Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    snupi, odi kod Radončića, nećeš pogriješiti.
    Sad samo informacije radi, jel on i endokrinolog?
    Iskreno ne znam, zeljela bi znati, jer cu biti dodatno ljuta na njega, jer za 450kn mi nije mogao reci da mi muz ima povisene eritrocite i da trebam pogledati da li imam upalu i na moj nalaz povisen TSH mi je rekao to snizite.Nista kako, vec me posalo endokrinologu.
    Samo mi je rekao da sto ja zelim da idem doma raditi djecu.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Milasova presavršena beta za 9dnt čekamo sutra lijep duplanje

tebi je to bio prvi ivf? jel u Petrovoj? Nisam baš upućena pa ako mi možeš reći kod kojeg si doktora i koja vam je dijagnoza?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad samo informacije radi, jel on i endokrinolog?
    Iskreno ne znam, zeljela bi znati, jer cu biti dodatno ljuta na njega, jer za 450kn mi nije mogao reci da mi muz ima povisene eritrocite i da trebam pogledati da li imam upalu i na moj nalaz povisen TSH mi je rekao to snizite.Nista kako, vec me posalo endokrinologu.
    Samo mi je rekao da sto ja zelim da idem doma raditi djecu.
    Subspecijalizacija humane reprodukcije obuhvaca i ginekolosku endokrinologiju i cesto je za manje devijacije hormona vezane uz neplodnost bolje posjetiti mpo dr nego klasicnog endokrinologa jer prvi gledaju cjelokupnu sliku sa aspekta planirane trudnoce, a endokrinolozi sa aspekta ukupnog zdravlja (pa cesto zanemare npr. povisen tsh a koji je u granicama ref. vr.).
    Ne zelim biti zlocesta, ali na kraju ispada da nije pogrijesio, snizila si ga i zanijela
    Tesko je suditi o kompetenciji dr samo na temelju konzultacija. Mozda vas je samo dozivio kao laksi slucaj pa je tako i rekao.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Subspecijalizacija humane reprodukcije obuhvaca i ginekolosku endokrinologiju i cesto je za manje devijacije hormona vezane uz neplodnost bolje posjetiti mpo dr nego klasicnog endokrinologa jer prvi gledaju cjelokupnu sliku sa aspekta planirane trudnoce, a endokrinolozi sa aspekta ukupnog zdravlja (pa cesto zanemare npr. povisen tsh a koji je u granicama ref. vr.).
    Ne zelim biti zlocesta, ali na kraju ispada da nije pogrijesio, snizila si ga i zanijela
    Tesko je suditi o kompetenciji dr samo na temelju konzultacija. Mozda vas je samo dozivio kao laksi slucaj pa je tako i rekao.
    Pogrijesio je, nije bas bilo tako jednostavno.Ja sam svom endokrinologu rekla da idem za mpo, on se tako postavio, otklonio je sumnju na hashimoto, pregledao me ultrazvukom i radio prema onome sto mu je napio moj mpo-vac.
    Da je bilo po Erdenu ne bi bila T.
    Prelako nas okarakterizirao kao lake.
    Bio neugodan i bahat, a neke stvari su se poslozile, kada je netko drugi otkrio problem u mm s-gramu, koji nije bas bio tako vidljiv jer je bio tad normo, znaci trebalo se procitati cijeli nalaz i koji se pogorsao, a da smo to pustili ne bi ni skuzili.
    Da je neki dok u bolnici s losim danom ajde, ali za 450kn casha, mogao se malo potruditi.
    Mozda objasniti sto me ceka ili bilo sto, a ne odite radit djecu doma.
    Meni je on na vrhu black liste, ali isto tako nekome je na vrhu super liste i to je meni normalno i ok.
    U svakom slucaju kada sam izasla iz Vilija, nisam se jadnije osjecala, na rubu suza i jadna, me radi dijagnoze, vec radi nacina na koji me tretirao.
    Zamalo da sam odustala od svega, da me frendica nije nagovorila da pokusam kod jos jednog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •