništa biti ako ih još sutra koristim, a u ponedjeljak jutro zovem Petrovu pa ćemo vidjeti.
    A proljeće zato što je neki dan neka gospođa tu na forumu napisala da su je predbilježili za termin u 4.mjesecu slijedeće godine, ako sam dobro pročitala, tako da neće ni nas sigurno prije, a i iskreno meni treba da se psihički pripremim
    ja sam upisana prije 2 tjedna za 4mj..znaci ocekuj 5 ili 6 mj

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eto vadila prolaktin nakon dva tjedna. Stanje je 16,41 parametri su mu od 108,78-557,13. Prvi put dok sam ga vadila bio je 4 dan ciklusa bio je 900.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ej, snupi! a ti si na onom B lijeku?ovo mi se čini nekak nerealno premalo odjednom.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Eto vadila prolaktin nakon dva tjedna. Stanje je 16,41 parametri su mu od 108,78-557,13. Prvi put dok sam ga vadila bio je 4 dan ciklusa bio je 900.
    A da li se prolaktin baš mora vaditi u vrijeme ciklusa ili može neki drugi dan?
    A koliko dugo si pila bromergon i jesi li pauzirala prije nego si opet vadila nalze?
    Ja ga još pijem i nuspojave se osjećaju.
    A evo dobili smo i ponovljeni nalaz spermiograma i nije se ništa popravio.
    Sad ni sama neznam hoće li se moći nešto napraviti a neznam ni što bi koristiti da se popravi.
    Čekam svoje nalaze i ponavljanje prolaktina pa ćemo vidjeti što ćemo i kada

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ako pomaže Amy, ja sam prolaktin vadila između 2. i 5. dana ciklusa. Prvi put sam vadila na Rebru i totalno sam se sfrazila kad sam skužila da će mi držati iglu u veni pola sat. Imala sam napadaj panike, nisam mogla disati i skoro sam se onesvijestila. Normalno, nalaz je pokazao previsoku razinu prolaktina, a ne čudi me jer on reagira na stres. U mB se na nalaz nisu osvrnuli i nisam ništa uzimala.
    Drugi put sam vadila u privatnom labosu jer me je to mučilo i htjela sam ponoviti pretragu. Fino, ležerno, pola sat sam odsjedila bez igle i izvadili mi krv, a nalaz savršen.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ovako zvala Petrovu, neprekidan terapiju pijem ga i dalje. Morala sam ga izvaditit dva dana prije nego što mi dođe menga jer drugi dan tj .ovaj petak počinjem i ja sa pikanjem.Ja više nemam nikakvih nuspojava, moras se najesti onda popi tabletu. a što se tiće spermiograma kupi dragom vitamine za muške tipa elelevit ta žene ili ako niste za tablete kupi mu matičnu mlječ , vi bar imate dolje super zrak i prirodu, hodajte, promjenite način prehrane više voć, povrća, žitarica...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

strijelac žao mi je zbog negativnog testa.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja sam isto prvi put vadila 2dc ali je jako povišen i sad koristim bromergon i doktor mi je rekao da nalaz treba ponoviti oko 10-15.11,a meni je m upravo završila

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Probaj nazvati dr pa ga pitaj ako možeš. Čitala sam o tom bromergonu kad sam ja bila u panici i vidjela sam da dosta pomaže tako da vjerujem da je i tebi popravio situaciju.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ovako zvala Petrovu, neprekidan terapiju pijem ga i dalje. Morala sam ga izvaditit dva dana prije nego što mi dođe menga jer drugi dan tj .ovaj petak počinjem i ja sa pikanjem.Ja više nemam nikakvih nuspojava, moras se najesti onda popi tabletu. a što se tiće spermiograma kupi dragom vitamine za muške tipa elelevit ta žene ili ako niste za tablete kupi mu matičnu mlječ , vi bar imate dolje super zrak i prirodu, hodajte, promjenite način prehrane više voć, povrća, žitarica...
    Ma koristio je neke vitamine ali eto nisu pomogle,a sad ćemo vidjeti što će reći.Ma kuhala bi ja njemu ali nema ga cijeli tjedan,samo je vikendom kod kuće.Preko tjedna neredovita i nezdrava prehrana i uz to naravno cigarete.
    A možda budu dobri za inseminaciju a ako ne probati ćemo nešto drugo,možda nađu neke kvalitetne

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Amy draga,moj dragi je pio svasta i svjezu maticnu mlijec i vitamine,sportas je,zdravo se hrani,ne pije,ne pusi..pa ni makac ka boljem sgrmu..tako da iz mog iskustva,vitamini i m.mlijec je bacanje novca...a za postupak je i jedan savrsen spermij dovoljan..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •