evo me doma! dvije mrvice u meni ostale dvije jedna je umrla jucer, druga danas ujutro, rađena isci metoda , pošto kad je moj trebao dati svoj najbolji dio , od staha je ispao najgori do sada.
evo me doma! dvije mrvice u meni ostale dvije jedna je umrla jucer, druga danas ujutro, rađena isci metoda , pošto kad je moj trebao dati svoj najbolji dio , od staha je ispao najgori do sada.
Snupi sad cuvaj te dvije mrve i javi nam lijepu betu za 2 tj..
imamo dva malena kuckajuca srca
Presretna sam!!!!!
milasova- jeeeej, bas mi je drago zbog tebe. Čuvaj ih , za 2 srčeka-!!!
Hvala vam![]()
ajme Milasova...avatar ti je ko iz snova!!!
I ja sam zaljubljena
Samo da me prestane muciti ucestalo krvarenje da napokon pocnem uzivati...
Petrovke za sad još spavaju. idem i ja lagano natrag u horizontalu. Milasova avatar ti je prekrasan. Nadam se da i moj isci bude pozitivan kao i tvoj
curke, ja opet u ponedjeljak na konzultacije s popravljenim spermiogramom, od oligoasthenoterato ostalo nam je samo astheno... Meni je malo snižen lh i estradiol, a i prolaktin se dosta spustio, s 56 na 26 (3-24) pa ćemo vidjeti kud i kako dalje
Milasova bravo za oba![]()
, ostalim hrabricama ~~~~~~~~~~~ za što uspješnije postupke
Posljednje uređivanje od ljubilica : 24.11.2012. at 12:53
Milasova super, divna vijest !
Snupi odmaraj i da nam javljašovakve vijesti ko i Milasova.
Cure kako ide s postupkom i bolovanjem, jel se ide na bolovanje odmah i do kad se bude, jel se može radit cijelo vrijeme ? I ako se ide na bo kakvo ti pišu, jel ide odmah ono ko za komplikacije ?
Draga neznam jeli ti itko odgovorio na kojoj drugoj temi....ja sam išla na godišnji prvo a onda na bolovanje...imala sam 21 dan bolovanja...ovisi o tome gdje živiš....ako ti je daleko za put na folikometriju onda vidi da dobiješ odma bolovanje ako nemožeš uskladiti sa godišnjim...jer svaki drugi dan ideš na uzv...imaš dvije šifre za otvaranje bolovanja...jedna je 15 dana a jedna 21...pokušaj zamoliti doktora da ti otvori duže bolovanje...ionako će ti trebati...a ovisi i koji posao obavljaš...
E da i gdje se ovdje još tipka, pošto vidim da na ovij temici baš i ne, odnosno nije zamišljena koa chat.
Mami,hvala
Mozes se javiti na Odbrojavanje..
E a imamo temu IVF i bolovanje pa tamo pitaj vezani za to
Ma muci me to krvarenje,sutra u Petrovu na hospitalizaciju![]()
Imam jedno pitanje.zena je na listi na s.duhu ali posto sad vec cekamo god dana i danas smo zvali opet da se javimo za 2 mj.kakva je mogucnost i procedura da se premacimo u petrovu ili neku drugu bolnicu?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Mislim da bi trebali nazvati npr.Petrovu i naručiti se za konzultacije...bilo bi najbolje kada bi se mogli pojaviti tamo bez kakve najave....jer se dugo i čeka na konzultacije...možda ovisno kod kojeg doktora...sretnooo
Milasova draga baš mi je žao šta moraš u bolnicu...ali to je bolje za tebe i tvoja dva srčeka....kissy
Tomek, uzmite uputnicu od svog ginekologa za konzultacije, ponesite sve nalaze koje imate i ravno u Petrovu.
Posljednje uređivanje od Inesz : 26.11.2012. at 14:47
Evo mene iz Petrove, 21.1 idem po lijekove menopur, cetrotide (valjda sam dobro napisala) i estrofem. Idemo u klasicni IVF, dr. misli da nece biti problematicno jer nalazi nisu tako jako losi
Mary hvala ti na odgovoru, nisam niti stigla na forum pa nisam niti pitala na drugoj temi. Vidjet ću šta kaže doktor, pa ću tako i napravit, mada sam planirala radit jer mi se neda nikome objašnjavat zašto sam doma.
Milasova, drži se . bit će to sve ok.
Ljubilica kad si u postupku,ja u drugom mjesecu pa sad moram vidjeti kad ja moram po lijekove!!!!
Draga Milasova divan ti je avatar...sretna sam radi dva divna srčeka...čekamo da nam se javiš a u međuvremenu ti šaljem veliku pusu..čuvaj se i sretno
Drage moje,dr.me je odlucio zadrzati u bolnici bez pogovorasta cu,nadam se da cu brzo doma..
Uzrok krvarenja se ne zna
svi mislimo na tebe- sve bu ok i drži se!
Milasova da li si ti osječala nakon 7 dana nakon transfera kakve nuspojave?
Snupi,nisam bas nista..jedino sto su me leda bolila,donji dio..ako je to uopce nuspojava
milasova8,
možda bolje da si tam koji dan,bar im buš na oku,pazi i mazi svoje mrvice i začas pete domeka.
Danas mi je 1dc i rekli su mi da ih nazovem,ali imam jedan problem,bris mi još nije došao,tek će u petak doći jer će mi ga slati poštom.Da li to onda njima predstavlja kakav problem,da li će me uopće primiti ako nemam sve?
Evo zvala sam rekli su mi da dođem između 5- 9 dc,do tada se nadam da će i bris doći,ali mi je čudno da ne spominju nikakve ljekove,a ja imam osjećaj da ovulacija nije kako treba jer kada mjerim tem nema nikakvih velikih oscilacija
Samo jedno kratko pitanje, ima li netko iskustva sa smrznutim embrija u petrovoj? Jesu li malo pojacali stimulacije? Ipak su to dva pitanja, sorry!
Meni su u ovom postupku vratili dvije blastice,a 4 zamrznuli. Stimulacija ti je kao i inače samo što ti višak neče bacat nego oploditi sve pa koje prežive zamrzavaju.
Pozdrav svima!
Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.
Bernica welcome. Mislim bilo bi najbolje da nema potrebe za ovim pdf-om ali tu ces naci puno odgovora i najvaznije potpore. Samo pitaj. Nema glupih pitanja. Sretno!