Desideria, kada ti je muž htio otići po doktora rekli smo ti da je normalno da krvariš jer više manje svi krvare poslije aspiracije (ja krvarila još večer prije transfera), ali vidiš nisam ti spomenula tu gazu jer sam si mislila da čim ti tako curi na sve strane da ti je nisu ni stavili. Meni je ovaj puta nisu stavili (makar sam bila sigurna tokom aspiracije da su mi tonu gaze nagurali jer sam nažalost ovog puta bila potpuno svijesna svega i plakala još bar sat vremena poslije) ali prošli put jesu i isto mi nitko nije ništa rekao ali sreća da sam prije nego što sam išla doma otišla na wc staviti uložak i skužila da mi nekaj bijelo viri van, pa sam izvadila i isto bila zapanjena činjenicom da nisam bila obaviještena o toj malenoj pojedinosti.
Znači odlučeno onda. Betu ću napraviti 8.7.

,hej curke,baš je fora što smo se i na forumu našle.Moji simptomi su isti kao i prethodna 3 puta pa sam stoga skeptična,no bumo vidli,šta je tu je
.
. Puno sreće ti želim u jesenskom postupku!
, nikad se ne zna... Bilo bi mi i više nego drago prepustiti svoje mjesto na listi za lijekove nekoj drugoj curi koja se isto bori za svoj smotuljak 
.
.
A ja vjerujem da će u 11. mjesecu ispod ove podvučene crte stajati sasvim drugačiji rezultat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te beta ugodno iznenadi danas
...a tako sam bila sigurna da će konačno biti nešto.............a k ..agu